Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 379
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 379 of 837 FirstFirst ... 279329369377378379380381389429479 ... LastLast
Results 5,671 to 5,685 of 12551
    Banned
    αν μπορεις να βρεις παρεα,
    για εξωτερικο δε χρειαζετε παρεα μιλας ανετα με οπιον θες σε γκρουπ κ γω στην αρχη το φοβομουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δοκιμασες να πας σε καποια οργανωμενη εκδρομη στο εξωτερικο για τουρισμο? ειναι πολυ καλη λυση για μοναχικους ανθρωπους.ειδικα για γυναικες, γιατι εδω τις κοιτανε με μισο ματι οταν ταξιδευουν μονες και θα ειναι πιεστικο.
    αν μπορεις να βρεις παρεα, πηγαινε καπου στην ελλαδα για μπανακια.
    Πολύ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα τώρα...ξέρω πάντως ότι θα μου έκανε πολύ καλό, θα ξέφευγα από όλα τα άσχημα που νιώθω εδώ...
    Όμως μάλλον θα πάω στο χωριό μου το Σαββατοκύριακο κι ακόμα κι αυτό το μικρό ταξίδι θα μου κάνει καλό...
    Έχει και θάλασσα οπότε ίσως κάνω και κανένα μπανάκι αν είναι αρκετά ζεστή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για εξωτερικο δε χρειαζετε παρεα μιλας ανετα με οπιον θες σε γκρουπ κ γω στην αρχη το φοβομουν.
    την παρεα την ειπα για τα μπανια στην ελλαδα.μια γυναικα την κοιτανε με λυπηση εδω οταν κανει διακοπες μονη. δυστυχως.
    για εξωτερικο συμφωνω.
    προσωπικα δεν θα μπορουσα να παω ταξιδι μονη μου, απο δικα μου κολληματα κι ευτυχως δεν χρειαζεται κιολας.
    αλλα ξερω πολυ κοσμο και ειδικα γυναικες που ταξιδευουν στο εξωτερικο μονες συνεχως και περνανε μια χαρα χωρις να αισθανονται δαχτυλοδεικτουμενες οπως στην ελλαδα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολύ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα τώρα...ξέρω πάντως ότι θα μου έκανε πολύ καλό, θα ξέφευγα από όλα τα άσχημα που νιώθω εδώ...
    Όμως μάλλον θα πάω στο χωριό μου το Σαββατοκύριακο κι ακόμα κι αυτό το μικρό ταξίδι θα μου κάνει καλό...
    Έχει και θάλασσα οπότε ίσως κάνω και κανένα μπανάκι αν είναι αρκετά ζεστή...
    τεεεελειο θα ειναι και στο χωριο εφοσον εχει σπιτι και θαλασσα! δεν χρειαζεται να ψαχνεις παρεα.
    καντο μη το αφησεις!!!!
    περιμενουμε εντυπωσεις.

Banned
    δε χρειαζετε οικονομικη δυνατοτητα με 300ε πας μεχρι κ εξωτερικο δε φανταζεσε ποσα μερη υπαρχουν γυρω μας να δεις αφου περναγαμε περαστικοι απο την αλβανια στο δρομο για τη κροατια κ μου λεγε η ............. αν μου ελεγαν οτι αυτο ειναι αλβανια δε θα το πιστευα λιγο πιο πανω στη βουλγαρια υπαρχει ενα απιστευτο μοναστιρι που το λενε μονη ριλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τεεεελειο θα ειναι και στο χωριο εφοσον εχει σπιτι και θαλασσα! δεν χρειαζεται να ψαχνεις παρεα.
    καντο μη το αφησεις!!!!
    περιμενουμε εντυπωσεις.
    Έγινε, θα σας πω αν καταφέρω τελικά να πάω γιατί είναι και οι εκλογές...

Αλέξανδρε, δεν μου περισσεύουν τώρα τα 300 ευρώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έγινε, θα σας πω αν καταφέρω τελικά να πάω γιατί είναι και οι εκλογές...

Αλέξανδρε, δεν μου περισσεύουν τώρα τα 300 ευρώ...
    Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τι σου συμβαίνει ακόμα;

Senior Member
    Το μηνυμα τροποποηθηκε απο την διαχειρηση για παραβιαση των ορων χρησης .

Αφου δεν εχω να πω τιποτα ...........
    Last edited by Macgyver; 24-05-2014 at 00:11.

Banned
    χαχα χα πως κ ετσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χαχα χα πως κ ετσι

Αφου δεν μουρχεται κατι , αν και αν γραψω κατι , μπουρδες θαναι........καλλιο η σιωπη .

Senior Member
    Ωρες ωρες ετσι βραδακι μεσα στην απολυτη ησυχια, με πιανει μια γλυκια νοσταλγια για τα χρονια τα παλια... τεσπα ελπιζω να ερθουν καλυτερα... και να τα ζησουμε.. η αλλιως οσα ερθουν, οσα πανε.. μαθημενοι ειμαστε ετσι κι αλλιως....

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    μια διαισθηση που λέει καμιά αλλαγή στον ορίζοντα για τον επόμενο καιρό ή και για πολλή καιρό ακόμα.... ίσως η σκέψη αυτή είναι αποτέλεσμα μιας φόρτισης απαισιοδοξίας. αλλά η διαισθηση...
    ακόμα και τον τροπο να ξέρει κανείς (ετσι τουλάχιστον λέει) πως να προχωρησει σε κατι.... αμα ειναι σε φαση που επιδιωκει κατι επίμονα συνηθως δεν γινεται τιποτα.
    ακόμα δεν εχει βρεθει η διαθεση με την οποία θα περάσει το καλοκαίρι. ίσως αυτα που συνιστουν φυγή να αποτελούν λύση για ηρεμία, αφού όντως ειναι πηγη ηρεμίας. οι περσινες συνηθειες και χώροι φαινεται να απωθουν, ωστοσο εκει θα μπορουσαν να ειχαν γινει πολύ περισσότερα....

Ηδη προκαταλαμβανεις μονος σου το αποτελεσμα . Δεν ειναι διαισθηση αυτο που νομιζεις . Μονος σου οδηγήσε σε αυτο το αποτελεσμα , ολες σου οι κινησεις, ολες σου οι σκεψεις σε κατευθυνουν στην απραξια και κατ επεκταση στην μοιρολατρεια .
    Επειτα αφου θα γινουν οπως εσυ τα κατευθυνες , θα δεις το αποτελεσμα ( που ομως στο βαθος σου αυτο επιθυμουσες ) και θα απογοητευθεις για αλλη μια φορα . Παραλληλα ομως θα χαρεις καπως που επαληθευτηκε η διαισθηση σου .

Ισως σε σενα η διαισθηση σου να ειναι η φυλακη σου .

Το οπλο σου η διαισθηση , γινεται ο φρουρος σου , ο κοφτης σου , σαν να σου λεει οτι μεχρι εδω εισαι φιλαρακο .

Εχεις ταυτισει την διαισθηση με τον ευατο σου . Οσο η διαισθηση σου επαληθευετε τοσο θα αισθανεσαι καλα με τον ευατο σου .

Μολις αισθανθεις να σε προδιδει η διαισθηση σου τοτε αισθανεσαι σαν να σε προδιδει ο θεος σου .

Σε ξαναπερνει απο κατω και σκεφτεσαι τι πηγε στραβα και σε προδωσε το οπλο σου . Ξανα σκεψεις επι σκεψεων . Η διαισθηση σου ειναι το διχτι ασφαλειας σου .

Aλλαξε στρατοπεδο .

Banned
    βιαστικος αισθανομαι. τρεχω και δε φτανω. ειμαι σε εγρηγορση, ενα fast forward που δεν ακολουθουν οι αλλοι, κι αυτο ειναι απογοητευτικο. γιατι να μην ειναι ποτε ξεκαθαρα κι αμεσα τα πραγματα ?

Quote Originally Posted by KENO View Post
    βιαστικος αισθανομαι. τρεχω και δε φτανω. ειμαι σε εγρηγορση, ενα fast forward που δεν ακολουθουν οι αλλοι, κι αυτο ειναι απογοητευτικο. γιατι να μην ειναι ποτε ξεκαθαρα κι αμεσα τα πραγματα ?
    Η ερωτηση σου δεν εχει σαφή απαντηση, σηκωνει φιλοσοφικη αναλυση.
    Π.χ Γιατι ετσι ειναι η ζωη, γιατι αλλιως δεν θα ειχε πλακα, γιατί όλα ειναι σκατά, για να εξασκηθουμε στην υπομονη κλπ, κλπ,
    Οι αποψεις διίστανται σε όλα τα φιλοσοφικα ρευματα.

Πως αισθανομαι? απαθης και χωρις ενεργεια, κουρασμενη. Μουδιασμενη