Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 837 FirstFirst ... 1363103111112113114115123163213613 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Γεια σου Κύκνε. Η ιδέα να απευθυνθείς σε ένα ψυχολόγο είναι ακόμα μακρινή στο μυαλό σου;
    Γεια σου Τάσο...δύσκολη είναι γιατί τη φοβάμαι και γιατί είμαι αποθαρρυμένη...πάλι καλά που βλέπω κάποιον σχετικής ειδικότητας με τον οποίο έχω αναπτύξει οικειότητα ώστε να μη φοβάμαι πολύ...και να μην νιώθω ανασφάλεια στις συνεδρίες μας...δεν έχω τη δύναμη να συναντήσω κάποιον εντελώς άγνωστο...και σας παρακαλώ, μην επιμείνετε σ' αυτό, κακό θα μου κάνει κι όχι καλό...αισθάνομαι πίεση και δεν αντέχω...ευχαριστώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Αισθανομαι ετσι.... ακριβως!!

και εγω σαν κωλος

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    και εγω σαν κωλος
    αμαν ρε αξλ :ρ αμεσως να αποδομησεις καθε χαρουμενο συναισθημα! chear up! η ζωη ειναι ωραια
    συμπαρισταμαι, λιλι!!! κι εγω ετσι <3 αισθανομαι !

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eδω φτασαμε, να συμπαραστεκομαστε οταν αισθανομαστε καλα!! χοχοχοχ

Senior Member
    Αισθανομαι τελειωμενος , δεν μου βγαίνει τίποτα πια , ότι και να είχα που να με έκανε χαρούμενο , έστω και λιγο τώρα με κάνει να κλαίω .
    Πόσο να κρατήσει , να αντέξει ο άνθρωπος όταν δεν χαμογέλαει πια .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Αισθανομαι τελειωμενος , δεν μου βγαίνει τίποτα πια , ότι και να είχα που να με έκανε χαρούμενο , έστω και λιγο τώρα με κάνει να κλαίω .
    Πόσο να κρατήσει , να αντέξει ο άνθρωπος όταν δεν χαμογέλαει πια .
    Αχ βρε Λαμπρο.....δεν μπορω να σακουω ετσι.....γιατι τους αφηνεις να σε πνιγουν αγορι μου..ως ποτε;αξιζει τον κοπο;

Banned
    ξεμεινα απο ταινιακια που ειχα κατεβασμενα, μπαινω μσν να πω καμια μαλακια να περασει η βραδια μου, και τι να δω δεν ηταν κανεις ονλαην. δε πτοουμαι, το κλεινω και ψαχνω τα μουσικα μου αρχεια. εντοπιζω αλμπουμετο φετινο που ταιριαζει στο καλοκαιρινο μουντ, χωνω λοιπον το γκοα το τρανσιδι και αφηνομαι να με παρασυρει στο ταξιδι. αυτο ηταν, η διαθεση εφτιαξε καλυτερα απο πριν!

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Aισθανομαι τεραστια αγαπη για την γλυκοσκυλιτσα που μπηκε στη ζωη μου τοσο απροοπτα, και απεραντη ευγνωμοσυνη για το γεγονος αυτο!!! <3
    Έτσι ειναι λιλιουμ! επειδή κι εγω προσφατα απεκτησα ενα χαριτωμενο σκυλάκι και ξέρω!
    γιάννης

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Χαίρομαι που τα 20 γιούρο που συμπεριλαμβάνονταν στον προηγούμενο λογαριασμό ήταν προκράτηση και τελικά μου επιστράφηκαν στην εξόφληση... καλύτερα να 'ταν περισσότερα βέβαια, αλλά απ' τ΄ολότελα...
    και ωωω... τι μπελάς το ξεχώρισμα των αποδείξεων για τη φορολογική δήλωση...
    νιώθω πονοκέφαλο...
    Last edited by Joann; 15-05-2012 at 12:48.

Banned
    ολες αυτες οι παρλαπιπες περι ισοτητας και ρατσισμου ειναι απλα παρλαπιπες. κι οσοι τις λενε ειναι μεχρι να παθουν και οι ιδιοι κατι παρομοιο για να πειστουν οτι δεν ισχυουν. καλες οι θεωριες στη πραξη ομως τι γινεται ? ο ρατσισμος υπαρχει και μεστη φυση και παντου, ΔΕΝ ειμαστε ολοι ιδιοι τι να γινει. το βλεπουμε κι εδω μεσα στο φορουμ ακομα που τιμωρουνται με ελαφρα χερι οι αντρες κι οχι οι γυναικες, και με το τελευταιο θεμα που αν το ανοιγε αντρας θα πεφταν ολες πανω του να τον χαρακτηρισουν λιγουρι αγαμητο κι οτι πρεπει να παει στο μπουρδελο (που συνεβη στο παρελθον και απο μικρα παιδακια ακομα, τα οποια δε τα σεβαστηκαν καθολου παρολη την ηλικια τους). ο κοσμος ειναι γεματος υποκρισια κι οσοι το παιζουν καλοι και δικαιοι ειναι επειδη θελουν να γινουν αγαπητοι σε ολους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ολες αυτες οι παρλαπιπες περι ισοτητας και ρατσισμου ειναι απλα παρλαπιπες. κι οσοι τις λενε ειναι μεχρι να παθουν και οι ιδιοι κατι παρομοιο για να πειστουν οτι δεν ισχυουν. καλες οι θεωριες στη πραξη ομως τι γινεται ? ο ρατσισμος υπαρχει και μεστη φυση και παντου, ΔΕΝ ειμαστε ολοι ιδιοι τι να γινει. το βλεπουμε κι εδω μεσα στο φορουμ ακομα που τιμωρουνται με ελαφρα χερι οι αντρες κι οχι οι γυναικες, και με το τελευταιο θεμα που αν το ανοιγε αντρας θα πεφταν ολες πανω του να τον χαρακτηρισουν λιγουρι αγαμητο κι οτι πρεπει να παει στο μπουρδελο (που συνεβη στο παρελθον και απο μικρα παιδακια ακομα, τα οποια δε τα σεβαστηκαν καθολου παρολη την ηλικια τους). ο κοσμος ειναι γεματος υποκρισια κι οσοι το παιζουν καλοι και δικαιοι ειναι επειδη θελουν να γινουν αγαπητοι σε ολους!
    και παλι σωστος εισαι, οσο και δεν αρεσει στο κοινο

Senior Member
    Αυτη τη στιγμή νιώθω λιγο χάλια, κρύωσα κ πονάει πολύ ο λαιμός μου, τα μάτια μου τσούζουν, βήχω κ το κακό είναι ότι είμαι στη δουλειά κ χτυπάει το τηλ. ασταμάτητα κ η άλλη συνάδελφος φεύγει συνέχεια από τη θέση της κ μιλάω συνέχεια εγώ με τους πελάτες. Θέλω να σηκωθώ να φύγω, να πάω σπιτάκι μου, στην ησυχία μου, να φαω μια σουπίτσα κ να κοιμηθώ! Αλλά κ το απόγευμα έχω την άλλη δουλειά... Πως θα βγει η μέρα??! ΚΛαψ!!! Κ μου λείπει κ το αγόρι μου... 2φορές κλαψ! Επίσης να ομολογήσω πως καπνίζω, ναι έχω θράσος που το λέω ενω κλαίγομαι αλλά έκανα 4 τσιγαράκια από το πρωι κ τώρα μιλάω σα νταλικέρης!!! Πεσμένη ελαφρώς η ψυχολογία αλλά που θα πάει, κάτι καλό θα γίνει κ θα ανέβω!!! Το ελπίζω! Το εύχομαι!!! Κατι καλό βρε παιδιάααααα!!!!!!!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Έτσι ειναι λιλιουμ! επειδή κι εγω προσφατα απεκτησα ενα χαριτωμενο σκυλάκι και ξέρω!
    Ειναι απιστευτο το συναισθημα, το ποσο αμεσα δενεσαι με την ψυχουλα, ποσο γρηγορα νιωθεις αγαπη και στοργη, και αν δεν το εχεις βιωσει αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις οτι και να σου περιγραφει καποιος αλλος!! Παντα το χρεαιζομουν αυτο στη ζωη μου αλλα δεν το ηξερα! Το συνειδητοποιησα τωρα!!
    Ειδικα αν εσωσες μια ζωουλα απο τους δρομους, απο μια δυσκολη ζωη με αβεβαιο μελλον, αυτο και αν ειναι απιστευτο συνασιθημα... Το προτεινω ανεπιφυλακτα, υιοθετηστε ενα αδεσποτο!! Θα παρετε πισω εκατονταπλασια οτι του δωσετε!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Τάσο...δύσκολη είναι γιατί τη φοβάμαι και γιατί είμαι αποθαρρυμένη...πάλι καλά που βλέπω κάποιον σχετικής ειδικότητας με τον οποίο έχω αναπτύξει οικειότητα ώστε να μη φοβάμαι πολύ...και να μην νιώθω ανασφάλεια στις συνεδρίες μας...δεν έχω τη δύναμη να συναντήσω κάποιον εντελώς άγνωστο...και σας παρακαλώ, μην επιμείνετε σ' αυτό, κακό θα μου κάνει κι όχι καλό...αισθάνομαι πίεση και δεν αντέχω...ευχαριστώ...
    ok κυκνάκο, ελπίζω να μη με παρεξήγησες με την ερώτηση που έκανα, να σαι καλά!

Senior Member
    βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες...!
    ειμαι 182 χρονων και εχω αγορι... ναι δεν εχω αντρα.. εχω αγορι!
    μουαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα χαχαχχαα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]