Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 353
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 353 of 837 FirstFirst ... 253303343351352353354355363403453 ... LastLast
Results 5,281 to 5,295 of 12551
    Χαλιααααα, οπως παντα

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έχω κάποιους αλλά δεν μπορώ να τους μιλήσω γιατί νιώθω ότι δεν μπορούν να καταλάβουν...και τώρα είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά και δεν έχω κανέναν να μιλήσω για να ανακουφιστώ...
    Αλλάζει η διάθεση αμα μιλήσεις σε κάποιον, έστω λίγο αλλάζει, ακόμα κι όταν δεν του πεις τι ακριβως σε βασανίζει. Φτάνει γενικά να ναι θετικό άτομο. Ειναι προτιμότερο αυτό από το να τα κρατάμε μέσα μας και να μας πνιγουν συναισθηματικά.
    γιάννης

Banned
    μην ανυσιχεις ιοαννη θα το λυσουμε το προβλημα :-)

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μην ανυσιχεις ιοαννη θα το λυσουμε το προβλημα :-)
    πες μας κάποια από τις ευφάνταστες λύσεις τις οποίες συνήθως προτίνεις, αφού το φόρουμ αποτελεί το χώρο στη ζωή σου στον οποίο κάνεις καριέρα. Μου φαινεται πως ο δημιουργικος χρόνος της κάθε σου μέρας βρίσκετε εδώ, και με καποια καλα σχόλια για σενα πήρανε τα μυαλά σου αέρα.
    Οι ευφάνταστες λύσεις σου φτιάχνουν το κεφι, αλλάζει η διάθεση κι έτσι βρίσκονται και οι λύσεις. Άρα βοηθάς.
    ..κρατας πικρίες μέσα σου τελικα. Κατι που σου ειπε καποιος και δε σ' αρεσε άμα σου δοθει η ευκαιρια πρέπει να πεις κάτι για ανταπόδοση. Εισαι κι απ τα καλα παιδια.....
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Κυκνε με τα Φουξ γραμματα μπορείς να μιλησεις σε μένα αν θες..
    Καλημέρα

Χθες πήγα για ύπνο, ένιωθα ότι ήταν η μόνη λύση με τα χάλια που είχα ώστε να μην σκέφτομαι και να μην νιώθω τίποτα...οπότε τώρα είδα το μήνυμα σου και σ' ευχαριστώ πολύ για την καλή σου πρόθεση...
    Ούτε σήμερα νιώθω καλά, κοιμήθηκα χάλια, έβλεπα συνέχεια όνειρα και δεν άφησαν το μυαλό μου να ξεκουραστεί και νιώθω λες και δεν κοιμήθηκα...συν του ότι έχω τρομερό πονοκέφαλο...τί να κάνω για να περάσει αυτό το άσχημο συναίσθημα; Γιατί δεν νιώθω καλά ούτε ψυχολογικά...είμαι ακόμα επηρεασμένη από τη χθεσινή άσχημη διάθεση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αλλάζει η διάθεση αμα μιλήσεις σε κάποιον, έστω λίγο αλλάζει, ακόμα κι όταν δεν του πεις τι ακριβως σε βασανίζει. Φτάνει γενικά να ναι θετικό άτομο. Ειναι προτιμότερο αυτό από το να τα κρατάμε μέσα μας και να μας πνιγουν συναισθηματικά.
    Έχεις δίκιο ότι μας πνίγουν αλλά δεν μπορείς να πεις σε κάποιον απλά ότι δεν είσαι καλά γιατί θα σε ρωτήσει τι έχεις, έτσι δεν είναι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν ξέρω πως να προχωρήσω.. να πάω μπροστά, να δω το μέλλον... είμαι σε απόγνωση.. θέλω να κλάψω... αλλά κι αυτό θέλει προσπάθεια.. κι εγώ νιώθω πως δεν έχω τι δύναμη πια, για τίποτα...
    θέλω να συνεχίσω να ζω σαν άνθρωπος... να βρω πάλι το μονοπάτι μου κι ας βαδίσω μόνος.. δε με τρομάζει τόσο αυτό... η ατελείωτη αγωνία με τρομάζει...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα

Χθες πήγα για ύπνο, ένιωθα ότι ήταν η μόνη λύση με τα χάλια που είχα ώστε να μην σκέφτομαι και να μην νιώθω τίποτα...οπότε τώρα είδα το μήνυμα σου και σ' ευχαριστώ πολύ για την καλή σου πρόθεση...
    Ούτε σήμερα νιώθω καλά, κοιμήθηκα χάλια, έβλεπα συνέχεια όνειρα και δεν άφησαν το μυαλό μου να ξεκουραστεί και νιώθω λες και δεν κοιμήθηκα...συν του ότι έχω τρομερό πονοκέφαλο...τί να κάνω για να περάσει αυτό το άσχημο συναίσθημα; Γιατί δεν νιώθω καλά ούτε ψυχολογικά...είμαι ακόμα επηρεασμένη από τη χθεσινή άσχημη διάθεση...
    Σίγουρα να βγεις έξω να ξεχαστεις

Σκιάζει τα πάντα, όπως ένα σύννεφο, ένα συναίσθημα μελαγχολικό. Στο βαθος είναι τα μακροχρόνια αίτια που το δημιούργησαν, τα οποία έχουν δωσει τη θέση τους στο συναίσθημα αυτο, το οποίο ωστόσο έχουν προκαλέσει.

Δεν μπορω να βγαινω για καφε με τον καθε μαλακα, να προλαβαίνει να κτυπάει γκόμενες που γουστάρω, άτομο που δεν έχει υπόθεση και μετά να μου το παίζει ήρεμος και να μου παριστανει οτι νιάζεται για μενα. Κοπελες με τις οποιες σίγουρα έχω πιθανότητες να δεχτουν να κανουν κατι μαζι μου. Απλα επειδη εκανα λίγο υποχώρηση επειδη μίλησε αυτος πρωτος. Καλυτερα κανεις αμα εχει τετοιους σκοπους ας βγαινει μόνος.
    γιάννης

Banned
    Δε νομιζω οτι σ κλέβει τις γκομενες. Οι γκομενες έχουν μυαλό ζωή γούστο επιλογές γνώμη κ γενικά είναι άνθρωποι.
    απομακρυνσου αν είναι μαλακες. θα γλιτώσεις κ την ανταγωνιστικότητα π νιώθεις κ θα σκεφτείς τ πράγματα αλλιώς.
    πάντως όσο πιο μισητα -- σε εισαγωγικά-- αντιμετωπιζεις τον κοσμο έτσι σ συμπεριφέρεται κ αυτός.
    ο κόσμος έχει διαίσθηση κ ένστικτο.

Κ για να μην είμαι off topic :
    Νιώθω καλά.

Senior Member
    Τίποτα, δεν νιώθω τίποτα.... τώρα δε με νοιάζει τίποτα... σε μια ώρα μπορεί να ξαναγυρίσουν όλα τα επώδυνα συναισθήματα αλλά τώρα, τίποτα

Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Δε νομιζω οτι σ κλέβει τις γκομενες. Οι γκομενες έχουν μυαλό ζωή γούστο επιλογές γνώμη κ γενικά είναι άνθρωποι.
    απομακρυνσου αν είναι μαλακες. θα γλιτώσεις κ την ανταγωνιστικότητα π νιώθεις κ θα σκεφτείς τ πράγματα αλλιώς.
    πάντως όσο πιο μισητα -- σε εισαγωγικά-- αντιμετωπιζεις τον κοσμο έτσι σ συμπεριφέρεται κ αυτός.
    ο κόσμος έχει διαίσθηση κ ένστικτο.

Κ για να μην είμαι off topic :
    Νιώθω καλά.
    Μπαινει αυτος στη μεση και κανει φαση και συνεπώς μου τα χαλάει, νοειται πως δεν τις κλέβει, αφού εννοείται πως ισχύει αυτό που λες. Καλυτερα να βγαινω μόνος ή με κάποια παρέα αδιάφορη από τέτοια.
    Είναι να μην μου συμπεριφερθει κανεις με άκομψο τροπο ή να προσπαθησει να με ξεγελάσει. Τότε δυστυχώς αντιμετωπίζω τον κόσμο με τον τροπο που περιγραφεις.
    Νιώθω καλύτερα από χθες...
    γιάννης

Senior Member
    Νιωθω μοναξια, απελπισια, θλιψη.
    Νιωθω αχρηστη, ανικανη για αυτοβελτιωση.
    Νιωθω πως οτι μου συμβαινει μου αξιζει.
    Νιωθω οτι εχω προβλημα που εχω προβλημα (κανενα νοημα?).
    Νιωθω πως δε θα αλλαξει κατι... και η ευθυνη δικη μου. Δε μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου και η ηλιθια περιμενω να βοηθηθω απο αλλου. Περιμενε ζωον...

Banned
    τελευταια ξυπναω ασχημα, τη μια λογο τσακωμων των γειτονων, την αλλη λογο ενος σκυλου που εχουν παρατημενο στη ταρατσα, την αλλη με τη φασαρια απ'τα βρωμογατα, την αλλη απο μουσικες που βαζουν τα σκατομαγαζα, μη πουμε για τα κωλαμαξα που δε σταματουν ποτε να περνουν. αρρωστη ζωη σ'αρρωστημενη πολη.

Senior Member
    Χάλια...πάλι δεν κοιμήθηκα καλά...