Results 31 to 45 of 142
-
05-09-2011, 17:46 #31
νομιζω οτι εχει δικιο η σοφια που προτεινει να τα συζητησεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ και με τον γιατρο οσυ.
επιστημονικο ειναι το ενδιαφερον καποιου, που το σπουδαζει το αντικειμενο...
μιλας για κατανοηση των αιτιων..
για να βοηθησεις ειτε σε εξιχνιαση ειτε σε κατανοηση των αιτιων, πρεπει να το σπουδαζεις το αντικειμενο, ωστε αφενος να μαθεις ολο το φασμα των γνωσεων σχετικα και στην συνεχεια να βοηθησεις την συγκεκριμενη επιστημη, την ερευνα, καποια υποθεση, οτιδηποτε...
αυτο το "μ αρεσει και να βλεπω παντως" εμενα μου φαινεται οτι θελει περισσοτερο ψαξιμο.
ειναι σαν να λεει ενας ανδρας οτι εχει σοβαρο ενδιαφερον για την γυναικολογια, αλλα δεν σκοπευει να σπουδασει και να γινει γιατρος, απλα τρελαινεται να εξεταζει γυναικες με ασθενειες..... να τις εξεταζει και να τους προσφερει, τι??????
- 05-09-2011, 18:54 #32
το οτι δεν ειχα την ευκαιρια να το σπουδασω τι σημαινει να το παρατησω? και χορεφτρια ηθελα να γινω δεν εγινα αλλα χορευω!
I m a Good Person With Bad Attitude
05-09-2011, 19:02 #33
η ιατρικη (ιατροδικαστης) και η εγκληματολογια ακομα, ειναι λειτουργηματα περα απο επιστημες...δεν τα σπουδαζεις για να δειξεις καποιο ταλεντο σου, αλλα για να παρεις γνωση και για να προσφερεις στην κοινωνια..
τον χορο σαν ερασιτεχνης, τον κανεις για ικανοποιηση, εκφραζεσαι, ειναι μια τεχνη ,εστω κι αν καποιος δεν την κανει καλα.
τι ικανοποιηση παιρνεις βλεποντας σκηνες βιας?
05-09-2011, 19:02 #34
05-09-2011, 19:13 #35
Απλά έχεις ένα ιδιαίτερο χόμπι. Κι εγώ είχα βρει ένα λινκ μέσω facebook αλλά δεν ήταν για τα δόντια μου παραείμαι φλοράκι γι αυτά, οι εικόνες με στεναχώρησαν και δεν έκανα ποτέ ξανά κλικ σε εκείνο το λινκ. Απλά έτσι είναι ο κόσμος μια σούπα αν δουν κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό αντιδρούν. Μια χαρά είσαι και άμα τα πεις στο γιατρό σου μόνο εντυπώσεις θα του προκαλέσεις πιστεύω. :)
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
05-09-2011, 19:53 #36
05-09-2011, 21:24 #37
- In this old house where every door is open
μια χαρα μυαλο εχεις, εγω το θαυμαζω. Κοιτα και εγω κοροιδευω αυτες που μιλανε ολη μερα για μανικιουρ και για μεζανπλι. Ειναι τα ενδιαφεροντα σου αυτα και πρεπει να τα στηριξεις, και να μην περιμενεις απο ατομα με λιγες εμπειριες, η μορφωση, η με κλειστα μυαλα να σε καταλαβουν. Εδω οι κολλητες ου ειχαν λυθει στα γελια και με κοροιδευανε οταν τους ειπα οτι αγορασα κρανος. Αφου 10 χρονια τωρα με μηχανοβιους συνανασστρεφομαι; Αυτες δεν εχουν αναβει ουτε σε βεσπα! Λοιπον η λες οτι θες και δε σε νοιαζει τι θα πουνε για σενα, η προσαρμοζεσαι καθε φορα στο ακροατηριο.
05-09-2011, 21:26 #38
05-09-2011, 21:33 #39
- In this old house where every door is open
05-09-2011, 21:54 #40
05-09-2011, 22:20 #41
έχεις ένα πιο ιδιαίτερο χόμπυ, ειδικά αν σκεφτείς πως ο μέσος όρος συζητάει για ρούχα-καλλυντικά-γκόμενους (οι γυναίκες) και για μπάλα-αμάξια-γκόμενες (οι άντρες). ωστόσο η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. ειδικά τα "αστειάκια" που σου έκαναν στο αεροπλάνο...οκ, ασχολίαστα.
05-09-2011, 22:23 #42
από την άλλη κι εσύ ίσως πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτη. δηλαδή να μπορείς να προσαρμόζεσαι ανάλογα με την παρέα (ειδικά στην προκειμένη που δεν ήταν καν φίλοι σου)
05-09-2011, 22:27 #43
Εγώ δεν νομίζω ότι έχεις κανένα πρόβλημα που σε τραβάνε αυτές οι ιστορίες και τα προφίλ αυτών των ανθρώπων. Και εμένα με τραβάνε επίσης. Όχι για λόγους ηδονισμού ή δεν ξέρω τι άλλο γράφτηκε... απλά η σκοτεινή πλευρά του ανθρώπινου μυαλού μου είναι τρομερά ενδαφέρουσα, ίσως επειδή πιστεύω ότι όλοι μας την έχουμε, απλά οι περισσότεροι την έχουν υπό έλεγχο ή σε απόλυτη καταστολή. Κι εμένα με τραβάει αυτό το ΓΙΑΤΙ... γιατί αυτό το μωράκι εξελίχθηκε σε αιμοσταγή δολοφόνο, γιατί κάποια στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου έγινε αυτό το κλικ στο μυαλό του, γιατί δεν νοιώθει συμπόνια, γιατί παίρνει ικανοποίηση από εικόνες που ανεβάζουν το δικό μου στομάχι στο λαιμό μου (άλλο που μου μαγνητίζουν το μάτι μέχρι να μου έρχεται πραγματικά να ξεράσω)... μου "αρέσει" να βλέπω, γιατί ακριβώς με κάνει να φρίττω, και έτσι αφήνω τα ροζ γυαλιά στην άκρη και βλέπω το θηρίο που κρύβει ο άνθρωπος... ο κάθε άνθρωπος. Και σίγουρα πολλές φορές έχω λυπηθεί κάποιον serial killer, με την έννοια ότι κρίμα που η ζωή τον έφερε να γίνει έτσι, όχι με την έννοια κρίμα που θα τον τιμωρήσουν... να εξηγούμαστε. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να δω μέσα στο μυαλό τους, να καταλάβω πώς βλέπουν τα πράγματα τόσο διαφορετικά και τι τους ωθεί.
Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... φυσικά και δεν θέλουν όλοι να ακούν για αυτά, και πρέπει να γίνεται σεβαστό. Αλλά αρκεί ένα "μην μου μιλάς για φόνους, δεν τους μπορώ" πχ, και τέλος. Τα σκηνικά να βουτάνε τα βιβλία κλπ είναι απαράδεκτα και δεν δείχνει τίποτα για εσένα, και πολλά για το άτομο που τα κάνει. Τους έχεις ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Και πολύ τους είναι.[I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]
05-09-2011, 23:01 #44
κι ομως, το ακριβως αντιθετο ισχυει με τα θριλερ!!!
τα θριλερ ειναι η εκ του ασφαλους επαφη με την βια!
οση αδρεναλινη αν ανεβει κι αν κατεβει, κανεις δεν εχει παθει τπτ, γιατι ξερουμε οτι ειναι ηθοποιοι!
οσο αιμα κι να χυθει, ξερουμε οτι ειναι κετσαπ, οση χαρα κι αν μας προκαλεσει ενας φονος, ξερουμε οτι δεν σκοτωθηκε κανεις κι οτι ουτε κι εμεις κινδυνευουμε.
μια φωτο ενος βιαιου εγκληματος σε ταινια, ειναι μια αναπαρασταση του πως θα μπορουσε να ηταν αν καποιος πραγματικα κινδυνευε αλλα παραλληλα η επιβεβαιωση οτι κανεις δεν επαθε τπτ!!!
μια φωτο η μια περιγραφη απο ενα ειδεχθες εγκλημα ομως, ειναι η αποδειξη και η αποτυπωση ενος πραγματικου θανατου, ενος πραγματικου βασανιστηριου, σκεφτομαστε πονο πραγματικο που θα ενοιωσε ο ανθρωπος αυτος πεθαινοντας, και οντως τον ενοιωσε!!! τι ειδους στοιχειο ειναι, αυτη η λειτουργια να μας ευχαριστει???? για εμενα προσωπικα, προβληματικο, εκτος αν καποιος ειναι σε θεση (επαγγελματικη) να βοηθησει στην εξιχνιαση ενος εγκληματος για παραδειγμα..
εσυ δεν βλεπεις καμια διαφορα στα δυο?
προσωπικα, δεν πιστευω με την καμια οτι οι ιατροδικαστες νοιωθουν καποια ευχαριστηση η ηδονη να βλεπουν χυμενα μυαλα... εξεταζουν τα ευρηματα για να αποδωθει δικαιοσυνη.
οπως και οι γιατροι, δεν ηδονιζονται με τις ανοιχτες κοιλιες, ουτε εγιναν γιατροι γιατι τους ευχαριστει η θεα του αιματος!!! απλα δεν χαλιουνται οπως πολλοι απο μας.
επομενως, καποιος που την βρισκει να βλεπει σφαγες πραγματικες, δεν ειναι ενας εν δυναμει γιατρος η ιατροδικαστης που δεν καταφερε να σπουδασει, καποιον αλλο λογο εχει το νοσηρο (για μενα) ενδιαφερον του.
05-09-2011, 23:14 #45
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.