Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 187
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 187 of 837 FirstFirst ... 87137177185186187188189197237287687 ... LastLast
Results 2,791 to 2,805 of 12551
    Senior Member
    χαχαχαχαχα....να σαι καλα ΚΕΝΟ με εκανες και γελασα με τις αστρολογικες σου γνωσεις.....sheldon....απορριψη στο φβ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ!!! χεχεχε

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ευχαριστώ πολύ ΚΕΝΟ. Χαχα όχι, σιγά μην πληρώσω χρυσάφι σε τηλεφωνικές γραμμές γι' αυτές τις παπαριές. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για χαμηλού επιπέδου υλικό μαζικής κατανάλωσης, απλά ήθελα να μάθω μερικά βασικά για να έχω μια πρόχειρη θεματολογία.
    Πώς νιώθω; Φοβερά! Φάγαμε την χυλοπιτούλα μας στο φβ, χάσαμε μάλλον κι ένα σκασμό λεφτά από απάτη, τι άλλο να ζητήσω παραπάνω;
    δε ξερω τι σου συνεβη και πως μπλεξαν λεφτα και στα φαγαν, εγω το σβηνω συνεχεια το φβ. τωρα απο σεπτεμβριο μαλλον θα το ξανανοιξω ή χριστουγεννα. δεν περιμενω τπτ απο εκει, γενικα το διαδικτυο εχει καταντησει κουραση κι ακαταληλο για γνωριμιες, απλα να περναμε τις ωρες μας το χουμε και τπτ παραπανω.

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    χαχαχαχαχα....να σαι καλα ΚΕΝΟ με εκανες και γελασα με τις αστρολογικες σου γνωσεις.....
    σιγα τις γνωσεις. αν και ξερω με ποιες ταιριαζω, ουτε τον εαυτο μου δε μπορω να βοηθησω.

Senior Member
    απο τα ζωδια περιμενεις να βοηθησεις τον εαυτο σου?

Banned
    απο τα ζωδια περιμενεις να βοηθησεις τον εαυτο σου?
    αυτο λεω, οτι και που ξερω τι ζωδια μου ταιριαζουν δε κερδιζω τπτ, δε μου προσφερει κατι η οποια γνωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο λεω, οτι και που ξερω τι ζωδια μου ταιριαζουν δε κερδιζω τπτ, δε μου προσφερει κατι η οποια γνωση.
    παντως για τους καρκινους εχεις δικιο...χαχαχαχαχαχα (ας πω κι εγω καμια χαζομαρα μπας και χαμογελασουμε λιγακι σημερα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε ξερω τι σου συνεβη και πως μπλεξαν λεφτα και στα φαγαν, εγω το σβηνω συνεχεια το φβ. τωρα απο σεπτεμβριο μαλλον θα το ξανανοιξω ή χριστουγεννα. δεν περιμενω τπτ απο εκει, γενικα το διαδικτυο εχει καταντησει κουραση κι ακαταληλο για γνωριμιες, απλα να περναμε τις ωρες μας το χουμε και τπτ παραπανω.
    Έτσι είναι. Εξίσου σκούρα τα βρίσκει κανείς και απέξω, άμα δεν έχει γνωστούς να βγουν μαζί του για ένα ποτό. Μήπως να πάμε για ευνουχισμό να ησυχάσουμε επιτέλους; Δεν είναι δυνατόν ένα κομματάκι στο σώμα μας να μας κάνει να υποφέρουμε τόσο.

Senior Member
    κενο νιωθω.

Senior Member
    κενο νιωθω.
    μεγαλο κενο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    μεγαλο κενο?
    μεγαλο. και δεν ειναι απο πεινα!!

