Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 178
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 178 of 837 FirstFirst ... 78128168176177178179180188228278678 ... LastLast
Results 2,656 to 2,670 of 12551
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κατεβηκα τελικα με το ζορι παραλια σημερα, μπας και φτιαξει η ******* η διαθεση. ειχε κυμα, βγηκα γρηγορα, και τελικα συνεχισα μουτρωμενος και χαμενος στις σκεψεις μου (ευτυχως που φοραμε παντα τα μαυρα τα γυαλια και δε φαινομαστε), παρολο που ηταν παλι ενα σωρο μουνια τριγυρω. το μοναδικο που με φτιαξε λιγο ηταν το κοιταγμα μιας κοπελας μεσα απο περαστικο αμαξι καθως επεστρεφα, λολ καρφωμενη με κοιτουσε για καποιο λογο με θαυμασμο. ειναι παρα πολυ ασχημο το συναισθημα να μη σε αγαπανε και να μη σε θελουνε.
    Μου αρέσει που είσαι ιδαίτερα περιγραφικός και παραστατικός, σαν λογοτεχνικό ύφος. Ειναι το να νοιωθει κανεις κάτι για να του βγαινει τετοιο ύφος, συμβαινει και σε μας, σε κάτι στραβο ή σε κάτι που μας κρατα σε αγωνία.
    Κατα τα λοιπα, καλά κάνεις και κυκλοφορείς και βρίσκεις συνεχως πράγματα να σου φτιαχνουν τη διαθεση. Άρα δεν τα παρατας και αγωνίζεσαι.
    γιάννης

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ε??? Βρε Ιωαννη δεν ηθελα να σχολιασω οτι ειπες, αλλα δε μπορω να κρατηθω, ελπιζω να μην το παρεις στραβα!! Καλη επιτυχια ευχομαι, και μπραβο για τη διαθεση σου να μην τα παρατας και να συνεχιζεις να αλλαζεις οτι σου δημιουργει εμποδια να πευτχεις αυτο που θες!
    Δεν το παίρνω στραβα... ίσα ίσα μου αρεσει που ακουω την άποψη σου.
    Κατα τα λοιπα όπως ερωτεύομαι εύκολα ξενερώνω επίσης εύκολα. Μόνο που μου μένει η απογοήτευση που δεν τα κατάφερα, επειδή εκ των υστερων που τα σκέφτομαι καταλαβαίνω ότι το λάθος ήταν σε μένα και βρίσκω λάθη σε μένα (λάθος ψυχολογια και χαρακτηρας για τετοια).
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν το παίρνω στραβα... ίσα ίσα μου αρεσει που ακουω την άποψη σου.
    Κατα τα λοιπα όπως ερωτεύομαι εύκολα ξενερώνω επίσης εύκολα. Μόνο που μου μένει η απογοήτευση που δεν τα κατάφερα, επειδή εκ των υστερων που τα σκέφτομαι καταλαβαίνω ότι το λάθος ήταν σε μένα και βρίσκω λάθη σε μένα (λάθος ψυχολογια και χαρακτηρας για τετοια).
    Το θετικο ειναι ομως πως προσπαθεις!!! δεν το βαζεις κατω...και μη νομιζεις...ακομα εισαι σχετικα μικρος για την γυναικα της ζωης σου....θα το δεις πως θα ερθει τελειως ξαφνικα εκει που δεν το περιμενεις......
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μου αρέσει που είσαι ιδαίτερα περιγραφικός και παραστατικός, σαν λογοτεχνικό ύφος. Ειναι το να νοιωθει κανεις κάτι για να του βγαινει τετοιο ύφος, συμβαινει και σε μας, σε κάτι στραβο ή σε κάτι που μας κρατα σε αγωνία.
    Κατα τα λοιπα, καλά κάνεις και κυκλοφορείς και βρίσκεις συνεχως πράγματα να σου φτιαχνουν τη διαθεση. Άρα δεν τα παρατας και αγωνίζεσαι.
    ευχαριστω! ειναι απλα οταν κολλαει το μυαλο σε μια διαβολεμενη σκεψη, μπορει να σε βασανιζει μια μερα ολοκληρη μεχρι και μηνα, και για να προχωρησεις και να επανελθει η διαθεση πρεπει να βγεις απο πανω και να ξεκολλησεις απο αυτη ξεπερνωντας τη ή να το δεις το θεμα απο διαφορετικη οπτικη γωνια βρισκωντας κατι θετικο ή να ξεχαστεις με κατι αλλο. οτι δε μας σκοτωνει μας κανει δυνατοτερους ή πιο παραξενους, φτανωντας να κανουμε τις γομινες να αναρωτιουνται τι συνεβη και ξεκοψαμε. επισης θελω να δωσω τον σεβασμο μου στον Αλεξη Δελτα (τον γνωστο) αν και η σκηνη που αντιπροσωπευει ηταν γτπ πλεον. αυτα και βγαινω γιατι ειμαι νηστικος μονο με εναν καφε. :\

