Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 399
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 399 of 837 FirstFirst ... 299349389397398399400401409449499 ... LastLast
Results 5,971 to 5,985 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    σε καταλαβαινω..και εγω δε κοιμηθηκα κ πολυ καλα.. ειχα υπερβολικο στρεεσ.. προσπαθω να σκεφτω διαφορα κολπακια που εκανα πριν λιγο καιρο με τον αθλιο υπνο κ επιασαν τοπο.
    πινεισ καφεδεσ ?κ αν ναι τι καφε? κ ποσουσ? και επιησ αν πινεισ τσαι..
    Τώρα που είναι καλοκαίρι πίνω φραπέ, 3 την ημέρα...αλλά σκέφτομαι να τους μειώσω...τσάι δεν πίνω ιδιαίτερα αλλά σκέφτομαι να αντικαταστήσω κάποιους απ' τους καφέδες με παγωμένο τσάι, θα έχει λιγότερη καφεϊνη πιστεύω...
    Αν θυμηθείς τίποτα, πες μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    τιιιιιιιιιιιιιιιιιι??? θανααααατοσ.. το πρωτο που εκοψα... ποτε ξανα φραπε.. ενα καφε την ημερα αν μπορεισ και ντεκαφεινε.. εμενα δε μ αρεσει ο ντεκαφεινε οποτε πινω ενα την ημερα πολυ πολυ ελαφρυ..κ οχι φραπε.. κοριτσι ειναι νομοσ αυτος.. θα δεισ τεραστια διαφορα.. μα 3 φραπεεεεδεσ?? ακομα και 1 σε στελνει αλλου..
    δυστυχωσ ουτε τσαι.. το χα βρει κ εγω ωσ εναλαχτικη οταν εκοψα τουσ καφεδεσ.. 3 επινα κ εγω αλλα οχι φραπε. και το τσαι εχει μια ουσια που ειναι ισαξιας τησ καφεινησ.. δε θυμαμαι το ονομα τησ..
    επισησ οχι βαρια φαγητα το βραδυ.. γαλα ειναι το καλυτερο αν πινεισ..(εγω δε πινω).
    κ αν μπορεισ μεσα στη μερα να κουραζεσαι.. δουλευεισ?? αχ οχι ..κανε δουλειεσ στο σπιτι ακομα κ αν δε χρειαζεται.. βαλε τερμα τη μουσικη κ αρχισε να χορευεισ..να ξεσπα δηλαδη..να σ φευγει ολη η ενταση.. επισησ το βραδυ πριν ξαπλωσεισ ενα ζεστο μπανακι.. και το κορυφαιο και δυσκολο θα ελεγα τουλαχιστον για μενα...οταν ξαπλωσεισ να μην ανοιγεισ τηλεοραση και οχι υπολογιστη..

υ.γ. δε μπορεισ να πεισ..ρολαρισα..ολα τα θυμιθηκα..εγω με αυτα ειδα τεραστια διαφορα...μ τα χε πει κ ο γιατρο βεβαια.. οπωσ επισησ μ χε πει το βραδυ να εχω ενα βιβλιο να διαβαζω.. χαλαρο βιβλιο ομωσ..

Senior Member
    Νιωθω πολυ αγχωμενος και κουρασμενος. Κοιμηθηκα με .25mg ζαναξ και χαμομηλι χτες. Τα παντα με αγχωνουν πλεον.
    Δεν εχω ενεργεια, νιωθω μια μονιμη υπνηλια απο τις 12:30μμ που θα ξυπνησω μεχρι τις 7 το απογευμα. Δεν πινω καφε, δεν μ'αρεσει.

Senior Member
    κυκνε αυτά που σου λέει η thyra 7 είναι πολύ σημαντικά...
    προσπάθησε να κάνεις πράγματα μέσα στην ημέρα-θα νιώσεις πολύ καλύτερα και ωφέλιμη
    Δουλειες στο σπίτι πλύσιμο,πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην επιτρέπεις στους άλλους να "τρώνε"την καλή σου διάθεση....

Παραδειγμα....κάποτε η μάνα μου έκανε τα πάντα στο σπίτι και επειδή εγώ δεν δούλευα-επειδή δεν γινόταν....είχα υπερένταση γτ δεν έκανα σχεδόν τίποτα
    τωρα όμως που η μάνα μου της έδωσα να καταλάβει ότι χρειάζομαι πρωτοβουλίες νιώθω πολύ καλύτερα γιατί κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου και μου φεύγει και η υπερένταση και διαβάζω πολύ για να μαθαίνω πράγματα που με ενδιαφέρουν και προσφέρω εθελοντικά σε διάφορους συλλόγους...

