Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 380
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 380 of 837 FirstFirst ... 280330370378379380381382390430480 ... LastLast
Results 5,686 to 5,700 of 12551
    Banned
    υπαρχει κατι πολυ χειροτερο απο αυτους που δηλωνουν ξεκαθαρα οτι δε σε γουσταρουν (τουλαχιστον σε αυτους εκτιμω την ηλικρινια τους )ειναι αυτοι που στο παιζουν φιλοι σου κανουν τους καλους κ πισωπλατα θαβουν αλυπητα οπιον πετυχουν αρκει να μη τους βλεπει.. αυτους δεν αξιζει ουτε καλημερα να λες.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    υπαρχει κατι πολυ χειροτερο απο αυτους που δηλωνουν ξεκαθαρα οτι δε σε γουσταρουν (τουλαχιστον σε αυτους εκτιμω την ηλικρινια τους )ειναι αυτοι που στο παιζουν φιλοι σου κανουν τους καλους κ πισωπλατα θαβουν αλυπητα οπιον πετυχουν αρκει να μη τους βλεπει.. αυτους δεν αξιζει ουτε καλημερα να λες.
    αυτοί μάλλον νομίζουν ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας μη νομίζοντας ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι μας θάβουν
    είτε δεν έχουν με τι ν'ασχοληθούν και συνέχεια κακολογούν τους άλλους (γιατί λογικά δεν έχουν και πως να διασκεδάσουν τον άλλον)

Banned
    ετσι ακριβως ειναι ειχα γνωρισει καπια που δουλευε σε ενα γυμναστηριο καποτε που μου το παιζε φιλη ενω δεν υπηρχε τιποτα αληθινο πισω απο αυτο κ μετα χωρις καμια εξηγιση μου ελεγε δικαιολογιες για να με αποφευγει μια φορα τη πατησα αλλα δευτερ βελτιωσα τη τεχνικη ολοι καποτε ξυπνανε ακομα κ αυτοι που καποτε υπηρξαν αφελεις

Banned
    αισθανομαι υπερήφανος για τον τοπο που γεννηθηκα, για τις γειτονιες που μεγαλωσα!!!! είμαι υπερήφανος γτ. εδειξαν ότι είναι ρυζοσπαστικα δημοκρατες!!!! γτ. εδξαν ότι τα κυβερνικα τσιρακια δεν αξιζουν!! εδειξαν στα μνιμονια τον δρομο τους, να πανε στα σκουπίδια!!¨)¨)
    33% πειρε ο συριζα, και 14%η νουδου!! ,το αντιστοιχο πειραν κι τα αλλα, δλδη τα αντιμνιμονιακα κομματα πειραν πολλα !κι τα μνιμονιακα πηγαν εκει που πρεπει,
    μπορει να είναι ασχετο αμεσα με το φορουμ αλλα όχι εμεσα, δλδη , ετσι πρεπει να ειμαστε, να μην κλαιμε συνεχως, να αντιδραμε κι να αγωνιζόμαστε για μια καλητερη ζωη!! αρα? δειχνουν ότι δεν πρεπει να αφήνουμε στους ασχετουσ την ζωη μας, πρεπει να δράσουμε!! να παρουμε την ζωη στα χερια μας, να αντιδραμε παντα!!να μην μας περνει από κατω, να μην ειμαστε συνεχος το θυμα!! να παρουμε στα χερια μας την τυχη μας!! να δράσουμε, ετσι μονο θα φυγει η πικρα, η απογοητευση!!και θα ερθει το χαμογελο, και η ελπιδα

Senior Member
    χαρουμενη και δικαιωμενη
    αδυνατον να μην πεφτει μονιμως σε αντιφασεις ενας μυθομανης και να μην ξεφτιλιζεται.
    που να θυμαται ο κακομοιρης ποσα ψεματα λεει. ξεφευγει κι απο κανενα, με τετοιους ρυθμους...
    γελαει και το παρδαλο κατσικι ,παλι...
    σπεσιαλ θενκς στο φιλαρακι, για την ενημερωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τι σου συμβαίνει ακόμα;
    Δεν είναι δύσκολο... Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι παλεύω με την κατάθλιψη...ακόμα κι εκεί που ήμουν υπήρχαν στιγμές που ένιωθα κάποια μελαγχολία όπως και τώρα την νιώθω αλλά είναι σίγουρα λιγότερη απ' όταν είμαι συνέχεια στην πόλη...τώρα ταυτόχρονα νιώθω και λίγο ανάλαφρη, μάλλον με ωφέλησαν αυτές οι μέρες εκτός...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είναι δύσκολο... Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι παλεύω με την κατάθλιψη...ακόμα κι εκεί που ήμουν υπήρχαν στιγμές που ένιωθα κάποια μελαγχολία όπως και τώρα την νιώθω αλλά είναι σίγουρα λιγότερη απ' όταν είμαι συνέχεια στην πόλη...τώρα ταυτόχρονα νιώθω και λίγο ανάλαφρη, μάλλον με ωφέλησαν αυτές οι μέρες εκτός...
    Καλά λίγο από κατάθλιψη έχουμε όλοι-σκατά και γω το παλεύω χρόνια αυτό το κομμάτι αλλά δεν μπορώ να συνέλθω πλήρως...
    Το καλό είναι ότι ξέρω τί μου φταίει και το δουλεύω με την ψυχολόγο μου καθώς και με όλα τα μέσα που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αλήθεια πόσο χρονών είσαι;

Senior Member
    Καλά λίγο από κατάθλιψη έχουμε όλοι-σκατά και γω το παλεύω χρόνια αυτό το κομμάτι αλλά δεν μπορώ να συνέλθω πλήρως...
    Το καλό είναι ότι ξέρω τί μου φταίει και το δουλεύω με την ψυχολόγο μου καθώς και με όλα τα μέσα που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αλήθεια πόσο χρονών είσαι;
    Κι εγώ το δουλεύω όσο μπορώ...
    36 είμαι, εσύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    μμμ..........εγώ είμαι 31 στα 32
    Είναι δύσκολο τελικά τα ψυχολογικά και συγκεκριμένα τα τραύματα....αυτό έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι
    Ενα τραύμα αν συμβει στην ζωή μετά πάει γραμμή το πράγμα

Ενός κακού γενομένου-μύρια έπονται.

Banned
    μμμ..........εγώ είμαι 31 στα 32
    Είναι δύσκολο τελικά τα ψυχολογικά και συγκεκριμένα τα τραύματα....αυτό έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι
    Ενα τραύμα αν συμβει στην ζωή μετά πάει γραμμή το πράγμα

Ενός κακού γενομένου-μύρια έπονται.
    Οι πληγες επουλωνονται..Τωρα αμα μας τις ξυνουν ή τις ξυνουμε εμεις τοτε δεν κλεινουν ποτε και με το ξυσε-ξυσε ολο και καποια αλλη πληγη θα κανεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οι πληγες επουλωνονται..Τωρα αμα μας τις ξυνουν ή τις ξυνουμε εμεις τοτε δεν κλεινουν ποτε και με το ξυσε-ξυσε ολο και καποια αλλη πληγη θα κανεις.
    Οι πληγές δημιουργούν προβλήματα υγείας στο σώμα μνημόνιο και όταν κάποιος δεν έχει την υγεία του πλήρως,δεν μπορεί να είναι καλά...
    και το ένα κακό φέρνει το άλλο και ούτω καθεξής.!!

Μην το ψάχνεις,όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι καλά,προφανώς οι συνθήκες δεν ευνοούν προς αυτή την κατεύθυνση.
    Το χειρότερο είναι η απάθεια-γιατί όταν ψάχνεις να βοηθηθεις όλο και από κάπου μπορεί να πιαστείς και να πάρεις αφορμή για νέο ξεκίνημα...αν κάθεσει όολη μέρα σπίτι σου και μοιρολατρείς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!

Αυτά-καληνυχτώ

Senior Member
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 27-05-2014 at 11:38.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ποιον βριζεις παλι rem ? ολο καποιος σου φταιει , δεν κοιτας τον εαυτο σου , που εισαι ολο το πρωι , το μεσημερι κ το απογευμα στον η/υ ? και η διαχειρηση ειναι δυσαρεστημενη μαζι σου , οπως προκυπτει απο την σελιδα 1253 στο 'τι σκεφτεστε ' #18783 , γιατι αυτη η ανοχη απο την διαχειρηση , ναρχισουμε να βριζουμε κ εμεις , τα ' κοινα ' μελη , κ οχι προνομιουχα , σαν εσενα ?
    Ξέρεις κάτι ρε Άγγελε, λες για τους άλλους ότι είναι όλη μέρα στον υπολογιστή, ξεχνάς να βάλεις και τον εαυτό σου μέσα όμως. Όχι μόνο είσαι όλη μέρα μέσα, ψάχνεις και βρίσκεις και τα ποστ με ποια σειρά αναρτήθηκαν. Πραγματικά αυτό είναι πάρα πολύ αργόσχολο.

Κοίτα τα πράγματα από άλλη οπτική , γιατί νομίζω ότι τσάμπα γκρινιάζεις....

Senior Member
    ολα ακυρα ...............δεν βγαινει ακρη ...................
    Last edited by Macgyver; 27-05-2014 at 11:42.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλημερα undet , αυτες τις μερες απειχα απ τον υπολογιστη , αλλα ξεχνας οτι πασχω απο κτθλψη , η οποια σε κανει αργοσχολο , δυστυχως . Αν νομιζεις οτι εκνευριζομαι , κανεις λαθος ,αλλα η συγκεκριμενη ειναι η πιο καυγατζου , και το συγκεκριμενο ποστ , το ειχα φυλαξει εδω κ 1 μηνα πρπ , που δειχνει σκανδαλωδη ανοχη απο την διαχειρηση . Κ δεν λεω για τους αλλους , αν εξαιρεσουμε 2-3 μελη , που ολο πλακωνονται ( κ με μενα ) .......
    Δεν είμαι ειδικός για να εκφέρω γνώμη πάνω στο πρόβλημα που έχεις. Άπλα εφόσον έχεις θέμα με τα συγκεκριμένα μέλη , γιατί δεν τα τοποθετείς στην λίστα αγνοησης και έτσι θα είμαστε όλοι ήσυχοι.