Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 408
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 408 of 837 FirstFirst ... 308358398406407408409410418458508 ... LastLast
Results 6,106 to 6,120 of 12551
    Senior Member
    Παραμύθια δεν είναι καθόλου,απλά προσπαθούμε όσο το δυνατόν να βοηθάμε τα μέλη.....οκ όπως επιθυμείς.

@Ιωάννης2 ναι ακριβώς αυτό εννοούσα Γιάννη,σιγά να μην διαφωνούσα μαζί σου!

Senior Member
    Νευρα.... Τελικα ειχα δικιο για τον εαυτο μου.... :-(

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Παραμύθια δεν είναι καθόλου,απλά προσπαθούμε όσο το δυνατόν να βοηθάμε τα μέλη.....οκ όπως επιθυμείς.
    οποιαδηποτε θεωρια για το πως να ριξεις τις γυναικες μου φαινεται παραμυθι. το στημενο ποτε δε λειτουργει.

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να ρίξεις καμία γυναίκα ΚΕΝΟ όταν θα είσαι έτοιμος και ασφαλής με τον εαυτό σου αυτό θα βγει από μόνο του,δεν χρειάζεται να κάνεις προσπάθειες-ούτε εξαρτάται η ευτυχία μας από το αν θα κάνουμε σεξ με κάποιον άλλο ή όχι...

Αλλά ο καθένας όπως νιώθει.....
    Και σταματάω εδώ.!

Δεν χρειάζεται να ρίξεις καμία γυναίκα ΚΕΝΟ όταν θα είσαι έτοιμος και ασφαλής με τον εαυτό σου αυτό θα βγει από μόνο του,δεν χρειάζεται να κάνεις προσπάθειες-ούτε εξαρτάται η ευτυχία μας από το αν θα κάνουμε σεξ με κάποιον άλλο ή όχι...

Και σταματάω εδώ.!
    ..απλά να συμπληρώσω,
    μπορεί καποιος να κάνει καθημερινά σεξ επι πληρωμή εννοειται αλλά μην έχει την ικανότητα να φτιάξει μια καλή σχέση.

συμφωνω με ΚΕΝΟ ότι το στημενο δε λειτουργεί, όπως και όταν η άλλη καταλαβαίνει ότι πνίγεσαι για σχέση. Στημενο όμως δεν υφίσταται γι αυτους που εχουν αποκτησει εμπειρια στον τομέα σχέσεις και έτσι ξέρουν να γοητεύουν. Λέω να το αφηνω στο φλου, αλλά με τα ματια ανοικτα.
    γιάννης

Senior Member
    Ετσι και ετσι..Διαβασα σε ενα σαιτ για εναν 26χρονο που 'εφυγε' ενω διασκεδαζε σε ενα μπαρ στην Πατρα..
    11/12/2006

Banned

Και σταματάω εδώ.!
    αν πας σε κανενα κομοτηριο να σιδερωσεις το μαλι πας κ σε κανενα γυμναστηριο να κανεις μερικα διακοσμιτικα μπρατσα μαθαινεις κ κατι πχ αγγλικα (οπως εκανε ο θειος μου) για να το παιζει κ καλα φιλομαθης στις γκομενες (αφου μονο αυτο τον ενδιεφερε κ τιποτε αλλο) λες στους αλλους αυτο που θελουν να ακουσουν κ τους κανεις το καλο παιδι κ μπαινεις στο μπανιο κ αδειαζεις πανω σου αφρολουτρα ενα μπουκαλι θα σου πω εγω ποσες θα ριξεις μαλον καμια ντουζινα που θα ρθουν νυχτα κ θα φυγουν πρωι.

κ αφου γερασε κ δεν επιαναν πια ολα τα διακοσμιτικα στιχεια πανω του μετα το επαιζε κλαμενο @@ αφου μετα απο χιλιες γκομενες που κοιμηθηκε μαζι τους ουτε μια δε καταφερε να κρατησει με το διακοσμητικο μυαλο του.

Senior Member
    Μπράβο Αλέξανδρε,έτσι όπως τα λες είναι....
    πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας σε όλα τα πράγματα και να κάνουμε μία υγιή σχέση στο τέλος γιατί μόνο ένας άνθρωπος θα μας μείνει για το τέλος.

Senior Member
    Τρομερά αναστατωμένη...τρέμω...ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή νύχτα γι' ακόμη μια φορά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κοιμηθηκες λιγο ε? Ενα βιβλιαρακι διπλα σου δεν θα βοηθουσε πιστευεις?
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Κοιμηθηκες λιγο ε? Ενα βιβλιαρακι διπλα σου δεν θα βοηθουσε πιστευεις?
    Ναι, κοιμήθηκα λίγο, από τις 6 είμαι ξύπνια χωρίς λόγο να σηκωθώ τόσο νωρίς αλλά δεν άντεξα να στριφογυρίζω άλλο στο κρεβάτι...ξύπνησα πολλές φορές μέσα στη νύχτα, έβλεπα σκοτάδι έξω και φοβόμουν οπότε στις 6 αν κι ήταν ακόμα σκοτεινά αγανάκτησα κι είπα να σηκωθώ, από το να υποφέρω...όταν ασχολείσαι με κάτι ξεχνάς έστω κάπως το φόβο...και τώρα χαίρομαι που επιτέλους ξημέρωσε...
    Όσο για το βιβλίο, εννοείς να το διαβάσω αν ξυπνήσω νωρίς για να ξανακοιμηθώ; Μπα, δυστυχώς δεν νομίζω να βοηθούσε γιατί όταν μόλις έχω ξυπνήσει δεν με τραβάει αυτό, ούτε μπορώ να συγκεντρωθώ...αντιθέτως έκανα καφέ, χωρίς καφέ δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ξανα αδικημενος. να θες να αγορασεις ναρκωτικα, οχι τιποτα σπουδαιο λιγο lsd λιγο ecstasy, και να σου πουλαν γυαλια ηλιου. να θες να γνωρισεις καμια ζουμερη ξανθουλα γαλανοματα τουριστρια (περισσοτερα χαρακτηριστικα δε γραφω μη ζηλεψει καμια εδω και αρχισει τα πουστριλικια παλι), και το μονο που βλεπεις ειναι τα ιδια και τα ιδια σαχλοκουδουνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ξανα αδικημενος. να θες να αγορασεις ναρκωτικα, οχι τιποτα σπουδαιο λιγο lsd λιγο ecstasy, και να σου πουλαν γυαλια ηλιου. να θες να γνωρισεις καμια ζουμερη ξανθουλα γαλανοματα τουριστρια (περισσοτερα χαρακτηριστικα δε γραφω μη ζηλεψει καμια εδω και αρχισει τα πουστριλικια παλι) και το μονο που βλεπεις ειναι τα ιδια και τα ιδια σαχλοκουδουνα.
    μα τετοια γκαντεμια!!! καποιος θα σε ματιαξε!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    μα τετοια γκαντεμια!!! καποιος θα σε ματιαξε!!
    :-( :-( :-( :-( :-(

Senior Member
    Σαν να μου λείπει αέρας...δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά...