Χαμενη στο πελαγος..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Χαμενη στο πελαγος..

Γεια σας!ειμαι 15 χρονων και ολα γυρω μου ειναι μαυρα..εδω και 2 χρονια ολοι με πληγωνουν ασταματητα..στην αρχη οι φιλες μου με προδωσαν..στην συνεχεια το παιδι που ημουν ερωτευμενη μαζι του με πληγωσε και αυτος..αργοτερα οι γονεις μου θα χωριζαν αλλα μετα τα "ξαναβρηκαν"..εχω ενα χρονο κλεισμενη μεσ στο σπιτι και δεν εχω καμια ορεξη να βγω..ο πατερας μουυ με εχει κανει να τον μισησω..ο αδερφος μου με πιεζει συνεχεια να γινω κατι που θελει αυτος..η μαμα μου εχει τοσα πολλα προβληματα που δεν ξερω τι να κανω για να την βοηθησω..τ βραδια ολο ξυπναω μεσ στον υπνο μου κ εχω πολλους πονοκεφαλους..ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο το αγχος..χρειαζομαι εναν ανθρωπο να μου πει τι να κανω,να με βοηθησει να βγω απο αυτην την μαυριλα,να ξυπνησω απο αυτον τον εφιαλτη!τις τελευταιες μερες ολο κλαιω και εχω νευρα,πολλα νευρα!δεν ξερω τι πρεπει να κανω..φοβαμαι πως δεν μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου..μια ζωη βοηθαω τους αλλους και τωρα που χρειαζομαι εγω καποιον κανενας δεν ειναι εκει για μενα..το ξερωω οτι τα προβληματα μου θα σας φανουν ασημαντα αλλα δωστε μου την γνωμη σας αν μπορειτε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stevie View Post
    Γεια σας!ειμαι 15 χρονων και ολα γυρω μου ειναι μαυρα..εδω και 2 χρονια ολοι με πληγωνουν ασταματητα..στην αρχη οι φιλες μου με προδωσαν..στην συνεχεια το παιδι που ημουν ερωτευμενη μαζι του με πληγωσε και αυτος..αργοτερα οι γονεις μου θα χωριζαν αλλα μετα τα "ξαναβρηκαν"..εχω ενα χρονο κλεισμενη μεσ στο σπιτι και δεν εχω καμια ορεξη να βγω..ο πατερας μουυ με εχει κανει να τον μισησω..ο αδερφος μου με πιεζει συνεχεια να γινω κατι που θελει αυτος..η μαμα μου εχει τοσα πολλα προβληματα που δεν ξερω τι να κανω για να την βοηθησω..τ βραδια ολο ξυπναω μεσ στον υπνο μου κ εχω πολλους πονοκεφαλους..ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο το αγχος..χρειαζομαι εναν ανθρωπο να μου πει τι να κανω,να με βοηθησει να βγω απο αυτην την μαυριλα,να ξυπνησω απο αυτον τον εφιαλτη!τις τελευταιες μερες ολο κλαιω και εχω νευρα,πολλα νευρα!δεν ξερω τι πρεπει να κανω..φοβαμαι πως δεν μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου..μια ζωη βοηθαω τους αλλους και τωρα που χρειαζομαι εγω καποιον κανενας δεν ειναι εκει για μενα..το ξερωω οτι τα προβληματα μου θα σας φανουν ασημαντα αλλα δωστε μου την γνωμη σας αν μπορειτε!
    stevie καλησπερα
    δεν ειναι καθολου ασημαντα τα προβληματα σου!
    απλα να ξερεις οτι δεν ειναι αξεπεραστα.
    ολα αυτα που λες, διορθωνονται.
    η μητερα σου δεν θα επρεπε να σε φορτωνει με τα προβληματα της, θα επρεπε να σε βοηθαει να λυνεις και τα δικα σου.
    δυστυχως ομως οι γονεις δεν ειναι εκπαιδευμενοι και κανουν ενα σωρο λαθη, που πληρωνουν τα παιδια...
    με τις παρεες σου τι γινεται?
    δεν εχεις εναν - δυο καλους φιλους που εμπιστευεσαι να συζητατε τα θεματα σας?
    προσπαθησε να εκφραζεσαι,. να τα συζητας με καποιον εμπιστο φιλο αλλα και με τους γονεις σου αν εχετε καλη σχεση.
    αν δεν εχετε ομως, η δεν σε καταλαβαινουν, ζητησε τους να πας σε εναν ψυχολογο να σε βοηθησει με το αγχος σου...

Junior Member
    γεια σ remedy!
    σ ευχαριστω πολυ π μ απαντησες..η μαμα μ δν μ φορτωνει μ τ προβληματα τσ..εγω τν φορτωνω μ τ δικα τσ..μονο μ αυτν ειμ τοσο κοντα κ δν εχω τοσο κοντινους φιλους πλεον γ ν συζητησω αυτα τ θεματα..μονο τν κ.σταυρουλα,τν καθηγητρια μ,π μ βοηθαει πλυ αλλα νιωθω οτι κανενας δν μ κτλβαινει..εχω σκεφτει ν παω σ ψυχολογο κ τωρα τελευταια τ σκεφτομαι παρα πλυ αλλα δν εχω κανεναν ν μ συστησει καποιον καλο..

Senior Member
    πες το στην μητερα σου οτι το σκεφτεσαι και να φροντισει να βρει εκεινη καποιον , να επισκεφθειτε.
    κι αφου εχετε τοσο καλη σχεση να της μιλας για τις ανησυχιες σου, μην τις κρατας μεσα σου, σε καποιες μπορει σιγουρα να σε βοηθησει και σε οσες δεν μπορει, μπορει σιγουρα να σε ανακουφισει..

Junior Member
    της εχω μιλησει και ουτε εκεινη ξερει καποιον αλλα εψαξα στο ιντερνετ και θα κλεισω ραντεβου σε μια ψυχολογο που μου φανηκε καλα..παντα ενιωθα οτι εβρισκα κατανοηση οταν μιλουσα σε καποιον αλλα τωρα δεν βρισκωσε κανεναν,ουτε καν στην μητερα μου..