Τύψεις... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58

Thread: Τύψεις...

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ελεος παθ....μαθε να κάνεις κουοτ......(ειναι πανευκολο).

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα χα οντως!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι σημαντικό για την chris6 να καταλάβει για ποιο λόγο στήνει τον εαυτό της στη γωνία νιώθοντας ότι έχει ''ξεπέσει σε κάποια κατάντια'', σε ένα σημείο που -όπως η ίδια λέει- ''δεν πίστευε ότι θα φτάσει ποτέ'', μόνο και μόνο επειδή έκανε sex με κάποιον άλλον άντρα, αφού βέβαια πρώτα χώρισε, και αφού προφανώς της βγήκε αυτή η συγκεκριμένη διάθεση με τη νέα γνωριμία.

Η chris το βιώνει σα να διέπραξε κάποια αμαρτία ή κάποιο έγκλημα..
    Για μένα, ωστόσο, δεν υφίσταται προδοσία ή απάτη.
    Ίσως, λοιπόν, μια άλλη οπτική να τη βοηθήσει να αλαφρύνει.

Επίσης, ίσως οι τύψεις που νιώθει να μην έχουν να κάνουν μόνο με το ότι δεν έπαψε να αγαπάει τον (πρώην) φίλο της,
    ΑΛΛΑ να αφορούν στο ότι η ίδια έχει τοποθετήσει μέσα της το θέμα ''με-αγγίζει-ένας-άλλος-άντρας'' με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, άκρως αυτοπεριοριστικό.

Το θέμα είναι να απενοχοποιήσει το ότι έκανε αυτό που αισθάνθηκε, όταν το αισθάνθηκε και μάλιστα χωρίς να έχει χρεώσει κανέναν άλλο τη δεδομένη στιγμή!

Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι σημαντικό για την chris6 να καταλάβει για ποιο λόγο στήνει τον εαυτό της στη γωνία νιώθοντας ότι έχει ''ξεπέσει σε κάποια κατάντια'', σε ένα σημείο που -όπως η ίδια λέει- ''δεν πίστευε ότι θα φτάσει ποτέ'', μόνο και μόνο επειδή έκανε sex με κάποιον άλλον άντρα, αφού βέβαια πρώτα χώρισε, και αφού προφανώς της βγήκε αυτή η συγκεκριμένη διάθεση με τη νέα γνωριμία.

Η chris το βιώνει σα να διέπραξε κάποια αμαρτία ή κάποιο έγκλημα..
    Για μένα, ωστόσο, δεν υφίσταται προδοσία ή απάτη.
    Ίσως, λοιπόν, μια άλλη οπτική να τη βοηθήσει να αλαφρύνει.

Επίσης, ίσως οι τύψεις που νιώθει να μην έχουν να κάνουν μόνο με το ότι δεν έπαψε να αγαπάει τον (πρώην) φίλο της,
    ΑΛΛΑ να αφορούν στο ότι η ίδια έχει τοποθετήσει μέσα της το θέμα ''με-αγγίζει-ένας-άλλος-άντρας'' με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, άκρως αυτοπεριοριστικό.

Το θέμα είναι να απενοχοποιήσει το ότι έκανε αυτό που αισθάνθηκε, όταν το αισθάνθηκε και μάλιστα χωρίς να έχει χρεώσει κανέναν άλλο τη δεδομένη στιγμή!
    το πας πολυ μακρια κρειζι και δεν ειναι...:)
    Ο μόνος λόγος που η κρις νιώθει έτσι είναι γιατί πέρα από το σεξ, ο άνθρωπος αυτός δεν την κάλυψε πουθενά αλλού γι αυτό επέστρεψε στον πρώην.
    Εξ ου και οι "τυψεις". Στην ουσία με τον εαυτό της τα έχει που δεν κατάλαβε νωρίς με τι έχει να κάνει και υπερμεγένθυνε τα προτερήματα του πρώην...

Banned
    ουσιαστικα κανεις δεν μπορει να μπει στο μυαλο της και να καταλαβει γιατι νιωθει ετσι..την γνωμη μας λεμε βεβαια.
    εγω φανταζομαι βιαστηκε να προχωρησει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ουσιαστικα κανεις δεν μπορει να μπει στο μυαλο της και να καταλαβει γιατι νιωθει ετσι..την γνωμη μας λεμε βεβαια.
    εγω φανταζομαι βιαστηκε να προχωρησει.
    Η βιασύνη δεν είναι λάθος. Έτυχε έπαθε κι έμαθε ότι ένας είναι ο άνθρωπός της. Για καλό έγινε ότι έγινε. Και αφού δεν το χει κάνει συνήθεια δεν θα πρεπε η κοπέλα να έχει τύψεις
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ελεος παθ....μαθε να κάνεις κουοτ......(ειναι πανευκολο). <<<<<<<< :) θα με μαθεις ??????? :)

Senior Member
    το πας πολυ μακρια κρειζι και δεν ειναι...:)
    Ο μόνος λόγος που η κρις νιώθει έτσι είναι γιατί πέρα από το σεξ, ο άνθρωπος αυτός δεν την κάλυψε πουθενά αλλού γι αυτό επέστρεψε στον πρώην.
    Εξ ου και οι "τυψεις". Στην ουσία με τον εαυτό της τα έχει που δεν κατάλαβε νωρίς με τι έχει να κάνει και υπερμεγένθυνε τα προτερήματα του πρώην...
    Ναι, δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι και έτσι.
    Επιστροφή στο παλιό / γνώριμο / οικείο, πισωγύρισμα όταν ένα καινούριο άνοιγμα δεν βγάζει εκεί που υπήρχε η προσδοκία να βγάλει.

Περισσότερο κάποιες σκέψεις έκανα, καθώς μου έκαναν εντύπωση οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε η chris,
    κι ενώ η ίδια δεν είναι εδώ προς το παρόν για να συμμετέχει στη συζήτηση.

Όπως και να έχει, εφόσον και οι δύο θέλουν να προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί,
    νομίζω ότι η chris πρέπει να κάνει την ειρήνη της με το θέμα αυτό και να μη βασανίζεται..

Senior Member
    Πολλα τα συμπερασματα χωρις η κοπελα στο μεταξυ να εχει ξαναγραψει πιο αναλυτικα για το πως αισθανεται τις ενοχες της.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Ναι, δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι και έτσι.
    Επιστροφή στο παλιό / γνώριμο / οικείο, πισωγύρισμα όταν ένα καινούριο άνοιγμα δεν βγάζει εκεί που υπήρχε η προσδοκία να βγάλει.

Περισσότερο κάποιες σκέψεις έκανα, καθώς μου έκαναν εντύπωση οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε η chris,
    κι ενώ η ίδια δεν είναι εδώ προς το παρόν για να συμμετέχει στη συζήτηση.

Όπως και να έχει, εφόσον και οι δύο θέλουν να προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί,
    νομίζω ότι η chris πρέπει να κάνει την ειρήνη της με το θέμα αυτό και να μη βασανίζεται..
    συμφωνώ...
    Ξέρεις κρέιζι, κάθε φορά που πήγα να μετανιώσω για κάτι που έκανα στον οποιονδηποτε τομεα της ζωή μου, αυτόματα με ρωτούσα: "το ήθελες όταν το έκανες ή σε πίεσε κάποιος?"
    Ανακάλυψα λοιπόν πως όσο λάθος και αν ήταν η κίνηση μου, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα εκείνη τη στιγμή να κάνω, όσο αυτοκαταστροφικό ή ανώφελο και αν ήταν: ήμουν εγώ.
    Δεν μετανιώνουμε για τίποτα, παρά μόνο μαθαίνουμε εμάς τους ίδιους μέσα από τις αστοχίες και τα λάθη μας....:)

Senior Member
    συμφωνώ...
    Ξέρεις κρέιζι, κάθε φορά που πήγα να μετανιώσω για κάτι που έκανα στον οποιονδηποτε τομεα της ζωή μου, αυτόματα με ρωτούσα: "το ήθελες όταν το έκανες ή σε πίεσε κάποιος?"
    Ανακάλυψα λοιπόν πως όσο λάθος και αν ήταν η κίνηση μου, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα εκείνη τη στιγμή να κάνω, όσο αυτοκαταστροφικό ή ανώφελο και αν ήταν: ήμουν εγώ.
    Δεν μετανιώνουμε για τίποτα, παρά μόνο μαθαίνουμε εμάς τους ίδιους μέσα από τις αστοχίες και τα λάθη μας....:)
    Ναι, επειδή κατά κάποιο τρόπο, είμαστε και τα λάθη μας..

:)

Junior Member

...

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Ο λόγος που γράφω εδώ δεν είναι γιατί δεν έχω φίλες αλλά γιατί είχα την ανάγκη να μιλήσω ίσως σε κάποιον που δεν με ξέρει προσωπικά.
    Το σίγουρο είναι πως δεν έγραψα εδώ για να κριθώ από κανένα. Το ξέρω πως έκανα λάθη όπως όλοι μας κάνουμε άλλωστε.

Ο λόγος που χωρίσαμε με τον Π ήταν επείδη ζούσαμε μέσα σε ένα σπίτι, στο οποίο καταπιεζόμασταν και οι δύο ψυχολογικά. Είχαμε τις σπουδές μας και τις δουλειές μας και οι δύο. Τον αγαπάω υπερβολικά τον Π αλλά η κατάσταση στο σπίτι κατάντησε ανυπόφορη. Γι’ αυτό χωρίσαμε. Δεν έπαψα να τον αγαπώ ούτε στιγμή.

Με τον άλλο που έκανα sex δεν ήθελα να κάνω σχέση άρα δεν παίζει ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Κι αυτό το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Δεν σημαίνει ούτε σήμαινε τιποτα απολύτως για μένα αυτός ο άνθρωπος.

Δεν θεωρώ ότι έκανα κέρατο για είμασταν χωρισμένοι. Ούτε καν σε διάσταση. Ο λόγος που νιώθω άσχημα για ότι έγινε, δεν είναι γιατι θεωρώ το sex κάτι κακό, αλλά γιατι έγινε πολύ γρήγορα μετά το χωρισμό μου και δεν έκατσα λίγο μόνη μου να ξεκαθαρίσω τι πραγματικά θέλω. Ναι, σίγουρα δεν έκανα κάτι με το ζόρι. Το ήθελα κι εγώ να γίνει. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή κι έτσι έκανα χωρίς να σκεφτώ το μετά.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν δέχομαι αυτά που μου λέτε και θα μιλήσω πιο συγκεκριμενα για την Dora-agxos . Θα συμφωνήσω μαζί σου. Θεωρώ ότι φέρθηκα επιπόλαια. Έπρεπε να κάτσω μόνη μου για κάποιο διάστημα να ξεκαθαρίσω τι πραγματικά θέλω. Ο λόγος που οδηγήθηκα σε όλο αυτό ήταν η πίεση που ένιωθα και απλά έκανα μια έκρηξη με λάθη στη σειρά. Δεν μπορώ όμως να γυρίσω το χρόνο πίσω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως δεν θέλω με τίποτα να πληγώσω τον Π. Προτιμώ να τον χάσω, ή να βασανίζομαι εγώ με τις τύψεις παρά να τον πληγώσω με τέτοιο τρόπο.

Δεν το βρίσκω κακό να μιλήσω με πνευματικό ή με ψυχολόγο. Το σκέφτηκα και μόνη μου. Ίσως απλά να χρειάζομαι λίγη καθοδήγηση αφού βγήκα έξω από το δρόμο μου.

Με όλα αυτά που έχουν γίνει το διάστημα που μείναμε χωριστά με τον Π, θεωρώ πως απλά έφαγα ένα μεγάαααααλο χαστούκι, το οποίο μου χρειαζόταν, για να συνέλθω. Να καταλάβω ότι αυτό που είχα δίπλα μου ήταν ένας άγγελος και ότι πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω. Δυστυχώς έπρεπε να γίνουν κάποια λάθη για να καταλάβω τι έχω δίπλα μου.

Quote Originally Posted by chris6 View Post

Με τον άλλο που έκανα sex δεν ήθελα να κάνω σχέση άρα δεν παίζει ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Κι αυτό το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Δεν σημαίνει ούτε σήμαινε τιποτα απολύτως για μένα αυτός ο άνθρωπος.

