mperdema leeeeeme
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

mperdema leeeeeme

thelw ti simvouli sas gia kapoia themata pou me apasxoloun!exw ti sinitheia na paramilaw moni mou (na lew dynata ti skeftomai i ti tha kanw sxetika me ena thema) otan eimai moni mou sto spiti i sto dwmatio mou,episis polles fores akouw mousiki kai fantazomai oti eimai me filous kai eimaste eksw kai ta dyo mou dinoun mia proswrini eyxaristisi alla meta apo ligi wra ta vazw me ton eayto mou giati niwthw oti eimai ektos tou pragmatikou kosmou episis oti den einai kati pou tha ithela na kseroun polloi giati niwthw oti kai egw i idia den einai i eikona pou thelw gia ton eayto mou kai sxetika me ayto akolouthoume kapoia poreia gia to ti theloume?diladi na vroume ti einai ayto pou theloume na parousiazoume kathimerina ston eayto mas kai stous allous i oxi...sos

αστεράκι γράφε ελληνικά γιατι δεν διαβάζονται με τίποτα τα γκρικλις......:)

εχω τη συνηθεια να παραμιλαω μονη μου για να λυσω κατι και να ακουω μουσικη και να νομιζω οτι ειμαι με φιλους.ολα αυτα μου δινουν μια προσωρινη ευχαριστηση αλλα στη συνεχεια τα βαζω με τον εαυτο μου γιατι δεν αντιπροσωπευει την εικονα που θελω για τον εαυτο μου.αληθεια ακολουθουμε καποια πορεια για το τι θελουμε να παρουσιαζουμαι στον εαυτο μας και στους αλλους η οχι??/σοσσσ

Quote Originally Posted by asteraki24 View Post
    εχω τη συνηθεια να παραμιλαω μονη μου για να λυσω κατι και να ακουω μουσικη και να νομιζω οτι ειμαι με φιλους.ολα αυτα μου δινουν μια προσωρινη ευχαριστηση αλλα στη συνεχεια τα βαζω με τον εαυτο μου γιατι δεν αντιπροσωπευει την εικονα που θελω για τον εαυτο μου.αληθεια ακολουθουμε καποια πορεια για το τι θελουμε να παρουσιαζουμαι στον εαυτο μας και στους αλλους η οχι??/σοσσσ
    φίλους/παρέες άτομα που να είναι κοντά σου, έχεις?

οι φιλοι μου μενουν αλλου μας χωριζει αποσταση

οι φιλοι μου μενουν αλλου μας χωριζει αποσταση
    ίσως γι αυτό να έχεις την ανάγκη να μιλάς μόνη σου και να νιώθεις πως είσαι με παρέα.
    Μηπως να προσπαθούσες να έβρισκες άλλους ανθρώπους να έρθεις σε επαφή?

ειμαι σε ενα καινουργιο τοπο και σιγα σιγα θα κανω τις παρεες μου για το αλλο τι πιστευεις ακολουθουμε τηνεικονα που θελουμε να εχουμε για τον εαυτο μας η κατι αλλο?

ειμαι σε ενα καινουργιο τοπο και σιγα σιγα θα κανω τις παρεες μου για το αλλο τι πιστευεις ακολουθουμε τηνεικονα που θελουμε να εχουμε για τον εαυτο μας η κατι αλλο?

τι εικόνα έχεις δηλαδή για τον εαυτό σου που δε συνάδει με την πραγματικότητα?

αυτες οι συνηθειες που εχω

αυτες οι συνηθειες που εχω
    τι σχέση έχει αυτό? ο λόγος που λειτουργείς έτσι είναι ένας: μοναξιά.
    Αν δεν έχεις ανθρώπους να μιλήσεις, να μοιραστείς πράγματα, να ανταλλάξεις απόψεις, το κάνεις με τον εαυτό σου.
    Αν ρωτάς αν είναι φυσιολογικό ή όχι, δεν νομίζω πως είναι και τραγικό, μάλλον στενάχωρο θα έλεγα...

εχεις απολυτο δικιο σε ευχαριστω πολυ για το χρονο που διεθεσες

Senior Member
    Φυσιολογικό είναι μην ανησυχείς, όλοι οι άνθρωποι το παθαίνουν. Πολλές φορές κι όταν θυμώνουμε δεν μονολογούμε; Εγώ χορεύω μόνη μου :p. Σιγά σιγά θα κάνεις νέους φίλους και θα γεμίσεις το κενό. Μην ανησυχείς για το τίποτα. Όσο για την δεύτερη ερώτηση, δεν την πολυκατάλαβα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...