Τύψεις... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58

Thread: Τύψεις...

Junior Member
    κατανοητη η επιπολαιοτητα και η δυσαρεσκεια σου γι αυτην, αλλα γιατι τοσος πανικος?
    εισαι βεβαιη οτι δεν εκανε κι ο Π. οτι κι εσυ???
    αν το εκανε κι αυτος, θα πληγωθεις?

Δεν θα το έλεγα πανικό... απλά δεν νιώθω εντάξει. Ίσως δεν ξέρω πως να αντιδράσω σε όλο αυτό γιατί πρώτη φόρα μου συμβαίνει. Είδα τον εαυτό μου από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνεται άλλος άνθρωπος κι αυτό με φόβισε.

Ίσως να έκανε κι αυτός κάτι, ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ θα τον συγχωρούσα γιατί έτσι κι αλλιώς είχα μεγάλο μερίδιο ευθύνης όταν χωρίσαμε και δεν θα εκπλαγόμουν αν απλά το έκανε από 'εκδίκηση' η από αντίδραση ή τελοσπάντων για όποιο λόγω κι αν το έκανε.

Εαν το έκανε με κάποια κοπέλα που δεν σήμαινε τίποτα γι' αυτόν δεν θα του το κρατούσα. Εάν μου έλεγε πως ένιωσε κάτι γι' αυτήν θα πληγωνόμουνα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..ακόμη δεν έχεις καταλάβει που διαφωνώ μαζί σου...:)
    ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΛΑΘΟΥΣ" και το λόγο που το είδες λάθος αργότερα.
    Όταν το έκανες είχες τους λόγους σου. Αυτοί μπορεί να είναι χιλιάδες.
    Από το να προσπάθησες να φύγεις ολοκληρωτικά από τον Π κάνοντας κάτι δραστικό όπως σεξ με κάποιον άλλο, από το να βρεις σε μια άλλη αγκαλιά όσα δεν είχες μαζί του, μέχρι του να νιώσεις ελεύθερη να κάνεις ότι σου κατέβει.
    Αυτό ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και το αποτέλεσμα όσων είχες μέσα σου εκείνη τη στιγμή.
    Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι και να ζητάς συγχώρεση από Θεό, ανθρώπους και τον Π.
    Δεν σκότωσες, δεν ήσουν με τον Π εκείνη την εποχή και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα.
    Όπως σου είπε και η ρεμ, το ίδιο μπορεί να έκανε και ο άλλος, αλλά να σαι σίγουρη πως ούτε θα το μάθεις ποτέ, ούτε νηστεύει αυτές τις μέρες για να μεταλάβει επειδή αμάρτησε.
    :) Έχεις δίκαιο. Το 'λάθος' όμως το ορίζει ο καθένας για τον εαυτό του. Ένιωσα ότι ήτανε λάθος. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και σίγουρα πρέπει να προχωρήσω και να το βγάλω όλο αυτό απ' τη ζωή μου. Άλλωστε χωρίς 'λάθη' δεν μαθαίνουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris6 View Post
    κατανοητη η επιπολαιοτητα και η δυσαρεσκεια σου γι αυτην, αλλα γιατι τοσος πανικος?
    εισαι βεβαιη οτι δεν εκανε κι ο Π. οτι κι εσυ???
    αν το εκανε κι αυτος, θα πληγωθεις?

Δεν θα το έλεγα πανικό... απλά δεν νιώθω εντάξει. Ίσως δεν ξέρω πως να αντιδράσω σε όλο αυτό γιατί πρώτη φόρα μου συμβαίνει. Είδα τον εαυτό μου από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνεται άλλος άνθρωπος κι αυτό με φόβισε.

Ίσως να έκανε κι αυτός κάτι, ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ θα τον συγχωρούσα γιατί έτσι κι αλλιώς είχα μεγάλο μερίδιο ευθύνης όταν χωρίσαμε και δεν θα εκπλαγόμουν αν απλά το έκανε από 'εκδίκηση' η από αντίδραση ή τελοσπάντων για όποιο λόγω κι αν το έκανε.

Εαν το έκανε με κάποια κοπέλα που δεν σήμαινε τίποτα γι' αυτόν δεν θα του το κρατούσα. Εάν μου έλεγε πως ένιωσε κάτι γι' αυτήν θα πληγωνόμουνα
    1. τοτε γιατι να μην ισχυει και γι αυτον το ιδιο , να μην ισχυει το οτι το βλεπει σαν κατι τραγικο που θα τον πληγωσει?
    πιστευεις οτι εισαι η μονη ανοιχτομυαλη απο τους δυο?
    2. δηλαδη για να μην πληγωθεις, πρεπει να το εκανε κι αυτος με τους ιδιους ακριβως ορους που το εκανες κι εσυ? κι αν ενοιωθες και κατι παρπανω με αυτον που γνωρισες??? τοτε θα δικαιολογουσες να νοιωσει και ο Π. το κατι παραπανω?

