Tριχοτιλλομανία.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Junior Member
    γεια σασ και απο μενα..εγς θα ηθελα να σασ μιλησω και για το δικο μου προβλημα ..Ειμαι 14 χρονων και εχω και εγω την ιδια παθηση.. μονο που εγω την εχω εδω και 3 χρονια..το σταματησα..για1 χρονο και το εχω αρχισει εδω και 6 μηνεσ παλι... ειναι ευκολο να κοπει πιστεψτε με..τα καταφερα ...και αποφασισα να τα ξανακαταφερω... το θεμα ειναι αυτη την την φορα να το κανω μια για παντα.... αρχησα απο χθεσ και οταν πιασω τον εαυτο μου να ξεχνιεται αντι για να τραβαω τα μαλλια μου <κυριολεκτικα> απλα ζωγραφιζω.... και μιασ και ειναι το χομπι μου ..και κοβω αυτο το συνηθειο αλλα και περναω δημιουργικα ..την ωρα μου.... οι γονεισ μου με εχουν παει σε πσυχολογο αλλα δεν βοηθαει.κατα την γνωμη μου.... τιποτα καλητερο απο την δικια μου θεληση.... το θεμα ειναι πωσ πρεπει να προσπαθησετε πραγματικα..και πιστεψτε με ...ειναι φανταστικα να νιωθεισ οτι το ξεπερασεσ.... θελω πολυ να ακουσω απο εσασ γιαυτο παρακαλω απαντηστε μου ... θα μου δωσετε πολυ δυναμη :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by evath View Post
    Συμφωνώ με τη marina38. Μάζι όμως με τη συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία είναι σημαντική και η φαρμακευτική αγωγή. Ο συνδυασμός και των δύο φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το φάρμακο που έχει φανεί αποτελεσματικό είναι η κλομιπραμίνη, που ανήκει στα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά και έχει αγχολυτική και αντικαταθλιπτική δράση.

Οπότε αυτό που εγώ θα σου πρότεινα είναι να πας σε ένα ψυχίατρο για αρχή και αυτός να σε καθοδηγήσει. Μη περιμένεις αποτελέσματα απο απλές συνεδρίες με ψυχολόγους.
    επειδη το εχς ψαξει το θεμα αρκετα τα χαπια δεν βοηθουν εκτοσ αν με το προβλημα υπαρχει και η καταθλιψη σε μερικεσ περιπτωσεισ υπαρχει..η μονη λυση ειναι να το πιστεψει αυτος π το κανει και να το πολεμησει ΜΟΝΟΣ του!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123