help please.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: help please..

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρε BloodyKate τι μιλας με τον μισογυνη και τον μισανθρωπο? Θα πει νομιζεις κατι διαφορετικο ή κατι καλο απο αυτο που νιωθει? Εδω μισει και τον ιδιο του τον εαυτο...
    Χριστινα ειπες δε ξανασχολησε μαζι μου, αλλα συνεχιζεις και σχολιαζεις αρνητικα το ΚΑΘΕΤΙ που γραφω. εαν θες να με βρισεις, σου ειπα και στο αλλο θεμα, στειλε μου μηνυμα καλυτερα.

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Οκ.. Ότι προσελκύει ο καθένας γνωρίζει. Κι εγώ κάτι απογαλακτισμένους φλορούμπες προσελκύω συνήθως αλλά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να λέει όλοι είναι ίδιοι γιατί δεν είναι (για μένα) . Τώρα αν εσύ είσαι καλά με αυτά που πιστεύεις δεν έχω παρά να σε παραδεχτώ. Διότι αν σκεφτόμουν έτσι σαν εσένα, θα ένιωθα πιο μόνη και πιο αδύναμη. Τώρα μπορεί να είμαι καιρό μόνη αλλά η ελπίδα πεθαινει τελευταία :)
    εισαι καιρο μονη ειτε σκεφτεσαι με τον εναν τροπο, ειτε με τον αλλον. το αποτελεσμα μετραει παντα, και τα υπολοιπα λιγη σημασια εχουν στο τελος...

Δεν λεω κατι διαφορετικο απο αυτο που ο ιδιος εχει πει και εχει αποκαλεσει τον εαυτο του τοοοοοσες πολλες φορες... Αρα δεν βαζω καμια ταμπελα!
    και για να σας λυσω την απορια δεν ειμαι μισογυνης, αλλα μισανθρωπος σκετο. τις γυναικες τις αγαπαω και τις σεβομαι, μονο οταν το αξιζουν ομως!

Senior Member
    Λαθος ΚΕΝΟ δεν ασχολουμαι μαζι σου.. Και αν αναφερομαι αρνητικα στο θεμα ειναι επειδη εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι εισαι μισανθρωπος ΑΡΑ?

Banned
    Λαθος ΚΕΝΟ δεν ασχολουμαι μαζι σου.. Και αν αναφερομαι αρνητικα στο θεμα ειναι επειδη εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι εισαι μισανθρωπος ΑΡΑ?
    κρυβεσαι παλι πισω απ'το δαχτυλο σου. ναι δεν ασχολησε μαζι μου αμεσα, αλλα εμεσα σχολιαζωντας αρνητικα καθετι που γραφω. ειναι ενοχλητικο και θα σε παρακαλεσω να σταματησεις, εκτος αν θελεις να κανεις κανονικη συζητηση. δε νομιζω εγω να ηρθα σε κανενα ποστ σου απο κατω και να αρχισα να φερομαι ετσι, απλα επειδη διαφωνω. και υπαρχει διαφορα μισανθρωπου και μισογυνη. μισω το ανθρωπινο ειδος γενικοτερα, οχι μονο τις γυναικες.

Senior Member
    Δεν ασχολουμαι μαζι σου και δεν σε ακολουθω σε καμια σου κουβεντα, δεν ξερω που το βλεπεις αυτο.. Και ξαναλεω οτι δεν ειπα κατι διαφορετικο απο αυτο που εσυ αποκαλεις τον εαυτο σου.. Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε οτι κανεις δεν μπορει να κανει μια κουβεντα με εναν μισανθρωπο οσον αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις γι αυτο και η συμβουλη μου... Και νομιζω οτι κανενας δεν μου αφερει το δικαιωμα να συμβουλευω! Γιατι σου φαινεται παραξενο λοιπον? Δεν νομιζω οτι χωραει αλλη κουβεντα ομως... αν θες μην ασχολεισαι εσυ μαζι μου!

Page 2 of 2 FirstFirst 12