Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 404
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 404 of 837 FirstFirst ... 304354394402403404405406414454504 ... LastLast
Results 6,046 to 6,060 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by πιανίστρια View Post
    καμια σχεση δεν ηταν καν ψυχολόγος αλλα ομοιοπαθητικός και αντίθετα με ξεμπερδεψε σε πολλα θεματα και μου έδωσε συμβουλές και είχε έρθει και σε αντιπαράθεση μαζι μου και με εκανε να μην αισθάνομαι ασχημα αλλα να ξανάσκευτώ καποια πραγματα είτε θετικα ειτε αρνητικά
    σαφως δε μπορω να τα πετυχω ολα με τη πρωτη οποτε οτι μου ξεφευγει θα με διορθωνεις...

μηπως μπορεις να μου πεις ενα παραδειγμα ακομα για να μπω λιγο στο κλιμα λιγο καλυτερα...

Banned
    να πω κ κατι αλλο μιλαγα με τη μυσπ σε αρκετα πμ για πολυ καιρο κ με παρεπεμψε σε ενα αρθρο που με βοηθησε αρκετα το καιρο που περναγα πολυ δυσκολα ειναι πρεγματικα σοφα οσα γραφει

http://hristospanagia3.blogspot.gr/2...st_3.html#more

Senior Member
    Πολύ ωραία παραπομπή Αλέξανδρε!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Πολύ ωραία παραπομπή Αλέξανδρε!
    τα ωραια τα εχω φυλαγμενα σαν ασσους στο μανικι αλλα οταν δε μπορω να στηλω πμ τα βλεπετε... κοιτα αυτο χαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=KlQszSWzzic

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα TRAGIC

Banned
    τωρα που αφησα κ μουσι ελα να σε ευλογισω τεκνον μου αληλουια αληλουια αληλουια

Banned
    κ εγω προτιμώ μοναχική ζωη παρα άθλια !!
    λοιπον το ξανασκεφτηκα βασικα αυτο που ελεγες ελπιζω να βελτιωσω τη τεχνικη σε αυτο το ποστ οταν λες οτι προτιμας τη μοναχικη ζωη μηπως ενοεις οτι καπιοι ανθρωποι σε απογοητευσαν κ κατεληξες στο συμπερασμα καλυτερα μονη μου παρα με αυτους?

Senior Member
    καμια σχεση δεν ηταν καν ψυχολόγος αλλα ομοιοπαθητικός και αντίθετα με ξεμπερδεψε σε πολλα θεματα και μου έδωσε συμβουλές και είχε έρθει και σε αντιπαράθεση μαζι μου και με εκανε να μην αισθάνομαι ασχημα αλλα να ξανάσκευτώ καποια πραγματα είτε θετικα ειτε αρνητικά
    πιανιστρια καλησπερα..μιλησε μ λιγο για τον ομοιοπαθητικο..

Banned
    στο τελος θα γινω κ γω βιολιτζης κ θα συμπληρωθει το καρε... ετσι κ αλλιως ολο το βιολι μου εχω

Member
    Αισθανομαι ενα απεραντο κενο μεσα μου..

Senior Member
    Κουρασμένη, μόνη και λυπημένη...δεν πάμε καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κουρασμένη, μόνη και λυπημένη...δεν πάμε καλά...

Kυκνε , επειδη εχω κεγω κτθλψη , οχι σε τετοιο βαθμο , αλλα αρκετη ωστε να με καθηλωνει σπιτι μου , απηλλαγην απο το αγχος της καταθλιψης , με το φαρμακο Lyrica , αλλα οχι απο την κτθλψη , κανενα αντκτθλκο δεν εφερε αποτελεσμα , τακοψα , κ χειροτερα δεν ειμαι .

Senior Member
    [QUOTE=Κύκνος;491421][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="#ff33ff"]Όσον αφορά εμένα ίσως να μην έχω κόψει τον ομφάλιο λώρο με τη μητέρα μου επειδή με μεγάλωσε υπερπροστατευμένη κι εγώ έτσι δεν έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου...επίσης είμαι πολύ ευαίσθητη και τέλος η κατάθλιψη με κάνει ακόμα περισσότερο ευαίσθητη κι ευάλωτη νομίζω...

Kυκνε , μην αισθανεσαι ασχημα που δεν εχεις κοψει τον ομφαλιο λωρο , η κτθλψη ( η original , οχι η μαιμου κτθλψη ) σε αποδιοργανωνει πληρως , δεν μπορεις να λειτουργησεις , δυσκολευεσαι να αυτοεξυπηρετηθεις , να αισθανθεις οτι πατας στα ποδια σου , η παραμικρη δυσκολια σε αναστατωνει , δεν μπορεις να δεις μελλον , κ ο καταθλιπτικος , ο original , δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του , γιατι δεν ξερει τι του συμβαινει , στα λεω ολα αυτα , γιατι κ εγω ετσι αισθανομαι , μην κοιτας που δεν τα γραφω . Η διαφορα μας ειναι οτι ειμαι πιο ψυχραιμος ( μαλλον ) απο σενα , λογω ηλικιας κ συνεπακολουθων δυσαρεστων εμπειριων .Αγγελος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kυκνε , μην αισθανεσαι ασχημα που δεν εχεις κοψει τον ομφαλιο λωρο , η κτθλψη ( η original , οχι η μαιμου κτθλψη ) σε αποδιοργανωνει πληρως , δεν μπορεις να λειτουργησεις , δυσκολευεσαι να αυτοεξυπηρετηθεις , να αισθανθεις οτι πατας στα ποδια σου , η παραμικρη δυσκολια σε αναστατωνει , δεν μπορεις να δεις μελλον , κ ο καταθλιπτικος , ο original , δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του , γιατι δεν ξερει τι του συμβαινει , στα λεω ολα αυτα , γιατι κ εγω ετσι αισθανομαι , μην κοιτας που δεν τα γραφω . Η διαφορα μας ειναι οτι ειμαι πιο ψυχραιμος ( μαλλον ) απο σενα , λογω ηλικιας κ συνεπακολουθων δυσαρεστων εμπειριων .Αγγελος .
    Τα φάρμακα δεν τολμώ να τα κόψω...
    Όσο για την κατάθλιψη έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι ειδικά στο ότι σε αναστατώνει η παραμικρή δυσκολία κι ότι δεν μπορείς να δεις μέλλον...έτσι κι εγώ...δεν μπορώ να δω μέλλον κι έχω κουραστεί να νιώθω τόσο δυστυχισμένη...όλα είναι μάταια τελικά, ότι προσπάθεια και να κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Eιναι φυσιολογικο Κυκνε , μετα απο τοσα χρονια , να εχεις κουραστει , καταλαβαινω . Εχει τα ορια αντοχης του ο καθενας .