Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 171
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 171 of 837 FirstFirst ... 71121161169170171172173181221271671 ... LastLast
Results 2,551 to 2,565 of 12551
    Senior Member
    Γιάννη μου δεν ζητάς τίποτα παράλογο..
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Junior Member
    Νιώθω διαφορετικη απο ολουσ τουσ αλλους..νιωθω οτι το μυαλό μου δεν παυει να σκευτεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anna.lights View Post
    Νιώθω διαφορετικη απο ολουσ τουσ αλλους..νιωθω οτι το μυαλό μου δεν παυει να σκευτεται...
    Πιστεύω πλέον οτί ο καθένας βλέπει οτι είναι διαφορετικός από τους άλλους..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιάννη μου δεν ζητάς τίποτα παράλογο..
    Ευχαριστω και πάλι Χριστίνα για τα καλά σου λόγια. Απλά ειναι κάπως πεσμένη η διάθεση αυτες τις δυο μέρες. Η συναναστροφη με ανθρωπους οτιδηποτε κι αν αφορά είναι αιτία για πεσμένη διάθεση. Τουλάχιστον να φαινόμαστε δυνατοί στο πως τους αντιμετωπίζουμε και από την άλλη να μην τους παρακαλάμε για την προσοχή και την παρέα τους. Αυτοι που μας ταιριαζουν μας δίνουν τοσο την προσοχή όσο και την παρέα σας σαν κατι που έρχεται από μόνο του φυσιολογικά και χωρις πίεση. Μιλώ εδώ πάντα σε ήπιο τόνο γιατί ξέρω ότι απευθύνομαι σε καλό κόσμο, ευαισθητο που έχει περάσει τα πολλά στη ζωη του για να ψάχνεται εδω, εν σχεσει με πολλούς άλλους έξω και ετσι προσπαθω να απαντω ηπια εδώ ακόμα ακι όταν κατι με ενοχλεί. Μετα από όλη αυτη τη συζητηση σημερα πήρα ήδη αρκετά. Άρα ο χωρος δουλεύει όπως πρέπει!
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη πραγματικά θεωρώ οτί είσαι ένα από τα άτομα που θεωρώ αξιόλογα επειδή έχεις σεβασμό και όλα όσα έγραψες. Μπορεί να μην το έχω δείξει αλλά κάποιες φορές υπάρχουν πράγματα που δεν φαίνονται..

Senior Member
    παιδια να πω κι εγω κατι.....πολλες φορες διαβαζεις καποια σκεψη που εγραψε καποιος εδω...και πραγματικα δεν ξερεις,τουλαχιστον μιλαω για μενα,αν ο αλλος εχει ορεξη να το συζητησει....ή απλα εβγαλε την διαθεση της στιγμης για να ξαλαφρωσει....
    πραγματικα πιστευω ομως πως εδω οποιος ζητησει ανοιχτα βοηθεια την περνει....οπως μπορει τουλαχιστον να βοηθησει ο καθενας με μια κουβεντα παρηγορη....
    ειδικα για τον γιαννη που ειναι πολυ συμπαθητικο παιδι....
    εμενα παλι...δεν μαρεσει..ο ορος αμπελοφυλλοσοφιες...σορυ ξωτικο..δεν το λεω επιθετικα,αλλα ο καθενας προσφερει οτι εχει...σημασια εχει η καλη διαθεση...
    επισης θελω να πω το εξης......εδω οι πιο πολλοι εχουμε σοβαρα προβληματα..αλλοι σοβαροτερα για τα οποια περνουν και φαρμακευτικη αγωγη....και γιαυτο πιστευω...οτι πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη επιεικια..αναμεσα στα μελη κι ακομα και οταν υπαρχει συγκρουση ...πολλες φορες και με σκληρους χαρακτηρισμους...κανεις για μενα δεν πρεπει να κραταει κακια σε κανεναν....κι ουτε να υπαρχουν παρεξηγησεις.....
    τετοια πιστευω εχει αρκετα η πραγματικη ζωη.....εδω τουλαχιστον να υπαρχει ,κατανοηση ,καλη διαθεση και συμπαθεια......
    δεν ξερω αν εξηγησα σωστα αυτο που θελω να πω........ αλλα η αγαπη ειναι θεραπευτικη για πολλα πραγματα...εστω κι αν ειναι εικονικη...μεσα απο ενα φορουμ...αυτα.

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    παιδια να πω κι εγω κατι.....πολλες φορες διαβαζεις καποια σκεψη που εγραψε καποιος εδω...και πραγματικα δεν ξερεις,τουλαχιστον μιλαω για μενα,αν ο αλλος εχει ορεξη να το συζητησει....ή απλα εβγαλε την διαθεση της στιγμης για να ξαλαφρωσει....
    αυτο ισχυει και για μενα nflu, το παθαινω συχνα οταν γραφω τη σκεψη μου ή το συναισθημα μου εδω, να ερχονται να μου απαντανε και να ξεκινανε κουβεντα ακομα και σκουπιδοχρηστριες! αυτες που ειναι πιο κατω κι απ'το κατω, πουλανε μουρη εκμεταλευομενες αυτο που εγραψα. μαλλον δεν εχουν καθρεφτες σπιτι τους να δουν τα χαλια τους, πριν κρινουν τους υπολοιπους πρωτα. αλλα κλαϊν μαϊν ονλαϊν, οτι μαλακια κι αν σου γραψουν εδω, απ'το ενα αυτι μπαινει απ'τ'αλλο βγαινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Καλά τα λέτε, αλλά υπάρχει και το άσμα του σ'χωρεμένου που λέει:
    θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό
    χαχαχαχαχα
    το ασμα του συχωρεμενου θα το γραψουν στον ταφο μου καποτε, καρι
    παντα αυτο εκανα, κι ακομα να το μετανοιωσω

Senior Member
    Γλου μια χαρά τα είπες! Σημασία έχει η καλή πρόθεση. Εμένα μου την δίνει όταν κάποιος ζητά βοήθεια και του φέρονται με άσχημο τρόπο ή του μιλάνε με τρόπο που περισσότερο χειροτερεύει την ψυχολογία του παρά βοηθά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο ισχυει και για μενα nflu, το παθαινω συχνα οταν γραφω τη σκεψη μου ή το συναισθημα μου εδω, να ερχονται να μου απαντανε και να ξεκινανε κουβεντα ακομα και σκουπιδοχρηστριες! αυτες που ειναι πιο κατω κι απ'το κατω, πουλανε μουρη εκμεταλευομενες αυτο που εγραψα. μαλλον δεν εχουν καθρεφτες σπιτι τους να δουν τα χαλια τους, πριν κρινουν τους υπολοιπους πρωτα. αλλα κλαϊν μαϊν ονλαϊν, οτι μαλακια κι αν σου γραψουν εδω, απ'το ενα αυτι μπαινει απ'τ'αλλο βγαινει.
    Πολλές φορές όμως παρεξηγείς αυτόν που σου απαντά. Δεν έχουν όλοι κακή πρόθεση όπως εσύ πιστεύεις..

Banned
    μιλας μονο για τον εαυτο σου, η γενικευση ειναι λαθος, δε σε διορισαν δικηγορο ολων. δε μπορω να ξερω τις προθεσεις της καθεμιας εδω, απ'τη στιγμη που μου ειναι ολοι αγνωστοι, ουτε τις δικες σου ακομα. κι οταν εισαι κλειστος ανθρωπος σαν εμενα που δεν εμπιστευεται ευκολα, και ειναι αφοσιωμενος μονο στη κοπελα του, οι αλλοι ισως σου μοιαζουν και κακοβουλοι, οποτε τοτε ευκολα τους παρεξηγεις. ειδικα οταν στο παρελθον σου φερθηκαν σκαρτα, ή εστω σου γραψαν μαλακιες.

