ideopsuxanagastikh diataraxh sth zwh mou - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Και εγώ μετα απο έντονα αγχώδης καταστάσεις το έπαθα, είδα ξαφνικά το μαχαίρι της κουζίνας εκεί που έτρωγα και με ενοχλούσε η όψη του.. μετα ακολούθησαν όλες αυτες οι σκέψεις... σε νοιώθω απόλυτα, υπομονή.

giasou katerina
    ixa kai ego to idio provlima pira zoloft ala to provlima megalose. pirodotithike!!! tora perno invega kai ime poli kalitera. Den sou to leo gia na se troma3o aplos gia na kita3is kalitera to thema

Junior Member
    τι να πω δεν ξερω εχω κλεισει ραντεβου την δευτερα για τα φαρμακα τωρα δεν ξερω θα δειξει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Η ψυχοθεραπεία για αυτού του στιλ την ΙΨΔ είναι πολύ απλή, αλλά ταυτόχρονα πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί σε καθημερινή βάση μέχρι να αποδυναμωθούν οι εμμονές. Είναι η αποδοχή των "άσχημων, ανήθικων, βρώμικων, δολοφονικών, άσχημων-η ότι άλλο-αμαρτωλών/μιαρών/σκοτεινών" σκέψεων. Δηλαδή δεν θα έπρεπε να φοβάσαι και να τις "διώχνεις" από την συνείδηση σου, αλλά να τις καλημερίζεις και να τις αποδεχθείς. Όσο πιο πολύ τις διώχνεις και τις ντρέπεσαι τόσο και πιο επιθετικές γίνονται και αυτές και "εισβάλουν" στην καθημερινότητα σου. Μετά αυτό σου δημιουργεί περισσότερες αμφιβολίες πράγμα που τις δυναμώνει περισσότερο. Αν π.χ. οι σκέψεις σου είναι φόβος μην προκαλέσεις αιματοχυσία στους γονείς σου, δεν θα έπρεπε να τις διώχνεις και να λες "α πα πα τι είναι αυτά που σκέφτομαι τι άνθρωπος είμαι εγώ?" αλλά να λες "οκ αιματοχυσία ναι, θα τους σφάξω γιατί όχι? Θα πάρω το μαχαίρι και θα τους πετσοκόψω ενώ κοιμούνται".
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΨΟΓΑ.
    Η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ.ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12