Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 837 FirstFirst ... 917181920212969119519 ... LastLast
Results 271 to 285 of 12551
    Banned
    αμ πως ? οταν σαπιζεις μεστη μοναξια, δε νιωθεις να χαραμιζεσαι ? οταν σπουδαζεις γνωριζονταις πως οτι κωλοχαρτο κι αν παρεις δε προκειται να βρεις δουλεια και να αναγνωριστει η αξια σου, δε νιωθεις να χαραμιζεσαι ? οταν δουλευεις ξερωντας πως μπορει να μη σε πληρωσουν λογο περικοπων ή ακομα χειροτερα μπορει να σε απολυσουν οτι ωρα τους ερθει λογο χρεωκοπιας, δε νιωθεις να χαραμιζεσαι ? χαραμιζομαστε ολοι στην ελλαδα οτι κι αν κανουμε, μη το ψαχνεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αμ πως ? οταν σαπιζεις μεστη μοναξια, δε νιωθεις να χαραμιζεσαι ? οταν σπουδαζεις γνωριζονταις πως οτι κωλοχαρτο κι αν παρεις δε προκειται να βρεις δουλεια και να αναγνωριστει η αξια σου, δε νιωθεις να χαραμιζεσαι ? οταν δουλευεις ξερωντας πως μπορει να μη σε πληρωσουν λογο περικοπων ή ακομα χειροτερα μπορει να σε απολυσουν οτι ωρα τους ερθει λογο χρεωκοπιας, δε νιωθεις να χαραμιζεσαι ? χαραμιζομαστε ολοι στην ελλαδα οτι κι αν κανουμε, μη το ψαχνεις...
    +1000. Κυρίως αναφερόμουν στο γεγονός ότι σπουδάζω κάτι που στην πορεία αποδείχτηκε ότι δε με αντιπροσωπεύει, αλλά θα πρέπει πια να το προχωρήσω μέχρι τέλους, γιατί είναι αργά τώρα να τα παρατήσω. Αφού στο 1ο έτος που ήταν χρυσή ευκαιρία να ξαναδώσω, μαλακιζόμουν (συγγνώμη για την έκφραση). Εσύ πάντως με κάλυψες πληρέστατα.

Banned
    δε ξερω τι σπουδαζεις και γενικα τι μπορεις να κανεις, αν εχεις λεφτα ομως και διαθεση θα μπορουσες να ψαξεις κατι (πχ Ερασμους) και να προσπαθησεις στο εξωτερικο. θα το εκανα κι εγω αν ημουν μικροτερος, αλλα πλεον νιωθω πως ειναι αργα για σπουδες...

Senior Member
    δε ξερω τι σπουδαζεις και γενικα τι μπορεις να κανεις, αν εχεις λεφτα ομως και διαθεση θα μπορουσες να ψαξεις κατι (πχ Ερασμους) και να προσπαθησεις στο εξωτερικο. θα το εκανα κι εγω αν ημουν μικροτερος, αλλα πλεον νιωθω πως ειναι αργα για σπουδες...
    Με το Έρασμους θα χάσω ένα εξάμηνο και κατά πάσα πιθανότητα δε θα γνωρίζω τη γλώσσα του ξένου πανεπιστημίου. Τέλος πάντων, θα δω.

Banned
    λεπτομεριες μπροστα στη καινουργια σου ζωη. ειναι απλα μια ευκαιρια να φυγεις απο εδω, εσυ που σπουδαζεις ακομα την εχεις, εγω οχι!

Senior Member
    Απλά σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικειωθείς με τη ζωή στο εξωτερικό. Τίποτα παραπάνω. Όταν τελειώνουν οι σπουδές, χάνεται αυτομάτως η ευκαιρία να φύγεις από δω; Γιατί το λες αυτό;

Banned
    οχι δεν χανεται, αλλα μεχρι να εξοικειωθεις μονος σου, παιρνει χρονο και φαινεται δυσκολοτερο. ειδικα αν δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει, εισαι ξενος τελειως σε ξενη χωρα! αν ποτε καταφερεις και παρεις την αποφαση δηλαδη...

Senior Member
    οχι δεν χανεται, αλλα μεχρι να εξοικειωθεις μονος σου, παιρνει χρονο και φαινεται δυσκολοτερο. ειδικα αν δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει, εισαι ξενος τελειως σε ξενη χωρα! αν ποτε καταφερεις και παρεις την αποφαση δηλαδη...
    Γιατί, αν την επισκεφθείς με το Έρασμους μόνος σου ουσιαστικά δεν είσαι; Σιγά μην ασχοληθούν μαζί σου οι υπόλοιποι φοιτητές που λαμβάνουν μέρος.
    Μην περιμένεις από συγγενείς, πήγαινε και στάσου στα πόδια μόνος σου. Και οι συγγενείς, αν είχες, πώς νομίζεις ότι θα ξεκίνησαν; Είχαν κι εκείνοι άλλους να τους βοηθήσουν; Το ξέρω, είναι δυσκολότερο χωρίς υποστήριξη, αλλά πιστεύω πως λιγότερο θα υποφέρεις απ' ό,τι αν καθόσουν εδώ.

Senior Member
    Βαρεμάρα και μοναξιά, όπως άλλωστε το 99% του χρόνου μου.

Banned
    ματαιος και παγωμενος. τουλαχιστον αν συνεχιζα τη γνωριμια μου ισως να κατεληγε σε κατι καλο. αλλα μπα, ουτε αυτη με αντεξε καν απο εδω, φαντασου εξω...

Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Γιατί, αν την επισκεφθείς με το Έρασμους μόνος σου ουσιαστικά δεν είσαι; Σιγά μην ασχοληθούν μαζί σου οι υπόλοιποι φοιτητές που λαμβάνουν μέρος.
    Μην περιμένεις από συγγενείς, πήγαινε και στάσου στα πόδια μόνος σου. Και οι συγγενείς, αν είχες, πώς νομίζεις ότι θα ξεκίνησαν; Είχαν κι εκείνοι άλλους να τους βοηθήσουν; Το ξέρω, είναι δυσκολότερο χωρίς υποστήριξη, αλλά πιστεύω πως λιγότερο θα υποφέρεις απ' ό,τι αν καθόσουν εδώ.
    τουλαχιστον εχεις εναν λογο που θα εισαι εκει, και αν βρεις ακρες και σε βοηθησουν μπορεις να παραμεινεις ευκολοτερα.

δε περιμενω απο συγγενεις γιατι δεν εχω κανεναν στο εξωτερικο! εδω δεν εχω ουτε στη Θεσσαλονικη για να με φιλοξενησουν. θα πηγαινα μονος μου αν ειχα καποιο σπουδαιο χαρτι. εγω ομως δυστυχως δεν εβγαλα πανεπιστημιο, ειμαι της παλιας σχολης, ενας αγραμματος, ενας φτηνος, ενας του δρομου. πως θα σταθω στα ποδια μου εκει λοιπον, οταν για να σε παρουν σε μια κωλοδουλεια πλεον ζητανε τα κερατα τους ?

Banned
    μια ευκαιρια. θελω μονο μια ευκαιρια και θα τα ξαναφτιαξω ολα. αυτη η χωρα μας κατεστρεψε τις ζωες μας και μας εχει κανει να νιωθουμε οτι δεν υπαρχει ελπιδα, δεν εχουμε αξια, ολη η ζωη ειναι σκατα, και δε συμμαζευεται!

Senior Member
    Νιώθω μοναξιά και πως δεν μπορεί να με καταλάβει κανείς.. πως είμαι μόνη μου και πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα πλέον..
    there's too much blood in my caffeine system

Σ...α!!!Αλλα τουλαχιστον πηρα καποια αποφαση..ευχομαι να την κρατησω....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    χαμογελαω αλλα ζηλευω! θα θελα αυτα τα χριστουγεννα να τα περασω διαφορετικα. με παρεα, καμια εκδρομουλα εδω ελλαδα σε βουνο, αν οχι ταξιδακι στο εξωτερικο. τοκυο ή παρισι θα ηταν ονειρεμενα, αλλα βολευομαι και με ενα λονδινο που χει διαγωνισμο τον δεκεμβριο. θελει κανεις να ρθει μαζι να κανονισουμε ?

Banned
    βρυκολακιασμα, πρεπει να κοψω το ξενυχτι χωρις λογο, ξυπνησα παλι λες και ειχα μπεκρουλιασει και ειχα φαει κουνελι με μελι, ελεος.