Ολα αυτά στα λέω όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου,απλά και μόνο επειδή πέρασα και εγω από εκεί και πλέον προσπαθώντας να πάρω τη ζωή στα χέρια μου νιώθω πολύ καλύτερα!!!
    Πολλοί από εμας δεν καταλαβαίνουμε κάποιες φορές ότι πρέπει να λειτουργούμε αυτόνομα-κόβωντας τον ομφάλιο λώρο από τους γονείς μας και παίρνοντας την ζωή στα χέρια μας.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό!
    Χρειάζεται υπομονή και μεγάλη θέληση...ελπίζω να μην τα παίρνεις αυτά σαν κήρυγμα,αλλά σαν μία προσπάθεια βοήθειας και αλληλεγγύης

Μία βόλτα στο πάρκο καθημερινή πάντα βοηθάει και μας ανακουφίζει.
    Επίσης και τα ζωάκια κάνουν πολύ καλό-ο καθένας μας πρέπει να βρίσκει αυτό που του ταιριάζει,χρειάζεται όμως θέληση και υπομονή μέχρι να βγούμε από τον "λαβύρινθο"

Member
    Επίσης, να προσθέσω κι εγώ την άσκηση... Σε κουράζει και απολαμβάνεις το ύπνο! Αλλά το αργότερο 3 ώρες πριν την κατάκλιση. Διαφορετικά δε θα μπορείς να κοιμηθείς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    τιιιιιιιιιιιιιιιιιι??? θανααααατοσ.. το πρωτο που εκοψα... ποτε ξανα φραπε.. ενα καφε την ημερα αν μπορεισ και ντεκαφεινε.. εμενα δε μ αρεσει ο ντεκαφεινε οποτε πινω ενα την ημερα πολυ πολυ ελαφρυ..κ οχι φραπε.. κοριτσι ειναι νομοσ αυτος.. θα δεισ τεραστια διαφορα.. μα 3 φραπεεεεδεσ?? ακομα και 1 σε στελνει αλλου..
    δυστυχωσ ουτε τσαι.. το χα βρει κ εγω ωσ εναλαχτικη οταν εκοψα τουσ καφεδεσ.. 3 επινα κ εγω αλλα οχι φραπε. και το τσαι εχει μια ουσια που ειναι ισαξιας τησ καφεινησ.. δε θυμαμαι το ονομα τησ..
    επισησ οχι βαρια φαγητα το βραδυ.. γαλα ειναι το καλυτερο αν πινεισ..(εγω δε πινω).
    κ αν μπορεισ μεσα στη μερα να κουραζεσαι.. δουλευεισ?? αχ οχι ..κανε δουλειεσ στο σπιτι ακομα κ αν δε χρειαζεται.. βαλε τερμα τη μουσικη κ αρχισε να χορευεισ..να ξεσπα δηλαδη..να σ φευγει ολη η ενταση.. επισησ το βραδυ πριν ξαπλωσεισ ενα ζεστο μπανακι.. και το κορυφαιο και δυσκολο θα ελεγα τουλαχιστον για μενα...οταν ξαπλωσεισ να μην ανοιγεισ τηλεοραση και οχι υπολογιστη..

υ.γ. δε μπορεισ να πεισ..ρολαρισα..ολα τα θυμιθηκα..εγω με αυτα ειδα τεραστια διαφορα...μ τα χε πει κ ο γιατρο βεβαια.. οπωσ επισησ μ χε πει το βραδυ να εχω ενα βιβλιο να διαβαζω.. χαλαρο βιβλιο ομωσ..
    Τότε σαν τί καφέ θα μπορούσα να πίνω; Το χειμώνα έχουμε περισσότερες επιλογές, το καλοκαίρι όμως; Μόνο το φρέντο καπουτσίνο μπορώ να σκεφτώ...το γάλα δυστυχώς ούτε εμένα μ' αρέσει...
    Δεν δουλεύω αυτή την περίοδο, όχι...και με την κατάθλιψη δεν έχω διάθεση να κάνω δουλειές στο σπίτι αλλά ίσως προσπαθήσω να κάνω κάποιες που είναι σχετικά εύκολες...
    Αυτό με το βιβλίο ίσως με βοηθήσει περισσότερο...κανονικά μου αρέσει το διάβασμα αλλά με την έλλειψη διάθεσης το άφησα κι αυτό...ίσως να προσπαθήσω να ξαναρχίσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    κυκνε αυτά που σου λέει η thyra 7 είναι πολύ σημαντικά...
    προσπάθησε να κάνεις πράγματα μέσα στην ημέρα-θα νιώσεις πολύ καλύτερα και ωφέλιμη
    Δουλειες στο σπίτι πλύσιμο,πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην επιτρέπεις στους άλλους να "τρώνε"την καλή σου διάθεση....

