Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 194
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 194 of 837 FirstFirst ... 94144184192193194195196204244294694 ... LastLast
Results 2,896 to 2,910 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Τι σου κάνανε ΚΕΝΟ?
    α τα γνωστα μωρε τωρα ξερεις, να μπλεκουμε με τις ακαταληλες, κι ενω παρακαλανε για κατι σταθερο και θελω να το δωσω, να μας περνανε απο κοσκινο και τελικα μαλλον να επιστρεφουμε παλι εκει που ειμασταν (στο 0).

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    α τα γνωστα μωρε τωρα ξερεις, να μπλεκουμε με τις ακαταληλες, κι ενω παρακαλανε για κατι σταθερο και θελω να το δωσω, να μας περνανε απο κοσκινο και τελικα μαλλον να επιστρεφουμε παλι εκει που ειμασταν (στο 0).
    κατσε ρε ΚΕΝΟ εφοσον λες οτι θελεις κατι σταθερο λογικο δν ειναι κ η κοπελα να θελει να εξερευνησει την περιοχη? Δν τραβαμε λαχειο ουτε παιρνουμε γουρουνι στο σακι! Μηπως με τη συμπεριφορα σ τις απωθεις? Μηπως παραεισαι βιαστικος κ ανυπομονος? Καποιες σκεψεις κανω, μπορει να πεφτω κ εξω, εσυ ξερεις καλυτερα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Συνέντευξη για δουλειά μου θυμίζει αυτό που λες...

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    κατσε ρε ΚΕΝΟ εφοσον λες οτι θελεις κατι σταθερο λογικο δν ειναι κ η κοπελα να θελει να εξερευνησει την περιοχη? Δν τραβαμε λαχειο ουτε παιρνουμε γουρουνι στο σακι! Μηπως με τη συμπεριφορα σ τις απωθεις? Μηπως παραεισαι βιαστικος κ ανυπομονος? Καποιες σκεψεις κανω, μπορει να πεφτω κ εξω, εσυ ξερεις καλυτερα..
    μπα καθολου βιαστικος, ισα ισα και υπομονη ξερω να κανω, αλλα οταν καπου δε βλεπω καλη καταληξη, παει το πουλακι πεταει. δε θελω να χανω το χρονο μου αδικα, και το καστρο της αδιαφοριας μου ειναι γνωστο αλλωστε, οποια δω δε μου κανει τρωει τα μουτρα της.

Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Συνέντευξη για δουλειά μου θυμίζει αυτό που λες...
    εδω Αθηνα ξερεις ολοι οι Ανθρωποι ειμαστε ΑΛΦΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ε ακομα και πριν τη παραμικρη γνωριμια, το να βγεις με εναν Ανθρωπο δλδ απλα, πρεπει να σε περασουν απο κοσκινο. και με το δικιο τους, αφου ο KENO ειναι επικινδυνος!

Senior Member
    εδω Αθηνα ξερεις ολοι οι Ανθρωποι ειμαστε ΑΛΦΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ε ακομα και πριν τη παραμικρη γνωριμια, το να βγεις με εναν Ανθρωπο δλδ απλα, πρεπει να σε περασουν απο κοσκινο. και με το δικιο τους, αφου ο KENO ειναι επικινδυνος!
    Το κόσκινο όμως έχει αρνητική σημασία. Και εμένα, όταν γνωρίσω κάποιον, θα τον ρωτήσω πολλά πράγματα, αλλά χωρίς κακή διάθεση ή σκοπό ανάκρισης. Απλά για να δείξω ενδιαφέρον, να κάνω κουβέντα και να βρω κοινά σημεία.

Banned

Senior Member
    ΚΕΝΟ οταν λες ομως οτι υψωνεις τοιχος αδιαφοριας, ε μετα μην παραπονιεσαι που μενεις μονος σ!
    Μηπως παραεισαι απαιτητικος κ βαζεις υψηλα στανταρ?
    Επισης δν ειναι αναγκη να μπλεκεις με ατομα α κατηγριας οπως λες! Ξερω εκει εχετε με τα βορεια κ τα νοτια προαστεια, ενταξει δν θα πας Εκαλη να βρεις γκομενα!
    Επισης οταν θες εσυ να κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο κ μαλιστα τσαντιζεσαι επειδη η κοπελα εχει την "απαιτηση" (κατα τη δικη σ γνωμη παντα) να φορεσεις, ε μετα μν περιμενεις κ πολλα.

Banned
    Μηπως παραεισαι απαιτητικος κ βαζεις υψηλα στανταρ?
    nope, καμια απαιτηση απλα ξενερωνω που πρεπει να ειμαι εγω αυτος που κανει παντα το πρωτο βημα, σαν να θελουν να αποδειξω την αξια μου, ενω οι κοπελες ολες αξιζουν χρυσαφι και μας κανουν χαρη ναουμ.

