Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 354
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 354 of 837 FirstFirst ... 254304344352353354355356364404454 ... LastLast
Results 5,296 to 5,310 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cocomero View Post
    Νιωθω μοναξια, απελπισια, θλιψη.
    ...
    Εγώ νομίζω πως δεν είσαι τίποτα απ όλα αυτά..

''Νιωθω αχρηστη, ανικανη για αυτοβελτιωση.
    Νιωθω πως οτι μου συμβαινει μου αξιζει.
    Νιωθω οτι εχω προβλημα που εχω προβλημα (κανενα νοημα?).
    Νιωθω πως δε θα αλλαξει κατι... και η ευθυνη δικη μου. Δε μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου και η ηλιθια περιμενω να βοηθηθω απο αλλου. Περιμενε ζωον''

Περνάς σίγουρα κάποια δύσκολη κατάσταση... μπορεί να είσαι μόνη, μπορεί να μην είσαι και να νιώθεις μόνη.. που είναι χειρότερο...
    Έτσι νιώθω κι εγώ πολλές φορές.. αλλά έχω καταλάβει ότι, όταν νιώθω έτσι, ποτέ, δεν κρίνω σωστά τον εαυτό μου... για τους άλλους, τους περισσότερους.. δε με νοιάζει έτσι κι αλλιώς..
    Οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανή, χρήσιμη, έξυπνη κλπ. υπάρχουν, ''σε ψάχνουν'', κάποια στιγμή θα βρεις τη δύναμη να τους ''ψάξεις'' κι εσύ..
    Πολλοί άνθρωποι, κι εγώ ανάμεσα τους.. αυτό περιμένουμε, να βρούμε τη δύναμη... την πίστη.... την υπομονή... λοιπόν μη χάνεις το κουράγιο σου όσο δύσκολο κι επώδυνο κι αν είναι.. ''όλα θα πάνε καλά''

Banned
    δε περιμενα μεχρι το καλοκαιρι και κουρευτικα ψες το μεσημερι (+10), ομως το βραδυ ηταν τοσοοοο βαρετοοοοο που κοντεψα να βαρεσω ενεσα (-9), και τελικα περασα σαββατοβραδο βλεπωντας Ζαμπιδη (+5), δειχνωντας μας πως σημασια εχει ο αγωνας οχι η νικη.

Senior Member
    δεν ειμαι μονη,αλλα αισθανομαι μια απεραντη μοναξια μεσα στην ψυχη μου!!!
    υπαρχει χειροτερο απο αυτο;;;

Member
    κοντευω να σκασω,εχω χρονια να μιλησω σε ανθρωπο μεσα απο την ψυχη μου,θελω εναν κολλητο επειγοντως..

Quote Originally Posted by MrsCasablancas View Post
    κοντευω να σκασω,εχω χρονια να μιλησω σε ανθρωπο μεσα απο την ψυχη μου,θελω εναν κολλητο επειγοντως..
    του κολλητου (αν εννοεις σχεση) θα του βγαλεις τον καλύτερο σου εαυτο για να του κανεις την καλή εντυπωση, άρα δεν θα του μιλήσεις μεσα απο την ψυχη σου...
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by MrsCasablancas View Post
    πως και δεν εχεις, εναν κολλητο?

Member
    δεν εχω κανεναν,εχω γνωστους μονο..

Banned
    σκοτωνω ανθρωπο τωρα για μια μαλακια.
    νευρα
    νευρα
    νευρα

Banned
    Ρε παιδιά χαλαρώστε και απολαύστε την όμορφη ημέρα....

Senior Member

Μμμμμ δεν είμαι και στα καλύτερα μου, είμαι σε μια δουλιά που δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει, θέλω να ζητήσω άδεια 2 μέρες απο το αφεντικό όμως φοβάμαι γιατί πάντα μου κανει πρόβλημα, νυστάζω, έχω προβληματισμούς για την σχέση μου, πεινάω, θέλω επειγόντως καφέ .. όμως σκεύτομε πως εγώ και όσοι αγαπώ έχουν την υγεία τους, πως έρχετε το αγαπημένο μου καλοκαιράκι, φέρνω την μυρωδιά της θάλασσας στον νου και την αίσθηση της καυτής άμμου στα πόδια μου, σκεύτομε πως ίσως καταφέρω να πάω ένα ταξιδάκι το καλοκαίρι και όλα αυτά με κάνουν να νιώθω καλύτερα.

Κάπως έτσι ειναι ΙΟΥΛΙΤΑ. Άμα η δουλειά που κανουμε δε μας ευχαριστει, για να μην αφηνουμε την κατασταση αυτη να μας ριχνει και να μας απογοητευει γενικα, στρεφουμε τη σκέψη μας σ΄αυτα που μας ευχαριστουν. Κι αυτο το κανουμε οταν συνηθως δεν υπάχρει φως αλλαγης στον οριζοντα.
    γιάννης

όντως, και μακάρι όλοι να βρίσκουμε σκέψεις που μας ευχαριστούν γαι να ξεφεύγουμε έστω και για λίγο απο την άσχημη πραγματικότητα.΄Είδα μια συνέντευξη παλιά όπου μια γυναίκα έζησε 102 χρόνια, την ρώτησαν πιο ήταν το μυστικό της που έζησε τόσα χρόνια κι αυτή απάντησε πως πάντα είχε ένα ευχάριστο συμβάν να περιμένει, πάντα κι έτσι με το να περιμένει πάντα αυτό το κάτι που θα ερχόταν είπε πως έζησε πολλά χρόνια. αυτό το κάτι μπορεί να είναι μια εκδρομή προγραμματισμένη για το σαββατοκυρίακο, ένας αγώνας ποδοσφαιρου, ένα ταξίδι, ένας γάμος ή ακόμη και μια βόλτα στα μαγαζιά. καλό είναι να έχουμε κάτι να περιμένουμε πάντα, την Κυριακή το πρώι όταν ξύπνησα και ήμουν ακόμη στο κρεβάτι δεν είχα ορεξη να σηκωθώ και έμεινα μέχρι αργά διότι για τους επομενους μήνες δεν έχω κάτι προγραμματισμένο για να περιμένω και να μου δίνει δύναμη. δεν λέω φυσικά πως δνε πρέπει να ΄ζούμε στο τώρα και να χάνουμε τις στιγμές που ζουν στο σήμερα όχι. το να έχουμε κάτι όμορφο να περιμένουμε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και κυλάει η μέρα μας με πιο πολυ διάθεση.

Junior Member
    Αισθανομαι παράξενα γιατι σημερα ειναι τα γενεθλια μου και ολοι τα πήραν λιγο αψήφιστα σε σχεση με αλλες φορες..και κλεινω τα 18 σημερα! Με εχει πάρει απο κάτω εχω και φροντιστηριο σημερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gianele View Post
    Αισθανομαι παράξενα γιατι σημερα ειναι τα γενεθλια μου και ολοι τα πήραν λιγο αψήφιστα σε σχεση με αλλες φορες..και κλεινω τα 18 σημερα! Με εχει πάρει απο κάτω εχω και φροντιστηριο σημερα!
    Χρόνια σου πολλά!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...