Παραδειγμα....κάποτε η μάνα μου έκανε τα πάντα στο σπίτι και επειδή εγώ δεν δούλευα-επειδή δεν γινόταν....είχα υπερένταση γτ δεν έκανα σχεδόν τίποτα
    τωρα όμως που η μάνα μου της έδωσα να καταλάβει ότι χρειάζομαι πρωτοβουλίες νιώθω πολύ καλύτερα γιατί κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου και μου φεύγει και η υπερένταση και διαβάζω πολύ για να μαθαίνω πράγματα που με ενδιαφέρουν και προσφέρω εθελοντικά σε διάφορους συλλόγους...

Ολα αυτά στα λέω όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου,απλά και μόνο επειδή πέρασα και εγω από εκεί και πλέον προσπαθώντας να πάρω τη ζωή στα χέρια μου νιώθω πολύ καλύτερα!!!
    Πολλοί από εμας δεν καταλαβαίνουμε κάποιες φορές ότι πρέπει να λειτουργούμε αυτόνομα-κόβωντας τον ομφάλιο λώρο από τους γονείς μας και παίρνοντας την ζωή στα χέρια μας.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό!
    Χρειάζεται υπομονή και μεγάλη θέληση...ελπίζω να μην τα παίρνεις αυτά σαν κήρυγμα,αλλά σαν μία προσπάθεια βοήθειας και αλληλεγγύης

Μία βόλτα στο πάρκο καθημερινή πάντα βοηθάει και μας ανακουφίζει.
    Επίσης και τα ζωάκια κάνουν πολύ καλό-ο καθένας μας πρέπει να βρίσκει αυτό που του ταιριάζει,χρειάζεται όμως θέληση και υπομονή μέχρι να βγούμε από τον "λαβύρινθο"
    Όχι, μην ανησυχείς δεν τα παίρνω καθόλου σαν κήρυγμα
    Για πες μου αν θέλεις, σε τί συλλόγους συμμετέχεις; Εγώ σκέφτομαι αν δεν γίνει κάτι με δουλειά σύντομα ν' ασχοληθώ με ζωάκια πέρα από τα δικά μου...
    Ίσως να είναι και μια ευκαιρία να βγω απ' το σπίτι γιατί κανονικά με την κατάθλιψη δεν θέλω να πολυβγαίνω παρά μόνο για κάνα καφέ αλλά κι αυτό δεν γίνεται συνέχεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim1992 View Post
    Επίσης, να προσθέσω κι εγώ την άσκηση... Σε κουράζει και απολαμβάνεις το ύπνο! Αλλά το αργότερο 3 ώρες πριν την κατάκλιση. Διαφορετικά δε θα μπορείς να κοιμηθείς...
    Καλά, γυμναστική δεν πρόκειται να κάνω, δεν μ' αρέσει...αλλά έστω κι αν καταφέρω να κινητοποιηθώ και να βγαίνω λίγο έξω κάτι θα είναι...

Senior Member
    Χαίρομαι για την θετική σου στάση Κύκνε....

Είμαι μέλος στον ερυθρό σταυρό,τώρα θα φτιάξω και την καινούργια μου στολή......
    κάνουμε πράγματα για τους πιο "αδυναμους" ανθρώπους της κοινωνίας...και έτσι δίνοντας πράγματα παίρνεις και εσύ....εάν ξεκινήσεις να προσφέρεις στον συνάνθρωπο θα δεις ότι σιγά σιγά θα σου φύγει και η κατάθλιψη....φαίνεσαι καλός χαρακτήρας και έτσι θα είναι πιο εύκολο για σένα να επανέλθεις...

Επίσης βοηθάω λίγο και στον ζωοφιλο σύλλογο της πόλης μου...όχι πολύ συχνά όποτε μπορώ και έχω διάθεση.....εάν όμως κύκνε δεν έχεις κανένα κίνητρο είναι ακατόρθωτο να ξεπεράσεις την κατάθλιψή σου......κάνε ένα βήμα στην αρχή και μετά θα δεις ότι ολοένα θα γίνεσαι και καλύτερα-δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου...ένα βήμα την φορά και βλέπεις.....

Τσέκαρε και αυτόν τον σύνδεσμο και εγγράψου στις ενημερώσεις
    http://www.kariera.gr

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τότε σαν τί καφέ θα μπορούσα να πίνω; Το χειμώνα έχουμε περισσότερες επιλογές, το καλοκαίρι όμως; Μόνο το φρέντο καπουτσίνο μπορώ να σκεφτώ...το γάλα δυστυχώς ούτε εμένα μ' αρέσει...
    Δεν δουλεύω αυτή την περίοδο, όχι...και με την κατάθλιψη δεν έχω διάθεση να κάνω δουλειές στο σπίτι αλλά ίσως προσπαθήσω να κάνω κάποιες που είναι σχετικά εύκολες...
    Αυτό με το βιβλίο ίσως με βοηθήσει περισσότερο...κανονικά μου αρέσει το διάβασμα αλλά με την έλλειψη διάθεσης το άφησα κι αυτό...ίσως να προσπαθήσω να ξαναρχίσω...

freddo καπουτσινο..πολυ καλυτεροσ απο φραπε.... εγω αυτο πινω αλλα πολυ ελαφρυυυ....
    προσπαθησε να κανεισ λιγεσ δουλειεσ .. θα σ συνιστουσα μαγειρικη..πολυ καλη ψυχοθεραπεια.. στην αργη ισωσ να ζοριζεσαι λογω διαθεσησ αλλα μετα θα αλλαξει..
    το βιβλιο θα βοηθησει κ αφου σ αρεσει να διαβαζεισ.. εγω ακομα δε εχω αξιωθει ν παρω.. και μουσικη..βαλε χαρουμενη μουσικη..στην αρχη θα σ ξινισει αλλα μετα χωρισ να το καταλαβεισ θα ανεβεισ..

Banned
    ανουσιος. μηδεν% συνεργασια. και φυσικα ολες οι ευθυνες και οι κατηγοριες πεφτουν επανω μου. εγω ημουν ο κακιασμενος, ο αντικοινωνικος, ο μισανθρωπος, ο διαταραγμενος, ο επικινδυνος, ο τρελος. κι αυριο μεθαυριο θα λενε στη TV "ο δραστης που αντιμετωπιζε ψυχολογικα προβληματα" οπως στον πιτσιρικα απ'τη Γλυφαδα.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ανουσιος. μηδεν% συνεργασια. και φυσικα ολες οι ευθυνες και οι κατηγοριες πεφτουν επανω μου. εγω ημουν ο κακιασμενος, ο αντικοινωνικος, ο μισανθρωπος, ο διαταραγμενος, ο επικινδυνος, ο τρελος. κι αυριο μεθαυριο θα λενε στη TV "ο δραστης που αντιμετωπιζε ψυχολογικα προβληματα" οπως στον πιτσιρικα απ'τη Γλυφαδα.
    Χτες μου διαβαζε μια φιλη ενα αρθρο με ζωδια και αδικηματα..Ταυρος με καρκινο ειναι δολοφονοι χαχα!Τεσπα εσυ εισαι παραευαισθητο πλασμα που μαλλον πεφτεις στους λαθος ανθρωπους και σε βγαζουν εκτος εαυτου και ερχεσαι εδω και απλα τα χωνεις με το θαρρος της γνωμης σου και λενε να ο κακος κενο (και εγω το εχω πει) ενω εισαι πιο μαγκας απο ολους γιατι εχεις το θαρρος της γνωμης σου και της σκοτεινης σου πλευρας.Αυτα.

Banned
    το ειχα ποσταρει κι εγω εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post490006
    για τα υπολοιπα που γραφεις δεν εχω κατι να σχολιασω.

Banned
    Εισαι αρσενικο με τα ολα σου και δεν στην πεφτω μαλακοβλημα!Αυτα!Εχεις το θαρρος της γνωμης σου,δεν το παιζεις κατι αλλο και απλα ηθελα να στο πω εστω και απο ενα ποταπο φορουμ.

με μπερδεψες και το εγραψα αλλου!!

Banned
    και να θες να μου τη πεσεις εχεις αμαξι εχω σπιτι, ευκολο θα ειναι. :Ρ