Results 2,701 to 2,715 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
20-07-2012, 11:15 #2701
"Αυτοί που μας νοιάζονται είναι σαν τα αστέρια πολλές φορές δεν τους βλέπεις αλλά υπάρχουν"
- 20-07-2012, 11:26 #2702
20-07-2012, 11:31 #2703
Μας τυφλώνουν οι λάμπες του δήμου, γι'αυτό δέν φαίνονται.
Στην εξοχή, μακριά απ'όλες τις Σειρίνες λάμπουν πεντακάθαρα.
Και με την ευκαιρία θα ήθελα εδώ να καταγγείλω το μεγαλύτερο λαμόγιο της ιστορίας.
Τον Οδυσσέα !!
Που όντας δεμένος στο κατάρτι, κατάφερε Και να ακούσει το τραγούδι των σειρίνων, Και να την βγάλει καθαρή.
...χαχαχα!!διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
20-07-2012, 11:33 #2704
20-07-2012, 14:02 #2705
Λες κ έχω ένα μικρο ψαρακι στην κοιλιά μου:-p
Περίεργο κι όμως υπεροχο( όσες έχετε περάσει αυτη τη διαδικασία μπορείτε να καταλάβετε)
Τι υπέροχο συναίσθημα αυτο.. Κ τι υπεροχη κοιλιτσαααααα:-d(soulmatesNeverDie!!!)
20-07-2012, 18:06 #2706
τελειαααα μολις εκανα το πρωτο μου piercing!!!!
Will I ever be free?
20-07-2012, 19:15 #2707
21-07-2012, 00:19 #2708
Ωχ... τι σαπίλα είναι αυτή; Στο άνθος της νιότης μου και να μην μπορώ να απολαύσω χαρές αυτονόητες... Και όλα αυτά γιατί η παρέα μου διαλύθηκε εξαιτίας της εμπλοκής με τα λάθος άτομα, με τραγική συνέπεια να αποκλειστώ τώρα εντελώς από την κοινωνία. Και τι γνωριμίες να κάνεις μέσα σε ενάμιση μήνα διακοπών γεμάτες διάβασμα και χωρίς καμία όρεξη να κυκλοφορήσεις, επειδή η ζωή σε έχει μουτζώσει κατάμουτρα; Είναι σαν να παλεύεις να απεγκλωβιστείς από το τέλμα. Όσο δίνεις μάχη να βγεις έξω και να σωθείς, άλλο τόσο βυθίζεσαι μέσα στη λάσπη. Δεν υπάρχει σωτηρία κι εγώ, αντί να βάλω τέλος να ησυχάσουμε όλοι, καθυστερώ το αναπόφευκτο. Μα κανένας δε θέλει να κλείσει τα μάτια του, όσο και αν υποφέρει, διότι η βίωση εμπειριών είναι η όλη ουσία της ζωής. Τουλάχιστον όμως θα ήθελα να πονάω μονάχος μου και όχι περιτριγυρισμένος από κάμποσα καθυστερημένα άτομα που δεν καταλαβαίνουν και κουράζουν με τις απαιτήσεις τους και τις ανούσιες κουβέντες τους. Θα 'θελα να κλάψω ήρεμος.
21-07-2012, 00:40 #2709
21-07-2012, 00:43 #2710
21-07-2012, 02:16 #2711
Ναι, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά αν έχεις τελειώσει το σχολείο και έχεις επιλέξει μία σχολή που καλώς ή κακώς δε σου δίνει πολλές ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, πολύ δύσκολα δημιουργείς νέο κύκλο εκ του μηδενός. Θα πρέπει να γραφτείς σε γυμναστήρια και να δραστηριοποιείσαι σε συλλόγους από δω κι από κει, κάτι που λόγω πεσμένου ηθικού δεν έχω καμία όρεξη να κάνω. Και ας πάνε στο διάολο οι φίλοι. Τόσα χρόνια στη μοναξιά έχω συνηθίσει χωρίς παρέα και δε νιώθω να τους έχω πλέον καμιά ανάγκη. Το θέμα μου όμως είναι ότι έτσι δεν έχω πρόσβαση και στο άλλο φύλο. Όχι δηλαδή πως περίμενα από φίλους να μου κάνουν τίποτα κονέ, γιατί η εμπειρία μου έχει δείξει ότι κατ' αυτό τον τρόπο μόνο σε μετριότητες πέφτεις, καθώς τα καλά κομμάτια θα τα κρατήσουν για τον εαυτό τους. Απλά ήθελα τουλάχιστον να είχα τουλάχιστον κάποιον να με συνοδεύει σε μέρη όπου μαζεύεται πολύς κόσμος, είτε μπαρ/κλαμπ είναι αυτό, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Διότι όταν πηγαίνεις μόνος σου σαν το γίδι, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι γυναίκες στη χώρα μας είναι "ε το λιγούρη, τον πέφτουλα, τον αγάμητο" και δε θα ήθελα να ξεφτιλιστώ άλλο. Κι επίσης είναι μεγάλο κρίμα, γιατί παραθερίζω σε τουριστικό νησί που υποτίθεται ότι είναι πολύ εύκολο να καλοπεράσει κανείς.
