Θλιψη στην αθηνα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Καμιά πόλη στον κόσμο δεν συγκρίνεται με την Ρώμη. Δεν έχω πάει αλλά επειδή έχω τρέλα με την Ιταλία και έχω διαβάσει πολλά πράγματα είναι σαν να έχω πάει. Τόσα όμορφα τοπία, τόσο όμορφες πλατείες, υπέροχη αρχιτεκτονική. Παραδεισένια πόλη! Την λατρεύω!

Σημ: (και επειδή είναι και τουριστική πόλη τα μπαράκια είναι ανοίχτα και μετά τις 12)
    Τζιπσι επειδη εχω παει Ρωμη ενα εχω να πω..... Αροπολη δεν εχει!Κ γαιτι το λεω αυτο??Γιατι κατεβηκα σημερα για καφε προς τα κει κ η Ακροπολη ηταν μεγαλοπρεπεστατη!!!Πρωτη φορα την εχω δει να καμαρωνει ετσι ο βραχος!!Ισως ηταν πιο καθαρη η ατμοσφαιρα 'η ο φωτισμος εκεινης της ωρας!!!Εχει αρχιτεκτονικη αλλα βαρια Αρχτεκτονικη... ειναι ομορφη πολη αλλα εχει κ αυτη τα καλα αλλα κ τα κακα της..θυμαμαι πηγαμε στον κοντινοτερο σταθμο μετρο κ πηγαμε να βγαλουμε εισιτηρια απο το μηχανημα κ δεν λειτουργουσε... Μας ειπαν οτι τα χαλανε οι ψιλικατζηδες της περιοχης για να περνει ο κοσμος απ αυτους τα εισιτηρια!!Ουνα Φατσα Ουνα Ρατσα ενα πραγμα!!Ασε που βρεχει συνεχεια!!!! Για την βραδικη ζωη δεν μπορω να πω γιατι δεν την εζησα....α..κ τα εστιατορια ειναι κλειστα το...μεσημερι κ οταν λεω μεσημερι εννοω γυρω στις 3.30-5!!!!! Ευτυχως ειχαμε βρει ενα κοντα στο ξενοδοχειο κ δεν λιμοκτονησαμε!!!χαχαχαχχαχ� �χαχαχαχαχ!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Πραγματικά η Αθήνα,και ειδικά το κέντρο,δεν παλεύεται.Πνίγεσαι εκεί μέσα.Παντού βρωμιά,μετανάστες,πρεζόνια ,αυτοκίνητα,φασαρία,φοβάσα� � και τη σκια σου εκεί πέρα.Πραγματικά στην Αθήνα αν δεν σπουδάζεις ή δεν δουλεύεις δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να μένεις εκεί.Εγώ ευτυχώς ξαναγύρισα Σαλόνικα,όχι βέβαια ότι κι εδώ είναι κανας παράδεισος,αλλά μπουρδέλο σαν την Αθήνα δεν είναι.
    Αυτα συμβαινουν παντου!!Στις Βρυξελες ειναι o σταθμος του τρενου midi .... στην Ρωμη μας ειπαν το ιδιο για την περιοχη γυρω απο τον σταθμο... κ σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που εχουν ταξιδεψει περισσοτερο απο μενα κ εχουν δει κ τ ασχημα καθε πολης που πηγαν!!Μην τα ισοπεδωνουμε ολα....Η Αθηνα ειναι μια ασχημη πολη γιατι οικοδομηθηκε ασχημα..γιατι καποιοι δημαρχοι δεν εκαναν αυτα που επρεπε κλπ κλπ κλπ...εχει ομως κ πανεμορφες γωνιες... τις ειπε κ ο Πανου..... κ σιγουρα θα υπαρχουν κ αλλες που δεν εχει τυχει ν ατις ανακαλυψουμε..... Αν αγαπαμε αυτη την πολη πρεπει να την προσεχουμε κ μεις οι ιδιοι!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Τζιπσι επειδη εχω παει Ρωμη ενα εχω να πω..... Αροπολη δεν εχει!Κ γαιτι το λεω αυτο??Γιατι κατεβηκα σημερα για καφε προς τα κει κ η Ακροπολη ηταν μεγαλοπρεπεστατη!!!Πρωτη φορα την εχω δει να καμαρωνει ετσι ο βραχος!!Ισως ηταν πιο καθαρη η ατμοσφαιρα 'η ο φωτισμος εκεινης της ωρας!!!Εχει αρχιτεκτονικη αλλα βαρια Αρχτεκτονικη... ειναι ομορφη πολη αλλα εχει κ αυτη τα καλα αλλα κ τα κακα της..θυμαμαι πηγαμε στον κοντινοτερο σταθμο μετρο κ πηγαμε να βγαλουμε εισιτηρια απο το μηχανημα κ δεν λειτουργουσε... Μας ειπαν οτι τα χαλανε οι ψιλικατζηδες της περιοχης για να περνει ο κοσμος απ αυτους τα εισιτηρια!!Ουνα Φατσα Ουνα Ρατσα ενα πραγμα!!Ασε που βρεχει συνεχεια!!!! Για την βραδικη ζωη δεν μπορω να πω γιατι δεν την εζησα....α..κ τα εστιατορια ειναι κλειστα το...μεσημερι κ οταν λεω μεσημερι εννοω γυρω στις 3.30-5!!!!! Ευτυχως ειχαμε βρει ενα κοντα στο ξενοδοχειο κ δεν λιμοκτονησαμε!!!χαχαχαχχαχ� �χαχαχαχαχ!!
    Δεν νομίζω ότι η Αθήνα έτσι όπως την κατάντησαν μπορεί να συγκριθεί με τις ευρωπαικές πόλεις. Αυτό που λες για τα εστιατόρια αληθεύει. Οι Ιταλοί τρώνε γύρω στις 12-1 όχι αργότερα. Μια καθηγήτρια μου που μένει εδώ χρόνια, όταν βλέπει κόσμο στα εστιατόρια μετά τις 2-3 ακόμα παραξενεύεται. Έχει 20 χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχει συνηθήσει ακόμα!

Εμένα πάλι μου κάνει φοβερή εντύπωση πως καταφέρνουν και πίνουν τον καφέ τους μέσα σε 10 λεπτά το πρωί. Εγώ επειδή είμαι και Θεσσαλονικιά θέλω τουλάχιστον μισή ώρα για να τον απολαύσω! λολ
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Δεν νομίζω ότι η Αθήνα έτσι όπως την κατάντησαν μπορεί να συγκριθεί με τις ευρωπαικές πόλεις. Αυτό που λες για τα εστιατόρια αληθεύει. Οι Ιταλοί τρώνε γύρω στις 12-1 όχι αργότερα. Μια καθηγήτρια μου που μένει εδώ χρόνια, όταν βλέπει κόσμο στα εστιατόρια μετά τις 2-3 ακόμα παραξενεύεται. Έχει 20 χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχει συνηθiσει ακόμα!

Εμένα πάλι μου κάνει φοβερή εντύπωση πως καταφέρνουν και πίνουν τον καφέ τους μέσα σε 10 λεπτά το πρωί. Εγώ επειδή είμαι και Θεσσαλονικιά θέλω τουλάχιστον μισή ώρα για να τον απολαύσω! λολ
    Last edited by Gypsy Cello; 11-09-2011 at 04:37.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    διαμαντια υπαρχουν σε καθε λογης μερος...Εχε ματια και καρδια ανοιχτα
    και τουτα θα φανερωθουν εμπρος σου...μοναχα μην ξεχασεις να τα ψαχνεις.
    ξωτικο μου αρεσε πολυ αυτο που εγραψες..ανοιξτε καρδιες και ματια παιδια με επεισε το ξωτικο..

Page 2 of 2 FirstFirst 12