Results 2,716 to 2,730 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
21-07-2012, 23:34 #2716
- 21-07-2012, 23:49 #2717
αν θες ανεπτυξε το λιγο kuxumuxu μπας και γινει κουβεντα και δουμε και οι αλλοι την οπτικη σου. ας πουμε οτι εγω πχ ειμαι ενας λεχριτης του κερατα, συχναζω σε μπαρακια και δε ψαχνω κατι σταθερο. εσυ αντιθετως εισαι μια κυρια του σαλονιου, με τα γαντια παντα ψαχνεις μονιμο συντροφο. ειναι δυνατον να ταιριαξουμε, οταν κατα κυριο λογο δε συχναζουμε στο ιδιο μερος και γουσταρουμε αλλα πραγματα ? στη θεωρια "τα ετερωνυμα ελκονται" συμφωνω, στη πραξη ομως δυσκολευει και τελικα δεν ξερουμε αν θα λειτουργησει.
22-07-2012, 00:08 #2718
Βασικά διαφωνώ με την φράση "μη περιμενεις να βγαλεις σοβαρη γκομενα απο μπαρακι, συνηθως εκει συχναζουν οι πιο κοινωνικες και λιγοτερο σταθερες.
Γιατί και οι ελεύθερες "σοβαρές" κάπου πρέπει να βγουν για να κάνουν καμιά γνωριμία... Στα μπαράκια, στα μπαράκια...
Αυτό εννοούσα.
22-07-2012, 02:14 #2719
Πολύ σωστά, το έχω συνειδητοποίησει ήδη και μόνος μου αυτό με την αποσύνδεση της σχολής από την κοινωνικοποίηση, αφού πλέον ό,τι στενές γνωριμίες (αποφεύγω τη λέξη "φιλιά", βλέπεις) αναπτύσσω εκεί είναι ευκαιριακές πάνω σε εργασίες κλπ, χωρίς εγώ να επιδιώξω τίποτα. Πάντως, είναι προφανές ότι και η όποια κοινωνικοποίηση σε αυτό το περιβάλλον θα εστιαστεί αναγκαστικά, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια να κινηθώ σε άλλους χώρους.
Ναι, το κατάλαβα και αυτό με τον πιο άσχημο τρόπο, όταν αφελώς ζήτησα μια φορά να με γνωρίσουν και βρέθηκα μπροστά σε πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μου την παρουσίαζαν σαν κουκλάρα, κελεπούρι και ό,τι κοροϊδία μπορείς να φανταστείς. Από την άλλη, όμως, όταν είσαι τελείως μόνος σου, πώς θα κάνεις γνωριμίες; Δεν είναι θέμα τεμπελιάς ή μη, αλλά με τη νοοτροπία που δέρνει την Ελληνίδα, ποια θα δώσει σημασία σε έναν ξένο και περιθωριακό;
Το έγραψα και προηγουμένως ότι αυτό ψάχνω, μόνο που δεν ξέρω που να τον βρω. Δεν είναι πολλοί αυτοί που βγαίνουν με σκοπό να βρουν κοπέλα, άσε που ελέω της κρίσης οι περισσότεροι έχουν κλειστεί πια στα σπίτια του. Ούτε φυσικά από τους άλλους γνωστούς μου μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο, τη στιγμή που μετά βίας ανταλλάσσαμε μια κουβέντα, είτε έχουμε χαθεί. Και ξέχνα την Αθήνα. Προς το παρόν προβληματίζομαι πως θα κάνω τίποτα εδώ πέρα στον ένα μήνα που μου μένει. Αφού μάλιστα άλλοι απορούν πως δεν εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι περνάω διακοπές σε νησί. Και δε νομίζω πως μου έχει φύγει το κόμπλεξ, όπως λες, γιατί διαφορετικά δε θα είχαμε αυτή τη συζήτηση τώρα περί πρόσβαση σε γυναίκες.
22-07-2012, 02:35 #2720
Το να ταιριάξεις πρέπει να σε απασχολεί μόνο αν αποβλέπεις σε κάτι σοβαρό, όμως εγώ αρκούμαι και σε επιπολαιότητες. Λόγω ηλικίας και έλλειψης σε εμπειρίες είναι, θεωρώ, νωρίς για "δεσμεύσεις". Όσο για την εκτίμηση των κομματιών, μπορεί να μην υπάρχει απόλυτη αντικειμενικότητα, αλλά σε μερικά χαρακτηριστικά (όπως τα λίγα κιλά που ανέφερες) η πλειοψηφία συμφωνεί κι εγώ χωρίς εξαίρεση είμαι οπτικός τύπος.
Εξήγησα ήδη ότι δε με ενδιαφέρει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να αντέξει στο χρόνο. Έπειτα, θα διαφωνήσω κι εγώ σ' αυτό, είναι γεγονός ότι στα μπαράκια πηγαίνει όλος ο κόσμος, κάθε καρυδιάς καρύδι, ακόμα δηλαδή και αυτες που δεν πολυκυκλοφοράνε.
Εδώ επανερχόμαστε στο ίδιο αιώνιο ζήτημα, ότι δεν έχω κανέναν που να θέλει να βγαίνει συστηματικά για ποτό μαζί μου.
22-07-2012, 10:19 #2721
αισθανομαι...πωε πρεπει καπως να ελαττωσω το καπνισμα....αν και τωρα κανω καπνο...και οικονομικα τουλαχιστον μου βγαινει καλυτερα.....ενα σακουλι των 20g σε μια μερα ...ειναι πολυ?
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
22-07-2012, 11:11 #2722
22-07-2012, 11:23 #2723
οχι...δεν βαζω πολυ...ισα ισα...καποιες φορες ειναι και λιγος....νομιζω...απλα φτιαχνω πολλα τσιγαρα....ασε που νιωθω την γλωσσα μου μονιμως καμμενη....
οπως και ναι ο καπνος ειναι σωτηριος..οικονομικα....και το χρωσταω σε σενα μεσιε......εσυ μου ριξες την ιδεα!..δεν ξεχνω!!!...σαν τους κυπριους!ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
22-07-2012, 11:44 #2724
22-07-2012, 13:01 #2725
ε αν διαθετεις και τον δικο σου χωρο ευκολα γινονται ξεπετες, καλεις μια σπιτι σου, ουτε καν στη διαδικασια κυνηγιου δε χρειαζεται να μπεις.
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω που ειμαι, δεν εχω παρεες κανεναν γνωστο, αλλιως θα εκανα πορνοπερατζαδα καθε βραδυ ντυμενος χρυσαυγιτης.
22-07-2012, 13:43 #2726
Δεν είπα ότι διαθέτω δικό μου χώρο. Κι εγώ συγκατοικώ με αδέρφια και μάνα, γι' αυτό και συμπάσχω, αν θυμάσαι, με την ανάγκη σου να έμενες κάπου μόνος. Έτσι, όποτε καταφέρω να κάνω μια σχέση, θα έχω επίσης να αντιμετωπίσω το ίδιο ακριβώς θεματάκι, δηλαδή που θα την πηγαίνω.
Πάντως, όπως έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν, δεν είναι το ίδιο με το να χρυσοπληρώσεις ένα call girl. Μην τα ισοπεδώνουμε. Άλλο να αποπλανήσεις κάποια βασισμένος στη δική σου αξία και τη δική σου γοητεία προς επιβεβαίωση του αντρισμού σου και άλλο να την εξαγοράσεις καταβάλλοντας το χρηματικό αντίτιμο. Θέλεις λίγο να μετράς και κατακτήσεις με άλλα λόγια.
22-07-2012, 16:14 #2727
δεν υπαρχει αξια και γοητεια σημερα, ολα ειναι ενας διαγωνισμος ποιος εχει τα περισσοτερα. πχ εχεις αμαξακι ? σε προτιμουνε ακομα κι αν δεν ταιριαζεται, μπορει να κανουν και το μαλακα για να εχουν καποιον μονο να τις πηγαινοφερνει. οι κοπελες θελουν τις ανεσεις τους, εκτος απ'το να περνανε καλα. και ναι το θυμαμαι οτι ησουν κι εσυ με οικογενεια, αλλα καλοκαιριατικα που να ξερα που βρισκεσαι. σ'αυτες τις περιπτωσεις αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι αν βρεις παρεα να πηγαινεις μαζι τους, μπας και ειναι κανεις με σπιτι αδειανο, και παιχτει καμια φαση με κανα κοριτσακι. εστω αν οχι μονοι σας, και με αλλους μαζι. διαφορετικα δε βλεπω να γινεται κατι αλλο, ειναι αυτο που ελεγα και σε προχτεσινο θεμα, καλυπτουμε τις αναγκες μας με το σταγονομετρο, αν οχι καθολου.
edit: τωρα θυμηθηκα οτι εσυ σπουδαζεις ακομα, ε κανε υπομονη αν δε μπορεις καλοκαιριατικα, ισως το χειμωνα εισαι πιο τυχερος και σου ρθει εκει καμια καινουργια που ψαχνεται και με δικο της χωρο.
23-07-2012, 08:48 #2728
Εσύ δεν έχεις κανενα πρόβλημα στο χαρακτηρα, άλλωστε εισαι καλλιεργημενο και ευστροφο άτομο και οι γυναικες, οι λίγο μυαλωμένες και όχι αυτες που πετάνε στα συννεφα, ψάχνουν για τετοιους αντρες, αφού έχουν αηδιάσει από τους πεφτουλες, τους ανασφαλεις και τα χαηβάνια, φτανει κατα τα λοιπα να εχεις αυτοπεποίθηση, τολμη, χιουμορ και να μην εισαι μιζερος. Το ζητημα ειναι καποια που θα βρεις να σου δωσει την ευκαιρία, να επειδιωξει να σε γνωρισει καλα, να μην κανει αυτη βεβιασμενη κινηση να σε απορρίψει, γιατι εισαι ατομο που δεν εκδηλώνεται αμεσα σε μια γυναικα.
γιάννης
23-07-2012, 08:52 #2729
Σωματικα Όχι πολυ καλα .. Κλασσικά ναυτια, κόπωση , ατονια, νυστα( σήμερα σηκώθηκα απο τις 6.30 αλλα γενικα δεν έκανα τον καλύτερο ύπνο.. Άρχισαν και οι ενοχλησεισ στη μέση μου και δε μπορω και να βολευτώ στο κρεβάτι με την κοιλιά και γενικα τη δυσφορία που νιώθω).. Απο άποψη ηθικού νιώθω αρκετα πεσμένη,πιεσμενη, αποσυντονισμενη, αποδιοργανωμενη, μετέωρη, αβέβαιη, μπερδεμένη και απο χθες νιώθω λες και μου έχουν βάλει μια θηλιά στο λαιμό και με σφίγγουν..βασικα νιώθω λες και με έχουν εκτελέσει... Τόσες υποχρεώσεις, ανησυχίες, αποφάσεις που πρέπει να παρθουν και τόσος λίγος χρόνος, καθόλου περιθώρια για λάθη, καθόλου αντοχές, τρομερή κούραση και εξάντληση κυρίως ψυχική.. Που θα παει όμως, θα τελειώσουν όλα κάποια στιγμή έτσι δεν είναι ;;
(soulmatesNeverDie!!!)
23-07-2012, 17:56 #2730
ναι ...αγαπη...ολα θα τελειωσουν...ειστε νεοι..υπαρχει αγαπη..αρα ολα παλευονται...
τωρα οι ορμονες σου εχουν αποσυντονιστει οι καημενουλες...και γενικα θα νιωθεις περιεργα...να σαι προετοιμασμενη αλλα να μη ξεχνας οτι φερνεις εναν ανθρωπο στον κοσμο κι αυτο ειναι απο μονο του ενα θαυμα....περνοντας λοιπον μερος σε ενα θαυμα....χρειαζεται να οπλιστεις με υπομονη!!))
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων