Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 214
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 214 of 837 FirstFirst ... 114164204212213214215216224264314714 ... LastLast
Results 3,196 to 3,210 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    χαχαχα.....αληθεια τωρα....θεωρω τον γαμο μια τελειως περιττη διαδικασια.....για μενα...
    για τους αλλους οκ...
    ξερεις ομως κατι...μπορει και να συμβαινει απλα γιατι εχω χασει το μεγαλο παθος για την ζωη και την πιστη μου σε ολα εδω και πολλα χρονια...
    αν καθησω και σκεφτω...οταν ερωτευτηκα αληθινα για πρωτη φορα ...μπορει και να μαρεσε...σαν ενωση με ενα προσωπο λατρεμενο...
    μετα απο αυτο....ολα ειναι επιπεδα
    Τωρα περασες στα βαριά...Μεγαλη αληθεια..Πολυ μεγαλη αληθεια...
    Τροποι για να τα ξαναβρεις όμως;;Δηλαδη να μην αφηνουμε τη ζωη να περναει ετσι..Π.χ. αν εισαι με εναν ανθρωπο που αγαπας και σ΄αγαπαει;Η αγαπη δεν ειναι κατι που σε κανει να πιστεψεις παλι;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    Τωρα περασες στα βαριά...Μεγαλη αληθεια..Πολυ μεγαλη αληθεια...
    Τροποι για να τα ξαναβρεις όμως;;Δηλαδη να μην αφηνουμε τη ζωη να περναει ετσι..Π.χ. αν εισαι με εναν ανθρωπο που αγαπας και σ΄αγαπαει;Η αγαπη δεν ειναι κατι που σε κανει να πιστεψεις παλι;
    ναι...οντως περασα στα βαρια....
    ναι ειμαι με εναν ανθρωπο που τον αγαπαω και με αγαπαει....
    αλλα ειμαι κατα καποιο τροπο ενα καινουργιο εγω...αυτο συμβαινει οταν περασει απο μεσα σου μια λαιλαπα και τα καψει ολα.....
    οτι ξαναφυτρωσει ειναι κατι ζωντανο...αλλα κατι αλλο...ποτε το ιδιο....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    ναι...οντως περασα στα βαρια....
    ναι ειμαι με εναν ανθρωπο που τον αγαπαω και με αγαπαει....
    αλλα ειμαι κατα καποιο τροπο ενα καινουργιο εγω...αυτο συμβαινει οταν περασει απο μεσα σου μια λαιλαπα και τα καψει ολα.....
    οτι ξαναφυτρωσει ειναι κατι ζωντανο...αλλα κατι αλλο...ποτε το ιδιο..
    ..
    "ποτε πια η ιδια"..Αυτο ειναι το παραπονο μου πια, τωρα που ειμαι καλύτερα..Και με θυμωνει τοσο πολύ..Αλλα εμαθα κιολας πολλά πραγματα.Θα μπορουσα να τα ειχα μαθει κι αλλιως βεβαια. ΕΕ, δεν εκατσε έτσι, τι να κανω..Δεν ξερω αν ποτε επανερχεσαι πληρως...Κι αν επανηλθα, το χρωσταω κυριως σε αλλον. κι ας μη με τιμαει και πολυ αυτο, οτι δεν τα καταφερα ολομαναχη. Δεν πειραζει, τιμαει τον αλλον..
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

Senior Member
    "ποτε πια η ιδια"..Αυτο ειναι το παραπονο μου πια, τωρα που ειμαι καλύτερα..Και με θυμωνει τοσο πολύ..Αλλα εμαθα κιολας πολλά πραγματα.Θα μπορουσα να τα ειχα μαθει κι αλλιως βεβαια. ΕΕ, δεν εκατσε έτσι, τι να κανω..Δεν ξερω αν ποτε επανερχεσαι πληρως...Κι αν επανηλθα, το χρωσταω κυριως σε αλλον. κι ας μη με τιμαει και πολυ αυτο, οτι δεν τα καταφερα ολομαναχη. Δεν πειραζει, τιμαει τον αλλον..
    ουσιαστικα ...εσυ το καταφερες...αμα δεν ηθελες να το πολεμησεις θα ησουν ακομα εκει...ο αλλος ηταν απλα ενας καθρεφτης...
    κοιτα...μπορει με καποιο τροπο ...αυτο που εισαι/ειμαι τωρα να ειναι καλυτερο...
    κατι χανεις ..κατι κερδιζεις....αλλωστε ποιος θελει να κυνηγαει ανεμους με την αποχη....ισως τωρα ειναι καλυτερα...

Senior Member
    Ναι, φλου, εχεις δικιο...Κατι εχασα, κατι κερδισα...Αλλα λιγο στα κλεφτα, θα τους κυνηγαω τους ανεμους ακομα, το θελω..
    [/SIZE]

Senior Member
    ...ναι..κι ευχομαι μια μερα να πιασεις και εναν!!!
    αλλα πες του....μη σε βρει η φλου...θα σε σκοτωσει!!! χαχα

Στη ζωη μαθαίνουμε πάρα πολλά, δυστυχως όμως ανήκουμε σ΄αυτους που εχουν την ατυχία να τα μαθαίνουν εκ των υστέρων όταν ειμαστε προ τετελεσμενων γεγονότων, οπόταν βιωνουμε και την πίκρα του γιατι να μην τα ξερω πιο πριν και να χαλασει τοσο η ζωη μου. Όσα κι αν μάθουμε ο χρονος πίσω δε γυρνάει, κι ετσι δυσκολα μπορουμε πλέον να αλλάξουμε καταστασεις.
    γιάννης

Senior Member

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Στη ζωη μαθαίνουμε πάρα πολλά, δυστυχως όμως ανήκουμε σ΄αυτους που εχουν την ατυχία να τα μαθαίνουν εκ των υστέρων όταν ειμαστε προ τετελεσμενων γεγονότων, οπόταν βιωνουμε και την πίκρα του γιατι να μην τα ξερω πιο πριν και να χαλασει τοσο η ζωη μου. Όσα κι αν μάθουμε ο χρονος πίσω δε γυρνάει, κι ετσι δυσκολα μπορουμε πλέον να αλλάξουμε καταστασεις.
    Καλημέρα σε όλους,
    και για εμένα αυτό θα είναι το μεγάλο μου παράπονο, που πάντα θα με ματώνει.., γιατί είναι σίγουρο, ότι θα μπορούσαμε να μαθαίνουμε και μέσα απ' την χαρά κι όχι πάντα να πονάμε για να μάθουμε..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλημέρα σε όλους,
    και για εμένα αυτό θα είναι το μεγάλο μου παράπονο, που πάντα θα με ματώνει.., γιατί είναι σίγουρο, ότι θα μπορούσαμε να μαθαίνουμε και μέσα απ' την χαρά κι όχι πάντα να πονάμε για να μάθουμε..
    Κι όσο πιο νέος μπει κανείς στο σωστό δρόμο που οδηγει στη βελτίωση - παιζει ρόλο σ αυτο το να συνοδεύεται από τα κατάλληλα άτομα - τόσο πιο λίγο θα ματώνει στη συνέχεια της ζωης τους. Λέω σωστό δρομο διοτι πολλοί σε νεαρη ηλικία αντιλαμβάνονται μεν ότι χρειάζεται βελτίωση η ζωη τους, ήτοι αναγνωριζουν με ακριβεια το προβλημα τους, εντουτοις μη ξεροντας το σωστο/καταλληλο τροπο να το ξεπερασουν (κυρίως πάλι δεν έχουν τα καταλληλα άτομα να τους καθοδηγησουν) πελαγοδρομούν (σκορπιες ακαταλληλες κινησεις, σαν να παλευει κανεις με ανεμόμυλους) με αποτελεσμα ελάχιστη βελτίωση με πολλή όμως κόπο, διοτι αμα πελαγοδρομεις κουράζεσαι περισσότερο, και αρκετό πόνο.

Ωραιο αυτο που λες που βαζω σε μπολτ. Βλέπω πως προχωρουν στη ζωη άτομα που εζησαν ανεμελα παιδικα και νεανικα χρονια, που τα συνοδευαν θετικές εμπειριες, με καταλληλους ανθρωπους στην πορεια τους. Αυτο ειναι το να μαθαινει κανεις με χαρα. Μιλάω για τα καλα, θετικά παραδειγματα τετοιων ανθρωπων, αυτους που κατα βαθος ζηλεύουμε, που ζουν πραγματικα ευτυχισμενοι επειδη η σκεψη τους εμεινε αμόλυντη. Ο πόνος, όπως και να προχωρησεις στη συνεχεια στη ζωη σου, θα σου κρατα πάντα μεσα σου ενα κομμάτι δυστυχισμένο και σε κάποιο έστω βαθμο θα επισκιαζει καθε σου βημα μετεπειτα στη ζωη.
    γιάννης

Banned
    Aισθανομαι τοσο κουρασμενος ..... Με σηκωσαν απο τον γλυκο μου υπνο γιατι ο πρωινος ξεχασε οτι δουλευει πρωι και επρεπε να μπω εγω μεσα να καλυψω την βαρδια ..... Μια ορθια κουραδα σορρυ για την εκφραση .... ΕΛΕΟΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Aισθανομαι τοσο κουρασμενος ..... Με σηκωσαν απο τον γλυκο μου υπνο γιατι ο πρωινος ξεχασε οτι δουλευει πρωι και επρεπε να μπω εγω μεσα να καλυψω την βαρδια ..... Μια ορθια κουραδα σορρυ για την εκφραση .... ΕΛΕΟΣ
    Καλά στον Καναδά (αν θυμάμαι) δεν είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα?
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    Δεν ειμαι στο Καναδα βρισκομαι ακομα στην Ελλαδα , στη Σουηδια ημουν μεχρι τη κυριακη για να κλεισω τα διαδικαστικα με το σπιτι ..... Ακομα στην δουλεια μου βρισκομαι

Senior Member
    ...ενα ζεστο χαλαρωτικο μπανακι,θετικες σκεψεις και νανακια....αυριο θα ειναι πιο ευκολη η μερα
    φιλεναδιτσα μου τι καλα που με σκέφτεσαι εισαι τοοοοσο γλυκουλα....ασε φλουλι μου πολυ τρεξιμο στη δουλεια με παραπανω ωρα + επισκεψεις σπιτι για μια εβδομαδα...καταλαβενεις να τους μαγειρεψω να τους κοιμίσω αλλα δεν μπορω αλλο

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σε καταλαβαινω...
    Καπου εδω ειναι επιτακτικη η αναγκη για χαλαρωση και ξεκουραση! Διεκδικησε τα γιατι το χρωστας στον οργανισμο σου!
    αλιακι επισης εισαι γλυκουλα που με συμβουλευεις να χαλαρώσω .. στη δουλεια ζαλίστικα κυριολεκτικα εχασα το χρωμα μου ..σημερα δεν κουραστηκα τοσο κ στους επισκεπτες μου ειχα το θαρρος κ τους ειπα μαγειρεψτε κ σαπουνιστε κ κανενα ποτηρι απλα εγω απο τη μερια μου ηθελα να τους ευχαριστήσω αλλα οπως λεει κ ο λαος δυο καρπουζια κατω απο την ιδια μασχαλη δεν κρατιούντε....σας φιλω γλυκα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Έχω ταχυκαρδία και τρέμω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φοβάμαι λίγο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...