Results 16 to 19 of 19
Thread: help please..
-
07-09-2011, 15:21 #16
Χριστινα ειπες δε ξανασχολησε μαζι μου, αλλα συνεχιζεις και σχολιαζεις αρνητικα το ΚΑΘΕΤΙ που γραφω. εαν θες να με βρισεις, σου ειπα και στο αλλο θεμα, στειλε μου μηνυμα καλυτερα.
εισαι καιρο μονη ειτε σκεφτεσαι με τον εναν τροπο, ειτε με τον αλλον. το αποτελεσμα μετραει παντα, και τα υπολοιπα λιγη σημασια εχουν στο τελος...
και για να σας λυσω την απορια δεν ειμαι μισογυνης, αλλα μισανθρωπος σκετο. τις γυναικες τις αγαπαω και τις σεβομαι, μονο οταν το αξιζουν ομως!
- 07-09-2011, 15:23 #17
Λαθος ΚΕΝΟ δεν ασχολουμαι μαζι σου.. Και αν αναφερομαι αρνητικα στο θεμα ειναι επειδη εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι εισαι μισανθρωπος ΑΡΑ?
07-09-2011, 15:28 #18
κρυβεσαι παλι πισω απ'το δαχτυλο σου. ναι δεν ασχολησε μαζι μου αμεσα, αλλα εμεσα σχολιαζωντας αρνητικα καθετι που γραφω. ειναι ενοχλητικο και θα σε παρακαλεσω να σταματησεις, εκτος αν θελεις να κανεις κανονικη συζητηση. δε νομιζω εγω να ηρθα σε κανενα ποστ σου απο κατω και να αρχισα να φερομαι ετσι, απλα επειδη διαφωνω. και υπαρχει διαφορα μισανθρωπου και μισογυνη. μισω το ανθρωπινο ειδος γενικοτερα, οχι μονο τις γυναικες.
07-09-2011, 15:38 #19
Δεν ασχολουμαι μαζι σου και δεν σε ακολουθω σε καμια σου κουβεντα, δεν ξερω που το βλεπεις αυτο.. Και ξαναλεω οτι δεν ειπα κατι διαφορετικο απο αυτο που εσυ αποκαλεις τον εαυτο σου.. Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε οτι κανεις δεν μπορει να κανει μια κουβεντα με εναν μισανθρωπο οσον αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις γι αυτο και η συμβουλη μου... Και νομιζω οτι κανενας δεν μου αφερει το δικαιωμα να συμβουλευω! Γιατι σου φαινεται παραξενο λοιπον? Δεν νομιζω οτι χωραει αλλη κουβεντα ομως... αν θες μην ασχολεισαι εσυ μαζι μου!
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια