Results 3,691 to 3,705 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
28-12-2012, 07:38 #3691
- 28-12-2012, 10:10 #3692
μη ξεχασω πως εκανα παλι γιορτες. ο κοσμος εχει τρελαθει. δε γινεται να το παιζεις λογικος μεσα σε μια αρρωστημενη κατασταση. να ερχεται ο γερακος ο 53χρονος πχ και να σου λεει προσπαθησε, ψαξε, βρες, κανε. λες και ειναι το ιδιο απλο οπως στα δικα του χρονια. ενω εχουν καταρρευσει τα παντα. συν τη συναισθηματικη παγωμαρα να μην εχεις ορεξη. να μην εχει κανενας. αντε μετα να προχωρησεις ενω το θες και με τα γυναικακια ετσι οπως καταντησαν. οταν δεν υπαρχει πουθενα αγαπη.
28-12-2012, 18:10 #3693
Φοβάμαι...και νιώθω μοναξιά...κι εσύ είσαι τόσο μα τόσο πολύ μακριά μου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-12-2012, 04:53 #3694
υπομονη να τελειωσουν οι γιορτες και θα ξαναπαρουμε τα πανω μας. με τσακισαν ασχημα φετος τα χριστουγεννα, δε ξερω πως παρεμεινα ζωντανος. αντε και πρωτοχρονια και τελος, μετα θα εχουμε να λεμε ποσο μας λειπουνε.
29-12-2012, 16:29 #3695
Δυστυχισμένη...κι άσχημα, πολύ άσχημα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-12-2012, 17:23 #3696
παιδια ο πατερασ μου διαγνωστηκε με λευχιαμια , ολα τα αλλα μου σκατα.Με χαλαει που με επηρεαζει η αρρωστια του κοσμου και που μερικες φορες σκεφτομε τ θα πει ο κοσμος γενικα.ξειε γενικοτερα κανεις κανενα Link οπου δινονται οι παιρνεις τηλεφωνο για να ενημερωθεις για διαφορες ασθενειες?
29-12-2012, 17:35 #3697
Καλησπέρα, gregory.. εύχομαι περαστικά στον πατέρα σου! Μπορείς αν θέλεις, να καλέσεις στη εθνική γραμμή 1069 ατόμων που εμπλέκονται με τον καρκίνο και το οικείο περιβάλλον τους
και να μιλήσεις με ειδικούς ψυχικής υγείας από βδομάδα.. Επίσης, ρίξε μια ματιά για περισσότερες πληροφορίες κι εδώ: http://www.bestrong.org.gr/el/cancer...ncer/leukemia/Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-12-2012, 18:00 #3698
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
gregory ole, στο ίδιο site έχει και
Forum υποστήριξης για τον καρκίνο
http://www.bestrong.org.gr/el/news/b..._news/?nid=832
30-12-2012, 18:22 #3699
Παγιδευμένη ανάμεσα στην επιθυμία μου να πεθάνω και στην επιθυμία των δικών μου για το αντίθετο...δεν αντέχω άλλο...γιατί να πρέπει να καταπιέζομαι για να ζήσω αφού η ζωή για μένα είναι μια συνεχής ταλαιπωρία και σε κάποιες στιγμές ακόμα και μαρτύριο;
31-12-2012, 18:27 #3700
παω να παρω κανα μπουκαλι μαυροδαφνη παλι να πιω γιατι δεν αντεχεται η σημερινη και η αυριανη μερα. πεντεμιση ευρω την πηγαν οι κεραταδες, ουτε κοκαϊνη να ηταν.
31-12-2012, 20:52 #3701
Φίλε μου αν το καλοσκεφτείς η ζωή από μόνη της δεν έχει νόημα. Αποκτά όμως νόημα. Το νόημα που αποκτά είναι αυτό που της δίνουμε εμείς. Υπάρχει όμως και μια πιο γενική απάντηση που δεν ξέρω αν θα σε καλύψει.
Έτσι και καταφέρεις να γευτείς με όλο σου το "είναι" αυτή την γουλιά της μαυροδάφνης τότε θα δεις πως η πράξη αυτή αποκτά νόημα. Τι νόημα ; Το νόημα είναι το αίσθημα. Κι αυτό το αίσθημα, είναι το αίσθημα του να ζεις. Να ζεις την στιγμή δηλ. έχοντας επίγνωση ότι ζεις την κάθε στιγμή της ύπαρξης σου με τέτοιο τρόπο σαν να ήταν να μην υπάρχεις, να μη ζεις την επόμενη στιγμή.
Το πραγματικό νόημα της ζωής βρίσκεται μέσα σε μια στιγμή. Αρκεί να μπορεί κάποιος να ζει αυτήν την στιγμή με όλο του το "είναι", σαν να ήταν η τελευταία του.
Τελικά το μεγαλύτερο μυστήριο στην ύπαρξη, δεν είναι η ίδια η ύπαρξη, αλλά το αίσθημα μέσα στην ύπαρξη;
Καλή χρονιά σε όλους σας.
31-12-2012, 21:02 #3702
και γω αυριο που θα ειμαι ολομοναχη θα παρω μια μπουκαλα κρασι γιατι δεν την παλευω.
μαλωσα σημερα με την μητερα μου γιορτιατικα επειδη θελει σονι και καλα να παω αυριο μαζι τους στη θεια μου.
κενο να σε ρωτησω?
οταν πινεις πολυ και εχεις απο πριν ασχημη διαθεση, δεν σε ριχνει πιο πολυ το ποτο?
εγω φοβαμαι λιγακι να πιω αυριο για τρεις λογους.
1.μηπως κανω εμετο
2.μηπως πεσω ακομα πιο βαθεια στην καταθλιψη.
3.μηπως με καταλαβουν οι γονεις μου οταν επιστρεψουν το βραδυ απο τη θεια μου.Last edited by fragile; 31-12-2012 at 21:48.
"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
31-12-2012, 21:15 #3703
δε διαφωνω και θα προτιμουσα κι εγω κατι πιο παθιασμενο, που θα εδινε περισσοτερο νοημα στη μιζερη ζωουλα μου. ειτε το πιστευεις ειτε οχι, θελω να διασκεδαζω και να νιωθω ελευθερος (παλια οταν οδηγουσα κι ολας συνηθιζα να τρεχω ακριβως γιατι ενιωθα ετσι). ΑΛΛΑ δυστυχως τωρα δεν εχω λεφτα για κατι περισσοτερο. δε μου περισσευουν να νοικιασω καποιον χωρο μονος, για να ειμαι πιο αρεστος στο κοσμο, και να μπορω να φερω και παρεα να περασω καλυτερα. ετσι αναγκαστικα συμβιβαζομαι και παραμενω με ενα μπουκαλι μαυροδαφνη. και που μπορω να το αγορασω παλι καλα να λεω. θα μπορουσα να την εβγαζα μονο με νερο, και εκει ηταν που θα τρελενομουν.
αυτο συμβαινει με το LSD μονο, αμα το παρεις ενω εχεις ασχημη διαθεση, τοτε γινεσαι χειροτερα, εχωντας το λεγομενο bad trip. το αλκοολ εμενα απλα με κανει πιο αναλαφρο, ξεχνω για λιγο οτι με βασανιζει, μπορει να με κανει κι επιθετικο, χωρις να υπολογιζω τιποτα. μπαινουν στην ακρη σκεψεις κι απλα υπαρχω χωρις να με κρατανε πισω, σαν να γινομαι ο πραγματικος μου εαυτος. μακαρι να μπορουσα να ειμαι συνεχεια οπως ειμαι μεθυσμενος, χωρις να εχω πιει.
το μονο ανησυχητικο ειναι οντως το επομενο πρωι, αμα εχω πιει πολυ ή κατι δυνατο, συνηθως ξυπναω κομματια (καμια φορα πεφτω σε κωμα και δε ξυπναω καθολου, οποτε χανω τη μερα ολοκληρη). αλλα οταν νιωθω απελπιστικα χαλια και εχω τασεις αυτοκτονιας, το βρισκω προτιμοτερο να πιω να ξεχαστω, παρα να κανω καμια μαλακια και μετα δεν ξαναεπιστρεψω ποτε...
31-12-2012, 22:02 #3704
.
Ουσιαστικά μιλάμε για μια <<συμφιλίωση>> της ύπαρξης και της ανυπαρξίας, της ζωής και του θανάτου και γενικότερα .. μια συμφιλίωση των αντιθέτων ή των όσων θεωρούνται από τον άνθρωπο πως αντιμάχονται μεταξύ τους. Το πραγματικό νόημα της ζωής είναι αυτή η συμφιλίωση του καλού και του κακού. Το να καθίσει στο ίδιο τραπέζι ο άγιος με τον αμαρτωλό η παρθένα με μια ***** κ.ο.κ.
Διότι το κακό υπάρχει στον κόσμο μας για να μας παιδαγωγεί, να κηδεμονεύει τα έθνη, να τα προπαρασκευάζει για να φθάσουν στον χρόνο που όλη η γη θα είναι πλήρης γνώσεως και τότε το κακό θα ματαιωθεί.
Αν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει πως δεν είναι αθάνατος τότε αρχίζει να ζει με μια διαφορετική ποιότητα. Επειδή συνειδητοποιεί πως η κάθε στιγμή της ζωής του μπορεί να είναι και η τελευταία του στιγμή, δίνει στην ζωή του περισσότερο αίσθημα, ζει δηλ. την κάθε στιγμή, γεύεται την κάθε στιγμή. Τότε όλα τα πράγματα που κάνει αποκτούν νόημα. Αυτό είναι το νόημα της ζωής : Να συμφιλιωθούμε με όλα αυτά που τα νομίζουμε πως μας εχθρεύονται, που τα νομίζουμε πως είναι αντίπαλοί μας. Είναι ο κακός μας εαυτός π.χ. ή είναι ο γείτονάς μας ή ο συγγενής που νομίζουμε γι αυτόν διάφορα...
31-12-2012, 22:48 #3705
εμενα οι γιορτες δεν μου λενε τιποτα...τελειως φλατ...εδω και παρα πολλα χρονια...αλλα αφου αρεσουν στους αλλους..οκ...δεν χαλαμε χατιρια...
πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να απορει και να χαζευει αυτο που νιωθουν οι αλλοι...ειτε χαρα ειτε λυπη αναλογα...κι ισως αυτο να μου θυμιζει οτι ειναι γιορτες...
κατα τα αλλα μια ακομα μερα ..απο τις τοσες που περασαν κι απο τις τοσες που θα περασουν...αχρωμο..αοσμο...αγ ευστο....οπως και πολλα αλλα αλλωστε....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων