Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 186
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 186 of 837 FirstFirst ... 86136176184185186187188196236286686 ... LastLast
Results 2,776 to 2,790 of 12551
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Νιώθω πιο γερασμένος παρά ποτέ. Φυσικά οξύμωρο εφόσον πέρασα μια ζωή άδεια, λειψή και στεγνή από εμπειρίες, αλλά κάθε μου ανάσα με βαραίνει, λες και από αγγαρεία τηνε παίρνω. Βαρέθηκα να μη ζω τίποτα και να υπάρχω απλά για να υπάρχω. Όλα για μένα έχουν τελειώσει, η ελπίδα πέθανε μαζί με τα όνειρά μου.
    Νέος άνθρωπος είσαι φίλε. Άλλοι θα πλήρωναν σε χρυσο και διαμάντια να χουν την ηλικία σου. Πάρε μια ανασα αισιοδοξίας απ αυτη μου την κουβέντα και μη σε ρίχνει η όποια αποτυχία σου τυχε αυτες τις μερες. Τα παμε! Να μην τα βαζεις κάτω. Ήδη σου έχω πει αρκετους τροπους για αλλαγη στη ζωη σου και να ξερεις πάντα μεσα στην αλλαγη αυτη θα υπαρχουν και οι αποτυχίες. Αποτυχια σημαινει το προσπάθησα. Αμα κινηθεις με τους τροπους που ειπαμε θα ρχθουν και οι εμπειριες.
    γιάννης

Banned
    Μπορω να πω πως ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    To στομαχι χαλια.. Η διαθεση απο χθες στα ταρταρα. Μη με δει ποτε χαρουμενη η μανα μου, πρεπει να με γκρεμισει δεκα οροφους. Και δεν το καταλαβαινει κιολας οτι το κανει... και μετα μου λενε γιατι βρε λιλιουμ δεν ενθουσιαζεσαι με τπτ? Παιδια το εχω δει το σεναριο, τι κατραπακιες τρωω μετα απο ενθουσιασμους. Ειμαι τοσο ειρηνοφιλος ανθρωπος... Προσπαθω να μην της μεταφερω εντασεις που εχω, να εχουμε μια ηρεμια στο σπιτι, αλλα ξεχναω οτι συζω με τη Μπουμπουλινα-Παπαρηγα δυο σε ενα. Αν δεν εχουμε προβλημα, πρεπει οπωσδηποτε να το δημιουργησουμε... Αλλιως αρρωσταινει. Και να σου η λιλιουμ με οτι ηρεμια της απομενει να μην απαντα σε κουβεντες που λενε "ελα να τσακωθουμε", να κανω οτι δεν συμβαινει τπτ και ολα ειναι καλα για να διατηρω την ηρεμια μου και την ηρεμια του σπιτιου, αλλα δεν αντεχω ανθρωπος ειμαι, αμα με ζορισεςι πολυ, θα τον εχεις τον καυγα που τοσο θες. Και μετα θα κλαις που καυγαδισαμε! Το θεατρο του παραλογου ζω αιωνες τωρα σε αυτο το σπιτι. Με εναν φαδερ που δεν ηξερε να αγαπαει και μια μανα που το εκανε σε υπερβολικο βαθμο μεχρι να σε πνξει να σε κατασπαραξει να σε αφομοιωσει. Δε συνηθιζω συχνα να γραφω προσωπικα πραγματα εδω μεσα, αλλα σημερα εχω αναγκη να γραψω για να επεξεργαστω ολο αυτο το συφερτο στο κεφαλι μου, και να τον διαγραψω. Η μανα μου θα ηθελε να ειχε ενα αλλο παιδι, εκεινη φανταζεται οτι θα θελε να χει ενα παιδι το οποιο να ειχε τον ιδιο εγκεφαλο με αυτην, δλδ να ξερει και να κανει το σωστο οπως αυτη, γιατι μονο αυτη ξερει το σωστο ω ναι, αλλα αν την πεις Χιτλερ που θελει να στο επιβαλλει, θυμωνει, μα αφου ειναι το σωστο ντε!!! Η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι θελει ενα παιδι να της δημιουργει πραγματικα μεγαλα προβληματα, να εχει να γουσταρει να μαζοχιζεται. Γιατι αν δεν βασανιζεται δεν το απολαμβανει. Εγω ειμαι τοσο ησυχη μεσα στο σπιτι σαν να μην υπαρχω, αντε βαλε τωρα τον ταυρομαχο στην αρενα και φερτου ενα χαζοχαρουμενο προβατο. Πως να μην ξενερωσει. Επισης εχει το κομπλεξ της απορριψης, αμα δεν της δειχνεις συνεχεια οπως θελει αυτη οτι την αγαπας, τοτε δεν την αγαπας, και θελεις να πεθανει (!!!!!!!). Τι να σου κανω μανα, εχω μοιασει λιγο στον φαδερ, δυσκολευομαι και να αγαπω και να το δειχνω, δεν το διαλεξα να ειμαι ετσι ομως. Κι εσυ δεν διαλεξες να εισαι μπουρλοτιερης, αλλα κατι πρεπει να γινει, καποιος πρεπει να φυγει απο αυτο το σπιτι, ελπιζω ορθιος. Αλλη λυση δε βλεπω. Εσυ να με καταλαβεις αποκλειεται, ολη μου τη ζωη με ξερεις, κι ακομα τπτ. Εγω που σε καταλαβαινω δε μπορω να αλλαξω τον ρημαδοεαυτο μου και τα κουσουρια του. Προσπαθω μεν, δυσκολευομαι δε.

