Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 389
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 389 of 837 FirstFirst ... 289339379387388389390391399439489 ... LastLast
Results 5,821 to 5,835 of 12551
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Τρεις μήνες αφ' ότου ξεκίνησε η κατάθλιψη και ένα μιση μηνα αφού άρχισα αγωγή και ψυχοθεραπεία σε συνδυασμό με μια ευχάριστη αλλαγή στα εργασιακά μου αρχίζω να νιώθω επιτέλους καλά!! Ελπίζω να κρατήσει και να μη ξαναπέσω σ' αυτό το σκοτεινό πηγάδι.
    Τα ευχάριστα γεγονότα δρουν θεραπευτικά στην καταθλιψη. Αρκει να προκύψει ένα ευχάριστο γεγονός και ο κυκεώνας σκέψεων ειναι λες και ανατράπηκε.
    Αυτος ο κυκεώνας σκέψεων ειναι που κρατα το άτομο σε αδράνεια, σε απραξία. Ετσι η κατάθλιψη μετατρεπεται σε μια συνεχή κατασταση η οποία οξύνεται. Χρειαζεται πολλή κουραγιο να μπορει κανεις να ξεφυγει απ την αδρανεια και να δραστηριοποιηθει. Η δραστηριοποίηση αυτη μέσα από τις ευχάριστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει αποτελεί αποτελεσματικό τρόπο για να ξεφυγει κανεις απ αυτη την κατασταση ή τουλάχιστο να μειώσει την ένταση της.
    γιάννης

Senior Member
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Senior Member
    Κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν νιώθω αρκετά χαλαρή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατί? αγωνία - άγχος?
    μην μου πεις πως διαβαζες τόσες ώρες! η αγωνία και το άγχος δεν σε άφησαν να κλείσεις μάτι με το που ξάπλωσες.
    Αν διαβασες καλά (πιστευω πως το κανες τις προηγουμενες μερες παρα το άγχος) όσο κι αν σε βασανίζει τωρα η αυπνία να πας να γράψεις, ένα δυο καφεδες θα σε βοηθησουν ώστε να δώσεις το άπαν των δυνάμεων σου. Μην προεξοφλεις ότι δεν θα περάσεις, διάβασες! είναι όλα στη μνήμη σου! Με το που παίρνει κανεις το γραπτό κι αρχίζει να διαβαζει τα θέματα, τα άγχη ως εάν να εξαφανίζονται αυτόματα και η μνήμη επικεντρώνεται στο γραπτό και ειτε το θελει ειτε μη δεν περισπάται αλλού.
    ioannis2 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου,όμως δεν είναι οι εξετάσεις που δεν με αφήνουν να κοιμηθώ...έχω μεγάλο θέμα με τις αϋπνίες εδώ και κάποιες εβδομάδες και το ότι έγραφα σήμερα είναι απλά το κάτι επιπλέον...

Senior Member
    χαλια χαλια χαλια..μαυρα χαλια....

Banned
    κι εδω τα ιδια. πως εχουν καταντησει ετσι οι γυναικες γαμω τη παναγια και το χριστο ? γιατι λεγονται ανθρωποι αυτου του ειδους τα εκτρωματα που κοιτανε μονο το μουνι τους ? αφου δεν εχουν ανθρωπια μεσα τους. λουστειτε με βενζινη και αυτοπυρποληθειτε οσες ψαχνετε το τελειο!

Senior Member
    γυναικα ειμαι και εγω.... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... προσωπικα δε κοιταω το μ..... παντα τουσ αλλουσ.. γι αυτο καταντησα ετσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι εδω τα ιδια
    οι γενικεύσεις είναι το ίδιο επικίνδυνες με τις συμβουλές σου...

Banned
    δε το εγραψα για σενα γιατι δε σε ξερω, μπορει να ανηκεις στις εξαιρεσεις. ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος εξαιτιας του αλλου θεματος και γενικοτερα με τη μοναξια που υπαρχει σημερα.

Banned
    Μην τον παρεξηγειτε,ειναι θυμωμενος-φορτισμενος και ριχνει σαν ανθρωπος το μπινελικακι του!Ποσες φορες εμεις δεν εχουμε αναφωνησει "αντρες γουρουνια"..Απλα εδω τα γραπτα αποκτουν μια αλλη βαρυτητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    οι γενικεύσεις είναι το ίδιο επικίνδυνες με τις συμβουλές σου...
    τι εννοεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε το εγραψα για σενα γιατι δε σε ξερω, μπορει να ανηκεις στις εξαιρεσεις. ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος εξαιτιας του αλλου θεματος και γενικοτερα με τη μοναξια που υπαρχει σημερα.
    γιατι? τι εχεις? δυστυχωσ ολοι για καποιον λογο ειναι μαυρα χαλια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    τι εννοεις?
    το λουστείτε με βενζίνη κλπ...δεν είναι ο μόνος φορτισμένος εδω μέσα

Banned
    απλα νευριαζω ευκολα αλλα δεν υπαρχει κατι να ξεσπασω και το κανω με βρισιδια. αυτο δε το καταλαβαινει ο κοσμος και νομιζει οτι ειμαι παλιανθρωπος.

Senior Member
    ε ενταξει..πανω στα νευρα λεμε πολλα.. μη κοιτασ που καποιοι ειναι συγκρατημενοι ... και εγω συγκρατημενη ειμαι εδω μεσα.. αλλα βραζω....