Results 5,071 to 5,085 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
19-12-2013, 09:36 #5071
- 19-12-2013, 12:36 #5072
19-12-2013, 14:05 #5073
Αλινα, αν ησουν διατεθιμενη να κανεις ενα παιδι εκτος γαμου, μπορουσες να το κανεις. κανεις δεν μπορει να σε υποχρεωσει σε εκτρωση και το γνωριζεις καλα φανταζομαι, κι αν ο τυπος δεν ηθελε παιδι εξωγαμο, ας επαιρνε τα μετρα του.
προφανως εννοεις οτι το παιδι ηθελες να το κανεις στα πλαισια ενος γαμου με αυτον τον τυπο. Μα ο τυπος ηταν ηδη παντρεμενος! πως προχωρας σ εγκυμοσυνη με εναν παντρεμενο, ΟΤΙ κι αν σου ειπε ?
Νομιζω οτι ο πονος απο την εγκαταλειψη σου, εχει μπερδεψει και την κριση σου.
κακως ανακατεψες τον αδερφο του. Για τον αδερφο του ησουν μια γυναικα που χωθηκε στην οικογενεια του αδερφου του και ηθελε να διαλυθει για να επωφεληθει η ιδια.
Ειναι μεγαλο θρασσος να ζητας τα ρεστα απο την οικογενεια αυτην. η γνωριμια σου ηταν με τον τυπο, οχι με τον αδερφο του. το οτι σε δουλεψε μπορουσες να το φανταστεις απ την αρχη, εφοσον ηταν ενας παντρεμενος!!! αν ελεγε ψεματα στην γυναικα του, πως περιμενες να ελεγε αληθεια σε σενα?
εχε υποψη σου για επομενη φορα (που απευχομαι), οτι ενας παντρεμενος που θα κανει κατι μαζι σου, δεν σε σεβεται, απλα σε χρησιμοποιει.
Αν εχεις να τον δεις εναν χρονο και εισαι ακομα τοσο αναστατωμενη, δεν νομιζω να εχεις προχωρησει και πολυ..
οταν το αφησεις πισω σου και θα νοιωθεις μονο αδιαφορια, θα εχεις προχωρησει πραγματικα.
ελπιζω να νοιωθεις καλα με τον ανθρωπο που εισαι τωρα μαζι, να ειναι ελευθερος και να εχεις αισθηματα γι αυτον. αν απλα τον χρησιμοποιεις για να ξεπερασεις τον προηγουμενο, δεν θα σε παει μακρια αυτη η σχεση και θα το πληρωσετε και οι δυο σας κι ισως κι ενα παιδι. μην προχωρησεις σε κατι τετοιο αν δεν απαλλαγεις πληρως απο το φαντασμα του πρωην. κρατα την σχεση σου και προσπαθησε να ξεχασεις, αλλα μην κανεις παιδι αν δεν ηρεμησεις.
19-12-2013, 19:18 #5074
19-12-2013, 21:23 #5075
Aισθανομαι Χριστιυγεννιαιτηκα , παρολη την κτθκψη μου . Ευχομαι στιν kυκνακο να βρει τον δρομο του , γιατι ειναι καλο παιδι . Ευχομαι επισης να περνανε καλα αυτοι που εχω διαπληκτιστει , ξερουν αυτοι ποιοι ειναι , σας αγαπω βρε παιδια , μου κανατε παρεα τους τελευταιους 9 μηνες . Θα περασω τις γιορτες μονος μου , αλλα who cares . Tοχω φιλοσοφησει το πραμα , του χρονου μαλλον δεν θαμαι μονος .............
19-12-2013, 21:25 #5076
πολύ δυστυχισμενη..δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα από το να σε πουλαει ο ιδιος σου ο πατερας και για ποιους? για τα αδερφια του. να πουλαει την υγεια, την ηρεμια και το χαμογελο του παιδιου του για να ικανοποιησει την κακια και τον φθονο αυτων. Τα αδερφια του τα καταφερανε, μου πηρανε τους πιο δικους μου ανθρώπους, μου διαλυσανε το σπιτι μου, εμενα την ιδια, μου βγαλανε ακομη και την πιστη μου στο Θεο. Να μην σας τυχουνε ποτε τετοια καθικια σε κανενα καλο ανθρωπο ουτε αυτα που περασα και ακομη περναω εγω εξαιτιας τους.
20-12-2013, 01:08 #5077
Remedy !!!!