Senior Member
    ... εγώ σε καταλαβαίνω σίγουρα όμως... πάνε δυο χρόνια απ' όταν της πέταξα το τασάκι στο κεφάλι... ήμουν σε ένα ακόμη "μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο"... το τελευταίο που πέρασα... κάποιοι εδώ μέσα νομίζουν ότι η κατάθλιψη είναι ένας καφές στο χέρι, τα λεφτάκια του μπαμπά και τα φαρμακάκια του γιατρούλη... ας βγούνε παραέξω με το επεισόδιό τους, ας δουλέψουν με αυτό, ας πεινάσουν κι ας χτυπήσουν και το κεφάλι τους στον τοίχο αν τους παίρνει... δε την πέτυχα Λίλιουμ, λίγο τη στραπατσάρισα...

... και σήμερα που είμαι καλά δε μ' ενδιαφέρει να την ξαναστραπατσάρω... δε ξέρω αν θα χρειαστεί να φτάσεις σε... μείζονα σημεία, εγώ τα έφτασα και τα ξεπέρασα... φεύγα μόνο. Όπως εσύ θα κρίνεις και θα μπορέσεις. Αν σου πω τί έχω κάνει για να την αφήσω στην "απ' έξω", θα φρικάρεις... αλλά θα φρικάριζες περισσότερο αν σου έλεγα τί μου έχει κάνει...
    Μια λέξη υπάρχει μόνο... δικαιοσύνη... δυστυχώς γι' αυτήν εκεί δε μπόρεσε ποτέ να κάνει ζημιά... αποζημιώθηκε δεόντως σήμερα... καλό κουράγιο και καλό τσαμπουκά......

Υ.Γ. Δεν ειρωνεύτηκα το κειμενάκι σου τις προάλλες... απλά είμαι είρων εκ φύσεως......

"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Αυτο το θεμα ειναι πολυ αναγκαιο!μπορεις να πεις κατι που σε βαρενει! να βγαλεις απο μεσα σου κατι που σε βασανιζει! ακομα κι αν δεν το διαβασει κανεις, ακομα κι αν δεν ασχοληθει κανεις !

Προσωπικα νιωθω σκατα!! νιωθω πως ολα ! οτι κινηση κι αν κανω ειναι προς την καταστροφημου! - κι να ερχοταν κι αυτη ακομα μας αποφευγει! μας τιρανα ! -
    Ειμαι χαλια ,μερα με την μερα καταλαβαινω τι εχασα, πως δενθα βρω ευκολα ξανα αυτη την αγαπη ! τοσα χρονια τοσες κοπελες καμια εκτως απο αλλη μια - αλλα πριν 10 χρονια- δεν μου δωσε αυτο! αυτο που εψαχνα κι το βρηκα! Αλλα το εχασα , το διωξα!! σαν αυτοκαταστροφικος που ειμαι , εδιοξα την ζωημου , φοβηθικα μην κανω τα ονειρα μου αληθεια! μην κανω το σωστο! τρομαξα στο οτι δεν ειμαι αποτχημενος κι την εδιωξα !ειναι πολυ αργα πλεον γι να γυρναγε πισω! μακαρι να γυρναγε ο χρονος πισω! εστο μια φορα μοναχα!!!
    Εχω ξανα πεσει χαμηλα! βρηκα την ευκολη λυση , εχω την καταληλη δικαιολωγια για να διαλεξω την λαθος "ουσια" στην ζωη μου! κι το πιο ασχημο απο ολα ειναι οτι δεν υπαρχει λυτροση!! δεν ερχετε ενα τελος , αξιοπρεπες ! να χερετηθουμ με ψυλα το κεφαλι! οσο ειμαστε ακομα "παλικαρια"

