Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 360
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 360 of 837 FirstFirst ... 260310350358359360361362370410460 ... LastLast
Results 5,386 to 5,400 of 12551
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    σαφώς. όλοι έχουμε κακές εμπειρίες.
    έτσι κι εγώ.
    θα κρατήσω αυτό : να τους μεταχειρίζεσαι πρός όφελος σου.
    Εξήγησε το μου λίγο αν θες.
    Δεν έχεις στόχους? σίγουρα έχεις. Οι διαπροσωπικες σου σχεσεις να ναι ως εαν να εχεις βαλει παρωπίδες και κοιτας κατευθειαν στο στοχο και κατευθυνεσαι προς αυτον ασχετως ποιους θα βρεις στην πορεια, κι αυτους που συναντας στην πορεια να τους χρησιμοποιεις με καταλληλο και νοειται θεμιτο τροπο ώστε να σου διευκολυνουν αυτη την πορεια, αλλιως να τους βαζεις στην ακρη. Νοειται βεβαια ότι παντα υπαρχουν αυτοι οι λίγοι, οι πολύ δικοι μας, που θα μας συνοδευουν και θα ναι ουσιαστικα διπλα μας σ' αυτη την πορεια, μιλαω κατ' αναγκη δλδ για ολους τους υπολοιπους. Μάθε να διεκδικας καθως επιδιωκεις τους στοχους σου αυτους.
    Να απομονωνεις και να αποκομίζεις από τον καθενα με τον οποιο συναναστρεφεσαι, είτε καλό είτε παλιοχαρακτήρα, τα καλά του στοιχεια, καποια χαρακτηριστικα του τα οποια κρινεις ως καλα και βελτιωτικα για σενα, έστω κι αν κατα τα λοιπα τον απορριπτεις ως ανθρωπο, δλδ κραταμε απ τον καθενα τα καλα του. Αυτους που σε βλαπτουν ή δεν σου εμπνεουν εμπιστοσυνη μαθε να τους αντιμετωπίζεις, δωσε τους να καταλαβουν ότι δεν εισαι του χεριου τους, ότι δεν εισαι ατομο το οποιο μπορουν να ξεγελασουν ή πως ανέχεσαι και σιωπας.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν έχεις στόχους? σίγουρα έχεις. Οι διαπροσωπικες σου σχεσεις να ναι ως εαν να εχεις βαλει παρωπίδες και κοιτας κατευθειαν στο στοχο και κατευθυνεσαι προς αυτον ασχετως ποιους θα βρεις στην πορεια, κι αυτους που συναντας στην πορεια να τους χρησιμοποιεις με καταλληλο και νοειται θεμιτο τροπο ώστε να σου διευκολυνουν αυτη την πορεια, αλλιως να τους βαζεις στην ακρη. Νοειται βεβαια ότι παντα υπαρχουν αυτοι οι λίγοι, οι πολύ δικοι μας, που θα μας συνοδευουν και θα ναι ουσιαστικα διπλα μας σ' αυτη την πορεια, μιλαω κατ' αναγκη δλδ για ολους τους υπολοιπους. Μάθε να διεκδικας καθως επιδιωκεις τους στοχους σου αυτους.
    Να απομονωνεις και να αποκομίζεις από τον καθενα με τον οποιο συναναστρεφεσαι, είτε καλό είτε παλιοχαρακτήρα, τα καλά του στοιχεια, καποια χαρακτηριστικα του τα οποια κρινεις ως καλα και βελτιωτικα για σενα, έστω κι αν κατα τα λοιπα τον απορριπτεις ως ανθρωπο, δλδ κραταμε απ τον καθενα τα καλα του. Αυτους που σε βλαπτουν ή δεν σου εμπνεουν εμπιστοσυνη μαθε να τους αντιμετωπίζεις, δωσε τους να καταλαβουν ότι δεν εισαι του χεριου τους, ότι δεν εισαι ατομο το οποιο μπορουν να ξεγελασουν ή πως ανέχεσαι και σιωπας.
    Εννοείται πως έχω στόχους. τι είναι ο άνθρωπος χωρίς στόχους ; ενα τίποτα. δε θα είχε νόημα η ζωή χωρίς στόχους.
    αυτό προσπαθώ να κάνω. να παίρνω τα καλα.

Όσο για το τελευταίο που λες να μη με ξεγελούν είναι το μονο σίγουρο. δεν αφήνω κανέναν να το κάνει. κι αν το κανει μετα τον βάζω στη θέση του κ όλα καλά. μπορω και το ελέγχω αλίμονο αν δεν μπορούσα.

Banned
    αισθανομαι ντροπη που εγραψα τοσο ασχετα κι ανορημα μηνυματα εδώ αλλα κι σε αλλα θεματα! νιωθω ασχημα γτ. δεν σεβαστηκα το θεμα του κάθε ενός αλλα κι τον προβληματισμο του. επρεπε να μην το κανω!! επρεπε να κρατηθω ,να μην παρασυρθώ στην αντιπαραθεση με το μνιμονιο αλλα κι με άλλες , όπως κοπελες 1, 2 αλλα κι 3! κοπελιες.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. επρεπε να αποδηξω την ανοτεροτηταμου κι να μην "χορεψω" στον ανορυμο, κι ηβριστικο αυτόν χορο!!!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 11-04-2014 at 23:09.

Senior Member
    Πολύ άσχημα και δεν ξέρω τι να κάνω γι' αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Last edited by Aeon; 11-04-2014 at 22:53.

Last edited by Aeon; 11-04-2014 at 22:53.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post

........
    Δεν χρησιμοποιούμε το πρόβλημα κάποιου για να τον κτυπήσουμε, και μάλιστα σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης.
    Έτσι δεν είναι?
    Last edited by Aeon; 11-04-2014 at 23:01.
    γιάννης

Banned
    ας το αναλυσουμε λιγο..

Ώρες-ώρες νιώθω μόνη μου.όχι με την έννοια οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου αλλά μια υπαρξιακή μοναξιά,
    αν νιοθεις μονη σου τοτε απλα βρες παρεα η ψαξε να βρεις καταληλους ανθρωπους για σενα ποσες φορες αυτο ειναι κ η λυση σε πολα προβληματα

Η άλλη μοναξιά που νιώθω μερικές φορές είναι αυτή που μου λέει οτι δε θέλω να μπλέκω με άνθρωπο.
    κ ομως αυτο το σκεπτικο δε θα σε βγαλει πουθενα εκτος απο δυσκολιες για το καθε ανθρωπο υπαρχει ο καταληλος για αυτον λενε πχ οτι τα αντιθετα ελκονται τελικα αυτο συμβαινει οταν βρεις το καταληλο (οχι απαραιτητα ερωτικα) απλα θα τεριαζεις μαζι του κ αυτο θα σε φερει σε μια ισσοροπια πες (παραδειγμα)
    γιατί δεν είμαι δεκτική κ ανεκτική είτε γιατί ούτε οι άλλοι πιθανώς να μην με ανέχονται.
    αυτο ακουγετε κ σαν δικαιολογια ομως για να βολευτεις μεσα στις μοναξιες σου

Παρόλα αυτά βλέπω πως τη μοναξιά την προκαλώ μονη μου διώχνοντας ανθρώπους που δε θεωρώ οκ-και καλά κάνω διότι έτσι είναι,κ κάνω το σωστό εκείνη την ώρα αυτό που νιώθω κ βέβαια δεν το μετανιώνω
    δε το μετανιωνεις γιατι απλα δε σου τεριαζουν οπως ελεγα

αλλά υπάρχουν κ άτομα που βλέπω οτι γουστάρουν ν περνάνε χρόνο μαζί μου κ εκεί λέω οκ θα το δω αισιόδοξα.
    αν σε γουσταρουν ειναι πιθανο να τα γουσταρεις κ συ αρα γιατι δε κανεις παρεα με αυτα? μηπως εχεις προκαταλιψεις?

Έχω μια διαίσθηση πως αν συνεχίσω έτσι κ δε συμβιβαστω με τον κόσμο κ τα ελαττώματά του, θα είμαι για πάντα μόνη.
    οχι!!!!!!!!!!!! μεσα σε τοσο κοσμο καπιον θα πετυχεις αρκει να σαι ικανη να τον αναγνωρισεις το μονο δυσκολο

Μήπως είμαι μαζόχα ;;;
    μια ψιλη..........

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κραταω την κυτταριτιδα μου για το e psychology
    Axαχαχαχαχαχαχαχαχ Μου έφτιαξες την μέρα λέμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γιωργο , αν θες να ζητησεις συγγνωμη απο καποιαν , αν λεμε , πρωτα ζητας εσυ , και μετα περιμενεις κ απο τον αλλον να συναινεση .

Banned
    αν νιοθεις μονη σου τοτε απλα βρες παρεα η ψαξε να βρεις καταληλους ανθρωπους για σενα ποσες φορες αυτο ειναι κ η λυση σε πολα προβληματα
    Αυτό που είπα πάνω ήταν για το υπαρξιακό. οπότε οι φίλοι εδώ δεν δεν είναι λύση. ίσως στο επόμενο που είπα.
    κ ομως αυτο το σκεπτικο δε θα σε βγαλει πουθενα εκτος απο δυσκολιες για το καθε ανθρωπο υπαρχει ο καταληλος για αυτον λενε πχ οτι τα αντιθετα ελκονται τελικα αυτο συμβαινει οταν βρεις το καταληλο (οχι απαραιτητα ερωτικα) απλα θα τεριαζεις μαζι του κ αυτο θα σε φερει σε μια ισσοροπια πες (παραδειγμα)
    Μακάρι αν και δεν το πολύ πιστεύω...

αυτο ακουγετε κ σαν δικαιολογια ομως για να βολευτεις μεσα στις μοναξιες σου
    Μπορεί να μαι τόσο φρούτο ;;

δε το μετανιωνεις γιατι απλα δε σου τεριαζουν οπως ελεγα
    Όντως δεν το μετανιώνω. αλλά ποτε θα βρω ανθρώπους που να αξίζουν ; αν κ δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας όπως είπα.. ελπίζουμε.

αν σε γουσταρουν ειναι πιθανο να τα γουσταρεις κ συ αρα γιατι δε κανεις παρεα με αυτα? μηπως εχεις προκαταλιψεις?
    Με αυτά κάνω αλλά είναι πολύ λίγα. να μου πεις κ εγώ δεν ψάχνω ο,τι έχω είναι επειδή μου ήρθε στα χέρια.

Αυτό είναι το θέμα. οτι μέχρι να πετύχεις τα καλά θα σου πάρει χρόνια και αν γίνει αυτό.
    Ναι είμαι όντως μαζόχα. όπως κι εγωΐστρια.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν χρησιμοποιούμε το πρόβλημα κάποιου για να τον κτυπήσουμε, και μάλιστα σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης.
    Έτσι δεν είναι?
    Διαφωνώ πλήρως.
    ανάλογα με την περίπτωση το κάνουμε αυτό όχι σε ολους το ιδιο

Banned
    Last edited by Aeon; 11-04-2014 at 22:35.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-04-2014 at 22:35.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Last edited by Aeon; 11-04-2014 at 22:37.