Αυτό βρε κρις δεν το καταλαβαίνω. Από τη μια λες πως αυτός ο άνθρωπος δεν σήμαινε τίποτα για σένα και δεν ήθελες σχέση, αλλά σεξ μαζί του έκανες και ήσουν ξεκάθαρη. Τότε? Ποιο είναι το πρόβλημα?

Δεν θεωρώ ότι έκανα κέρατο για είμασταν χωρισμένοι. Ούτε καν σε διάσταση. Ο λόγος που νιώθω άσχημα για ότι έγινε, δεν είναι γιατι θεωρώ το sex κάτι κακό, αλλά γιατι έγινε πολύ γρήγορα μετά το χωρισμό μου και δεν έκατσα λίγο μόνη μου να ξεκαθαρίσω τι πραγματικά θέλω. Ναι, σίγουρα δεν έκανα κάτι με το ζόρι. Το ήθελα κι εγώ να γίνει. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή κι έτσι έκανα χωρίς να σκεφτώ το μετά.

Υπάρχει κανένας νόμος που να λέει πως όταν χωρίζουμε θα κάτσουμε συγκεκριμένο χρόνο μόνες μας μήπως και επιστρέψει ο πρώην και παραμένουμε αλώβητες?

Δεν το βρίσκω κακό να μιλήσω με πνευματικό ή με ψυχολόγο. Το σκέφτηκα και μόνη μου. Ίσως απλά να χρειάζομαι λίγη καθοδήγηση αφού βγήκα έξω από το δρόμο μου.

Ούτε εγώ το βρίσκω κακό, φτανει να μη το κάνεις για να εξαγνιστείς από το...σεξ.

Με όλα αυτά που έχουν γίνει το διάστημα που μείναμε χωριστά με τον Π, θεωρώ πως απλά έφαγα ένα μεγάαααααλο χαστούκι, το οποίο μου χρειαζόταν, για να συνέλθω. Να καταλάβω ότι αυτό που είχα δίπλα μου ήταν ένας άγγελος και ότι πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω. Δυστυχώς έπρεπε να γίνουν κάποια λάθη για να καταλάβω τι έχω δίπλα μου.

Κάτσε βρε κρις...Επειδή έκανες σεξ με τον άλλο και μετάνιωσες, ξαφνικά έπαψε να σε πειράζει η κατάσταση με τον Π στο σπίτι και κατά μαγικό τρόπο να λύθηκαν όλα τα προβλήματα σας?
    Σόρι, αλλά μου βγαίνει αυτό που έχω πει από την αρχή.
    Ο Π αγιοποιθηκε και συ κασιανοποιηθηκες επειδή δεν πήγε καλά το θέμα με τον τρίτο.
    Αλλιώς δεν εξηγείται τόση βολική αλλαγη σε όλα τα προβλήματα που είχες με τη σχέση σου....:)

Senior Member
    ...
    .....

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν δέχομαι αυτά που μου λέτε και θα μιλήσω πιο συγκεκριμενα για την Dora-agxos . Θα συμφωνήσω μαζί σου. Θεωρώ ότι φέρθηκα επιπόλαια. Έπρεπε να κάτσω μόνη μου για κάποιο διάστημα να ξεκαθαρίσω τι πραγματικά θέλω. Ο λόγος που οδηγήθηκα σε όλο αυτό ήταν η πίεση που ένιωθα και απλά έκανα μια έκρηξη με λάθη στη σειρά. Δεν μπορώ όμως να γυρίσω το χρόνο πίσω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως δεν θέλω με τίποτα να πληγώσω τον Π. Προτιμώ να τον χάσω, ή να βασανίζομαι εγώ με τις τύψεις παρά να τον πληγώσω με τέτοιο τρόπο.

....
    κατανοητη η επιπολαιοτητα και η δυσαρεσκεια σου γι αυτην, αλλα γιατι τοσος πανικος?

εισαι βεβαιη οτι δεν εκανε κι ο Π. οτι κι εσυ???

αν το εκανε κι αυτος, θα πληγωθεις?