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δεν φτανω σε ακρα ροκ, ειμαι πολυ ηρεμη γενικοτερα, αλλα καποια μερα θα ξυπνησω στραβα και θα αρπαχτω κι εγω.. Τοσο πολυ το θελει να γινουμε χαλια, και προσπαθει με καθε τροπο να με κανει να αντιδρασω ακραια και να της μιλησω ασχημα, σαν τα γουσταρει ρε παιδι μου να το ακουσει, μονο που δεν της κανω τη χαρη και γινεται μετα κουρελι που δεν τσακωνομια μαζι της οπως θελει αυτη για να εκτονωθει απο μεσα της ολη αυτη η ανγκη της για τον κακο χαμο, γιατι πραγματικα ειναι μπουρλοτιερισσα!!!!!! Μιλαμε αν δει κανεις τα σκηνικα θα γελαει. Με λεξεις και φιτιλιες και ανοησιες και με κλαμματα προσπαθει να μου αποσπασει καποια κουβεντα, για να μου πει μετα ααααααααα μπουχουυυυ ειπες στη μανουλα αυτο το πραγμαααα, οπως χθες που μου ελεγε θες να σου αδειασω τη γωνια? θες να σου αδειασω τη γωνια για παντα? Να μην ξαναγυρισω?? Τι απαντας σε αυτες τις ανοησιες Χριστε μου. Ευτυχως που μου κοβει και δεν της λεω ποτε αυτα που θελει να ακουσει για να κλαιγεται, αλλα μετα κλαιει, επειδη δεν της μιλαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλα , περασα μια περιοδο εντονης ασταθειας και υπεφερα πολυ , αλλα νομιζω οτι τωρα ειμαι πιο σοφος? Με ερωτηματικο γιατι δεν ξερω παντως λιγο διαφορετικος ειμαι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μια μελαγχολικη διαθεση μ'εχει καταβαλλει απ'το πρωι και αδυνατω να προσδιορισω ακριβως το γιατι... ισως να φταινε και καποιες σκεψεις που μου περασανε φευγαλεα απ'το μυαλο αλλα απ'οτι φαινεται ηταν αρκετο για να με παρει καπως απο κατω... ελπιζω να μου περασει συντομα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Μια μελαγχολικη διαθεση μ'εχει καταβαλλει απ'το πρωι και αδυνατω να προσδιορισω ακριβως το γιατι... ισως να φταινε και καποιες σκεψεις που μου περασανε φευγαλεα απ'το μυαλο αλλα απ'οτι φαινεται ηταν αρκετο για να με παρει καπως απο κατω... ελπιζω να μου περασει συντομα!
    Σκέψου τα τόσα ωραία που μου πες αλλού. Αυτο θα σε βοηθησει. Κι αν μπορεις βγες απ το σπίτι ή βρες εκει που εισαι καποιον να ανταλλάξεις ευχαριστες κουβεντες μαζι του. Η απομόνωση πάντα οξύνει το πρόβλημα. Γενικα βγαζεις κατι αισιοδοξο στο χωρο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέψου τα τόσα ωραία που μου πες αλλού. Αυτο θα σε βοηθησει. Κι αν μπορεις βγες απ το σπίτι ή βρες εκει που εισαι καποιον να ανταλλάξεις ευχαριστες κουβεντες μαζι του. Η απομόνωση πάντα οξύνει το πρόβλημα. Γενικα βγαζεις κατι αισιοδοξο στο χωρο.
    Σ'ευχαριστω!
    Απλα, καμια φορα εχω την αισθηση οτι ορισμενοι ανθρωποι δειχνουν να με αγαπανε επειδη βρισκομαι συνεχεια κοντα τους για να τους στηριξω σε οποιες δυσκολιες περνανε και αδυνατουν να το περασουν μονοι (βεβαια θελω και το κανω αλλα καποιες φορες το μονο που εισπραττω ειναι αχαριστια) ενω εγω περναω τις δυσκολιες μονη μου αλλα μαλλον φταιω εγω διοτι φροντιζω να μη δινω το σημα για αναγκη συμπαραστασης προς εμενα για να μην τους απασχολω με δικα μου θεματα οταν εχουν κι αυτοι τα δικα τους...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    χαρουμενηηηη και γεματη εμπειριες απο τις πιο σουπερ-ντουπερ-τελειες διακοπες που εχω κανει...! Mykonos...δεν τελειωσα μαζι σου!! <3
    Will I ever be free?

Banned
    ο χρηστης ο νεκροτερος. δεν εχει νοημα πλεον να γραφω. δε γινομαι κατανοητος, δε νιωθει κανενας, δε μπορει να βοηθησει. προβληματιζομαι και για το μελλον, απο σεπτεμβριο παλι σαν κυκλος στο μηδεν. καλοκαιριατικα με τα βιολια ηρθαν και λιγες κακες μνημες, θυμηθηκα την Κωνσταντινα. η Κωνσταντινα για οσους δε ξερουν ηταν απ'αυτες που ταιριαζαν μεν εγκεφαλικα, αλλα οχι σωματικα. συνομιλικη, καρκινος στο ζωδιο, σπουδαζε δασκαλα. δε καταφερα ποτε σχεση με καρκινο, ειναι υπερβολικα ευαισθητοι οπως ολα τα ζωδια του νερου, μονιμως λες και θα πληγωθουν. ενω εγω μια πανω μια κατω, ε και στα πανω μου με φοβουνται και δεν. δε ξερω τι να πω, ειναι ανουσια ολα πλεον. προσπαθω να θυμηθω κι απο ποτε εχω να δω ταιριαστη -ουτε καν αξιολογη- κοπελα και δεν θυμαμαι. τοσο καλα. μαλλον ημουν απ'αυτους που το ταιρι τους βρισκοταν στον αλλον κοσμο, κι επρεπε να βρισκομαι κι εγω εκει, αλλα λογο φοβου δεν το τολμησα ακομη. φαγαμε και μια μινι απορριψη απο γειτονισα πριν λιγο, και τελικα καταληξαμε οτι εχουμε γερασει και πλεον δε μετραμε ουτε στα 20χρονα. KENO died from emptyness and nostalgia.

Senior Member
    Γενικά, ΚΕΝΟ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ζωδίων σε συνάρτηση με το στοιχείο που αντιπροσωπεύουν; Για διαφώτισέ με, μπας και έχουμε τίποτα να συζητήσουμε με τις γκόμενες. :P

Banned
    αν και δεν ειμαι Λιτσα Πατερα να ασχολουμαι συνεχεια μ'αυτα και να προβλεπω το μελλον, ξερω τα βασικα και ποια ταιριαζουν μεταξυ τους. τα ζωδια του αερα πχ ειναι πολυ του πνευματος (σε σημειο τρελας σαν τον υδροχοο). τα ζωδια της φωτιας φλεγονται και τρεχουν συνεχεια να κανουν πραγματα (οκ εξαιρειται το λιονταρι που το παιζει βασιλιας). τα ζωδια της γης παλι ειναι τοσο σταθερα και υπομονετικα που τα λες κι ανιωθα (εξαιρειται λιγο ο αιγοκερως που ολο τρεχει και ποτε δε φτανει). και του νερου οπως ειπα κι επανω ευαισθητα. τωρα εσενα σου ταιριαζουν τα ζωδια του αερα, μαλλον υδροχοος (κι αν θες να σου προτεινω κι εδω στο φορουμ μια, ειναι η Eva1995). αλλα και με τα ζωδια της φωτιας τα πας καλα, γιατι ως γνωστων ο αερας τα δυναμωνει. ο τοξοτης πχ ειναι ακριβως απεναντι σου. εγω που εχω κολλημα με τους καρκινους (και σημερα δεν ειναι η Κωνσταντινα αλλα μια Μαρια), ειναι μαλλον επειδη μου βγαζουν περισσοτερο την ευαισθητη πλευρα μου, αφου το νερο λιωνει τη γη και την κανει λασπη. αλλα οκ εχουμε παντα και τους σκορπιους. αυτα κι αμα θες κι αλλα παρε στο 090.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ ΚΕΝΟ. Χαχα όχι, σιγά μην πληρώσω χρυσάφι σε τηλεφωνικές γραμμές γι' αυτές τις παπαριές. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για χαμηλού επιπέδου υλικό μαζικής κατανάλωσης, απλά ήθελα να μάθω μερικά βασικά για να έχω μια πρόχειρη θεματολογία.
    Πώς νιώθω; Φοβερά! Φάγαμε την χυλοπιτούλα μας στο φβ, χάσαμε μάλλον κι ένα σκασμό λεφτά από απάτη, τι άλλο να ζητήσω παραπάνω;