21-07-2012, 13:45 #2712
Lucy μου μεγεια σου! Έχω κάνει στον αφαλο κ πρέπει να σου πω ότι ποναει( εγω τουλαχιστον πονέσει αρκετα), να ξέρεις θέλει πολυ καλη υγιεινή εκει για να μην πάθεις μόλυνση.. Μόλις ξεπεραστεί αυτο θα .. Είσαι σε θέση να θαυμαζεις το υπέροχο μπιχλιμπιδι στην κοιλιτσα σου! Άντε, go for it κ πάλι μεγεια σου!!:-)
(soulmatesNeverDie!!!)
21-07-2012, 22:12 #2713
Καιρό να σε δούμε.... Όπως σου ειχα πει παλια διαχώρησε σαφώς τη σχολή/σπουδες από την κοινωνικοποίηση/φιλίες για τον αυτονόητο λόγο ότι στη σχολή πας για να μαθεις μια επιστήμη που θα σε εξασφαλίσει επαγγελματικά και εισαι ευστροφο άτομο όπως επίσης ξαναπαμε για να τα καταφερεις επαγγελματικά, και όχι για να κοινωνικοποιηθεις, αυτο ειναι παρεπόμενο δεν ειναι ο σκοπός. Ασχέτως πόσο χαλια ειναι από απόψεως κοινωνικοποίησης η σχολή σου αυτο μην επιτρεπεις να σε επηρεάζει εν σχεσει με την απόδοση και τις σπουδες σου. Θα σου κοστισει αν κανεις το λάθος.
Δευτερον μην περιμενεις από φιλους να σου γνωρισουν την καταλληλη. Μάθε επιτελους ότι ο καθενας τις καλες τις κρατα για τον εαυτο του, εκτος κι αν ειναι καποιος που κυριολεκτικα κοβει τις φλεβες του για σενα. Το να περιμενεις από αλλους σε κάνει τεμπέλη, χανεις ευκαιριες επειδη μενεις αδρανης περιμενοντας από τους αλλους και αντε περιμενε μην κατα λαθος καποτε πεσεις σε κατι καλο...
Βρες καποιο να κυκλοφορεις μαζι του τα βραδια, αρκει να σας συνδεει αυτο, δεν επιβαλλεται να ναι και κολλητος σου φιλος, φτανει να μην την πεφτει σ αυτες που πλησιαζεις επειδη όντως δεν κανει καλη εντυπωση στις γυναικες το να ναι κανεις μονος σε τετοιους χωρους. Και για να το λες αυτο σημαινει σου εχει φυγει το κομπλεξ του πλησιασματος.γιάννης
21-07-2012, 23:19 #2714
εγω παντως απ'αυτο το κειμενο εντοπιζω 3 λαθη κατα τη γνωμη μου, στα γραφω μπας και βοηθησω:
1. δεν υπαρχουν καλα και κακα κομματια, παρα μονο αυτες που σου ταιριαζουν κι αυτες που δε σου ταιριαζουν. ακομα κι αν προσπαθησουμε να δουμε το θεμα ομορφια αντικειμενικα, παλι ειναι πραγματα που ο ενας μπορει να εγκρινει ενω ο αλλος οχι. εμενα πχ δε με πειραζει να εχουν λιγα κιλα παραπανω-με πιασιματα κλπ, ενω εσενα μαλλον σε χαλαει.
2. μη περιμενεις να βγαλεις σοβαρη γκομενα απο μπαρακι, συνηθως εκει συχναζουν οι πιο κοινωνικες και λιγοτερο σταθερες. και κανει μπαμ οτι δεν ειναι ο τυπος σου, αφου κι εσυ δε γουσταρεις να βγαινεις, οποτε αποκλειεται να αντεξεις με καποια που ολη μερα θελει να τρεχει εξω και γουσταρει κοσμο και δε ψαχνεται για κατι που να αντεξει στο χρονο.
3. δεν γινεται να κανεις κατι επιτηδες για να ριξεις γκομενα, να εχεις πχ ψευτικη παρεα. ουτε να τις κοροϊδεψεις αλλιως γιατι ειναι ανθρωποι κι αυτοι, απλα φροντιζεις τον εαυτο σου οπου κι αν εισαι, να περνας καλα και στη πορεια ερχονται ολα. αν εισαι ανετος πχ με τη παρεα πατε και κανετε και το πεσιμο, κι αν δε κατσουν δεν εισαι μονος θα προσγειωθεις ομαλα. μη κανεις ποτε το λαθος να τη πεσεις μονος σε οποιαδηποτε, συμφωνω οτι σε βλεπει μειονεκτικα σαν να σε λυπατε. εκτος αν ειναι κι αυτη μονη, οποτε εξαρταται απ'την εμπειρια και την ορεξη της.
21-07-2012, 23:28 #2715
Πολυ σωστο το δευτερο