Η γυναικά του το ηξερε οτι ειμαστε μαζι. της το ελεγε συνεχεια. η απαντηση της ηταν πως αν τη χωρισει θα παρει το παιδι ΤΟΥΣ και θα φυγει! οταν εχεις προβλημα με ναρκωτικά τα δικαιώματα που εχεις ως γονιό είναι μηδαμινά. Δεν με ειχε κρυφα και η σχεση μας προχωρισε επειδη εγω τον αγαπουσα και τον ετρεμα και τον νοιαζομουν! και δεν ειναι η αγαπη μου που και τη καρδια μου που εδωσα σε αυτη τη σχεση! ειναι οτι χαθηκε το παιδι ΜΟΥ! το παιδι μας! και αυτο δεν το συγχωρω! και ναι αυτος τα φταιει! ημουν 23 χρονων χωρις δουλεια και γονεις. και εν τελη αξιζει ενα παιδι να γεννηθει με την ευχη του πατερα που εκανε αυτος?? αν δεν τη θυμασαι ξαναδιαβασε το προηγουμενο.
και στο τελος ΝΑΙ ο αδερφος του θα επρεπε να εχει σεβασμο ως προς εμενα και αν οχι εμενα την κατασταση! ο ιδιος ο πατερας του νιωθει υπευθυνος και ασχημα που ο γιος του επραξε ετσι! ΕΣΥ το παιδι σου θα χαιροσουν αν σκοτωνε ενα παιδι στη κοιλια και χαλαγε τη ζωη ενος ανθρωπου??? για πες μας...
20-12-2013, 01:18 #5078
αυτο που δεν ηξερε η γυναικα του ειναι η εκτρωση. δεν θελησα να της το πει πως ειμαι εγκυος. δεν ηθελα το παιδι μας να θεωρηθεί ως αιτία χωρισμού. αλλα να χώριζαν επειδη δεν ηταν ευτυχισμενος.
20-12-2013, 10:14 #5079
Στεναχωρημένη...κλαίω...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-12-2013, 22:03 #5080
Ντροπή για τις επιλογές μου.
20-12-2013, 22:23 #5081
Θυμωμένη.....
21-12-2013, 18:49 #5082
Σκεφτομαι οτι για αλλη μια χρονια θα διασκεδασω βλεποντας τους αλλους να διασκεδαζουν ( στην TV ) , αλλα τοχω φιλοσοφησει κ δεν με νοιαζει ...
21-12-2013, 20:36 #5083
Κυκνακο μου εύχομαι να είσαι καλύτερα.
Μακάρι ψυχή μου να μπορουσα να σε βοηθήσω παραπάνω. Εκανα τις ερωτήσεις που σε απασχολουν, κάποιες σοβαρές απαντήσεις τις πήρες φαντάζομαι!
Ειλικρινά όμως η θέση σου δεν είναι εδω, θα πρέπει να βρεις καινούργιο ψυχολόγο και να αλλαξεις σελιδα όσο δύσκολο και να είναι.
Ο παλιός ψυχολόγος φαντάζομαι θα ηταν ο ιδανικός υποθετικά φυσικά διότι ο καινούργιος μπορεί να σε καλυψει σε πολλά περισότερα θέματα. Να μην είσαι προκατελημμενος ουτε καχύποπτος να εμπιστευτείς τον γιατρό σου θα σε οδηγήσει σε σίγουρη θεραπεία, αμα είναι και μάγκας γιατρός θα σε κατευθύνει σε μονοπάτια που ουτε ειχες φανταστεί λόγω της αθωότητας σου.
Εύχομαι να μπορέσει να απεγκλοβισεις απο αυτήν την αρρωστημένη κατασταση που σε χτύπησε ξαφνικα και να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου, με ανθρώπους που αγαπας.
Καλά Χριστουγεννα!
21-12-2013, 21:50 #5084
Αυτή τη στιγμή είμαι κάπως καλύτερα αλλά είναι και ώρες που λιγοψυχώ, φοβάμαι και κλαίω...μου πρότειναν μια καινούρια ψυχολόγο και θα πάω, δεν σου κρύβω όμως ότι φοβάμαι...μου είναι δύσκολο να ξαναρχίσω και φοβάμαι μήπως τα πράγματα δεν πάνε καλά, έχω ανασφάλεια...και λόγω όλων αυτών των συναισθημάτων πέρασα σχεδόν όλη τη μέρα στο κρεβάτι...
Όντως ο προηγούμενος ψυχολόγος ήταν ο ιδανικός, όμως εφόσον δεν γίνεται πλέον να συνεχίσουμε πρέπει να προχωρήσω...εννοείται ότι θα εμπιστευθώ την καινούρια γιατί αν ξεκινήσω αντίθετα το παιχνίδι είναι χαμένο εξαρχής...απλά φοβάμαι...
Καλά Χριστούγεννα και σ' εσένα και σ' ευχαριστώ για όλα!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
25-12-2013, 14:14 #5085
Kυκνακο , χρονια πολλα , κ πανω απ ολα , τον νεο χρονο να βρεθει λυση στο προβλημα σου . Ολοι σαγαπαμε .