Senior Member
    μεγαλο. και δεν ειναι απο πεινα!!
    παρε τηλ κανενα φιλο η αδερφη/αδερφο και μιλα τους για κατι ασχετο ισως σε βοηθησει να ξεχαστεις, ε αργοτερα πας κ για υπνο καπως ετσι τελειωνει η σημερινη μερα.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Έτσι είναι. Εξίσου σκούρα τα βρίσκει κανείς και απέξω, άμα δεν έχει γνωστούς να βγουν μαζί του για ένα ποτό. Μήπως να πάμε για ευνουχισμό να ησυχάσουμε επιτέλους; Δεν είναι δυνατόν ένα κομματάκι στο σώμα μας να μας κάνει να υποφέρουμε τόσο.
    μπα προτιμοτερο το πουστριλικι, εστω με τρανσεξουαλ τουλαχιστον. ευνουχισμο ομως γιατι ? δε το χρησιμοποιεις καθολου ? δε ξερω για σενα, εγω παντως μονος μου το χρησιμοποιω και το παραχρησιμοποιω, ειδικα φετος το παρακανα σε σημειο να αναρωτιεμαι πως δεν επαθα καμια ζημια. :\

χωρις πλακα τωρα, πες οτι βρισκεις γνωστους και βγαινεις για ποτο. τι νομιζεις θα αλλαξει ? θα τρεξουν ολες να σε υποδεχτουν και να σε φιλανε ? αμα δεν υπαρχει γνωστος που να εχει γνωστες οι οποιες ειναι διαθεσιμες και ψαχνονται, δε νομιζω να γινει κατι με αγνωστες ετσι στα καλα καθουμενα. εκτος αν θελουν να περασουν την ωρα τους, ψαχνουν να βρουν καποιον για το βραδυ, οποτε αν εισαι τυχερος ισως τοτε γινει κατι. αλλα πιο σιγουρο σεξ εχεις οταν υπαρχει σπιτι αδειο και καλεσεις ******* εκει, εστω για ομαδικο.

Senior Member
    παρε τηλ κανενα φιλο η αδερφη/αδερφο και μιλα τους για κατι ασχετο ισως σε βοηθησει να ξεχαστεις, ε αργοτερα πας κ για υπνο καπως ετσι τελειωνει η σημερινη μερα.
    φαντασου, ουτε αυτο δεν εχω ορεξη να κανω...καλα ο αδερφος μου δεν ξερει καν αν ζω ή αν πεθαινω με εχει τελειως γραμμενη εδω και χρονια...οσο για τους φιλους...ουτε με αυτους θελω να συζητησω....καταθλιψη βλεπεις....ακυρωνει τα παντα μεσα σου, ακομα και τις φιλιες...

Senior Member
    φαντασου, ουτε αυτο δεν εχω ορεξη να κανω...καλα ο αδερφος μου δεν ξερει καν αν ζω ή αν πεθαινω με εχει τελειως γραμμενη εδω και χρονια...οσο για τους φιλους...ουτε με αυτους θελω να συζητησω....καταθλιψη βλεπεις....ακυρωνει τα παντα μεσα σου, ακομα και τις φιλιες...
    ε κ εγω εχω κατι τετοια θεματακια...αλλιως δν θα ειμουν στα forum, 24/24.αραια κ που βγενω :P κ παω για κανα χαρτζιλικι σε κατι ψιλο δουλειες

Senior Member
    ε κ εγω εχω κατι τετοια θεματακια...αλλιως δν θα ειμουν στα forum, 24/24.αραια κ που βγενω :P κ παω για κανα χαρτζιλικι σε κατι ψιλο δουλειες

αρα με καταλαβαινεις λιγακι... ασε που οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι διακοπες με τα ταιρια τους και ταιζουν ο ενας τον αλλον παγωτο!! χεχε...τι να με κανουν εμενα....

Senior Member
    αρα με καταλαβαινεις λιγακι... ασε που οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι διακοπες με τα ταιρια τους και ταιζουν ο ενας τον αλλον παγωτο!! χεχε...τι να με κανουν εμενα....
    να τους κρατας το φαναρι... χαχαχα