Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 837 FirstFirst ... 2836373839404888138538 ... LastLast
Results 556 to 570 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    πάλι τα ίδια, κουβεντα απο κοπελα που μ αρεσει που δειχνει ενδιαφερον της για μενα και πάλι κομπλαρα και δεν έκανα κάτι, το καλο όμως ότι την βλεπω καθημερινα και βαζω τον καλυτερο μου εαυτο όταν ειναι εκεί για να της κινω το ενδιαφερον. γιατι ρε γαμωτο να το παθαινω αυτο και να δειχνω ντροπαλός με κοπέλες που γουσταρω? δεν θελω να χασω την ευκαιρια αυτη τη φορά......και στο βαθος ο φοβος που με κάνει να παγωνω σε τετοεις καταστασεις και που παλευω να τον διωξω, δεν ειναι καλύτεροι μου οι άλλοι.
    ιωαννη
    πως σου φαινονται οι πιο 'επιθετικες" γυναικες? αυτες που διεκδικουν δλδ εναν ανδρα και δεν περιμενουν να κανει αυτος κινησεις? σε εξιταρουν η σε ξενερωνουν? μηπως θα επρεπε να απευθυνθεις σε αυτες, μεχρι να ξεμπλοκαρεις?

Senior Member
    Πονάωωωω...

Banned
    γαληνη και ηρεμια again. ηταν μια δυσκολη βδομαδα γεματη με νευρα, αηδια, σιχαμαρα χτες, μα και αποτυχημενες προσπαθειες επανενταξης στο συνολο. ευχαριστω οσους με στηριζουν (σ'αυτο το φορουμ -αν και υποστηριξης- δεν ειναι πολλοι, αλλου αναφερομαι). ολα μοιαζουν πιο ευκολα οταν δεν εισαι μονος σου.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ιωαννη
    πως σου φαινονται οι πιο 'επιθετικες" γυναικες? αυτες που διεκδικουν δλδ εναν ανδρα και δεν περιμενουν να κανει αυτος κινησεις? σε εξιταρουν η σε ξενερωνουν? μηπως θα επρεπε να απευθυνθεις σε αυτες, μεχρι να ξεμπλοκαρεις?
    πως να απευθυνθει οταν σου λεει ειναι ντροπαλος κι κομπλαρει ? μεσω dating site ή γραφειο ευρεσης συντροφου ? επισης συνηθως αυτες δε γουσταρουν τους κλειστους και τους ησυχους, νομιζω...

Banned
    Mετα απο επισκεψη στον οδοντιατρο για να φτιαξει την κουφαλα μου νιωθω πονο στο γνωστο σημειο που εχει γινει ο κρυπτονιτης μου το τελευταιο διαστημα . Ο ενας γιατρος λεει ειναι πρισμενος αδενας , ο αλλος λεει οτι πρεπει να κανω και αλλες εξετασεις και ενας τριτος λεει πως ειναι η γναθος μου που βγαινει ανα τακτα διαστηματα. Ποιο ειναι ειναι το προβλημα αληθεια γιατι με κουρασε αυτη η αναμονη . Σκεφτομαι ποσο ακομα αυτο το ριμαδη το μυαλο μου θα κανει παιχνιδια???? αληθεια ΠΟΣΟ????

Senior Member
    αισθάνομαι ότι χρειάζομαι τρυφερότητα...αγκαλίτσα και χαδάκια...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    αισθάνομαι ότι χρειάζομαι τρυφερότητα...αγκαλίτσα και χαδάκια...
    Ωραια η σκεψη σου Gypsy αλλα καλα θα ηταν να τα εχεις απο ατομο που οντως εννοει αυτου του ειδους μικρες μεν πραξεις ,μεγαλες δε σαν αισθημα. Συμφωνω κατι τετοιο θα ηταν ωραιο . Προς θεου ετσι μη το παρεις στραβα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mynrael View Post
    Ωραια η σκεψη σου Gypsy αλλα καλα θα ηταν να τα εχεις απο ατομο που οντως εννοει αυτου του ειδους μικρες μεν πραξεις ,μεγαλες δε σαν αισθημα. Συμφωνω κατι τετοιο θα ηταν ωραιο . Προς θεου ετσι μη το παρεις στραβα .
    εννοείται αυτό, γιατί τονίζεις κάτι αυτονόητο;

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    εννοείται αυτό, γιατί τονίζεις κάτι αυτονόητο;
    Αδειασε inbox σε παρακαλω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mynrael View Post
    Αδειασε inbox σε παρακαλω
    οκ μαι φρεντ

Banned
    Λεω να χτυπησω μια τυροπιτα με ενα κακαο πριν να παω σπιτι . Να κανω ενα μπανιο μαλλον πρωτα και μετα να χτυπησω αυτα που προειπα και επειτα να ξεραθω

Quote Originally Posted by KENO View Post
    πως να απευθυνθει οταν σου λεει ειναι ντροπαλος κι κομπλαρει ? μεσω dating site ή γραφειο ευρεσης συντροφου ? επισης συνηθως αυτες δε γουσταρουν τους κλειστους και τους ησυχους, νομιζω...
    Έμαθα φίλε να μην στηρίζομαι ούτε στα προξενιά ούτε στα dating site και γραφεια ευρεσης συντροφου, όχι μονο δε βρίσκεις αυτο που θες αλλά πέφτει και το ηθικό και η αυτοεκτιμηση σου με αυτες που σου συστηνουν. Από μόνος φίλε, στη real life, όσο δυσκολο κι αν ειναι , δεν υπαρχει άλλος τρόπος, όσο δυσκολο κι αν ειναι για το χαρακτηρα μου. Πάντως από την εμπειρία κατάλαβα ποιος ειναι ο τροπος για το άτομο μου να τους κινησω το ενδιαφερον και να τις κρατησω, με περισσοτερες πιθανοτητες. Φτανει να κανω μεσα απ τα βουνα που εχω μπροστα μου το πρωτο βημα και αυτο να χει συνεχεια. Αλλά γιατι ρε γαμωτο πάλι να ακουω το είσαι ησυχος και χαμηλων τόνων και να τις απομακρυνει αυτο? δεν μπορω να ειμαι με γυναικα που δε γουσταρω. όσες φορες έκανα τετοια σχέση είχε συντομη διάρκεια και ήταν αποτυχια επειδη κατα βαθος δεν τις ηθελα.
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη γειά. Στο "..Αλλά γιατι ρε γαμωτο πάλι να ακουω το είσαι ησυχος και χαμηλων τόνων και να τις απομακρυνει αυτο?.." άποψή μου είναι ότι ειλικρινά το πρόβλημα δεν τόχεις εσύ, αλλά η άλλη, που την έλκει ο τύπος, που βαράει το χέρι στο τραπέζι, επειδή είχε έναν τυραννικό πατέρα κι αυτό το πρότυπο θα το κουβαλά μέχρι να ψαχτεί. Εσένα δεν μπορεί να σ' "αναγνωρίζει" και για να το κάνει-αν ποτέ-ναι θέλει δουλειά αυτό.

Banned
    ηπια ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΧΑΣΙΣΑΛΕΥΡΟ κι εκανα κεφαλι παλι. τα βλεπω ολα μπλε-πρασινα και μωβ-κοκκινα. το μυαλο μου γυρναει ξανα γρηγορα κι αναρωτιμαι τι δουλεια εχω εγω εδω, στη χωρα της μιζεριας και των σκατων της ευρωπης ? ρε μαλακες χαραμιζομαστε και περναν τα καλυτερα μας χρονια το πηρατε χαμπαρι ή ειστε σε ληθαργο ακομη ? παρτε κι εσεις τιποτα καλο μπας και ξυπνησετε. να μαζευτουν ολα τα μπακουρια να παμε με κανα πουλμανετο σε ταξιδιωτικο γραφειο να κλεισουμε εκδρομα για ταϋλανδη να καλοπερασουμε. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΡΕ!!!!!!!! σεξοτουρισμο ναρκοτουρισμο κι οτι αλλο θελετε μεχρι να πεθανουμε. ναρκωτικα γραμμες τεραστιες φλατλαηνερζ πιο χοντρες απ'τα μουνοχειλα και με ανωμαλιες μεσα με τα ΛΕΗΝΤΙΜΠΟΫΣ στα κλαμπ ακομα να χορευουν γυμνα. ΜΠΑΝΚΟΚ λεμε οχι κοκεταρια και κοκ-ετ-αρια και υποτιθεμενη αρια φιλη και ψωνισμα υπερανω. εγω μονο την αγρια ξερω! ασταματητο ****** πρεζα και ειναι και πανφθηνα και ξερουν να φροντιζουν τους αντρες τους οχι σαν εδω που κανουν αγγαρεια. θα γινομαστε κομματια καθε βραδυ και το μετεπειτα δε θα υπαρχει, θα ψοφολογησουμε απ'τη διασκεδα. και τι να διασκεδα στην ελλαδα, ΛΙΒ ΓΙΟΡ ΜΥΘ ΙΝ ΓΚΡΙΣ κουραφεξαλα δεν υπαρχει διασκεδα εδω. σε καποια αλλη εναλλακτικη διασταση με λεγαν ΑΛΑΝ ΓΚΑΡΝΕΡ και ημουνα γαματος!

Banned
    μπορω να πω οτι ειμαι σε πολυ καλη ψυχολογια σημερα . Αν και εχω πιει ενα καφε και εχω ακομα μελλον μπροστα μου παρολα αυτα i feel good.

Senior Member
    Ψιλοπεριεργα....
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.