Results 16 to 22 of 22
-
09-09-2011, 14:22 #16
favvel το θεμα σου ειναι τα νευρα. το αναγνωριζω γιατι κ εγω εβριζα οταν με αφηνανε να τρωω και οταν ετρωγα κ μ λεγανε να σταματησω μετα απο δικη μου παρακλιση , εβριζα παλι γιατι πιστευα πως ΔΕΝ με αφηνουνε να φαω επειδη πιστευουν πως ειμαι χοντρη! οποτε ο,τι και να κανει η μανα σου θα την βριζεις και επισης μην περιμενεις εκεινη να κτλβει το προβλημα σου. το θεωρει χαζο επειδη ΔΕΝ θεωρειται προβλημα σοβαρο για οποιον δεν ξερει κ ομως ειναι! επειδη αυτο ειναι αφορμη ξεσπασματος απο κατι αλλο που σε βασανιζει και δεν εχεις βρει ακομα. ειναι μορφη τελειομανιας. σε κοβω γυρω στα 21-22 ετσι δεν ειναι?
I m a Good Person With Bad Attitude
- 09-09-2011, 20:15 #17favvelGuest
εε?ναι 23 ειμαι.βασικα αυτο δεν το εγραψα καλα.φανηκε οτι το προβλημα ειναι τα νευρα μου.δεν εννοουσα αυτο.δε με πειραζουνε τα νευρα μου.απλα ξαναεγραψα τη φραση:"τα νευρα μου"εκει σε λαθος σημειο βεβαια γι'αυτο το παρανοησες επειδη ειχα τα νευρα μου.ειχα τα νευρα μου εκεινη την ωρα που εγραφα το μνμ και ηθελα να το γραφω πολλες φορες.το προβλημα μου ειναι εε οτι ξεσπαω στο φαγητο οταν εχω τα νευρα μου και το δευτερο οτι τα νευρα αυτα μου τα δημιουργουνε αλλοι.
αχ ρε broken doll αληθεια ετσι ειναι.βασικα τωρα που ακομα δεν εχω παχυνει πολυ η μητερα μου δεν ειχε διαθεση να με ελεγξει και να μου παρει το πακετο με τα μπισκοτα απο μπροστα μου και με αφηνει να τρωω και να ξεφευγω απο τα ορια.οταν ομως θα φτασω παλι πολλα κιλα και θα ειναι και αυτη υπαιτια αυτο λεω βρε Lou θα ειναι υπαιτια γιατι ητανε μπροστα.δλδ οταν με δει βουβαλι εκει μπορει να μου τα παρει τα μπισκοτα και οταν ειμαι αδυνατη προκειμενου να μη γινω βουβαλι δεν μου το παιρνει το πακετο??
αυτο σημαινει για μενα οτι δεν ενδιαφερεται πραγματικα για το αν θα γινω βουβαλι.
και το αν ερχεται εκ των υστερων αφου εχει γινει το κακο να με ελεγχει αισθανομαι οτι με κοροιδευει.αντ'απο κει.
και Lοu.ενας λογος που κρατιεμαι στη ζωη ειναι αυτη η μανα γιατι λιγες μονο αφορμες της εχω δωσει να ανησυχησει για μενα ετσι επειδη της ειχα θυμωσει και δεν εδινα σημαδια ζωης και αυτη ειχε τρελαθει.και ξερω οτι αν με χασει θα τρελαθει πραγματικα.ασε που εχω και μια εικονα μεσα στο μυαλο μου απο πολυ μικρη κατι σαν ονειρο χαραγμενη μεσα μου με τη μητερα μου να φερεται περιεργα κατι σαν καθυστερημενη και με φοβιζει ολο αυτο.
ναι αλλα ειναι ηλιθια.γιατι οταν με εχει κοντα της με νευριαζει,πολλες φορες δε με σεβεται,εχει τυχει να δωσει ρουχα και παιχνιδια χωρις να με ρωτησει,οοπως επισης και να πεταξει ρουχα ελεος δλδ!!κι εγω να τα αναζηταω μετα.συν οτι τις περισσοτερς φορες που την παιρνω τηλ.δεν το σηκωνει γιατι λεει δεν είναι εξαρτημενη από το κινητο.αλλη μια ενδειξη αδιαφοριας.Επισης καθε φορα που κατεβαινω να μιλησω μαζι της επειδη θελω παρεα φευγω νευριασμενη.δλδ συν τα παραπανω που ειπα.
δεν εχω πραγματα στον κοσμο να με κρατησουν ζωντανη.μονο αυτη η βλαμμενη μανα,και επισης το οτι με παρακολουθουν και δεν ξερω γιατι,και μη μου πειτε παλι οτι ειναι απο το μυαλο μου και βλακειες τετοιες γιατι εγω καθε φορα που βγαινω βολτα το διαπιστωνω.και αφου με παρακολουθουνε οκ.να μην πεθανω.
αλλα ειναι και δυσκολα στη ζωη.να σπουδασω δεν μπορω.θα το κανω με δυσκολια.ολα ειναι δυσκολα.να αισθανθω ελευθερη δεν μπορω.θα υπαρχουν παντα κινδυνοι που θα περιοριζουν τη δραστηριοτητα μου οπως επισης και τις επιθυμιες μου δεν θα μπορω να τις πραγματοποιω.εε σκατα ειναι δλδ .
13-09-2011, 10:03 #18
πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου φαβελ..κανεις δεν φταιει
13-09-2011, 11:33 #19
απλα αμα αργησεις να τα βρεις μαζι του ακομα και μετα να τα βρεις θα σου χει γινει η διατροφη συνηθεια. ...... ειναι ξεχωρα κεφαλαια
14-09-2011, 12:03 #20
Γω έχω φρικάρει... έτσι ξεχ..ζουν τα ενήλικα παιδιά όταν ο γονιός υιοθετεί μια λάθος συμπεριφορά? Μπρρρ... πολύ άσχημο...
Επί του θέματος, δν έχω τπτ να προσθέσω, η μπρόκεν ντολ τα γράφει τέλεια.
14-09-2011, 13:31 #21
μου τα χε πει πολυ ωραια ενας διαιτολογος που ειχα 6 χρονια. πολυ καλος ανθρωπος και επαγγελματιας. μου ειπε πως ο,τιδηποτε κανεις εξαιτειας καποιου τραυματικου γεγονοτος, μετα σου γινεται συνηθεια και γινεται το ιδιο τραυματικο γεγονος. οποτε για να συγκαλυφθει αυτο δημιουργειται ενα αλλο και παει λεγοντας.......φαυλος κυκλος
15-09-2011, 21:53 #22
συμφωνω με τη broken_doll σε ολα τα γραφει πολυ ωραια κ σωστα...
φαβελ πιστευω πρεπει να ελεγξεις το θεμα με τα νευρα σου κ τις αντιδρασεις σου σε διαφορες στρεσογονες η αλλες καταστασεις καθως κ τη συναισθηματικη κατασταση που βρισκεσαι οταν τρως υπερβολικα.. προσπαθησε μετα τα πρωτα δευτερολεπτα που σε πιανει κατι σαν αμοκ να φας οτιδηποτε (ξερω πως ειναι πασω κι εγω απο νευρικη βουλιμια) να ηρεμησεις κ να πεις οκ εφαγα 2 μπουκιες, το γευτηκα, ξεσπασα ομως ΦΤΑΝΕΙ !! Εγω προσπαθω ετσι να σκεφτομαι. Επισης εγω βαζω ενα χαρτακι κατω απο το βραχιοι μου με καποια υποστηρικτικα tips για απωλεια βαρους (στο ιντερνετ κυκλοφορουν πολλα τετοια, αμα δεν βρεις κατι καλο πες μου να σου στειλω.) Το κολπακι που κανεις με το να μασας το φαγητο κ να το φτυνεις δεν ειναι κ τοσο αποτελεσματικο μιας κ με τη μασηση της τροφης καποιες φερμιδες εχουν ηδη απορροφηθει, ασε που αμα ειναι γλυκο μπορει να σου αρεσει κ να το φας τελικα...
Προσπαθησε να βρεις μια ισορροπια κ να ακουσεις κ να κατανοησεις τον εαυτο σου, σ αυτο ισως θα μπορουσε να σε βοηθησει καποιος ειδικος να τα καταφερεις καλυτερα, γιατι το φεσπασμα στο φαγητο κρυβει πολλα αλυτα κ ανεξερευνητα θεματα κ δεν ειναι η αιτια αλλα το αποτελεσμα..
Βαζε στοχους κ δραστηριοτητες στη ζωη σου, ασχολεισου με καποιο χομπι η αθλημα, παρε κ φροντισε ενα κατοικιδιο, βγες μια βολτα, κανε κατι να σου περναει δημιουργικα ο χροβος, πανε στη σχολη (αμα σπουδαζεις) κ σε ο,τι δραστηριοτητες παρεχει η σχολη (φοιτητικα parties κτλ..)
σχετικα με τη μητερα σου σε κατανοω κι εγω καπως ετσι νιωθω ωρες ωρες οτι δλδ ενω ξερει το προβλημα μου δεν δειχνει κατανοηση αλλα ριχνει λαδι στη φωτια, πχ την ελεγα οτι μεσημερι κ βραδυ θα φαω στη λεσχη κ παρ ολα αυτα οταν γυρνουσα ειχε ετοιμασει φαγητο κ πολλες φορες παρασυρομουνα.. οι γονεις πολλες φορες δεν καταλαβαινουν καθως δεν ειναι στη θεση μας κ επειδη το θεμα ειναι διατροφικης φυσεως ισως το θεωρουν ησσονος σημασιας, γνωμη μου να κανεις μια συζητηση με τη μητερα σου κ να της εξηγησεις καποια πραγματα κ οτι δεν χρειαζται να ειναι τοσο υπερπροστατευτικη...
αυτα τα ολιγα !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."