Results 1 to 7 of 7
-
08-09-2011, 20:51 #1
KΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ?ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ?
ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ?
- 08-09-2011, 20:53 #2
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ...Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ?ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΛΑ?
08-09-2011, 21:52 #3thanasisGRGuest
08-09-2011, 22:10 #4
E ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΜΑΝ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΗΠΩΣ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ...ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ GOOGLE ΠΑΜΕ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΕΓΩ Γ@#^ΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ...ΑΝ ΠΧ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ή Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΚΤΛ,ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?ΧΑΧΑΧΑ...ΡΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
08-09-2011, 22:56 #5thanasisGRGuestέχεις δίκιο σε αυτά που λες..
και εγώ την έχω πατήσει άσχημα με το google και νόμιζα ότι κόλλησα τον ιο του δυτικού νείλου το περίεργο... είχε πριστή το πόδι μου είχα τρελαθεί τελείως.. έπαθα μέχρι και οξεία χαλαρή παράλυση... μετά έπαθα ένα πρόβλημα με τα νεύρα και νόμιζα ότι είχα νευρασθένεια.. και να ήτανε μονο αυτά.. την άλλη φορα νόμιζα ότι θα πάθω έφραγμα χαχαχα και πήγα στο νοσοκομείο και με ρωτάνε τι έχεις και εγώ απαντάω <<νομίζω ότι έπαθα έφραγμα μυοκαρδίου>> μετά έκανα τρίπλεξ μου λένε δεν έχεις τίποτα.. και απαντάω εγώ πάλι << μα τι έχω γιατρέ μου??>> χαχαχα και η απάντηση του γιατρού.. <<σήκω και φύγε παιδί μου μην σε διώξω με τις κλοτσιές..>> χαχαχα ασεε.. εκτος από αυτό έχω πάει 17 φορες σε καρδιολόγο για τρίπλεξ, μετά έτρεχα σε νευρολόγους λέω έχω όγκο εγκεφαλου με κοιτάζει καλά καλά ο νευρολόγος μου λέει τι συμτώματα έχεις.. λέω εγώ, νιώθω πολύ αδύναμος, έχω αστάθεια και ένα έντονο σφίξιμο στο κεφάλι. μου λέει a! είναι σοβαρό αυτό.. μετά μου έγραψε να πάω να κάνω μαγνητική.. axaxa έκανα και την μαγνητική. το θέμα είναι πως την έκανα.. ήμουνα 1,5 ώρα μέσα στο μαγνητικό τομογράφο.. μετά άρχιζα να φωνάζω βγάλτε με ree από εδώ μέσα... σημασία δεν μου δίνανε.. μετά άρχισα να κοπανάω το μηχάνημα.. με έβγαλε έξω.. μου λέει τι έπαθες? λέω νομίζω ότι θα εκραγώ χαχαχα.. μου έκανε μετά μια ηρεμιστική ένεση.. με έβαλε μέσα.. με πήρε ο ύπνος για 5 λεπτά μετά ξυπνάω πάλι και φώναζα.. μου μιλάει μετά με το μικρόφωνο μου λέει τι θα γίνει δεν μπορώ να δω την μαγνικη άμα κουνιέσαι συνεχεια.. συνέχισα εγώ να φωνάζω.. με έβγαλε πάλι έξω.. τον ρωτάω εγώ <<μπορώ να ακούσω μουσική από το κινητό μου?>> μου λέει απαγορεύεται να είσαι με το κινητό μέσα στο μαγνητικό τομογράφο.. του λέω εγώ θέλω να ακούσω μουσική.. μετά μου έδωσε κάτι ειδικά ακουστικά που κρατάγανε και το κεφάλι μου να μην κουνιέται.. μου λέει τι μουσική να σου βάλω? του λέω ότι να ναι.. πάω πάλι μέσα.. αρχίζω να φωνάζω αλλάξτε μουσική τι μου βάλατε εδώ να ακούσω τον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν??? xaxaxa αλλάξτε γρήγορα την μουσική λέω.. μου λέει τι να σου βάλω.. βάλτε κάμια playlist από το youtube με τις top100 επιτυχίες.. μου λέει παιδί μου για εξέταση ήρθες όχι για να ακούσεις μουσική.. και του λέω εε αφού έχει μουσική γιατί να μην ακούσω? με βγάζει έξω από τον μαγνητικό τομογράφο μου λέει σήκω και πήγαινε να διαλέξεις από τον υπολογιστή μουσική.. μπαίνω εγώ στο youtube έφτιαξα μια playlist με μερικά κομμάτια και ξαναμπήκα μέσα.. μετά χαλαρά ήμουνα στον κόσμο τις μουσικής.. χαχαχα άσε μεγάλη τρελα σου λέω.. έχω κάνει και γαμώ τις φάσης.. έχω τρελάνει όλους τους γιατρούς..
μετά έτρεχα σε ψυχιάτρους... τώρα μου έγινε και διάγνωση ότι έχω ιδψ <<αυτα ειναι...>>
τώρα εκτος από τους γιατρούς-νοσοκομεία κλπ έχω θέμα με τους ψυχιάτρους πάω σε μια ψυχίατρο του ικα. και σε έναν άλλον ιδιωτικό ψυχίατρο. και αρχίζω και εκεί gt να πάρω χάπια.. μα τι έχω?? όχι εγώ δεν έχω σχιζοφρένεια ούτε ψύχωση δεν έχω.. e όχι δεν περνώ αυτά τα χάπια.. γραφτέ μου αλλα χάπια.. έφτασα σε σημείο να έχω στο σπίτι από όλα τα κουτιά ψυχοφαρμάκων που υπάρχουν.. χαχα αλλα δεν παίζει να κάνω θεραπεία με φάρμακα τα φοβάμαι ρε γαμώτο.. αυτό που θέλει να θεραπεύσει σε κάνει να το πάθεις..
09-09-2011, 01:06 #6
09-09-2011, 01:22 #7thanasisGRGuestta xanax htane ta agapimena mou, ta eixa san karameles afou merikes fores masaga to xapaki gia na me piasei amesos.. xaxa pleon den me pianoun apo miso xapaki pou eperna meta eperna 1 olokliro meta to eftasa sta 2 xapia mazi.. den pira ksana gt patheneis exartish apo ta sigekrimena..
twra sxetika gia to 37.2 pou les egw exw sxedon 4 mines sinexia...