Results 1 to 11 of 11
-
07-09-2011, 16:10 #1
o pateras mou exei allo paidi..:/
Geia sas..
eimai i Anna kai eimai 14 kai kati.Oi goneis mou einai se diastash,xwrismenoi dld tipika otan imoun mikri. Xwrisan gt o pateras mou eixe alli.I mana mou perase poli diskola.Den edine pote xrimata sto spiti autos kai erxotan otan eimastan mikra eg kai i adelfos mou girw stis 2 fores tin ebdomada to poli gia misi me mia wra.Oso megalwname to ekopse ,tr erxotan mia fora tin ebdomada,mas pigene bolta auto.Den mou eleipe .Pote dn eixa sxeseis patera me korhs mazi tou.Itan aplws enas gnwstos mou.Otan ton elega mpampa to sixainomouna.To 3erei eimai sigouri.Parola auta 3erw oti me agapaei kai as mas exei egkatalipsei...to blepw sta matia tou.Simera ema8a omws xwris na to pei autos oti me ti ginaika auth pou einai ,pou exetias tis xwrisan oi goneis mou bsk kai p mas exei kanei ena soro oti exei ena paidi 6 minwn.Eniwsa apaisia.Den 3erw ti na kanw .me pernei thl kai t ta kleinw .t milisa apotoma otan tlk t sikwsa k t eipa oti eg 8a ton parw thl k dn 8elw na ton dw! Omws dn 3erw ti na t pw.Apo tin mia einai me auti okay ,logiko na kanei paidi alla dn m eipe tpt,gia emas dn dinei tpt ,dn noiazete kai gia to allo paidi einai ekei!Den 3erw pws na adidrasw..dn 3erw t na kanw ...pligw8ika poli ,zilepsa ,zilepsa pou auto 8a exei oikogenia me ton patera mou kai me ti ginaika p mas dielise.loipamai gia tin mana mou,itan kala kai tr dn 3erw ,tin ponese:/ 8elw gnwmes:/ Anna:)
- 07-09-2011, 16:47 #2
εγω εχω αδερφη απτη μαμα κ αδερφη απτον μπαμπα και νιωθω μια χαρα..
07-09-2011, 16:51 #3
den 3erw gia sena alla exartate o tropos p xwrizoun.ama xwrizan irema ,xwris alli ginaika kai tetoia dn 8a eixa kanena problima .8a xairomouna.
tr dn einai t idio:/ ma8enw oti exw ena ''aderfo'' kai xwris na m t pei kan o pateras mou k kanei san na min simbenei tpt
07-09-2011, 16:53 #4
07-09-2011, 16:55 #5
xilia siggnwmi alla to pc dn girizei ellinika :S to 3erw oti einai kourastika:/
07-09-2011, 16:57 #6
07-09-2011, 16:59 #7
λοιπον το βρηκα :) ok
07-09-2011, 17:03 #8
είδες? ήταν πολύ εύκολο.....:ρ
κοίτα, όσον αφορά στο θέμα σου, να ξέρεις πως σε ένα χωρισμό δεν φταίει ποτέ ο ένας.
Σίγουρα όμως δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει συμβεί ανάμεσα στους γονείς σου για να φτάσουν μέχρι εκεί.
Να είσαι σίγουρη πως η νέα του γυναίκα είναι η τελευταία που φταίει σε αυτό. Βρήκε ανοιχτή πόρτα και μπήκε, δεν έκανε σχέση με τον πατέρα σου χωρίς τη συγκαταθεση του.
Από κει και πέρα το παιδί δεν φταίει σε τίποτα....:)
08-09-2011, 10:33 #9
ελα ντε το παιδι τιο φταιει..εμενα οι δικοι μ χωρισανε στα 1, η μαμα παντρευτηκε κ οταν ημουν 7 εκανε μιααδερφη μεγαλςσαμε μαζι κτην αγαπω πολυ, τωρα ειμαι 23 κ ακριβςσ πριν ενα χρονο μ λεει ο πατερας η μητρια σ ειναι εγκυος...οι 50 αριδεσ θελαν μωρο ακομα δεν νιωθω τπτ γιαυτο το μωρο ειμαι 23 κ παρλιγο το παιδι μ ναναι μεγαλυτερο π λενε..κ τι να κανω χεστηκα δλδ καντε τη ζωη σας κ αφηστε με ησυχη απο κει κ περα εγω δεν μπορω να νιωσω με το ζορι πραγματα για αδερφη π περναω 23 χρονια..αν παω να την δω ειναι γτ με πιεζουν της παω κανα δωρο π κ π..ε οκ ντα3ει μην καθεσαι κασχολεισαι κ εσυ δεν μπορεις να νιωσεις ουτε εγψω μπορω αλλα δεν καθομαι να σκασω κιολας..καντε τη ζωη σας κ αφηστε με να ζησω κεγω τη δικη μ..
08-09-2011, 11:30 #10
Άννα μου, όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν δεν είναι και τόσο τραγικό στις μέρες μας. Αυτό που σε πείραξε περισσότερο δεν είναι γιατί χώρισαν οι δικοί σου λόγω κάποιας άλλης, που εδώ θα συμφωνήσω με τη Θεοφανία ότι αυτή δεν φταίει σε τίποτα και απλά ίσως να ήταν απλά η αφορμή, αυτό που σε πείραξε είναι γιατί ο πατέρας σου δεν στάθηκε δίπλα σας, έστω και χωριστά από τη μαμά, όπως θα έπρεπε.
Το ξέρω αυτό το συναίσθημα και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν μπορείς να δεχτείς πως ένας πατέρας σε 'εγκαταλείπει'. Που στην δικιά σου περίπτωση δεν το έκανε. Σας πέρνει κανένα τηλέφωνο μέσα μέσα. Ενδιαφέρεται.
Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να μην μαυρίσεις την ψυχή σου με μίσος και απέχθεια γι' αυτόν τον άνθρωπο γιατί μόνο στον εαυτό σου θα κάνεις κακό. Να δεχτείς την κατάσταση όπως είναι γιατί και οι γονείς μας κάνουν λάθη, κι ας μην θέλουμε να το πιστέψουμε. :)
Αν πιστεύεις πως το να κρατήσεις τις αποστάσεις σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα τότε κάντο. Για όσο καιρό εσύ θέλεις.
Μην βλέπεις όμως τα πράγματα τόσο αρνητικά. Εμείς τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουμε μια αλλιώτικη δύναμη μέσα μας και μπορούμε να στηριχτούμε στα πόδια μας μόνοι μας. Βρες αυτή τη δύναμη και προχώρα στη ζωή σου.
Να πηγαίνεις να βλέπεις το αδελφάκι σου γιατί τα παιδιά πάντα αγαλιάζουν τις ψυχές μας. Και πάνω απ' όλα να προσέχεις τη μαμά. :) xxx
08-09-2011, 19:02 #11
Αννα δεν ξερω τι να σου πω πραγματικα
Και εγω ειχα εναν αξιολατρευτο συζυγο που ηταν χωρισμενος και ειχε δυο παιδακια. Καναμε και μαζι ενα αγορακι που ειναι σημερα 3,5 και τα μεγαλα αδελφια του 20 και 21.
Πριν 6 μηνες ο Μπαμπας πεθανε.
Το μονο που απεμεινε ειναι 3 παιδια απο διαφορετικες μανες αλλα αδελφια για ολη τους τη ζωη.
Δεν ξερω εαν υπαρχει δυνατο δεσιμο αναμεσα στα μεγαλα παιδια και τον μικρο. Σιγουρα υπαρχει εγνοια και φροντιδα οσο τους το επιτρεπει ο χρονος τους και η ηλικια τους.
Σκεψου κατι.
Εαν αυριο ο μπαμπας σου και η νεα του συζυγος για τον αλφα βητα λογο χωρισουν οπως χωρισε και με τη μαμα σου, εκεινο το μωρακι θα ειναι σαν και εσενα, προβληματισμενο και στενοχωρημενο απο ενα διαζυγιο. Πιστευεις οτι θα εχεις αισθηματα για αυτο? θα ηθελες να περασει μια μερα οτι περασες και εσυ? Δεν το νομιζω. Θα ενιωθες οτι θα ηθελες να το προφυλαξεις απο ολα αυτα που εσενα σε εκαναν δυστυχισμενη.
Εαν θελεις κανε μια κινηση οταν το νιωσεις που θα στειλει "αδιαβαστο" τον μπαμπα σου και ολους.
Ζητα να γνωρισεις το αδελφακι σου. Δωστου αγαπη και εξηγησε στο μπαμπα σου οτι ολοι σας εχετε το ιδιο αιμα. Ακομα και χωρισμενοι εχετε κοινη οικογενεια. Πες του οτι δεν θα στερησεις απο το μωρο την αγαπη που εκεινος σου στερησε, δειξε την αγαπη σου και την ανωτεροτητα της ψυχης σου.
Φιλακια πολλαΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....