Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 185
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 185 of 837 FirstFirst ... 85135175183184185186187195235285685 ... LastLast
Results 2,761 to 2,775 of 12551
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    αισθανομαι επιτελους τους βιορρυθμους μου ανεβασμενους!! Εχω ενεργεια!!!! Κι ευχαριστα νεα!! Τι στο καλο καμια φορα νιωθω τοσο βαρετη, και αλλες φορες ολο συμβαινουν πραγματα στη ζωη μου.... Αλλα κυριως ειμαι βαρετη!! χαχαχαχα!

Banned
    Αυτη τη στιγμη δυσκολευομαι να αισθανθω ...... Δυσκολευομαι να περπατησω . Στη σκεψη μονο οτι εχω ακομα 7 ωρες εδω μεσα με πιανει ανατριχιλα .... Ενας μηνας και κατι μερες δε λενε να περασουν....

Banned
    Kαλημερα σε ολους

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Kαλημερα σε ολους
    Καλημερα!
    Φιλε μου, βλεπω οτι αγωνιας μαλλον για να ερθει η στιγμη και για τη δικη σου αναπαυλα... κανε λιγο υπομονη και ετοιμασου για relaxing

Λοιπον, θα ελεγα οτι αισθανομαι αρκετα ανανεωμενη αλλα και προβληματισμενη συναμα για καποια πραγματα που πρεπει να σκεφτω και να τα τακτοποιησω στην αβυσσο του μυαλου μου!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Καλημερα!
    Φιλε μου, βλεπω οτι αγωνιας μαλλον για να ερθει η στιγμη και για τη δικη σου αναπαυλα... κανε λιγο υπομονη και ετοιμασου για relaxing

Λοιπον, θα ελεγα οτι αισθανομαι αρκετα ανανεωμενη αλλα και προβληματισμενη συναμα για καποια πραγματα που πρεπει να σκεφτω και να τα τακτοποιησω στην αβυσσο του μυαλου μου!
    Σε ευχαριστω , η αναπαυλα ερχεται σε μια εβδομαδα ... Σε ενα μηνα ερχοντε ριζικες αλλαγες

Senior Member
    Σε ευχαριστω , η αναπαυλα ερχεται σε μια εβδομαδα ... Σε ενα μηνα ερχοντε ριζικες αλλαγες
    Α μαλιστα! Ε μετα την αναπαυλα, θα μπορεσεις να κανεις και τις ριζικες αλλαγες με καθαρο νου
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Α μαλιστα! Ε μετα την αναπαυλα, θα μπορεσεις να κανεις και τις ριζικες αλλαγες με καθαρο νου

Δεν ειναι και τοσο ευκολο αλλα θα την βρω την ακρη ... βλεπεις οι ριζικες αλλαγες απεχουν και κατι χιλιαδες χιλιομετρα απο εδω

Senior Member
    Δεν ειναι και τοσο ευκολο αλλα θα την βρω την ακρη ... βλεπεις οι ριζικες αλλαγες απεχουν και κατι χιλιαδες χιλιομετρα απο εδω
    Ναι, δεν ειπα οτι ειναι ευκολο! Πιστεψε με, ξερω πολυ καλα απο ριζικες αλλαγες! Οπως και να 'χει, μετα τις διακοπουλες, ευχομαι να την βρεις την ακρη οπως λες!

Banned
    Ναι, δεν ειπα οτι ειναι ευκολο! Πιστεψε με, ξερω πολυ καλα απο ριζικες αλλαγες! Οπως και να 'χει, μετα τις διακοπουλες, ευχομαι να την βρεις την ακρη οπως λες!
    Γενικα τιποτα δε μπορει να θεωρηθει ευκολο .. Θεληση να υπαρχει και δυναμη και πανω απ'ολα υγεια , γιατι χωρις αυτη τιποτα απ'ολα τα υπολοιπα δε μπορει να επιτευχθει

Senior Member
    Γενικα τιποτα δε μπορει να θεωρηθει ευκολο .. Θεληση να υπαρχει και δυναμη και πανω απ'ολα υγεια , γιατι χωρις αυτη τιποτα απ'ολα τα υπολοιπα δε μπορει να επιτευχθει
    Θα συμφωνησω! Υγεια σωματικη αλλα και ψυχικη γιατι πολλες φορες τη δευτερη τη θεωρουμε δεδομενη...

Banned
    Θα συμφωνησω! Υγεια σωματικη αλλα και ψυχικη γιατι πολλες φορες τη δευτερη τη θεωρουμε δεδομενη...
    Θα συμφωνησω και εγω με αυτο που λες .... Χωρις ψυχικη υγεια δεν εχεις και δυναμη να κανεις το οτιδηποτε.... Χωρις δυναμη δε μπορεις να λειτουργησεις και χωρις λειτουργια παραμενεις στην αδρανεια ..

Banned
    πολυ αρρωστια εδω που ειμαι. ξυπνησα στις 4 χωρις λογο, μαλλον ηταν απ'το αγχος να φυλαξω το σπιτι, μην ακουστει κανενας θορυβος. να εχω φυγει απο εκει που παραθεριζα, να επιστρεφω Αθηνα να προσεχω ολοκληρο το 5αρι που φυγαν οι γονεις, και τελικα τι καταλαβαινω κι απ'αυτου του ειδους την ανεξαρτησια ? δε ξερω πως τα καταφερνα μικροτερος τις προηγουμενες χρονιες, τωρα μαλλον φταιει η αυξηση αλλοδαπων ή που μεγαλωσα εγω. επρεπε να ξοδεψω λεφτα σε βιντεοπαιχνιδια παλι, κι ας μη ξανασχολιομουν μετα, να ξεχνιομουν τωρα εκει με τις ωρες οπως εκανα παλια. δε γεμιζουν αλλιως ρε παιδια οι ωρες. και να μην εχεις ουτε ενα ευχαριστο μηνυμα ποτε. κατι μια εκπληξη να καλυτερεψουν τα πραγματα. τιποτα μας εχει χεσει ο κοσμος ολος! αφου αναρωτιεμαι και η νεολαια πως επιβιωνει, οταν δεν εχει ουτε παρεα, ουτε δουλεια κανεις, τι αλλο μενει να κανει απ'το να αυτοκτονησει ? η μονη ελπιδα η χρυση αυγη, να το παρουν ολοι οσοι δε βλεπουν βοηθεια απ'το κωλοκρατος κι απο πουθενα αποφαση, να οργανωθουν να πανε να γραφτουν. κι αλληλεγγυη θα εχουν και στηριξη, απ'τους γειτονες συναγωνιστες τους, κι οσους γνωρισουν εκει. επρεπε κι εγω να το εχω κανει ηδη, δε ξερω πως κρατιεμαι ακομα μην απογοητευσω γονεις και λοιπο περιγυρο και με λενε φασιστα ολοι μετα.

Senior Member
    Νιώθω πιο γερασμένος παρά ποτέ. Φυσικά οξύμωρο εφόσον πέρασα μια ζωή άδεια, λειψή και στεγνή από εμπειρίες, αλλά κάθε μου ανάσα με βαραίνει, λες και από αγγαρεία τηνε παίρνω. Βαρέθηκα να μη ζω τίποτα και να υπάρχω απλά για να υπάρχω. Όλα για μένα έχουν τελειώσει, η ελπίδα πέθανε μαζί με τα όνειρά μου.

Banned
    Μια καλημερα σε ολο το κοσμο ετσι και αλλιως του Θεου ειναι...

Εχθες το βραδυ εκλεισε η ημερομηνια , 10/9 ... Νιωθω λιγο Skit αλλα δε νιωθω γιαυτο το λογο ετσι, το οτι σηκωθηκα να παω στη δουλεια κυριακατικα ...

Senior Member
    Έχω γίνει σκατά με την καφρίλα που μου γράψανε προ ολίγου. Που να πέσει φωτιά να κάψει τα ζωάδια που χωρίς να ξέρουνε, μιλάνε και βγάζουν με όλο τους το θράσος πορίσματα ότι κάνεις πλάκα σχετικά με τα προβλήματά σου. Εμ έτσι είναι. Άμα στη ζωή σου εσύ τα βρίσκεις όλα έτοιμα, στρωμένα και βολικά, ποτέ δε θα μπορέσει να χωρέσει ο νους σου ότι ο άλλος τραβάει ζόρι. Ηλίθιοι, βολεψάκηδες μου φέρνετε απελπισία! Μια μέρα να ανταλλάσσαμε θέσεις, θα σας είχε σαλέψει. Αυτό σας το υπογράφω!