Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 213
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 213 of 837 FirstFirst ... 113163203211212213214215223263313713 ... LastLast
Results 3,181 to 3,195 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    χαχα...εγω δεν λεω ψεμματα!!!! δεν ηθελα ποτε να παντρευτω....η ιδεα και μονο οτι εστω και για μια μερα θα ημουν το κεντρο της προσοχης ολων.....με γεμιζε παντα πανικο....
    για πες...τι προσωπικο προβλημα?
    Η απάντηση βρίσκεται σε απάντηση προς την Άλια...
    Η αλήθεια έιναι οτι δεν μου αρέσει να μιλώ για γάμους προς το παρόν... φυσικά και θέλω να το κάνω όταν έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος (εκτός αν τον έχω ήδη )...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Αν το προβλημα ειναι για την δικια σου σχεση, τοτε δε μενει παρα να το φιλτραρεις...
    Ναι φυσικά και αυτό έχω σαν επιλογή... αφήνω τον χρόνο να δείξει αλλά με τα μάτια μου ανοιχτά αυτή την φορά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    Αυτο το συζητουσα προχθες με δυο κοπελες, που μου λενε οτι ηταν ενα μαρτυριο...Αυτο το να σε κοιτανε ολοι..
    Εγω φλου σκεφτηκα να παντρευτω, όταν ημουν ηδη με καποιον 7-8 χρονια. Γενικα δεν ημουν ουτε υπερ ουτε κατα..Πηραμε αδελφια και γονεις (οι φιλοι ηταν πολλοι, ηθελα να ειμαστε λιγοι, ποιον να πρωτοδιαλεγα και πηγαμε μια Τριτη πρωι στο δημαρχειο..Κι εκανε τοσο κρυοοοο...Μετα πηγαμε για καφεδακια και σοκολατοπιτες ...
    Τωρα γιατι ηθελα να παντρευτω, αφου ηδη συζουσα, ειναι άλλο..Αλλα το πώς, εσυ το διαλεγεις..
    Ίσως επειδή κρύβεται ένας ρομαντισμος από πίσω σου??? Τέλος πάντων σίγουρα ο καθένας το κάνει όπως θέλει. Και εγώ ας πούμε θα ήθελα όσο πιο απλά γίνεται με πολύ λίγα άτομα ίσως και σε ένα δημαρχείο αντί για εκκλησία και μετά άντε καμιά ταβέρνα εμεις κ εμεις για φαι....

Senior Member
    Αυτο το συζητουσα προχθες με δυο κοπελες, που μου λενε οτι ηταν ενα μαρτυριο...Αυτο το να σε κοιτανε ολοι..
    Εγω φλου σκεφτηκα να παντρευτω, όταν ημουν ηδη με καποιον 7-8 χρονια. Γενικα δεν ημουν ουτε υπερ ουτε κατα..Πηραμε αδελφια και γονεις (οι φιλοι ηταν πολλοι, ηθελα να ειμαστε λιγοι, ποιον να πρωτοδιαλεγα και πηγαμε μια Τριτη πρωι στο δημαρχειο..Κι εκανε τοσο κρυοοοο...Μετα πηγαμε για καφεδακια και σοκολατοπιτες ...
    Τωρα γιατι ηθελα να παντρευτω, αφου ηδη συζουσα, ειναι άλλο..Αλλα το πώς, εσυ το διαλεγεις..
    πολυ ωραια φαση!!!!!!!!!!!μου ακουγεται τελειο!!!!!!!!!! ειδικα το κομματι με τις σοκολατοπιττες...
    ετσι μπορει κι εγω να το κανα παντως....χωρις εφε κλπ αλλα δεν ξερω...δεν υπαρχει λογος....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ναι φυσικά και αυτό έχω σαν επιλογή... αφήνω τον χρόνο να δείξει αλλά με τα μάτια μου ανοιχτά αυτή την φορά.
    Ευχομαι να την βρεις συντομα την ακρη και να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μεσα σου με τα ματια σου ανοιχτα οπως λες κι εσυ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Είμαι παραδοσιακή και ρομαντική (όσο χρειάζεται γιατί δεν τα μπορώ τα πολλά μέλια) γυναίκα τι να κάνουμε?!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ευχομαι να την βρεις συντομα την ακρη και να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μεσα σου με τα ματια σου ανοιχτα οπως λες κι εσυ!
    Σε ευχαριστώ!

Senior Member
    Η απάντηση βρίσκεται σε απάντηση προς την Άλια...
    Η αλήθεια έιναι οτι δεν μου αρέσει να μιλώ για γάμους προς το παρόν... φυσικά και θέλω να το κάνω όταν έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος (εκτός αν τον έχω ήδη )...
    δεν ειναι κακο...να το θελεις...ο καθε ανθρωπος ειναι καλο να κανει αυτο που τον ευχαριστει!!!!!
    για μενα οπως σου ειπα και πριν...ειναι πως σε κατι τετοιες φασεις που ακους για ενα καθοριστικο και οριακο σημειο στην ζωη καποιου...μπαινεις στην διαδικασια να κανεις απολογισμο και της δικης σου ζωης...ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο....

Senior Member
    δεν ειναι κακο...να το θελεις...ο καθε ανθρωπος ειναι καλο να κανει αυτο που τον ευχαριστει!!!!!
    για μενα οπως σου ειπα και πριν...ειναι πως σε κατι τετοιες φασεις που ακους για ενα καθοριστικο και οριακο σημειο στην ζωη καποιου...μπαινεις στην διαδικασια να κανεις απολογισμο και της δικης σου ζωης...ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο....
    Ουφ και νόμιζα οτί έχω πρόβλημα!
    Ναι μάλλον είναι φυσιολογικό...
    Εσύ τελικά δεν μας είπες! Είσαι κατά του γάμου τελικά?

Senior Member
    Ναι, Χριστινα, μπορει να ειναι ρομαντισμος. Δηλαδη μακαρι, γιατι νιωθω και ασχημα για το μη ρομαντισμο μου ώρες ωρες...Απλα ηθελα..Με αυτον τον ανθρωπο μονο, πριν δεν το ειχα σκεφτει ποτε...
    Φλου, διπλο εσπρεσο σκετο και σοκολατοπιτα...Ιδανικη γευση, για ολες τις ωρες και τις περιστασεις..
    Γενικα, αν θελουμε, να το κανουμε, αν οχι, να μην το κανουμε. Κι αν μας αρεσει και γαμος υπερπαραγωγη, παλι καλως..Ο,τι μας γεμιζει..
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Ουφ και νόμιζα οτί έχω πρόβλημα!
    Ναι μάλλον είναι φυσιολογικό...
    Εσύ τελικά δεν μας είπες! Είσαι κατά του γάμου τελικά?
    χαχαχα.....αληθεια τωρα....θεωρω τον γαμο μια τελειως περιττη διαδικασια.....για μενα...
    για τους αλλους οκ...
    ξερεις ομως κατι...μπορει και να συμβαινει απλα γιατι εχω χασει το μεγαλο παθος για την ζωη και την πιστη μου σε ολα εδω και πολλα χρονια...
    αν καθησω και σκεφτω...οταν ερωτευτηκα αληθινα για πρωτη φορα ...μπορει και να μαρεσε...σαν ενωση με ενα προσωπο λατρεμενο...
    μετα απο αυτο....ολα ειναι επιπεδα

Senior Member
    Ναι, Χριστινα, μπορει να ειναι ρομαντισμος. Δηλαδη μακαρι, γιατι νιωθω και ασχημα για το μη ρομαντισμο μου ώρες ωρες...Απλα ηθελα..Με αυτον τον ανθρωπο μονο, πριν δεν το ειχα σκεφτει ποτε...
    Φλου, διπλο εσπρεσο σκετο και σοκολατοπιτα...Ιδανικη γευση, για ολες τις ωρες και τις περιστασεις..
    Γενικα, αν θελουμε, να το κανουμε, αν οχι, να μην το κανουμε. Κι αν μας αρεσει και γαμος υπερπαραγωγη, παλι καλως..Ο,τι μας γεμιζει..
    Σωστή σε βρίσκω! Ο καθένας να κάνει όπως τον ευχαριστεί..

Senior Member
    χαχαχα.....αληθεια τωρα....θεωρω τον γαμο μια τελειως περιττη διαδικασια.....για μενα...
    για τους αλλους οκ...
    ξερεις ομως κατι...μπορει και να συμβαινει απλα γιατι εχω χασει το μεγαλο παθος για την ζωη και την πιστη μου σε ολα εδω και πολλα χρονια...
    αν καθησω και σκεφτω...οταν ερωτευτηκα αληθινα για πρωτη φορα ...μπορει και να μαρεσε...σαν ενωση με ενα προσωπο λατρεμενο...
    μετα απο αυτο....ολα ειναι επιπεδα
    Χμ, ναι παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία μας... Εγώ δεν είμαι ούτε κατά αλλά ουτε και υπέρ..

Senior Member
    Παιδιά σας καληνυχτίζω και σας ευχαριστώ πολύ!
    Φιλάκια! :*********

Senior Member
    Χμ, ναι παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία μας... Εγώ δεν είμαι ούτε κατά αλλά ουτε και υπέρ..
    νομιζω...πως αυτο που σε απασχολει ειναι το προσωπο και οχι ο γαμος....να εχεις καποιον που πραγματικα θα θελεις να ενωθεις μαζι του με αυτον τον τροπο....
    οταν θα σου συμβει...νομιζω θα το νιωσεις μεσα σου....