Results 16 to 20 of 20
-
07-09-2011, 20:05 #16
μαρινακι μαρεσουν οι απαντησεις σου!!
εχεις δικιο!!!! αντικειμενικα κ επιφανειακα
εχεις απολυτο δικιο!!!
αλλα που να τα βρω βρε συ τα ατομα? κ δε με ιδιες αποψεις????
αφου σου λεω ημουν κ ειμαι κλεισμενη? θα ρθουν να μου χτυπησουν τη πορτα??
βλεπεις αυτο που λεω? στα λογια ολα καλα ειναι στη πραξη?????
επισης εδω θα σου πω κατι τελειως αντιφατικο
δεν σκεφτομαι καθολου τους αντρες ενω αυτο πραγματικα θελω....
τι εννοω
δεν εχω την αυτοπεποιθηση για να κανω κατι
παρολου που λιωνω για ενα φιλι μια αγκαλια ενα χαδι
η αναγκη να σε σκεφτεται καποιος κ να σε θελει
οσο κ να τα θελω-ονειρευομαι
δεν σκεφτομαι τους αντρες
μη κοιτας που προσπαθω να μαθω καποια πραγματα ειναι λογω απειριας κ φοβου!!
γαι να καταλαβεις αν εσυ μου πεις εχω καποιον που ειδε φωτο κ ενδιαφερεται εγω θα χαρω προς στιγμην κ μετα θα φρικαρω κ θα ρχισω να σκεφτομαι ενα σωρο βλακειες που βαριεμαι να αραδιασω τωρα αν εχεις απορια πες μου να σου γραψω....
κ το μεγαλυτερο εμποδιο ειναι ο εαυτος μου ποτε δεν εμαθα να τον αγαπαω κ να τον δεβομαι ετσι οπως ειναι
παντα εβαζα τους αλλους πιο απο μενα
τι θελουν τι χρειαζονται μη τους στεναχωρησω..εγινα αβουλη μεσα απο αυτο
δεν ξερω πως να γινω εγωιστρια να λεω οχι κ να απαιτω
πχ εχω να κανω διακοπες απτο 2006
οικονομικα δεν ειμαστε κ πολυ καλα αλλα τοτε ημουν 20χρκ τωρα δηλ 25 μικρη δεν ιενια υποχρεωση των γονιων μου να με στηριζουν? δεν θα μπορουσα ναχαν απαιτησεις η να το παιξω γατα κ να κλαφτω??? ε δε μπορω ..δεν μπορω να απαιτησω για μενα.....αυτο δεν μπορω να κανω κ αυτο ειναι το [ρωτο που θελω να κανω,,,,,
- 07-09-2011, 20:12 #17
σοφα λογια λες θεοφανια μου κ συ!!
το εξηγησα κ στο πρωτο μου μηνυμα αυτο
ισως απλα να ειμαι εδω για παρεα
ισως απλα να θελω να τα βγαλω απο μεσα μου
ισως παλι εχω γινει ακριβως αυτο που σιχαινομουν μεμψιμοιρω γκρινιαζω κλαιγομαι κ απλα θελω να τα λεω
οτι κ να πεις δικιο θαχεις
ξερω πως φαινομαι ξερω τι βγαζω....
κ αυτο ειναι μια αλλη φρικη που πλεον ουτε οι δικοι μου δεν με ξερουν
βλεπουν οχι εμενα αλλα αυτο που εχω καταντησει κ αυτο που δειχνω....
08-09-2011, 11:35 #18
παντως λογω ανεργιας μπορεις να βρεις ψυχολογο η ψυχιατρο στοδημο πανηκεις..εγωλογο οτιειμια κακοπληρωμενη αν εχω προβλημα παω σ ψυχιοατροτου δημο κ ειναι καλος με βοηθα..η παω κμ γραφει ηρεμιστικα οσο γιαυτα που σου συμβαινουν πες τον εαυτο σου κανω μια νεα αρχη..παρε ενα τετραδιο κ αρχισε να γραφεις πως θα θελες να ησουν..τα κιλα φταινε διαιτα εστω κ 1-2 να χ;ασεις θα νιωσεις ομορφα, οι λιγες συναναστροφες αρχισε χομπυ...εγω οταννιωθω χαλια με εσωτερικο διαλογο ημ/λογιο κ ιδεες απτο ιντερνετ κατι κανω βρισκω λυσεις κ δεν εχω καλους φιλους αλλα με το ιντερνετ τωρα κ τα μεσα δικτυωσης μιλαω με πολυ κοσμο κ αν δεν ημουν σ σχεση θα επιδιωκα συναναστροφες..παντως στο χαλι π βρισκεσαι τα φαρμακα θα βοηθουσαν πιστευω
08-09-2011, 19:11 #19
Ξυλιές στον ποπό θες γιατί πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, έχεις τα δεδομένα του προβλήματος, (που δεν είναι και τίποτα τραγικό, αλλά τέλος πάντων) ξέρεις και περίπου την λύση και τι κάνεις; κάθεσαι και κοιτάς τα αστέρια να δεις αν είναι ακόμα στην θέση τους, το κίνητρο σου λείπει για να ξεκουνηθείς και η μέθοδος, δεν ξεκινάμε κάνοντας άλματα προς τα εκεί που θέλουμε να πάμε, σιγά σιγα και με μικρά βήματα στην αρχή μεγαλύτερα στην συνέχεια, ξεκόλλα και κάνε το πρώτο.
08-09-2011, 21:57 #20
Συμφωνώ 100%
destinity22 Από αυτά που γράφεις βλέπω πως σου λείπουν πράματα, αν δεν έχεις αρκετά για εσένα πιστεύεις πως μπορείς να προσφέρεις όσα χρειάζεται σε μια σχέση?
ναι είναι όντως φλέγον ζήτημα, αλλά κοίταξε τον εαυτό σου, κάτσε όσο καιρό χρειαστείς να μαζέψεις δυνάμεις και κάνε τις απαντήσεις σου πράξεις. Μπορείς όλοι μπορούμε. Κάπου διάβασα να λες ότι έχασες την ελπίδα, δεν το πιστεύω, αν την είχες χάσει δεν θα ήσουν εδώ. Κάπου μέσα σου ξέρεις πως ΜΠΟΡΕΙΣ και θα τα καταφέρεις.
Α! και για τα κιλά σου. Δεν είναι τραγική η κατάσταση. Ναι δεν μπορείς να βάλεις ότι θες αλλά ξέρω μυστικά που θα σε κάνουν αγνώριστηδεν είναι της ώρας όμως.
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]