Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 837 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164214614 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 12551
    Senior Member
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    μαζευτηκαν πολλα μαζι σε 2 μερες.. και δεν ξερω τι να κανω.. απο που να πιαστω?
    ο καθενας γυρω μου εχει του κολου του το χαβα κι εγω υποφερω
    γυρισαν οι εμμονες
    ακουω εδω και ωρες janis και το μυαλο δεν ξεκολλαει απο κει.
    και να το δακρυ κορομηλο καιει το προσωπο μου
    δεν θελω να κλαιω
    θελω να γελασω ξανα και δεν εχω δυναμη να το κανω
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    ξυπνησα στις 4 και κατι κομματια απ'τα χτεσινα ξυδια, και πολλα πολλα βρισιδια, αλλα τελευταια ειχα πεσει με τα μουτρα παλι στη γκοα λογο καλοκαιρινου μουντ, οποτε ειχα αγγιξει σχεδον τη θεωση, κι ετσι δε καταλαβαινα τιποτα. η αδιαφορια βρισκεται στο μαξιμουμ, δε με επηρεαζουν γιορτες, δε σεβομαι και δε λυπαμαι κανεναν, κανεις δεν αξιζει, κανεις δε προσφερει, δε μου χρειαζεται κανεις, και δεν ακολουθω κανενα προγραμμα! το μοναδικο προβλημα που εχω και πρεπει να λυσω ειναι αυτο με την ελλειψη χωρου. ετσι οπως ειμαι τωρα που παραμενω να κοιμαμαι και να τρωω στο γονιων, δεν μπορω να φερω κανενα γκομενακι να βγαλω τα ματια μου με την ανεση μου ή να καλεσω εστω εναν ανθρωπο να πω μια κουβεντα. δυστυχως οσο κι αν θελω να πιστεψω οτι μπορουμε να περασουμε καλα και χωρις λεφτα, καπου δε γινεται οταν δεν υπαρχει δικος μας χωρος να κανουμε κυριολεκτικα οτι θελουμε. ισως θα επρεπε να ψαξω παλι για συγκατοικο, αλλα αφου ουτε δουλεια δεν εχω πως θα πληρωνω το νοικι ? καπου πρεπει να βρεθουν τα ριμαδια τα λεφτα και δε ξερω. ειναι κωλοκατασταση αυτη που μπλεξαμε στο ελλαδισταν και δυσκολευομαι να βρω λυσεις.

νοιωθω καποιες φορες να σταλώνει ο νους μου ή να μην μπορει να δει σε πλάτος. να μην μπορω να βάλω σε τάξη στη σκέψη μου αυτα που ξέρω και το αποτέλεσμα σύγχυση, αυτο που βγαινει προς τα έξω να μην ειναι αυτο που θέλω και αυτο το τελικο αποτέλεσμα να βλεπουν οι άλλοι. αυτα παθαίνουμε αφού ο νους μας δεν ειναι καθαρός. ευτυχως που υπάρχει και το φορουμ και λεμε τετοιες σκέψεις και ανθρωποι με παρομοια που μας καταλαβαινουν.
    γιάννης

Senior Member
    τοσο περιεργα..σε νιωθω διπλα μου..μυριζω το αρωμα σου..ακουω τη φωνη σου..κ νομιζω πως σε βλεπω να μου χαμογελας..ναι ισως αρχιζω να τα χανω..μα δε με νοιαζει.μου αρκει που σε νιωθω εδω
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Πλήρως αποδυναμωμένη κι ένα τίποτα...κάποιος να με σηκώσει απ' το πάτωμα γιατί μόνη μου δεν μπορώ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    ok κυκνάκο, ελπίζω να μη με παρεξήγησες με την ερώτηση που έκανα, να σαι καλά!
    Όχι βέβαια, εσύ για καλό το είπες, εγώ έχω πρόβλημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν εχεις κανενα προβλημα, οι σκεψεις σου ειναι που σε ριχνουν.

Senior Member
    Νυσταζω .....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    Γεματος ενεργεια .... Αν και κουρασμενος σωματικα νιωθω πολυ καλα το τελευταιο καιρο.....

Banned
    ξαφανιζολ σε λιγες ωρες για λιγες μερες παλι λογο υποχρεωσεων, και παρτυ με ουζα το σαββατοκυριακο. ενα διαλειμμα μακρια απ'τη ψυχαρρωστεια και ψυχανωμαλια του καθε κακοπροαιρετου λολοστεφανη στο διαδικτυο. γενικα μιλαω κι οχι συγκεκριμενα. γιατι οι τελευταιοι ιστοτοποι που επισκεπτομαι δε μου βγαζουν κατι θετικο. ισως φταιω κι εγω βεβαια αλλα οκ δε μπορεις να πεις πως καλοπερναω κι ολας. με τους ετοιμοθανατους που εχουν πατησει τα 60 και δε λενε να βαλουν μυαλο, συνεχιζωντας την ιδια συμπεριφορα λες και δεν αλλαξε τπτ. η τσιγκουνια τους θα τους φαει, ολοι οι μεγαλυτεροι που τσιγκουνευονται και φερονται ασχημα, δινουν το καλο παραδειγμα και την αφορμη στους μικροτερους για να γινουν σκληροι και να αδιαφορησουν. και η αδιαφορια ειναι το ισχυροτερο οπλο, τη καταληλη στιγμη. και μονο να διανοηθεις τα χρονια που σου τρωνε αδιαφορωντας, τα χρονια που περασαν και πισω δε γυρνανε, εξαιτιας τους επειδη δε θελαν να σου προσφερουν κατι καλυτερο να ζησεις σαν ανθρωπος και να εξελιχθεις. η εκδικηση λοιπον ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο. οπως κρυες ειναι και οι καρδιες μας εναντια στο κοσμο. τωρα καλοκαιριατικα ειδικα, μονο με φραπε παγωτο και παγωμενη μπυρα την βγαζουμε. να με χαιρεστε και του χρονου λοιπον μακαρι να μη ζω για να μη παθει κανεις κανενα κακο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ...να με χαιρεστε και του χρονου λοιπον...
    Αν ειναι τα γενεθλια σου σημερα, να ζησεις και να σε χαιρονται ολοι οι καλοι, και τωρα και αυριο και "στον αιωνα τον απαντα". ετσι! για να σκασουν και να πλανταξουν οι κακοι!

PS: θα σου ευχομουν και "με μια ...???", αλλα με εχεις μπλεξει με τις εθνικοτητες που προτιμας. γι' αυτο θα πω "καλη κοπελα να 'ναι, κι απ' οπου να 'ναι".

Senior Member
    Κομματια..πιο κομματια δε γινεται...μακαρι να ησουν εδω,να μπορουσα να σου ευχηθω Χρονια πολλα..μα δεν εισαι..οπως κ να εχει,για μενα ο χρονος δεν εχει σταματησει..κυλαει ακομα..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.Χρονια σου πολλα αγγελε μου!!!..σε λατρευω ζωουλα μου..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Πως αισθάνομαι τώρα...?!!! Ακούω ένα τραγούδι υπέροχο, μου φέρνει όμως μια μικρή θλίψη, ίσως είναι κ ο καιρός... βρέχει συνέχεια κ εγώ βγήκα σα τη τρελή με σανδάλια έξω! Ναι... θα ήθελα να πάω σπίτι μου, να βάλω μουσική, να κάνω δουλειές κ μετά να βάψω τα μαλλιά μου, ήρθε η ώρα να κάνω την αλλαγή. Μετά από όλα αυτά, να αράξω με ένα ποτήρι κρασί κ να έρθει σπίτι μου ο φίλος μου! Έτσι θα ήθελα να κλείσει η ημέρα μου... αλλά δυστυχώς δε θα γίνει!

Senior Member
    down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down down