Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 285
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 285 of 837 FirstFirst ... 185235275283284285286287295335385785 ... LastLast
Results 4,261 to 4,275 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Γιατί είμαι κότα! χαχαχα
    Ασε βρε Αλκμηνη , εαν εχεις κατι να της πεις πες το , μη το κρατας μεσα σου.... Ξεδωσε και οτι ειναι να γινει θα γινει

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ασε βρε Αλκμηνη , εαν εχεις κατι να της πεις πες το , μη το κρατας μεσα σου.... Ξεδωσε και οτι ειναι να γινει θα γινει
    Καλά τα λες! Πρέπει να αλλάξω τακτική!

Banned
    Καλά τα λες! Πρέπει να αλλάξω τακτική!
    Ε μα και βεβαια, να μην φοβασαι.... Να τα λες οσα εχεις να πεις...... Δε θα κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου... Η ζωη γενικα ειναι σκληρη γιαυτο κοιταξε να σκληραγωγηθεις λιγο...

Banned
    Ε μα και βεβαια, να μην φοβασαι.... Να τα λες οσα εχεις να πεις...... Δε θα κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου... Η ζωη γενικα ειναι σκληρη γιαυτο κοιταξε να σκληραγωγηθεις λιγο...
    Πρέπει... Τώρα άρχισα να καταλαβαίνω πόσο σκληρή είναι η ζωή, για να πω την αλήθεια...

Banned
    Πρέπει... Τώρα άρχισα να καταλαβαίνω πόσο σκληρή είναι η ζωή, για να πω την αλήθεια...
    Δε πειραζει Αλκμηνη , ποτε δεν ειναι αργα... Καλη αρχη λοιπον και μη το βαζεις κατω στην πρωτη αναποδια

Banned
    Δε πειραζει Αλκμηνη , ποτε δεν ειναι αργα... Καλη αρχη λοιπον και μη το βαζεις κατω στην πρωτη αναποδια
    Να'σαι καλά!!! Προσπαθώ....

hlias1988
    Guest
    νιωθω χαλια... ειμαι κουρασμενος ψυχολογικα βαρεθηκα να παρακαλαω ανθρωπους. παθενω κρισεις πανικου. ειμαι μονος. σκεφτομαι οτι εαν πεθενα θα ηταν καλητερα. φοβαμε. εαν παραξενα προαισθηματα. φοβαμε τον θανατο.

Senior Member
    Τα ίδια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τα ίδια...

as kanoume ypomoni filh moy........ mono auto.....

Senior Member
    Δεν νιώθω και πολύ καλά...νιώθω θλίψη, ανησυχία κι αδυναμία...ελπίζω τουλάχιστον η αδυναμία να είναι από τη ζέστη και τώρα που άναψα το κλιματιστικό να νιώσω λίγο καλύτερα...και με περιτρυγιρίζουν σκέψεις, πολλές σκέψεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Έχω βαρεθεί να βλέπω τον μισό κόσμο να παριστάνει τον σημαντικό και τον υπόλοιπο μισό να ταίζει τους πρώτους....Που να πάω που οι πρώτοι μου φαίνονται σιχαμένοι και οι δευτεροι ηλίθιοι?
    Σταματήστε να έχετε όλοι απαιτήσεις και αρχίστε να παρέχετε για τον άλλο. Σταματήστε να σκέφτεστε τον εαυτούλη σας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματήστε να παριστάνετε τις αθώες περιστερές...

Banned
    θελω να παρεχω αλλα ολα τα ταιριαστα γκομενακια ειναι πιασμενα ή αδιαφορα. και απ'το να παρεχω σε καποια που δεν το εκτιμα, προτιμω να μη παρεχω καθολου.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    ξαλαφρωμενος. κυριακατικα πηρα διπλη εκδικηση απο δυο ατομακια εδω παραδιπλα, που πριν κανα μηνα με αναγκασαν να φυγω σαν διωγμενο σκυλι. ετσι ειναι φιλε μου η φαση, σημερα κανεις υπομονη ολοι σου γαμανε τη ψυχη, αυριο ο τροχος γυρναει και τους την γαμας εσυ. ο ενας που το παιζε σπουδαιος και τρανος γονατισε, ενω η αλλη εξαφανιστηκε απ'το ξεφτυλισμα της. αλλα τι να κανουμε οσο κι αν τη λυπηθηκα στο τελος η ζωη ειναι σκληρη.
    Άλλως ειπείν, βλέπω ακούγοντας...σε κάθε έκφανσή της η ζωή είναι σκληρή, ηδονικά, για όσους την απολαμβάνουν!τα χαιρετίσματά μου φίλε μου, καιρό έχουμε να τα πούμε.

Banned
    συμφωναω. μονο που αυτη η απαντηση που εκανες παραθεση δε πηγαινε γι'αυτο το φορουμ. εδω μεσα καθε χρονο καταφερνουν δυο-τρεις να γινονται συμπαθητικες, εν αντιθεση με αλλα φορουμς που δε συμπαθω καμια και κανεναν. φετος εκτος απο σενα συμπαθω και τη betelgeuse και τη mnimonio που γραφει παρομοια.

Senior Member
    Ελπίζω να με πάρει σύντομα ο ύπνος...στην καρέκλα, ορθιο, στην τουαλέτα, μπροστά απο το ψυγείο, με ένα ποτήρι στο χέρι...δε με νοιάζει...απλά να με πάρει ο ύπνος άμεσα και να ξυπνήσω αύριο γιατί το σήμερα είναι απλά και πάλι ψυχοφθόρο..
    Όταν όλα τα "δε θα σε ξεχάσω" έχουν ξεχαστεί και όταν όλη η ζωή είναι απο την άλλη πλευρά της πόρτας τι άλλο υπάρχει απο τον ύπνο?