Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 837 FirstFirst ... 614151617182666116516 ... LastLast
Results 226 to 240 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είχα έναν στόχο...κι απέτυχα...για μια ακόμα φορά, απέτυχα!!!! Είμαι πραγματικά άχρηστη!!!! Και όχι, δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα η προσπάθεια γιατί επέφερε μόνο αρνητικά αποτελέσματα κι όχι αυτά που ήθελα...κι έμεινα μ' αυτά...σ' ευχαριστώ για την πρόθεση βοήθειας...όσο για γιατρό 1ον δεν έχω κανέναν σταθερό τώρα και 2ον φοβάμαι να πάω και να μιλήσω γιατί θα με κλείσει μέσα... Σε κανέναν δεν θα τον πω...ευτυχώς δεν το κατάλαβε κανείς δόξα τω Θεώ, τουλάχιστον αυτό πήγε καλά...και μακάρι να μην το καταλάβουν γιατί τότε κάηκα! Το ότι για δυο μέρες θα λείπουν οι γονείς μου είναι θετικό...με τον μικρό κάπως θα τα βολέψω θέλω να πιστεύω...
    έλα βρε κυκνάκι όλα στο πρόγραμμα είναι σήμερα αποτυγχάνεις άυριο γαμάς το σύμπαν με τις επιτυχίες σου! μην μου στεναχωριέσαι σε παρακαλώ βάζεις και αυτά τα ροζουλί γραμματάκια και ζουλεύω που δεν τα έκανα κι εγώ μωβ ή κόκκινα από την αρχή . Εγώ πάντως έχω λόγους να σε θαυμάζω και σε θαυμάζω! Αυτό που απάντησες στη ρεμεντυ δεν κατάλαβα πολλά... Χμμ... Όσο για το γιατρό, κοίτα, δεν κλείνουν τον κόσμο μέσα στα καλά καθούμενα ή για ψύλλου πήδημα, στα λέω γιατί τα ξέρω, κι εμένα παραλίγο να με κλείσουν μέσα αλλά λέω τι στο καλό? Μια εμπειρία θα είναι και αυτό! Θα κάμω και δημόσιες σχέσεις, ποιος ξέρει μπορεί λέω να βρω και το γαμπρό! τελικά δεν με κλείσανε μέσα και το χάσαμε το κορμί! xD
    Απλά να θυμάσαι πως ρόδα είναι και γυρίζει, κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό να ξέρεις. Άχρηστη δεν είσαι για μένα τουλάχιστον να έχεις μια όμορφη μέρα γεμάτη γέλια και ηρεμία!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    έλα βρε κυκνάκι όλα στο πρόγραμμα είναι σήμερα αποτυγχάνεις άυριο γαμάς το σύμπαν με τις επιτυχίες σου! μην μου στεναχωριέσαι σε παρακαλώ βάζεις και αυτά τα ροζουλί γραμματάκια και ζουλεύω που δεν τα έκανα κι εγώ μωβ ή κόκκινα από την αρχή . Εγώ πάντως έχω λόγους να σε θαυμάζω και σε θαυμάζω! Αυτό που απάντησες στη ρεμεντυ δεν κατάλαβα πολλά... Χμμ... Όσο για το γιατρό, κοίτα, δεν κλείνουν τον κόσμο μέσα στα καλά καθούμενα ή για ψύλλου πήδημα, στα λέω γιατί τα ξέρω, κι εμένα παραλίγο να με κλείσουν μέσα αλλά λέω τι στο καλό? Μια εμπειρία θα είναι και αυτό! Θα κάμω και δημόσιες σχέσεις, ποιος ξέρει μπορεί λέω να βρω και το γαμπρό! τελικά δεν με κλείσανε μέσα και το χάσαμε το κορμί! xD
    Απλά να θυμάσαι πως ρόδα είναι και γυρίζει, κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό να ξέρεις. Άχρηστη δεν είσαι για μένα τουλάχιστον να έχεις μια όμορφη μέρα γεμάτη γέλια και ηρεμία!
    Θαυμάζεις εμένα;;; Μα καλά, ειλικρινά τώρα τί βρήκες να θαυμάσεις σ' εμένα; Δεν το ρωτάω ειρωνικά αλλά με πραγματική απορία...εσένα γιατί παραλίγο να σε κλείσουν μέσα αν επιτρέπεται; Ευχαριστώ για τα γραμματάκια, με κάνετε και χαίρομαι όταν μου λέτε ότι σας αρέσουν... Πραγματικά...

Banned
    σιχαμαρα με την χωρα που ονομαζεται ελλ-αδα. ελλ-αδεια. αδεια χωρα η ελλαδα. ελλεηνοχωρα η ελλαδα. σας σιχαθηκε η ψυχη μου τοσα χρονια.

Senior Member
    Αισθάνομαι πως το αγκάθι που άφησαν μέσα μου, δεν βγήκε ακόμα αλλά έχω πίστη στον εαυτό μου και αισιοδοξία. Θα καταφέρω να διώξω μια για πάντα τα σιχαμερά παράσιτα από πάνω μου.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    στο πυθμενα. μικρος χριστοςπαυλατσαρλι, που θυσιαζεται για ολους, το αποτελεσμα μετραει παντα ομως, και το αποτελεσμα ειναι παντα δυσαρεστο για μενα, μονο οι αλλοι καλοπερνανε!

Senior Member
    Απελπισία και αγανάκτιση για το χάλι και την κατάντια που μας οδήγησαν αυτοί στους οποίους εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας. Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο χορό του Ζαλόγγου και τη μετανάστευση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Απελπισία και αγανάκτιση για το χάλι και την κατάντια που μας οδήγησαν αυτοί στους οποίους εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας. Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο χορό του Ζαλόγγου και τη μετανάστευση.
    εσύ νέο παιδί που είσαι πρέπει να είσαι πιο αισιόδοξος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    εσύ νέο παιδί που είσαι πρέπει να είσαι πιο αισιόδοξος!
    Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας, αλλά άκρας επίγνωσης της αθλιότητας της κατάστασης, ως έχει χωρίς εξωραϊσμούς και στρουθοκαμηλισμούς. Δε μου πάνε τα ροζ γυαλιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας, αλλά άκρας επίγνωσης της αθλιότητας της κατάστασης, ως έχει χωρίς εξωραϊσμούς και στρουθοκαμηλισμούς. Δε μου πάνε τα ροζ γυαλιά.
    ε τοτε να προσεχεις τι ψηφίζεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ε τοτε να προσεχεις τι ψηφίζεις.
    Δεν τους ψήφισα. Τουλάχιστον σε αυτό έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.

Banned
    Χάλια πάλι ρε γαμώτο... Όλοι με βαριούνται
    Λίγο πάω να χαρώ και κατρακυλάω πάλι :'(

Senior Member
    Αισθάνομαι χάλια... μόλις χώρισα χτες βράδυ με τη μεγάλη μου αγάπη για 2η φορά.... και νομίζω ότι είναι οριστικό αυτή τη φορά.... (είναι ένας μεγάλος κεραυνοβόλος και καταδικασμένος από την αρχή του έρωτας...) ... και είμαι (όπως πάντα τελευταία...) χωρίς δουλειά και χωρίς κουράγιο να ψάξω απ' την αρχή να βρω κάποια... θέλω να πεθάνω.... χτες ήπια δυο ποτήρια κρασί (παρόλο που σιχαίνομαι το ποτό..)... αλλά φυσικά με δυο ποτηράκια κρασί δε μένεις ξερός.... αλλά που θα πάει θα βρω ένα τρόπο να βάλω τέρμα στη μιζέρια μου... το 'χω αποφασίσει εξάλλου... σκέφτομαι ένα βράδυ που θα 'χει πολύ κρύο να βγω έξω και να μείνω όλο το βράδυ έξω μπας και πεθάνω από το κρύο.. και να κοπανήσω και δυο μπουκάλια μαυροδάφνη (που είναι το μόνο κρασί που πίνω ευχάριστα) μπας και μείνω στο τόπο.. από καρδιά ή από το κρύο... κι ενώ είμαι σ' αυτά τα χάλια η μάνα μου (που είναι στην κοσμάρα της..) με πήρε για να μου κανονίσει προξενιό... έλεος... εγώ θέλω να πεθάνω κι αυτοί ονειρεύονται να με παντρέψουνε και μάλιστα με προξενιό...

Banned
    συνειδητοποιημενος αλλα κι ανικανος να αντιδρασω (απο εδω). ανατολη ηλιου οχι ομως και ανασταση κυριου. ο καθενας μας ζει στη κοσμαρα του, στη δικια του διασταση, το προσωπικο του Gantz.

Senior Member
    Κενό καλησπέρα. Δε ξέρω, αλλά δυσκολεύομαι να αποδεχτώ ως "συνειδητοποίηση" την τάση σου να δικαιολογείς κάθε φορά την κατάστασή σου. Τη μια θέλεις να φύγεις όξω, κι όμως είσαι ακόμα εδώ... την άλλη να πας στην επαρχία, αλλά εξακολουθείς να είσαι εδώ... την τρίτη, να βρεις γκομενάκι που θα σ' αγαπήσει γι' αυτό που είσαι, αλλά δε λες και πού - πώς θα το βρεις... δεν έρχονται τα πράματα σε μας, εμείς πάμε στα πράματα... ακόμη κι αυτό που έγραψες για το πιοτί, αναποφάσιστο μου ακούγεται. Ή το κάνεις ή δε το κάνεις. Ναι, ο καθείς ζει στην κοσμάρα του. Είναι όμως εξαιρετικά ευχάριστο το να περιλαμβάνει η κοσμάρα μας, έργο, προσπάθεια για κάτι καλύτερο, βοήθεια για όσους ενδεχομένως τη χρειάζονται. Νομίζω, έχοντάς σε διαβάσει αρκετά, πως τελικά δεν αυτοπροσδιορίζεσαι. Όσο κι αν υποστηρίζεις πως είσαι διαφορετικός απ' τους πολλούς, τελικά σε νοιάζει πάρα πολύ η γνώμη των πολλών. Αυτά......

Banned
    και τι ειμαι εγω καλη μου να αυτοπροσδιοριστω και να παραγω εργο, οταν δεν το κανουν ουτε αυτοι που πρεπει ? ουτε πολιτικος ειμαι, ουτε κατι αλλο σπουδαιο! ειμαι απλα ενας ανθρωπακος που προσπαθει να περασει οσο γινεται καλα, χωρις να καλυπτει ολες του τις αναγκες λογο μοναξιας και φτωχειας. αυτα τα δυο σε τουτο τον τοπο και γενικα επηρεαζουν. ετσι επηρεαζομαι κι εγω. γιαυτο ολο λεω πως θα φυγω, μα δεν ειναι και η ευκολοτερη αποφαση, ειδικα οταν δεν εχεις πουθενα αλλου να πας και κατι σιγουρο να σε περιμενει ή να σε βοηθησει. την επαρχια τη ξεχναμε εδω Ελλαδα τουλαχιστον. οσο για το γκομενακι, τυχερα ειναι αυτα, οσο το κυνηγας τοσο δεν σου ρχεται. απο την χαλια κατασταση που ζουμε παντως και οι ρολοι εχουν καταντησει καπως και ειναι πιο δυσκολα ολα. κι ενω θα πρεπε η γυναικα να στηριζει κι ο αντρας να χτιζει, τι να χτισεις πλεον οταν δεν υπαρχουν καν λεφτα για τα υλικα ? δλδ βλεπω πως και το αγορακι με το πουλακι να κρεμεται κλαιγεται, και το κοριτσακι με το μουνακι γκρινιαζει, γιατι ειναι μια παθητικη κολλημενη κατασταση ολη αυτη που ζουμε και δεν αλλαζει (προς το καλυτερο). θα μπορουσα να πω κι αλλα, ομως δε γουσταρω να κανω κουβεντα για τα προσωπικα μου σ'αυτο το φορουμ, γιαυτο δεν ανοιγω πλεον και δικα μου θεματα, οταν εχω τη Θεοφανία που στο παρελθον μου κατεστρεψε τουλαχιστον 2 με τσακωμους και λεγωντας πως μας λυπαται, αλλα και τον αρρωστιαρη χρηστη που θα θελε να ειναι εγω και προσπαθησε να με αντιγραψει, δε νιωθω ανετα να εκφραστω εδω μεσα συγνωμη.