Junior Member
    Αυτό βρε κρις δεν το καταλαβαίνω. Από τη μια λες πως αυτός ο άνθρωπος δεν σήμαινε τίποτα για σένα και δεν ήθελες σχέση, αλλά σεξ μαζί του έκανες και ήσουν ξεκάθαρη. Τότε? Ποιο είναι το πρόβλημα?

Το να κάνεις σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι κάτι περισσότερο από σαρκική απόλαυση. Το πρόβλημα μου είναι οτι ο Π δεν θα το καταλάβει αυτό αν του το πώ. Θα το θεωρήσει προδωσία.

Υπάρχει κανένας νόμος που να λέει πως όταν χωρίζουμε θα κάτσουμε συγκεκριμένο χρόνο μόνες μας μήπως και επιστρέψει ο πρώην και παραμένουμε αλώβητες?

Τον χρόνο που χρειάζεται ο καθένας μας τον ορίζουμε εμείς με βάση το χαρακτήρα μας και τα συναισθήματα μας. Για εμένα βιάστηκα πολύ.

Κάτσε βρε κρις...Επειδή έκανες σεξ με τον άλλο και μετάνιωσες, ξαφνικά έπαψε να σε πειράζει η κατάσταση με τον Π στο σπίτι και κατά μαγικό τρόπο να λύθηκαν όλα τα προβλήματα σας?

Δέν είπα ότι έπαψαν να υπάρχουν τα προβλήματα. Απλά κατάλαβα πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά όσο μου φενόντουσαν εμένα. Και απλά λόγω πολλών συγκυριών έκανα τα πράγματα μεγαλύτερα απ' ότι ήταν. Όταν ηρέμησα και έκανα και τις βλακείες που έκανα, τότε κατάλαβα πως απλά αντέδρασα υπερβολικά.

Ο Π δεν αγιοποιήθηκε. Θέλω να είμαι ξανά μαζί του αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πολλά να ξεκαθαρίσουμε πριν γίνει αυτό. Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

Το να κάνεις σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι κάτι περισσότερο από σαρκική απόλαυση. Το πρόβλημα μου είναι οτι ο Π δεν θα το καταλάβει αυτό αν του το πώ. Θα το θεωρήσει προδωσία.

Τον χρόνο που χρειάζεται ο καθένας μας τον ορίζουμε εμείς με βάση το χαρακτήρα μας και τα συναισθήματα μας. Για εμένα βιάστηκα πολύ.

Δέν είπα ότι έπαψαν να υπάρχουν τα προβλήματα. Απλά κατάλαβα πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά όσο μου φενόντουσαν εμένα. Και απλά πολλών συγκυριών έκανα τα πράγματα μεγαλύτερα απ' ότι ήταν. Όταν ηρέμησα και έκανα και τις βλακείες που έκανα, τότε κατάλαβα πως απλά αντέδρασα υπερβολικά.

Ο Π δεν αγιοποιήθηκε. Θέλω να είμαι ξανά μαζί του αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πολλά να ξεκαθαρίσουμε πριν γίνει αυτό. Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

..ακόμη δεν έχεις καταλάβει που διαφωνώ μαζί σου...:)
    ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΛΑΘΟΥΣ" και το λόγο που το είδες λάθος αργότερα.
    Όταν το έκανες είχες τους λόγους σου. Αυτοί μπορεί να είναι χιλιάδες.
    Από το να προσπάθησες να φύγεις ολοκληρωτικά από τον Π κάνοντας κάτι δραστικό όπως σεξ με κάποιον άλλο, από το να βρεις σε μια άλλη αγκαλιά όσα δεν είχες μαζί του, μέχρι του να νιώσεις ελεύθερη να κάνεις ότι σου κατέβει.
    Αυτό ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και το αποτέλεσμα όσων είχες μέσα σου εκείνη τη στιγμή.
    Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι και να ζητάς συγχώρεση από Θεό, ανθρώπους και τον Π.
    Δεν σκότωσες, δεν ήσουν με τον Π εκείνη την εποχή και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα.
    Όπως σου είπε και η ρεμ, το ίδιο μπορεί να έκανε και ο άλλος, αλλά να σαι σίγουρη πως ούτε θα το μάθεις ποτέ, ούτε νηστεύει αυτές τις μέρες για να μεταλάβει επειδή αμάρτησε.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast