Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 184
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 184 of 837 FirstFirst ... 84134174182183184185186194234284684 ... LastLast
Results 2,746 to 2,760 of 12551
    Banned
    θα ηθελα παντως να ξερω και την αποψη ψυχολογων, μιας και βρισκομαστε σε φορουμ ψυχολογιας. τι λενε αραγε στους πελατες τους οταν δυσφορουν, γκρινιαζουν και κλαιγονται με τη σημερινη κατασταση ? κανε υπομονη κριση ειναι θα περασει ? προσπαθησε να βρεις δουλεια ενω διωχνουν καθημερινα τους ανθρωπους, κι αυτους που δουλευουν μπορει να μη τους πληρωνουν καν ? γινε πιο κοινωνικος να βρεις γκομενα, ενω ολοι ξερουμε πως για να κατσουν θελουν καλοπεραση ? πραγματικα ειναι σαν να καταλαβαινω το δυσκολο ρολο κι αυτων που βρισκονται στη δυσαρεστη θεση να πρεπει να σωσουν και να κρατησουν ενα σωρο κοσμο στη ζωη. μαλλον γι'αυτο τους ριχνουν στα φαρμακα, γιατι η επιστημη στο ελλαδισταν σηκωνει τα χερια ψηλα.

Senior Member
    Δε βαριέσαι... Και πάλι η κυβέρνηση στοχεύει στη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης ελέω του μνημονίου, οπότε το πολύ-πολύ να αυτοκτονούμε μια ώρα αρχύτερα με τίποτα γενόσημα από το Πακιστάν. Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα που να καθησυχάζει ότι στην Ελλαδίτσα ο ήλιος λάμπει για όλους, γι' αυτό και θα τα βρίσκουν πολύ σκούρα, φαντάζομαι, οι ψυχολόγοι. Όσο για το θέμα της γκόμενας, είπαμε. Αυτές πρώτα απ' όλα κοιτάνε καρδιά, μυαλό και χαρακτήρα. Παραλίγο να ξεράσω πάνω στην οθόνη.

Senior Member
    ready to leave Thessaloniki....

Senior Member
    Βγηκα να περπατησω λιγο,ειχε κ αερακι σημερα σε μια φαση ηταν κατι κοπελες στο απεναντι πεζοδρομιο, κ κοιταζαν λες κ ειδαν κανα εξωγηινο...μια παρεα 4 κοπελες ηταν... καλα τι φαση?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Που ειναι το παραξενο, εγω πηγα στα ΕΛΤΑ σημερα, ολα καλα ολα ανθηρα πολυς κοσμος εκει, νεοι αντρες μονοι νορμαλ ολα ησυχα, αυτος που με ενοχλησε ηταν ενας που με κοιταζε επιμονα και εκοβε βολτες μπροστα μου, σρανταρης μπαμπας με τα δυο του κοριτσακια... Και λεω, γιατι να μη με κοιταει κανενας μονος νεαρος, και να με κοιταει ο παντρεμενος σαρανταρης με τα κουτσουβελα, και ενοχλητικα κιολας?? Υπαρχει ψυχαναλυτικη εξηγηση??

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Που ειναι το παραξενο, εγω πηγα στα ΕΛΤΑ σημερα, ολα καλα ολα ανθηρα πολυς κοσμος εκει, νεοι αντρες μονοι νορμαλ ολα ησυχα, αυτος που με ενοχλησε ηταν ενας που με κοιταζε επιμονα και εκοβε βολτες μπροστα μου, σρανταρης μπαμπας με τα δυο του κοριτσακια... Και λεω, γιατι να μη με κοιταει κανενας μονος νεαρος, και να με κοιταει ο παντρεμενος σαρανταρης με τα κουτσουβελα, και ενοχλητικα κιολας?? Υπαρχει ψυχαναλυτικη εξηγηση??
    μαλλον ειναι το....και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη...χαχαχαχα

εξαρταται ποιος αντρας αναζηταει ακομη επιβεβαιωση στη ζωη του....δλδ δεν ξερρει τι του γινεται...
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Πρεπει να γινει ενα γκαλοπ, να δω αν οντως οι παντρεμενοι με μικρα παιδια ειναι οι πιο ξεμωραμενοι απο ολους η τελικα τους ελκυω εγω! Αμα ειναι το δευτερο θα χρειαζτω ψυχαναλυση!!

Senior Member
    το παραξενο ειναι,με κοιταγαν με ενα περιεργο βλεμα κ ηταν κ απεναντι,'καρφωθηκαν' λιγο πανω μου...ξερω εγω? μ φανηκε καπως

Senior Member
    ε μπορει να τους αρεσες βρε αλου!

Senior Member
    χαχα ναι κ στις 4

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    ready to leave Thessaloniki....
    ....rules !!!

Παρομοίως! Κάνω υπομονή μέχρι την Παρασκευή στις τρείς που σχολάω.
    Μετά ...μήν τον είδατε τον Παναή ...χαχα!!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    μπερδεμενος. και με το χτεσινο. λες και ειπα ελα να με τελειωσεις (καμια σχεση με το τραγουδι). και τελικα ποιο το νοημα στη ζωη και με την ανεξαρτησια ? γυμνισμος κανεις οτι θελεις σχεδον οποτε θελεις. αλλα εισαι πιο μονος απο ποτε να μην εχεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα. αλλα απ'το πριξιμο, τη γκρινια και τις φασαριες ειναι σαφως προτιμοτερο να εχεις την ησυχια σου. δε θα πρεπε να ειμαι αχαριστος, αλλοι που δεν την εχουν αυτη, ουτε εστω για λιγο ? ισως τελικα θα επρεπε να το βουλωσω και να ξαναγινω χριστιανος. αλλα ειναι υπερβολικος ο χρονος που περναω μονος. το κενο της ζωης δε καλυπτεται με το καλο. i'm just out of here, forget the faces forget the love, spit on them and their world. as i walk to the valley of the shadow of death, i bring a spear to the earth, to destroy them before the birth. 218.

Senior Member
    KENO ποσο σε καταλαβαίνω! ειδικα σ'αυτο που λες οτι οταν εισαι τελειως μόνος και δν εχεις με καποιον να μιλησεις κατι! απολυτα...

Senior Member
    αισθανομαι μονη, κουρασμενη και πιεσμενη απο τον ιδιο μου τον εαυτο. θελω να σταματησει....με εξαντλει

Banned
    ειμαι μονος σε 5αρι σπιτι αυτη τη φορα. και βαραω ενεσεις. θα ειμαι ετσι για τουλαχιστον 7 μερες μπορει και παραπανω. καλος ο γυμνισμος κι ολα τα σεξουαλικα παραφερναλια, αλλα ειναι υπερβολικος ο χρονος για να γεμισει μονο με αυτο. πρεπει να φροντισεις τι θα φας για μεσημερι και για βραδυ, να καθαρισεις μετα, ενω φυλας μην ορμηξει κανενας απ'εξω και δεν τον παρεις ειδηση. damn και δε μπορω να το πουλησω το ριμαδι να παω σε μικροτερο τουλαχιστον, να το συντηρω ευκολοτερα. αμα θελει καμια να την φιλοξενησω σφυρατε. :\