Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 286
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 286 of 837 FirstFirst ... 186236276284285286287288296336386786 ... LastLast
Results 4,276 to 4,290 of 12551
    Senior Member
    Μελαγχολική...
    Και νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω πολλά γι' αυτή τη μελαγχολία, ότι αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι κι εγώ έχω αφεθεί...
    Last edited by Κύκνος; 30-06-2013 at 11:35.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    συμφωναω. μονο που αυτη η απαντηση που εκανες παραθεση δε πηγαινε γι'αυτο το φορουμ. εδω μεσα καθε χρονο καταφερνουν δυο-τρεις να γινονται συμπαθητικες, εν αντιθεση με αλλα φορουμς που δε συμπαθω καμια και κανεναν. φετος εκτος απο σενα συμπαθω και τη betelgeuse και τη mnimonio που γραφει παρομοια.
    και την Lacrymosa να την συμπαθεις......
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Banned
    not anymore. εφαγε ignore στο τελευταιο τσακωμο. δυστυχως εδω μεσα συνηθιζει ο καθενας να προβαλλει την αρρωστια πανω στους αλλους. αυτο εκανε και η Lacrymosa, οτι μαλακια ειχε γραψει στο παρελθον ο insect, ηρθε και τη προβαλλε πανω μου και μου το κολλουσε σαν ταμπελα για να με προσβαλει. δηθεν οτι εγω αλλαζω τις απαντησεις μου, το ενα το αλλο. και δεν εφτανε μονο αυτο αλλα κουτσομπολευε κι ολας αριστερα και δεξια, σαν να με γνωριζει προσωπικα. well, εγω δε σας ξερω ουτε θελω να σας μαθω. εσεις που νομιζετε πως με ξερετε γραφτε οτι θελετε για μενα, αλλα χωρις εμενα.

Banned
    Αισθανομαι οτι αυτο το καλοκαιρι παιζει να ειναι και το χειροτερο της ζωης μου...Αφραγκη γαρ!

Senior Member
    Αισθανομαι οτι οι καλοκαιρινες νυχτες συνδιαζονται απιστευτα με τις αγαπημενες μου μελωδιες

Senior Member
    Τροοοοοομο......εγινε σεισμος :-/

Banned
    Χαιρετω τους παντες!, δεν ειμαι καλα, μου φερθηκε ασχημα! εκανε αυτο που ηξερε οτι απο παιδι μου την δινει!! θα μου πειτε ποοιος νοιαζετε ρε φιλε?" ετσι ειναι, απλα εδω, στο φορουμ πρεπει να βγαζουμε αυτα που μας βασανιζουν η μας πικρενουν, το λενε και οι θεραπευτες !
    Μεσα στην ψυχη μου εχει βγει το αισθημα της εκδικησης! δεν ξερω γτ. ισως και λογο του οτι δεν ειμαι καλα! - αυτο μπορει να παει ως ελαφριντηκο στο δικαστηριο!¨)¨)- , λοιπον, μου εκανε κατι που τον καθε ενα θα εξοργιζε! με ντροπιασε! εε δεν θα μεινω με στραβομενα χερια! θα κανω κι εγω κατι να με θυμαται!
    Θα τη ξενερωσω τοσο που θα παρακαλαγε να μην με ειχε δει πωτες!! Δε ξερω αν θα μου περασει, αλλα αν οχι απο την δευτερα μπαινει τοσχεδιο εκδικησης!! θα γελασω κι εγω μια φορα με την ξενερα του αλλου!! εε ρε τι εχει να γινει!!
    Μεχρι σημερα δεν εχω κανει κακο απο παρτι μου, χωρις λογο ουτε σε εντομο! δεν εχω πιραξει καποιον αμα δεν μου εχει κανει κατι πολυ ασχημο! απεναντιας πολλες φορες κι να μου την κανουν κανω τον βλακα και δεν δινω συνεχεια, ομως τωρα θα δωσω συνεχεια!! γτ. το εκανε για να με δοκιμασει, για να δει αν ακομα εχω μεσα μου δυναμη! εεε λοιπον ναι!!! εχω!! ακομα και απο βδομαδα, κι λιγο πιο μετα θα το δει στην πραξη!! θα το δει!!!
    Θας σας γραψω νεοτερα- για οσους ενδιαφερει βεβαια, να ξερετε οτι το στορυ ειναι πολυ ενδιαφερον, δεν μπορω να πω πολλα τωρα, θα τα πω ολα οταν γινει μια και καλη!!!

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Χαιρετω τους παντες!, δεν ειμαι καλα, μου φερθηκε ασχημα! εκανε αυτο που ηξερε οτι απο παιδι μου την δινει!! θα μου πειτε ποοιος νοιαζετε ρε φιλε?" ετσι ειναι, απλα εδω, στο φορουμ πρεπει να βγαζουμε αυτα που μας βασανιζουν η μας πικρενουν, το λενε και οι θεραπευτες !
    Μεσα στην ψυχη μου εχει βγει το αισθημα της εκδικησης! δεν ξερω γτ. ισως και λογο του οτι δεν ειμαι καλα! - αυτο μπορει να παει ως ελαφριντηκο στο δικαστηριο!¨)¨)- , λοιπον, μου εκανε κατι που τον καθε ενα θα εξοργιζε! με ντροπιασε! εε δεν θα μεινω με στραβομενα χερια! θα κανω κι εγω κατι να με θυμαται!
    Θα τη ξενερωσω τοσο που θα παρακαλαγε να μην με ειχε δει πωτες!! Δε ξερω αν θα μου περασει, αλλα αν οχι απο την δευτερα μπαινει τοσχεδιο εκδικησης!! θα γελασω κι εγω μια φορα με την ξενερα του αλλου!! εε ρε τι εχει να γινει!!
    Μεχρι σημερα δεν εχω κανει κακο απο παρτι μου, χωρις λογο ουτε σε εντομο! δεν εχω πιραξει καποιον αμα δεν μου εχει κανει κατι πολυ ασχημο! απεναντιας πολλες φορες κι να μου την κανουν κανω τον βλακα και δεν δινω συνεχεια, ομως τωρα θα δωσω συνεχεια!! γτ. το εκανε για να με δοκιμασει, για να δει αν ακομα εχω μεσα μου δυναμη! εεε λοιπον ναι!!! εχω!! ακομα και απο βδομαδα, κι λιγο πιο μετα θα το δει στην πραξη!! θα το δει!!!
    Θας σας γραψω νεοτερα- για οσους ενδιαφερει βεβαια, να ξερετε οτι το στορυ ειναι πολυ ενδιαφερον, δεν μπορω να πω πολλα τωρα, θα τα πω ολα οταν γινει μια και καλη!!!
    Ναι η αληθεια είναι ότι μας μπέρδεψες.Περιμένουμε νέα.Αν κι έχω να σου πω,ότι η εκδίκηση από μόνη της σαν πράξη,δείχνει ότι ποτέ δεν ξεπεράσαμε κάτι που μας βασανίζει....

Banned
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ντουμπρουτσα (σορρυ αν τι γραφω λαθος), συμφωνω μαζι σου!! και στο οτι σας μπερδεψα αλλα και στο οτι η εκδικηση ειναι και συμβαινει μεσα μας οταν δεν εχουμε ξεπερασει ακομα αυτα που εχουμε μεσα μας για καποιο ατομο.
    Ο λογος που δε μπορω αομα να γραψω λεπτομεριες για το θεμα ειναι μοναχα για να μην γινει καμια βλακεια ,βλεπεις εμαθα οτι μπαινει κι εδω μεσα ,μαλον, οχι στανταρ. Ετσι αμα κανω κατι θα ειναι ετοιμη και δεν θελω, θελω να την εφνιδιασω την ηλιθια!! που νομιζε οτι με αυτο που καμε θα με κανει να γινω πιο χαλια!!

καταρχην να σας καλημερησω ολους ειναι η πρωτη μου φορα που γραφω. το προβλημα μου εν συντομια(οσο μπορω) ειναι οτι εδω και αρκετο καιρο εχω πολλα κολληματα. ημουν σχεδον βεβαιος οτι εχω ΙΨΔ ωστοσο ο ψυχολογος μου (που κανω μαζι του συνεδριες εδω και ενα περιπου χρονο) ειναι πεποισμενος οτι δεν εχω κατι τετοιο, εχω βεβαια ψυχαναγκασμους που απο οτι μου λεει ειναι ενα κοινο συμπτωμα με το ΙΨΔ ωστοσο σε εμενα ειναι το αγχος και μονο. προσπαθω να παρω ικανοποιηση. εχει κανεις αλλος παρομοια συμπτωματα?. το ειχα ξαναγραψει αυτο το μυνημα σε αλλο ποστ, ομως επιδη δεν ειδα καμια απαντηση γι αυτο αποφασισα να μπω σε αυτο που ειδα οτι εχει πολλους σχολιαστες.

Senior Member
    Ψυχοπλακωμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    τρελαμενος...

Senior Member
    χαρουμενη για την αποτελεσματικοτητα του Ariel, Πηνελοπη
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Senior Member
    Κάπως ανακουφισμένος που ευτυχώς τελείωσε και αυτό το σαββατοκύριακο...

Senior Member
    Βιαστηκα να μιλησω βεβαια καθως εδω και 3 ωρες δε μπορω να κοιμηθω...το ΣΚ δεν εχει πει ακομα την τελευταια του κουβεντα απο οτι φαινεται.
    Last edited by Tomhet; 08-07-2013 at 03:46.