Senior Member
    Είμαι χαρούμενη που την Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα και επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ Η όλη αναμονή και προσμονή για τις διακοπές είναι επίσης οτι πιο όμορφο! Εύχομαι να περάσω καλά!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Είμαι χαρούμενη που την Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα και επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ Η όλη αναμονή και προσμονή για τις διακοπές είναι επίσης οτι πιο όμορφο! Εύχομαι να περάσω καλά!

Εύχομαι μπόλικες ξάπλες, μάσες και σφριγηλόκορμα τυχεράααα !!!!

...και μήν ξεχνάς το αντηλιακό σου
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post

Εύχομαι μπόλικες ξάπλες, μάσες και σφριγηλόκορμα τυχεράααα !!!!

...και μήν ξεχνάς το αντηλιακό σου
    Ποτέ δεν ξεχνω το αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50
    Σε ευχαριστώ πολύ!
    Last edited by Christina82; 18-07-2012 at 15:13.

Senior Member
    Σου ευχομαι και εγω να περασω καλα στις διακοπες σου

Senior Member
    Ποτέ δεν ξεχνω το αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50
    Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου κορίτσι!
    το γλυκο κοριτσι τον λενε βασίλη οχοχοχοχαχαχαχα..καλες διακοπούλες χριστινακι
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    το γλυκο κοριτσι τον λενε βασίλη οχοχοχοχαχαχαχα..καλες διακοπούλες χριστινακι
    Ουπς το διόρθωσα! Έχω μπερδέψει τα παρόμοια ονόματα ρε γμτ... :/ Συγνώμη carry! ((

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Αλιενάκι μου!

Senior Member
    Σε νιωθω girl! Αντε, να περασεις super με γερες ξαπλες και που 'σαι... στειλε και καμια carte postale Μη μας λησμονησεις
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σε νιωθω girl! Αντε, να περασεις super με γερες ξαπλες και που 'σαι... στειλε και καμια carte postale Μη μας λησμονησεις
    Άλια μου! Σε ευχαριστώ! Καλή ιδέα, θα σας στείλω καμία φωτο αν βγει καμία καλή...

Senior Member
    Αισθάνομαι απίστευτη ανησυχία..ο Τ 2 μηνεσ απληρωτοΣ!δεν ξέρω που θα φτάσει αυτη η κατάσταση.. πως θα τα φέρουμε βόλτα με το μωρο αν τα πράγματα δυσκολέψουν κι άλλο ( θα δυσκολέψουν σίγουρα );;
    Εμεισ παει στο διαολο καπωσ θα επιβιωσουμε,αλλα δε θα επιτρέψω με τίποτα να πεινασει το αγγελουδι μου!!!
    Αμάν ρε Γαμωτο αμάν....
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πριγκηπισσουλα ολα καλα θα πανε, αφου εχετε και την σιγουρη εναλλακτικη της ΣΟυηδιας οπως εχεις πει!! Μην αγχωνεσαι γιατι αγχωνεται και το μπεμπακι!