Senior Member
    μιλας μονο για τον εαυτο σου, η γενικευση ειναι λαθος, δε σε διορισαν δικηγορο ολων. δε μπορω να ξερω τις προθεσεις της καθεμιας εδω, απ'τη στιγμη που μου ειναι ολοι αγνωστοι, ουτε τις δικες σου ακομα. κι οταν εισαι κλειστος ανθρωπος σαν εμενα που δεν εμπιστευεται ευκολα, και ειναι αφοσιωμενος μονο στη κοπελα του, οι αλλοι ισως σου μοιαζουν και κακοβουλοι, οποτε τοτε ευκολα τους παρεξηγεις. ειδικα οταν στο παρελθον σου φερθηκαν σκαρτα, ή εστω σου γραψαν μαλακιες.
    Γενικά και ειδικά μιλάω. Δεν είναι ωραίο πρώτα από όλα για σένα να τα αντιλαμβάνεσαι αρνητικά. Μα επειδή δεν γνωρίζεις δεν θα έπρεπε να είσαι προκατειλημμένος. Φαίνεται οτί δεν έχεις την διάθεση να δεις πως μπορεί ο άλλος να σου είπε κάτι και έτσι μιλάς άσχημα και βρίζεις. Δεν είναι σωστό αυτό όσα και αν έχεις περάσει. Καλό θα ήταν να είσαι σίγουρος οτί ο άλλος είχε κακό σκοπό..

Banned
    να προσεχετε τις λεξεις που χρησιμοποιειτε απλα. σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε οχι σε αρενα. νευριαζω πολυ ευκολα και κανω φασαρια. δε φταιω εγω αλλα το περιβαλλον που ζω μεστη κινηση με τα κωλαμαξα. την κανω τωρα γιατι σε μιση ωρα φευγει το λεωφορειο. θα τα πιουμε.

Senior Member
    να προσεχετε τις λεξεις που χρησιμοποιειτε απλα. σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε οχι σε αρενα. νευριαζω πολυ ευκολα και κανω φασαρια. δε φταιω εγω αλλα το περιβαλλον που ζω μεστη κινηση με τα κωλαμαξα. την κανω τωρα γιατι σε μιση ωρα φευγει το λεωφορειο. θα τα πιουμε.
    Αχ, τι να σου πω?! Ε? Μου λες? Αμα σου πω οτι αυτά που λες πρέπει και εσύ να το κάνεις? Θα βγω πάλι η κακιά??? Τέλος πάντων άντε καλά να περάσεις!

Senior Member
    ... Φλου;... ήρθε η ώρα για την αντίστροφη μέτρηση στη σχέση μας... ήρθε επιτέλους η ώρα που θα διαφωνήσω μαζί σου γλυκειά αγαπημένη Παναγιά, λολ...

"εδω οι πιο πολλοι εχουμε σοβαρα προβληματα..αλλοι σοβαροτερα για τα οποια περνουν και φαρμακευτικη αγωγη....".

... ποιός επιβεβαιώνει - με αποδεικτικά στοιχεία - πως όσοι λαμβάνουν "φαρμάκι αγωγή", έχουν - λέει - σοβαρότερα προβλήματα από αυτούς που δε λαμβάνουν;... ξέρω, κινούμαι πάνω στο βασικό άξονα των φαρμακοβιομηχανιών - συνεργασιών - γιατρών και λοιπών... αλλά δε μπορώ ρε αδερφέ... και με ποιά κλίμακα ορίζεται η... σοβαρότητα των προβλημάτων;... άχ, ανάθεμα το μποζόνιο ανάθεμα... θα μας τα φέρει "τούμπα" και θα ψαχνόμαστε παιδάκι μου... ιφ, κουράστηκα η βολεμένη, να μη πω το αστειάκι μου;...

"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."