Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 183
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 183 of 837 FirstFirst ... 83133173181182183184185193233283683 ... LastLast
Results 2,731 to 2,745 of 12551
    Banned
    περασα ενα ψυχοφθορο πραγματικα παρασκευοσαββατοκυριακο, και τωρα καταφερα να μαζεφτω σπιτι. μετανιωσα ολα τα καλα λογια που ειπα για τη περιοχη, τελικα οπου κι αν πας αν δεν εχεις τη καταληλη παρεα, παντου τα ιδια σκατα ειναι. βγηκαν και τα ψυχολογικα στην επιφανεια, ζηλεια, παγωμαρα, γκρινια, ουτε μπανιο δεν πηγα τις δυο αυτες μερες παρολο που ηταν απεναντι η θαλασσα. και να νιωθω ασχημα, οτι περισσευω, οτι δεν εχω τι να κανω και να μη περνα η ωρα, να μη μπορω να κοιμηθω το βραδυ, να με ριμαζουν τα κουνουπια, χαλια τελειως να μη ξερουμε ποιοι ειμαστε, τι θελουμε και που παμε. τωρα περιμενουμε τις 27/7 για καμια βδομαδα-το πολυ δεκαημερο τελειως μονος στο σπιτι. ηταν το περισσοτερο που μπορω να εχω, απ'του ενος χρονου τη καταπιεση. αδεια τελειως η ζωη μας, κενη περιμενωντας να τελειωσει.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    περασα ενα ψυχοφθορο πραγματικα παρασκευοσαββατοκυριακο, και τωρα καταφερα να μαζεφτω σπιτι. μετανιωσα ολα τα καλα λογια που ειπα για τη περιοχη, τελικα οπου κι αν πας αν δεν εχεις τη καταληλη παρεα, παντου τα ιδια σκατα ειναι. βγηκαν και τα ψυχολογικα στην επιφανεια, ζηλεια, παγωμαρα, γκρινια, ουτε μπανιο δεν πηγα τις δυο αυτες μερες παρολο που ηταν απεναντι η θαλασσα. και να νιωθω ασχημα, οτι περισσευω, οτι δεν εχω τι να κανω και να μη περνα η ωρα, να μη μπορω να κοιμηθω το βραδυ, να με ριμαζουν τα κουνουπια, χαλια τελειως να μη ξερουμε ποιοι ειμαστε, τι θελουμε και που παμε. τωρα περιμενουμε τις 27/7 για καμια βδομαδα-το πολυ δεκαημερο τελειως μονος στο σπιτι. ηταν το περισσοτερο που μπορω να εχω, απ'του ενος χρονου τη καταπιεση. αδεια τελειως η ζωη μας, κενη περιμενωντας να τελειωσει.
    Έλα ρε αγόρι με ποιους έμπλεξες το ΣΚ?

Banned
    Αν και ο φορτος της εργασιας μου δεν ειναι μεγαλος σημερα , ο φορτος στο κεφαλι μου ειναι τεραστιος..... Απο εκει που ειχα την βροχη ξαφνικα μετα την λιακαδα μου το γυρισε σε αμμοθυελλα .... Θελω αδεια επειγοντως

Senior Member
    μονη, ότι κανεις δεν ενιδαφερεται για μενα πέρα απο τη μαμα μου. Βλεπω τους γυρω μου να ειναι ολοι χαρουμενοι, να πηγαινουν διακοπες με τους αγαπημενους του κι εγω να λιωνω σε ενα σπιτι ολομοναχη.

Banned
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Έλα ρε αγόρι με ποιους έμπλεξες το ΣΚ?
    με μη συνομιληκους. αμαν και πως κανω να γνωρισω ατομα της ηλικιας μου και μικροτερα, αλλα ολο το αντιθετο συμβαινει, και ισως γι'αυτο πεφτω και ψυχολογικα και ζηλευω. ειναι φυσικο οταν βλεπεις τους παντες γυρω σου καλυμενους στα επαγγελματικα και στα ερωτικα, κι εσυ δεν εχεις τπτ και στα δυο, να επηρεαζεσαι και τελικα να νιωθεις μηδενικο.

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    μονη, ότι κανεις δεν ενιδαφερεται για μενα πέρα απο τη μαμα μου. Βλεπω τους γυρω μου να ειναι ολοι χαρουμενοι, να πηγαινουν διακοπες με τους αγαπημενους του κι εγω να λιωνω σε ενα σπιτι ολομοναχη.
    μπραβο τετοια φαση κι εγω γι'αυτο τελικα περναω παλι ασχημα.

Δεν πήγατε να ακούσετε καμιά μουσική της προκοπής και να μη σκέφτεστε τίποτα? ΚΕΝΟ κατάλαβα τι φάση λες κάνε το κοροίδο την επόμενη μπορεί με το στυλάκι το μέταλ που αποπνέεις αν δεν βγάζεις φουλ αρνητισμό να εμπνεύσεις καμία από το δίπλα stant και αν όχι θα έχεις περάσει καλά για την πάρτη σου

Banned
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Δεν πήγατε να ακούσετε καμιά μουσική της προκοπής και να μη σκέφτεστε τίποτα? ΚΕΝΟ κατάλαβα τι φάση λες κάνε το κοροίδο την επόμενη μπορεί με το στυλάκι το μέταλ που αποπνέεις αν δεν βγάζεις φουλ αρνητισμό να εμπνεύσεις καμία από το δίπλα stant και αν όχι θα έχεις περάσει καλά για την πάρτη σου
    ηταν εκτος Αθηνων και ειχε μονο σκυλαδικα διαθεσιμα, αντε και τπτ σε χιπ χοπ απ'τα καγκουρια που περνουσαν με τ'αμαξια. δεν ακουω μονο μεταλ πλεον, ουτε γνωριζω τι αποπνεω. μαντευω οτι δειχνω σαν ενας μετριος ανθρωπος οπως ολοι οι αλλοι, ασχετα αν το μυαλο εχει ξεφυγει λιγακι. κι εξαιτιας αυτου και του αρνητισμου δεν εμπνεεω μαλλον για κατι παραπανω. τουλαχιστον οχι τις φυσιολογικες κοπελες κι αυτες που ψαχνουν κατι σταθερο. :\

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Κλεινουν τα βλεφαρα μου απο τη νυστα τοσο νωρις.... πωπω...

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    βρες μια δυο καλες φιλες και ξεκινα να βγαίνεις, δε χρειάζεται να πας και πολύ μακριά όπως οι άλλοι. σαν πρωτο βημα παρε την πρωτοβουλία και αναζητησε αυτες με τις οποιες σχετίζεσαι, χωρις να το καταλάβεις θα βρεθεις σε καποια παρεα. οι ίδιες μην περιμενεις να σε αναζητησουν αν δεν κανεις εσυ την κινηση.
    με το που θα βγαινεις θα κανεις καινουργιες παρεες, αν εισαι και λίγο προσεγμένη σαν κοπέλα θα σου τυχουν και προτάσεις και εν τέλει θα αλλάξει η διαθεση σου.
    γιάννης

Banned
    εμετικες και προβλεψιμες, ελλεηνες ελληνιδες. καμια δε ξεχωριζει, ολες ιδιες. γκομενες καρμπον, φλερταρουν μονο οταν βρισκονται ον. ανια ανια μεστη μπανανια. φοραω και κιτρινα σημερα. αντε να ρθει η παρασκευη να μη φοραω τιποτα απολυτως. και καθως το murder marathon λαμβανει χωρα, δε ξερεις αν θα βγεις ζωντανος. μπορει να πεθανεις της πεινας, μπορει να πεθανεις απ'τη ζεστη, μπορει να πεθανεις απ'τη τρελα (αν σε πιασει κριση παλι κι αυτοκτονησεις). μπορει να βγεις αλλα να μην εισαι ιδιος. ολα καλα.

Senior Member
    με μη συνομιληκους. αμαν και πως κανω να γνωρισω ατομα της ηλικιας μου και μικροτερα, αλλα ολο το αντιθετο συμβαινει, και ισως γι'αυτο πεφτω και ψυχολογικα και ζηλευω. ειναι φυσικο οταν βλεπεις τους παντες γυρω σου καλυμενους στα επαγγελματικα και στα ερωτικα, κι εσυ δεν εχεις τπτ και στα δυο, να επηρεαζεσαι και τελικα να νιωθεις μηδενικο.
    μην κοιτας τους αλλους βρε Κενο, @@ καλυμενοι ειναι, το παριστανουν απο ματαιοδοξια

Senior Member
    Βαριέμαι φοβερά. Περνάει ο καιρός και δεν αλλάζει τίποτα. Ακόμα χωρίς παρέες, χωρίς μια σχέση και με τους άλλους να αδιαφορούν προκλητικά κι από πάνω με σοφιστικούρες του τύπου "δεν πειράζει, και η μοναξιά είναι χρήσιμη". Μένοντας με τα ίδια άτομα που με ρίχνουν ψυχολογικά και, όπως το κράτος μας έχει απαρνηθεί τα πάντα, να μη διαβλέπω το σενάριο να ζήσω επιτέλους ανεξάρτητος ποτέ να μη συμβαίνει.

Banned
    δεν εισαι ο μονος με το τελευταιο. στο ελλαδισταν εχουμε καταντησει ολοι να ζουμε λες και παντρευτηκαμε τις μανες μας. μεχρι τα 30 και 40 στο πατρικο γιατι δεν υπαρχει επιλογη, ουτε καν ελπιδα να ξεφυγουμε και να ανεξαρτητοποιηθουμε. και κανουμε μια ζωη τους μαλακες, μεστη καταπιεση, να μη καλυπτουμε τις αναγκες μας, να μη ξεδινουμε, να μην εχουμε κατι φυσιολογικο κι ανθρωπινο. και τελικα φτανεις ενα πρωινο και εισαι γεματος ψυχολογικα, και δεν αντεχεις αλλο, οποτε ή αυτοκτονεις βλεπωντας πως ξοδεψες τα καλυτερα σου χρονια και πισω δε γυρνανε, ή τους σκοτωνεις και πας φυλακη επειδη σου χαραμισαν τη ζωη και ηθελες εκδικηση.

Senior Member
    αισθανομαι...οτι αν αφησω τον εαυτο μου να αισθανθει....ειναι να περνω τα βουνα και τα λαγκαδια.....
    καποια στιγμη θα τα παρω κι αυτα....προς το παρον...ας χωσω το κεφαλακι μου πισω στην αμμο.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    δεν εισαι ο μονος με το τελευταιο. στο ελλαδισταν εχουμε καταντησει ολοι να ζουμε λες και παντρευτηκαμε τις μανες μας. μεχρι τα 30 και 40 στο πατρικο γιατι δεν υπαρχει επιλογη, ουτε καν ελπιδα να ξεφυγουμε και να ανεξαρτητοποιηθουμε. και κανουμε μια ζωη τους μαλακες, μεστη καταπιεση, να μη καλυπτουμε τις αναγκες μας, να μη ξεδινουμε, να μην εχουμε κατι φυσιολογικο κι ανθρωπινο. και τελικα φτανεις ενα πρωινο και εισαι γεματος ψυχολογικα, και δεν αντεχεις αλλο, οποτε ή αυτοκτονεις βλεπωντας πως ξοδεψες τα καλυτερα σου χρονια και πισω δε γυρνανε, ή τους σκοτωνεις και πας φυλακη επειδη σου χαραμισαν τη ζωη και ηθελες εκδικηση.
    Καταλαβαίνω τι εννοείς. Και μετά κατηγορούνε τους ίδιους που φτάσανε στα όριά τους και τους ανεβοκατεβάζουν ανισόρροπους, προβληματικούς, τρελούς και διάφορά άλλα χαριτωμένα. Πάντα ο δολοφόνος φταίει που του αρέσει να σκοτώνει και ο αυτόχειρας που είναι δειλός...