Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 837 FirstFirst ... 3038394041425090140540 ... LastLast
Results 586 to 600 of 12551
    Banned
    Κουρασμενος και με ελαφρυ πονοκεφαλο . Νυσταζω και κρυωνουν τα ποδια μου

Banned
    αγχωμενος πρεπει να το παρω αποφαση να σηκωθω να ξεκουμπιστω απ'την ελλαδα πρωτου φυγουμε απ'το ευρω, γιατι μετα θα θελουμε βιζα και θα ειναι πιο δυσκολα. και κουρασμενος με τη μιζερη καθημερινοτητα μου που δε διασκεδαζω και δε ζω τη ζωη μου οπως πρεπει γιατι δεν υπαρχει τιποτα απολυτως δικο μου, ουτε μερος να μεινω.

Senior Member
    αισθανομαι σαν διφραγκακι τοσο δα μικρο :Ρ :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Απογοήτευση...τρομερή απογοήτευση...και την κάνει χειρότερη το γεγονός ότι τα άτομα που με κάνουν να νιώθω έτσι είχαν κι έχουν την υποχρέωση για το ακριβώς αντίθετο! Για να είναι δίπλα μου, για να με στηρίζουν, όχι για να μου επιτίθενται και να με κατακρίνουν! Και στην τελική αν δεν θέλουν να μου προσφέρουν στήριξη όπως οφείλουν, τουλάχιστον ας μην με κάνουν χειρότερα με την συμπεριφορά τους, ας με αφήσουν απλά ήσυχη! Δεν ζητάω τίποτα, απλά την ησυχία μου που τη δικαιούμαι!

Senior Member
    Χάλια. Δεν υπάρχει σταθερότητα, ούτε μέτρο, η λογική έχει εξατμιστεί. Σκέφτομαι τις πορνοστάρ και ερεθίζομαι.

Senior Member
    Τρομερή υπερένταση...

Senior Member
    Ενα κενο... Ανοιξα το παραθυρο πριν και ειδα στην απεναντι μερια του δρομου μια γατα ξαπλωμενη σαν νεκρη αλλα σαλευε λιγο. Μεχρι να βαλω το παλτο μου και να πεταχτω εξω ειχε πεθανει απο το κρυο. Λιγο πιο πριν να την εβλεπα θα την ειχα βαλει μεσα να ζεσταθει λιγο.. Λιγο πιο πριν να την εβλεπα..

Τεραστιο κενο που δεν το γεμιζει ουτε μουσικη ουτε τιποτα. Ποσα ζωακια και ανθρωποι αυτη τη στιγμη παλευουν με το κρυο εξω... Αισθανομαι τυψεις,σα να εχουν πεσει ολες οι αμαρτιες των ανθρωπων πανω μου.. Σαν μικρος Χριστος σταυρωνομαι και σκεφτομαι και ολους αυτους τους μικρους Χριστους που σταυρωνονται μαζι μου,κι ας ειναι μακρια μου. Παραξενο που τοσα συναισθηματα φτιαχνουν ολα μαζι μια μαυρη τρυπα στα σωθικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    Ενα κενο... Ανοιξα το παραθυρο πριν και ειδα στην απεναντι μερια του δρομου μια γατα ξαπλωμενη σαν νεκρη αλλα σαλευε λιγο. Μεχρι να βαλω το παλτο μου και να πεταχτω εξω ειχε πεθανει απο το κρυο. Λιγο πιο πριν να την εβλεπα θα την ειχα βαλει μεσα να ζεσταθει λιγο.. Λιγο πιο πριν να την εβλεπα..

Τεραστιο κενο που δεν το γεμιζει ουτε μουσικη ουτε τιποτα. Ποσα ζωακια και ανθρωποι αυτη τη στιγμη παλευουν με το κρυο εξω... Αισθανομαι τυψεις,σα να εχουν πεσει ολες οι αμαρτιες των ανθρωπων πανω μου.. Σαν μικρος Χριστος σταυρωνομαι και σκεφτομαι και ολους αυτους τους μικρους Χριστους που σταυρωνονται μαζι μου,κι ας ειναι μακρια μου. Παραξενο που τοσα συναισθηματα φτιαχνουν ολα μαζι μια μαυρη τρυπα στα σωθικα...
    Karisha μου, καταρχήν μην νιώθεις τύψεις, δεν φταις εσύ που δεν την είδες νωρίτερα...
    Επίσης μήπως είχε κάτι το ζωάκι; Μήπως ήταν χτυπημένο; Δεν πεθαίνουν έτσι εύκολα οι γάτες από το κρύο, στο λέω γιατί έχω πολλές έξω στην αυλή και ποτέ δεν μου έχει πεθάνει καμία από το κρύο τόσα χρόνια ούτε το χειμώνα, ακόμα και με χιόνια τα έχουν καταφέρει...έχουν σπιτάκια να μπούνε αν θέλουν αλλά ειλικρινά έτσι εύκολα από το κρύο αν δεν έχουν κάτι άλλο δεν πεθαίνουν καλό μου...

Senior Member
    Νιώθω να έχω κάνει το μεγαλύτερο κακό στην ζωή μου, από ένα λάθος, που έκανα και δεν ξέρω πως να επανορθώσω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Νιώθω να έχω κάνει το μεγαλύτερο κακό στην ζωή μου, από ένα λάθος, που έκανα και δεν ξέρω πως να επανορθώσω!
    ολα διορθωνονται κατσε καθαρισε λιγο το μυαλο σου και δες αυριο το πρωι τι θα κανεις
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    κομματια. δεν εχουμε παρoν, δεν εχουμε μελλον. αναρωτιεμαι τι λενε οι ψυχολογοι/ψυχιατροι για ολα αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας ? υπομονη το 2017 θα βγουμε απ'τη κριση και θα ζησουμε καλυτερα ? μηπως δε λενε και σας πλακωνουν χαπια να μη νιωθετε και να μη τους ρωτατε ?

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 30-01-2012 at 20:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ολα διορθωνονται κατσε καθαρισε λιγο το μυαλο σου και δες αυριο το πρωι τι θα κανεις
    Μακάρι νάταν κάτι τόσο απλό, ώστε να μπορούσα να δω τι θα ήταν το καλύτερο δυνατό! Σ' ευχαριστώ πάντως!
    Η αισιόδοξη νότα σου με κάνει και πάλι να ελπίζω..
    Νάσαι καλά και συ να βρεις την κατάλληλη λύση για το μικρό "αγριμάκι" σας

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 30-01-2012 at 20:29.

Banned
    Idella πηγαινε σβησε και τα αλλα στο 'τι σκεφτεστε' κι εκει βρισιδια εγραψα. ειμαι πολυ νευριασμενος σημερα με αυτο που μου συνεβη, θελω να σκοτωσω ανθρωπο!

Banned
    τοσο χαλαροςςςςςςςςςςςςς