Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 130
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 130 of 837 FirstFirst ... 3080120128129130131132140180230630 ... LastLast
Results 1,936 to 1,950 of 12551
    Senior Member
    Απίστευτα,απεριγραπτα,μονα δικά κ παρα πολυ συγκινημενη!!σήμερα ακούσαμε την καρδούλα του μωρου!!!! Πω πω δεν υπάρχει!! Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω μέσα στα σπλάχνα μου ένα θαύμα,ένα τόσο ζωντανό πλασματακι!!!!
    Πόσο περήφανη ένιωσα γι'αυτο!!!κ πόσο καλα κάναμε που αποφασίσαμε να το κρατήσουμε!!!!:d:d
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    Βασικα αισθανομαι πολυ καλα .... Αν εξαιρεσουμε το οτι έπηξε το κεφαλι μου για να κανω την εργασια που εχω .... Λεω να παω για μπανιο πιο μετα για να ξεθολώσω

Senior Member
    Πόνος, πάλι καλά μόνο σωματικός. Μόλις γύρισα από διάνοιξη κύστης κόκκυγα (λίγο αηδιαστικό αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) και ενώ ζητούσα ολική νάρκωση, κάτι να δαγκώνω,
    να το αφήναμε για μετά τις εκλογές κτλ ... τελικά δεν το γλίτωσα το νυστέρι. Μιλάμε για πολύ πόνο εκείνη την ώρα, μου ερχόταν να σηκωθώ και να αρχίσω το γιατρό στις κασιδόμπατσες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Πόνος, πάλι καλά μόνο σωματικός. Μόλις γύρισα από διάνοιξη κύστης κόκκυγα (λίγο αηδιαστικό αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) και ενώ ζητούσα ολική νάρκωση, κάτι να δαγκώνω,
    να το αφήναμε για μετά τις εκλογές κτλ ... τελικά δεν το γλίτωσα το νυστέρι. Μιλάμε για πολύ πόνο εκείνη την ώρα, μου ερχόταν να σηκωθώ και να αρχίσω το γιατρό στις κασιδόμπατσες.
    Πω πω φαντάζομαι πόνο! Περαστικά σου!σκέψου ότι παει τελείωσε κ αυτο!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Πω πω φαντάζομαι πόνο! Περαστικά σου!σκέψου ότι παει τελείωσε κ αυτο!
    Θενκς πρινσες!

Senior Member
    Περαστηκα οντωσ Τασο...να σου πω μονο πωσ εγω την κεσαρικη μου την εβγαλα με depon>.....σε συμποναω ...καθε μερα θα ειναι και καλυτερα.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Να σαι καλά andzik, πάντως 1000 φορές σωματικός πόνος παρά το βάσανο της κατάθλιψης. Το κακό είναι ότι μετα την επέμβαση έχω ανεβάσει πυρετό ενώ πριν δεν είχα. Άλλο και τούτο!

Senior Member
    Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... σ' άρεσε έ;... για ρώτα τον σχωρεμένο όμως αν του αρέσει ο παραλληλισμός με τη Βούρτση... εμ, εδώ σε θέλω...... γιατί όταν α=β και β=γ, τότε και α=γ... δε σε τρομάζουν οι μαθηματικές μου γνώσεις, λολ;... εμένα με εντυπωσιάζουν... εκείνο το νούμερο πού βρίσκεται, λιάζεται και σαλιαρίζει σε καμιά παραλία κι εμείς εδώ τη βγάζουμε δε τη βγάζουμε;... ά, δε σού 'πα... έκανα και μετονομασία στο "μποζόνιο" του Χιγκς... το ονόμασα "μποζίδιο" και βάφτισα έτσι ένα γατί με ειδικές ανάγκες που έχω... δίνω άλλη διάσταση στις ανακαλύψεις των επιστημόνωνε και κρύβομαι όπως καταλαβαίνεις...

... άμα δε πας για κανά μπανάκι - γιατί αυτά εγώ τα έχω ξεχάσει πια - έλα, έχω πηγάδι... να πνιγούμε, να δροσιστούμε, να ησυχάσουμε... σα τη γερακίνα ένα πράμα... ζάπλουτες με τα βραχιόλια να βροντούν, λολ!...
    χαχαχαχα!ο Μπουκοφσκι και η Βουρτση!τελειο ζευγαρι...τι παιδι θα εβγαζαν αραγε???
    εμεις με τα βραχιολια να βροντουν και το μποζιδιο να φερνει γυροβολιες στην μεση...οπως μπορει τουλαχιστον ή γιατι οχι,το ονειρο απαιτει το μποζιδιο σε πληρη υγεια να τρεχει πανω κατω!!
    Γυρισε ο αλητης ο Μπαμπης?

Banned
    μου χει κολλησει το remix του smoke weed everyday και η πολυχρωμια οπως παντα, αλλα πρεπει να αρκεστω στο γαλαζιο της θαλασσας γιατι δε γινεται να τριπαρεις καθε ωρα και στιγμη ειδικα οταν περνας το δρομο απεναντι μπορει να σε πατησει κανα αμαξι και μετα να σε ψαχνουνε. την κανω για βουτιες, σι γιου!

Senior Member
    Αγχωμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Απορία/έξω φρενών

Αντέχετε τα ξεσπάσματα των άλλων;
    Ξαφνικά από το πουθενά να αντιδράει, να ξεσπάει, να γίνεται πνεύμα αντιρρησίας χωρίς λόγο;;;;;;;

Εμένα μου έτυχε σήμερα και έχω γίνει έξω φρενών...

ακόμη και στα δικαιολογημένα δύσκολα γλιτώνω τον πονοκέφαλο ! Δεν μπορώ τις υστερίες !
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Banned
    δυστυχως γεννηθηκαμε αναγκασμενοι να ζουμε στο κοσμο της ηλιθιοτητας και των ονειρων των ανθρωπων. εδω θα πρεπει να κανεις αυτο που θελεις οπως σου λεμε εμεις, κι οχι οπως μπορεις. καταλαβες φιλε, αλλιως σε κλεινουμε σε ειδικα διαμορφωμενα σπιτακια που τα ονομαζουμε φυλακες κι αναμορφωτηριο, μεχρι να σαπισεις. ετσι για να σου αποδειξουμε οτι εμεις ειμαστε το κυριαρχο ον πανω στο πλανητη, και σε κανουμε καραγκιοζακι μας, οτι γουσταρουμε.

Senior Member
    Ανακουφισμένη που τελείωσε κ αυτο,παρα πολυ κουρασμένη κ ανακατευομαι πάλι Γαμωτο μου!!!δε θα αναφέρω ότι έχω πεθάνει απο τη ζέστη... Αυτο διορθωνεται
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Γιατί ασπρόμαυρο το προφίλ χωρίς το τίποτα?κ επιλογή για επαναφορά locked η μάλλον ανύπαρκτη?μήπως γίνεται ότι να είναι εδώ μέσα?
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