Επισης δν ειναι αναγκη να μπλεκεις με ατομα α κατηγριας οπως λες! Ξερω εκει εχετε με τα βορεια κ τα νοτια προαστεια, ενταξει δν θα πας Εκαλη να βρεις γκομενα!
    μπα δεν εχουν να κανουν τα ΒΠ ολη η Αθηνα τα ιδια σκατα ειναι.

Επισης οταν θες εσυ να κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο κ μαλιστα τσαντιζεσαι επειδη η κοπελα εχει την "απαιτηση" (κατα τη δικη σ γνωμη παντα) να φορεσεις, ε μετα μν περιμενεις κ πολλα.
    σεξ χωρις προφυλακτικο με μια αγνωστη ουτε κι εγω δεν κανω. με μια που εχω σχεσουλα ομως ναι.

Senior Member
    nope, καμια απαιτηση απλα ξενερωνω που πρεπει να ειμαι εγω αυτος που κανει παντα το πρωτο βημα, σαν να θελουν να αποδειξω την αξια μου, ενω οι κοπελες ολες αξιζουν χρυσαφι και μας κανουν χαρη ναουμ.

μπα δεν εχουν να κανουν τα ΒΠ ολη η Αθηνα τα ιδια σκατα ειναι.

σεξ χωρις προφυλακτικο με μια αγνωστη ουτε κι εγω δεν κανω. με μια που εχω σχεσουλα ομως ναι.
    ναι αλλα κ σχεση να εχεις η κοπελα προφανως δν θελει να μεινει εγκυος...

Banned
    ναι αλλα κ σχεση να εχεις η κοπελα προφανως δν θελει να μεινει εγκυος...
    υπαρχουν κι αλλοι μεθοδοι αντισυλληψης. που δε χρειαζονται ουτε αυτοι τοσο. το να ειναι προσεκτικος κανεις και να μη χυσει μεσα αρκει.

Senior Member
    υπαρχουν κι αλλοι μεθοδοι αντισυλληψης. που δε χρειαζονται ουτε αυτοι τοσο. το να ειναι προσεκτικος κανεις και να μη χυσει μεσα αρκει.
    κριμα με τοση ενημερωση πλεον να υπαρχουν τετοιες αποψεις... διαβασε για τους κινδυνους της "διακεκκομενης συνουσιας" κ θα καταλαβεις.........

Banned
    κριμα με τοση ενημερωση πλεον να υπαρχουν τετοιες αποψεις... διαβασε για τους κινδυνους της "διακεκκομενης συνουσιας" κ θα καταλαβεις.........
    οτι'να'ναι. λες κι ολες οι μερες ειναι ιδιες και πιανετε παιδι.

Senior Member
    οτι'να'ναι. λες κι ολες οι μερες ειναι ιδιες και πιανετε παιδι.
    τπτ δν ειναι 100% ΚΕΝΟ. υπαρχουν απλα μερες που ειναι πιο πιθανο να μεινει η κοπελα εγκυος (11 μερες μετα την περιοδο συγκεκειμενα) χωρις να σημαινει οτι οι υπολοιπες αποκλειονται. αμα δν εχεις διαβασει σχετικα μη λες ο,τι θες. δν θα σου διδαξω εγω αυτα π δν εμαθες στο σχολειο.

Senior Member
    Την έχουμε ξανακάνει την ίδια συζήτηση...

Είπαμε, ο καθένας με τη γνώμη του και τις ευθύνες του. Αρκεί να μην κάνει κανένας τίποτα που δεν θέλει για χάρη του άλλου...

Banned
    τπτ δν ειναι 100% ΚΕΝΟ. υπαρχουν απλα μερες που ειναι πιο πιθανο να μεινει η κοπελα εγκυος (11 μερες μετα την περιοδο συγκεκειμενα) χωρις να σημαινει οτι οι υπολοιπες αποκλειονται. αμα δν εχεις διαβασει σχετικα μη λες ο,τι θες. δν θα σου διδαξω εγω αυτα π δν εμαθες στο σχολειο.
    ενω το να ακυρωνουμε τα αντισυλληπτικα δεν ειναι ενημερωση τυπου κοσμοπολιταν, μου ειπε η φιλη της φιλης οτι μια φιλη της φιλης της γιαγιας της επαθε καρκινο απ'τα αντισυλληπτικα χαπια, αρα τα αντισυλληπτικα χαπια προκαλουν καρκινο, αρα θα βαλουμε τους μαλακες να φορανε αιωνιως προφυλακτικο. λες και τα προφυλακτικα ειναι 100% ασφαλη και δεν σπανε, λολ.