Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 306
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 306 of 837 FirstFirst ... 206256296304305306307308316356406806 ... LastLast
Results 4,576 to 4,590 of 12551
    Senior Member
    Κοιταξα λιγο νετ και βρηκα αυτο , απο το επισημο σαιτ της Ε.Ε.
    Τι ενέργειες μπορείτε να κάνετε, αν η τοπική αρχή αρνηθεί να σας χορηγήσει Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας;

Εάν ζητήσετε την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας, ο τοπικός ασφαλιστικός σας φορέας είναι υποχρεωμένος να σας τη χορηγήσει, διαφορετικά, αν η κάρτα δεν είναι αμέσως διαθέσιμη, οφείλει να σας χορηγήσει ένα πιστοποιητικό προσωρινής αντικατάστασης. Εάν δεν τη χορηγήσει, έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε προσφυγή. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για το πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τα δικαιώματά σας και προτείνει να επικοινωνήσετε με το κέντρο Solvit με την πρώτη ευκαιρία για να μάθετε πώς να υποβάλλετε μια καταγγελία.

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?...n_and_contacts

Senior Member
    Τα είδα αυτά....
    πρέπει να είσαι ασφαλιστικά ενήμερος...και η τύπισσα αυτό το ερμηνεύει ότι πρέπει να έχω αποπληρώσει τις οφειλές μου και όχι να πληρώνω με δόσεις...
    αλλά θα ξαναρωτήσω...
    ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή σε αυτή τη χώρα πια...

Ευχαριστώ Betelgeuse!!!!!

Senior Member
    Μέχρι και το forum εδώ αδειάζει τα σαββατοκύριακα.
    Όλη τη βδομάδα γκρίνια και προβλήματα αλλα το ΣΚ πετάμε?

Senior Member
    Καποιοι απο μας γκρινιαζουν 7 μερες την εβδομαδα :-Ρ
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Banned
    Απλά δεν μπαίνουμε στο φορουμ, Tomhet. Σιγά μην πετάγαμε. Με τι προσόντα??!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Απλά δεν μπαίνουμε στο φορουμ, Tomhet. Σιγά μην πετάγαμε. Με τι προσόντα??!
    Εδώ και καιρό έχω ξεκινήσει και πετάω τα σκουπίδια ( απο μέσα μου )

Έχει μια απίστευτη δυναμική αυτό το πέταγμα
    πέρα του ότι είναι μια καλή αρχή
    Last edited by fevgatos67; 11-08-2013 at 22:41.

Σκόπιμα μου έδωσα αυτήν την ταυτότητα στο forum Αιωρούμενη Σκιά....Έτσι νιώθω, σαν αιωρούμενη σκιά.....από 12 χρονών παλεύω με τα γ. . .ωαντικαταθλιπτικά και τα ηρεμιστικά.. Κουράστηκαααααααααααααααα αα.........Είμαι ένας άνθρωπος-Κενό...Δε ξέρω ποιά είμαι.. στην προσπάθεια να εξηγήσω ποιά είμαι.. η προσέγγιση της αναγνώρισής μου με αηδιάζει...δε με γουστάρω καθόλου....νιώθω οτι με πονάω και πονάω και τους γύρω μου...βαρέθηκα να ζω με καταθλίψεις, κρίσεις πανικού,αγοραφοβία,νοσοφοβ ία και ό,τι έχει σχέση με φοβία....έχω καταφέρει πολλά παρέα με αυτά τελείωσα τη σχολή μου, έκανα το μεταπτυχιακό μου, πήρα το lower, ζωγραφίζω, χορεύω, παντρεύτηκα και τώρα θέλω και παιδί...που πας ρε κακομοίραααααα θες και παιδί...με τι κότσια....όχι αυτή τη φορά δε θα κάνεις άλλο βήμα στη ζωή σου παρέα με καταθλίψεις, κρίσεις πανικού,αγοραφοβία,νοσοφοβ ία.Ή ψυχικά υγιείς με παιδί ή μια αιωρούμενη σκιά, σκιά που θα βλέπει από ψηλά όλο το γολγοθά που τράβηξε από τα 12 χρόνια ως τα 30....Έλεος....δεν υπαρχει θεός...Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;Θέλω να είμαι φυσιολογική να ζω φυσιολογικά...δε θέλω άλλο αυτή την διαταραγμένη προσωπικότητα,τα ασταθή συναισθήματα...ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αιωρούμενη Σκιά View Post
    Σκόπιμα μου έδωσα αυτήν την ταυτότητα στο forum Αιωρούμενη Σκιά....Έτσι νιώθω, σαν αιωρούμενη σκιά.....από 12 χρονών παλεύω με τα γ. . .ωαντικαταθλιπτικά και τα ηρεμιστικά.. Κουράστηκαααααααααααααααα αα.........Είμαι ένας άνθρωπος-Κενό...Δε ξέρω ποιά είμαι.. στην προσπάθεια να εξηγήσω ποιά είμαι.. η προσέγγιση της αναγνώρισής μου με αηδιάζει...δε με γουστάρω καθόλου....νιώθω οτι με πονάω και πονάω και τους γύρω μου...βαρέθηκα να ζω με καταθλίψεις, κρίσεις πανικού,αγοραφοβία,νοσοφοβ ία και ό,τι έχει σχέση με φοβία....έχω καταφέρει πολλά παρέα με αυτά τελείωσα τη σχολή μου, έκανα το μεταπτυχιακό μου, πήρα το lower, ζωγραφίζω, χορεύω, παντρεύτηκα και τώρα θέλω και παιδί...που πας ρε κακομοίραααααα θες και παιδί...με τι κότσια....όχι αυτή τη φορά δε θα κάνεις άλλο βήμα στη ζωή σου παρέα με καταθλίψεις, κρίσεις πανικού,αγοραφοβία,νοσοφοβ ία.Ή ψυχικά υγιείς με παιδί ή μια αιωρούμενη σκιά, σκιά που θα βλέπει από ψηλά όλο το γολγοθά που τράβηξε από τα 12 χρόνια ως τα 30....Έλεος....δεν υπαρχει θεός...Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;Θέλω να είμαι φυσιολογική να ζω φυσιολογικά...δε θέλω άλλο αυτή την διαταραγμένη προσωπικότητα,τα ασταθή συναισθήματα...ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ.........
    Αυτή ειναι η μια πλευρά τις ζωή σου ποια είναι η άλλη που θ άθελες να ζήσεις ?

Να ζώ την ηλικία των 30...να βγαίνω με τον άντρα μου με φίλους, σε beach bar,σε ταβερνάκια σε καφετέριες,να κάνω μπάνιο στη θάλασσα.Όλα αυτά δε τα κάνω νιώθω φοβία,νιώθω 80 χρονών...βλέπω ηλικιωμένα ζευγάρια να κάνουν αυτά που θα ήθελα να κάνω εγώ και ζηλεύω,νιώθω ανίκανη...θέλω να ζήσω τη ζωή μου,χωρίς φοβίες,να αγαπήσω τον εαυτό μου να έχω φιλοδοξίες στόχους όνειρα χωρίς φόβο για επικείμενη κατάθλιψη ή κρίση πανικού...Θελω να ζήσω μια κανονική ζωή...θέλω να ζήσω ξέγνοιαστα,να γελάω μέσα από τη ψυχή μου..

Senior Member
    Σε όλα τα ¨΄θέλω¨΄΄ βλέπω την λέξη εμπόδιο
    Σαν πολλά εμπόδια βρε παιδί πως τα άφησες ? ποιος τα έβαλε ? και κυρίως τι κάνεις για αυτά ?

