Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 326
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 326 of 837 FirstFirst ... 226276316324325326327328336376426826 ... LastLast
Results 4,876 to 4,890 of 12551
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κυκνε , σε διαβαζω πολυ καιρο ( λογω χρωματος , δεν ξερω ) Τα ποστ σου ειναι γεματα απαισιοδοξια ( δικαιωμα σου ) αλλα σημερα ειμαι χειροτερα απο σενα . Πιστευεις οτι υπαρχει κατι που μπορει να σε βοηθησει ? Σε συμπονω , αλλα δεν μπορω να κανω κατι παραπανω , Εισαι υπερ το δεον ευαισθητη πιστευεις "? η απλως ειναι η παλιοασθενεια αυτη που σε κανει ετσι ?
    Δεν ειναι ασθένεια αλλά συναισθημα που βγαινει ως αποτελεσμα αυτων που καναμε/πάθαμε/πονέσαμε, κυρίως, πίστεψε με, δικών μας λαθών και παραλείψεων. Εκτος κι αν αποδεικνυεται ιατρικα οτι προκειται για ασθενεια που ερχεται και μας βρισκει ενω ζουμε στην τρελλη χαρα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kυκνε , εχω καταθλιψη , απλη , τι απλη σουπερ , αλλα δεν ειμαι συνεχως νταουν , εχω κ τις μερες μου που ειμαι απλως ανεκτα . Εσυ εισαι συνεχως νταουν ? Δεν ειμαι διπολικος , αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειμαι καθολου καλα . Κανω υπομονη , ουτε ξερω για ποιο λογο . Φιλικα
    Θα έλεγα ότι είμαι συνεχώς νταουν με την έννοια ότι κάθε μέρα υπάρχουν κάποιες στιγμές/ώρες που νιώθω ένα με το πάτωμα...ευτυχώς δεν κρατάει όλη τη μέρα αυτό γιατί δεν θα το άντεχα ξανά να είναι συνεχόμενο...κι εγώ κάνω υπομονή αναγκαστικά, ακόμα κι η γιατρός μου όταν της τηλεφωνώ εκείνες τις στιγμές που λέει ότι πρέπει να το αντέξω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, νιώθω την ψυχή μου τόσο βαριά, τις τελευταίες μέρες είμαι έτσι, όλο και με εκπλήσει το βάθος της απελπισίας αυτής... νιώθω μια διαρκή αγωνία, άγχος, ανακατεύομαι, δεν μπορώ να φάω τίποτα, η καρδιά μου είναι μουδιασμένη... Διαβάζω το γράμμα αυτοκτονίας εκείνου του τύπου στη Λέσβο και νιώθω κενή... δεν αντέχω να βλέπω άλλο ειδήσεις, δεν αντέχω να ψυχορραγώ έτσι σε κάθε καταθλιπτικό νέο... πού τελειώνουν όλα αυτά.. πόσα θα αντέξει η ανεπαρκής δύναμη μου, η άθλια μικροψυχία μου..

Junior Member
    Καλημέρα, νιώθω άγχος, έχω ελαφριά ταχυπαλμία και έχω την αίσθηση ότι μουδιάζουν τα πόδια μου. Αυτό μου φέρνει περισσότερο άγχος. Προσπαθώ να κόψω τα xanax και κάτι γινεται και ξανακυλάω... Όταν παίρνω χάπι σταματάνε να μουδιάζουν και νιώθω καλύτερα, και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα τα κόψω και ότι τα μουδιάσματα είναι από την έλλειψη του χαπιού και όταν περνάει η επήρρεια, που ξαναρχίζει το μούδιασμα έρχεται πάλι το άγχος και οι φοβίες.

Junior Member
    Καλημέρα, νιώθω άγχος, έχω ελαφριά ταχυπαλμία και έχω την αίσθηση ότι μουδιάζουν τα πόδια μου. Αυτό μου φέρνει περισσότερο άγχος. Προσπαθώ να κόψω τα xanax και κάτι γινεται και ξανακυλάω... Όταν παίρνω χάπι σταματάνε να μουδιάζουν και νιώθω καλύτερα, και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα τα κόψω και ότι τα μουδιάσματα είναι από την έλλειψη του χαπιού και όταν περνάει η επήρρεια, που ξαναρχίζει το μούδιασμα έρχεται πάλι το άγχος και οι φοβίες.

Senior Member
    πονοκεφαλος , ατονια , ζαλη , βαρος κ πονο στο στηθος, ταραχη, ταχυκαρδια που κ που, εντονο πνιξιμο-σφιξιμο στο λαιμο...
    κατα τα αλλα υπεροχα!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα έλεγα ότι είμαι συνεχώς νταουν με την έννοια ότι κάθε μέρα υπάρχουν κάποιες στιγμές/ώρες που νιώθω ένα με το πάτωμα...ευτυχώς δεν κρατάει όλη τη μέρα αυτό γιατί δεν θα το άντεχα ξανά να είναι συνεχόμενο...κι εγώ κάνω υπομονή αναγκαστικά, ακόμα κι η γιατρός μου όταν της τηλεφωνώ εκείνες τις στιγμές που λέει ότι πρέπει να το αντέξω...
    αντεχουμε παιδια!!! θα αντεξουμε κ θα αντεχουμε!!! δεν θα μας βαλει κατω!!! ετσι???

κουραστηκα κ γω!!! αλλα παλευουμε!!! δυναμη!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Αισθανομαι δυστυχισμενη.. θελω να χτυπησω με μανια τον εαυτο μου

Senior Member
    Ανακατεύτηκε το στομάχι μου μ' αυτά που είδα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    αντεχουμε παιδια!!! θα αντεξουμε κ θα αντεχουμε!!! δεν θα μας βαλει κατω!!! ετσι???

κουραστηκα κ γω!!! αλλα παλευουμε!!! δυναμη!!!
    Όντως είναι δυναμωτικό το μήνυμα σου...ευχαριστώ!

Senior Member
    Αισθανομαι πολυ καλυτερα...
    Αλλα θα παω στο ραντεβου με το γιατρο...
    Δε θα το αμελησω γιατι ξερω οτι θεμα χρονου ειναι να "πεσω" παλι....

Senior Member
    Μισο για τον εαυτο μου.... :-(

Senior Member
    Αισθανομαι...χμ....ικανοποιη� �ενη για την προσφορα μου, λιγα περισσοτερα κινητρα χρειαζομαι μονο.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    ----------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 28-09-2013 at 14:37.

Senior Member
    ----------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 28-09-2013 at 14:38.