εισασταν και οι δυο ελευθεροι εφοσον χωρισατε.
    οποιος εκατσε μονος του, καλως εκατσε, οποιος εκανε σεξ γιατι το επιθυμουσε, καλως εκανε κι οποιος εκτιμησε και καποιο αλλο ανθρωπινο ον και ενοιωσε και κατι παραπανω, καλως το εκανε επισης.

ολη η περαιτερω ενοχοποιηση σου εμπιπτει στην οδηγια "μιλα με τον πνευματικο σου" η οποια εφοσον σου φανηκε καλη ιδεα, υποθετω οτι εχει τις ριζες της στην πιστη σου...

οποτε καταληγω κι εγω εκει : μιλα με τον πνευματικο σου....

Senior Member
    μαθαινουμε και χωρις λαθη.
    απλα ειναι εντελως αδυνατον να τα αποφυγουμε ;)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    1. τοτε γιατι να μην ισχυει και γι αυτον το ιδιο , να μην ισχυει το οτι το βλεπει σαν κατι τραγικο που θα τον πληγωσει?
    πιστευεις οτι εισαι η μονη ανοιχτομυαλη απο τους δυο?
    2. δηλαδη για να μην πληγωθεις, πρεπει να το εκανε κι αυτος με τους ιδιους ακριβως ορους που το εκανες κι εσυ? κι αν ενοιωθες και κατι παρπανω με αυτον που γνωρισες??? τοτε θα δικαιολογουσες να νοιωσει και ο Π. το κατι παραπανω?

εισασταν και οι δυο ελευθεροι εφοσον χωρισατε.
    οποιος εκατσε μονος του, καλως εκατσε, οποιος εκανε σεξ γιατι το επιθυμουσε, καλως εκανε κι οποιος εκτιμησε και καποιο αλλο ανθρωπινο ον και ενοιωσε και κατι παραπανω, καλως το εκανε επισης.

ολη η περαιτερω ενοχοποιηση σου εμπιπτει στην οδηγια "μιλα με τον πνευματικο σου" η οποια εφοσον σου φανηκε καλη ιδεα, υποθετω οτι εχει τις ριζες της στην πιστη σου...

οποτε καταληγω κι εγω εκει : μιλα με τον πνευματικο σου....

1. μου το ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι εάν έκανα κάτι δεν πρόκειτε να είμαστε ξανά μαζί.

2. δεν είπα κάτι τέτοιο. Και δεν είπα πως δεν θα τον συγχωρούσα αν ένιωθε κάτι. Είπα ότι θα με πλήγωνε αυτό. Αλλά πάλι θα έριχνα κάποιες ευθύνες στον εαυτό μου.

Senior Member
    1. μου το ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι εάν έκανα κάτι δεν πρόκειτε να είμαστε ξανά μαζί.

2. δεν είπα κάτι τέτοιο. Και δεν είπα πως δεν θα τον συγχωρούσα αν ένιωθε κάτι. Είπα ότι θα με πλήγωνε αυτό. Αλλά πάλι θα έριχνα κάποιες ευθύνες στον εαυτό μου.
    1.κοπελια τωρα μας το λες που εχουμε φαει τα λυσσακα μας να συζηταμε????
    ειναι απλα τα πραγματα.
    αν θες να ξαναδοκιμασεις, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ!
    αν νοιωθεις τυψεις γι αυτο και δεν το αντεχεις, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ!

3. το γιατι σουε στιελε ενα τεοτιο τελεσιγραφο ομως, αξιζει να το σκεφτεις..
    με ποιο δικαιωμα σου καθοριζει τι ειναι επιτρεπτο να κανεις το διαστημα που ειστε χωρισμενοι?

με τετοιου ειδους αποψεις, να εισαι σιγουρη, οτι αν εκανε κατι κι αυτος, δεν προκειται να το μαθεις κι ελπιζω να μην εντασσει τον εαυτο του στην κατηγορια "εμεις οι ανδρες τα κανουμε αυτα"

πολύ εγωιστικό εκ μέρους του και ακόμη και αυτή η ατάκα δείχνει πως ο Π δεν είναι τελικά ο άγγελος για τον οποίο έχεις πέσει στα πατώματα και ζητάς συγχώρεση...Σκέψου το.

Οπότε, μήπως να έριχνε και αυτός κάποιες στον δικό του για την απόφαση σου να πας με κάποιον άλλο?
    Κοίτα, αν το αντέχεις πέστου το. Αν ποντάρεις βέβαια σε αυτή τη σχέση και πιστεύεις πως δεν συντέλεσαν άλλοι παράγοντες για να γυρίσεις, πέρα από το συναίσθημα σου.

Senior Member
    Εαν απο κατα τη διαρκεια του χωρισμου σου με τον Π. ειχες νιωσει καταθλιψη και επαιρνες ενα βαρυ αντικαταθλιπτικο χαπι για να νιωσεις καλυτερα, θα ενιωθες τυψεις?
    Πες πως το σεξ με τον αλλο ηταν ενα χαπι για να σου περασει η θλιψη. Το πηρες ενιωσες καλυτερα και τελειωσε.
    Ασε τις τυψεις και προχωρα με οτι εσυ αποφασισες.
    Απομυθοποιησε τελος παντων το σεξ και μια σχεση της μιας βραδιας.
    Ουτε παντρεμενη εισαι ουτε το χρωσταγες στον αντρα σου και στα παιδια σου και τωρα θα διαλυθει η οικογενεια σου.

Και εγω ειμαι χηρα 6 μηνες.
    Εαν θελησω να κανω σεξ και να νιωσω καλυτερα σημαινει οτι δεν αγαπησα τον αντρα μου?
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Και η δικη μου γνωμη ειναι να μην του πεις τιποτε εαν πραγματικα τον αγαπας και θελεις να συνεχισετε να ειστε μαζι.εξ αλλου ξερεις εαν το διαστημα που εισαστε χωρια πηγε κι αυτος με αλλη; οχι να μην το πεις γιατι μετα ουτε θα σου εχει εμπιστοσυνη αλλα πιθανον να μην μπορει να το δεχτει και να εχεις προβληματα που θα οδηγησουν στον χωρισμο.εγινε οτι εγινε, εισαστε χωρια ασε τις τυψεις και δωσε στον εαυτο σου την ευκαιρια να εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας.και η επιπολαιοτητα ειναι μεσα στις ανθρωπινες αδυναμιες και απο τα λαθη μας μαθαινουμε.προσπαθησε να το ξεχασεις και ζητα βοηθεια εαν σε απασχολει τοσο πολυ απο εναν ειδικο.

Senior Member
    Ξωτικό τρελαίνομαι για τον τρόπο που γράφεις. Τέλος.

Senior Member
    μα ειναι πολυ ευκολο κανε πως δεν συνεβη...3εχασε το κ δεν προκειται να το μαθει ποτε..το θεμα δεν ειναι αν εκανες μλκια ποσο μαλλον συναισθηματικα φορτισμενη δικαιολογησε τον εαυτο σου κ μην το μαστιγωνεις εκτος αν αντλησεις ευχαριστηση την ωρα που θα το μαθει γτ μ χει συμβει αυτο βεβαια το αποτελεσμα δεν θα σαρεσει οποτε δες πιο μακρια τι θελεις..

Ξωτικό....έγραψες πάλι...........:)

Senior Member
    Δεν το βρίσκω κακό να μιλήσω με πνευματικό ή με ψυχολόγο. Το σκέφτηκα και μόνη μου. Ίσως απλά να χρειάζομαι λίγη καθοδήγηση αφού βγήκα έξω από το δρόμο μου.

Με όλα αυτά που έχουν γίνει το διάστημα που μείναμε χωριστά με τον Π, θεωρώ πως απλά έφαγα ένα μεγάαααααλο χαστούκι, το οποίο μου χρειαζόταν, για να συνέλθω. Να καταλάβω ότι αυτό που είχα δίπλα μου ήταν ένας άγγελος και ότι πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω. Δυστυχώς έπρεπε να γίνουν κάποια λάθη για να καταλάβω τι έχω δίπλα μου.
    Δυστυχως πρεπει να χασουμε κατι για να το εκτιμησουμε πραγματικα .
    Ειναι σημαντικο να μιλησεις με καποιον τριτο για αυτο προκειμενου να εκτονωθει και το προβλημα με τις τυψεις σου.
    Οχι τοσο για να σου δωσει 'μια λυση' , δν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο ,,απλα να ακουσεις τον εαυτο σου, τη φωνη σου να μιλαει για αυτο, , τι θα πει ,πως θα το πει , και τι θα νοιωσεις μετα κυριως . μια σκεψη που εσυ -μονη σου- θα χρειαστεις να την επεξεργαστεις ενα εξαμηνο , μπορει να το επιταχυνεις αυτο σε μια ωρα πχ που θα μιλησεις με καποιον γι αυτο.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234