Νομίζω οτι ξεκινάν από την οικογένεια...ένα ηλίθιο οικογενειακό περιβάλλον ο πατέρας μου να βρίζει και να προσβάλει την μητέρα μου μπροστά σε άλλους,να νιώθω αυτοί οι δυο άνθρωποι οτι μισιούνται αλλά δε χωρίζουν για το "τι θα πει ο κόσμος;" Ζω από πολύ μικρή με πολλά πρέπει και με αυτή τη φράση "τι θα πει ο κόσμος;"Τον έχω γραμμένο φαινομενικά τον κόσμο αλλά υποσεινήδητα ακολουθώ πολλά πρέπει.'Ετσι έχω πιέσει τόσο πολύ τον εαυτό μου που τον έχω χάσει και τον ψάχνω,προσπαθώ να τον βρω,να τον μάθω και μακάρι να συμφιλιωθώ και μαζί του...Είναι απίστευτα δύσκολα όλα αυτά όταν μάλιστα πηγάζουν από την παιδική ηλικία...Για όλα αυτά κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και 1,5 χρόνο αλλά ακόμα τίποτα.....Σευχαριστώ πολύ....Νιώθω μια μικρή ανακούφιση όταν άνθρωποι με παρόμοια βιώματα ή ανεξάρτητα από τα βιώματα... με ακόυν..

Senior Member
    H σχέση σου με τον άντρα σου πώς είναι, αιωρούμενη Σκιά?
    Νιώθω ότι η προσπάθεια που κάνεις για παιδάκι σε αγχώνει τρελά...

Senior Member
    Μπορώ να πω με χαρά πως δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος που του έχει συμβεί αυτό και το λέω με χαρά γιατί κουβαλούσα κάτι σαν στίγμα μέσα μου εδώ και πολλά χρόνια για να μην πω παρα πολλά χρόνια και καθώς με κάποιον τρόπο μπήκα σε αυτό το φόρουμ έμαθα πολλά και μετα απο αρκετό διάστημα και εκ του σημερινού αποτελέσματος έπραξα πολύ καλά που έστω και πίσω απο ένα ψευδώνυμο η μάσκα βρήκα απαντήσεις λύσεις τρόπους (μεγάλος ο κατάλογος όπως θέλεις πές το) κατόπιν σε κάποιον ειδικό και κυρίως με προσωπική προσπάθεια να έχω κατορθώσει αυτό που κάποτε μου φαινόταν ακατόρθωτο

Δεν είμαι ειδικός ούτε μπορεί ανώνυμα κάποιος να σου πει τι να κάνεις

ΕΣΥ κυρίως ξέρεις παρα πολυ καλά τι είσαι τι αξίζεις τι θέλεις και χρειάζεσαι
    Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά εμένα προσωπικά όσο τα έβγαζα απο μέσα μου τόσο λιγότερο βάρος ένοιωθα το θέμα είναι σε ποιον τα λές και αν έχεις κάποιους να σου κρατούν το χέρι η έστω να σου σκουντάν την πλάτη να σου δίνουν κουράγιο να συνεχίσεις την προσπάθεια να είσαι αυτος/ η που είσαι στην πραγματικότητα και που είναι κάπου καταχωνιασμένη

Ο άντρας μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ο ιδανικός σύντροφος...εγώ είμαι η διαταραγμένη Δε ξέρω τι νιώθω..όλα μου τα συναισθήματα είναι παγωμένα....Σίγουρα έχω αγχωθεί για το αν θα μπορέσω με τα ψυχολογικά μου να γίνω μητέρα ή θα φέρω στον κόσμο ένα δυστυχισμένο παιδί όπως είμαι εγώ.

Ο άντρας μου είναι πάντα δίπλα μου και οι γονείς μου αλλά δε νιώθω ασφάλεια με κανέναν. Θεωρώ οτι όταν κάποιος δεν έχει τέτοιες εμπειρίες δε μπορεί να καταλάβει απόλυτα το τι νιώθω...όλοι λένε μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα, είναι ψυχολογικό, θα περάσει...δε μπορώ να το ακούω άλλο αυτό όταν μέρα με τη μέρα καταρρέω...Δεν είναι μόνο τα ψυχοσωματικά είναι οτι συναισθηματικάείμαι ασταθής κυκλοθυμική και όλα αυτά με τρομάζουν...δε μ αφήνουν να ζω φυσιολογικά..