Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 409
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 409 of 837 FirstFirst ... 309359399407408409410411419459509 ... LastLast
Results 6,121 to 6,135 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σαν να μου λείπει αέρας...δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά...
    για χαλάρωσε λίγο................
    κάνε λίγο διαλογισμό κάθε μέρα να δεις πόσο θα σε βοηθήσει.....
    βάλε στο youtube διαλογισμός και θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα....

Κάθε μέρα που γράφεις κύκνε είσαι πολύ πεσμένη-κάνε έναν διαλογισμό και ξεκουράσου μετά ή πήγαινε μια βολτα αργότερα...που θα πέσει ο ήλιος.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    για χαλάρωσε λίγο................
    κάνε λίγο διαλογισμό κάθε μέρα να δεις πόσο θα σε βοηθήσει.....
    βάλε στο youtube διαλογισμός και θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα....

Κάθε μέρα που γράφεις κύκνε είσαι πολύ πεσμένη-κάνε έναν διαλογισμό και ξεκουράσου μετά ή πήγαινε μια βολτα αργότερα...που θα πέσει ο ήλιος.!
    Δεν θέλω να φανώ απαξιωτική αλλά τί διαλογισμός τώρα; Αυτά είναι για όταν μπορείς να είσαι ψύχραιμη (να το κρατήσω στα υπόψιν για τέτοιες στιγμές, μάλιστα) και τώρα κάθε άλλο παρά ψύχραιμη είμαι...κλαίω κατά διαστήματα, τρέμουν τα χέρια μου, έχω ταχυκαρδία και σε κάποιες φάσεις ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω...αν το απόγευμα μου περάσουν αυτά, μπορεί να βγω...αλλά τώρα είναι τόσο οδυνηρά όλα αυτά, μακάρι να μπορούσα να τα σταματήσω αμέσως! Νιώθω πως θα τρελαθώ!
    Αν μπορείς να με βοηθήσεις κάπως σ' αυτό θα σου είμαι ευγνώμων ή έστω αν θέλεις κάνε μου παρέα γιατί κοντεύω να κλατάρω σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν θέλω να φανώ απαξιωτική αλλά τί διαλογισμός τώρα; Αυτά είναι για όταν μπορείς να είσαι ψύχραιμη (να το κρατήσω στα υπόψιν για τέτοιες στιγμές, μάλιστα) και τώρα κάθε άλλο παρά ψύχραιμη είμαι...κλαίω κατά διαστήματα, τρέμουν τα χέρια μου, έχω ταχυκαρδία και σε κάποιες φάσεις ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω...αν το απόγευμα μου περάσουν αυτά, μπορεί να βγω...αλλά τώρα είναι τόσο οδυνηρά όλα αυτά, μακάρι να μπορούσα να τα σταματήσω αμέσως! Νιώθω πως θα τρελαθώ!
    Αν μπορείς να με βοηθήσεις κάπως σ' αυτό θα σου είμαι ευγνώμων ή έστω αν θέλεις κάνε μου παρέα γιατί κοντεύω να κλατάρω σήμερα...

κυκνακι μου ακου... ξαπλωσε στο κρεβατι ανασκελα.. παρε χαλαρεσ ανασες.. μετα σφιξε τα δαχτυλα σου σα μπουνια με ολη σ τη δυναμη για 5 δευτερα.. επανελαβε το 3 4 φορεσ.. θα δεισ διαφορα.. κ βαλε κ χαλαρη μουσικουλα.θα σε βοηθησει πολυ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    κυκνακι μου ακου... ξαπλωσε στο κρεβατι ανασκελα.. παρε χαλαρεσ ανασες.. μετα σφιξε τα δαχτυλα σου σα μπουνια με ολη σ τη δυναμη για 5 δευτερα.. επανελαβε το 3 4 φορεσ.. θα δεισ διαφορα.. κ βαλε κ χαλαρη μουσικουλα.θα σε βοηθησει πολυ!!!
    Δεν μπορώ να ξαπλώσω όταν είμαι φοβισμένη, φοβάμαι ακόμα πιο πολύ...και μόνο που το σκέφτηκα με πιάσαν τα κλάματα...συγγνώμη που σας δυσκολεύω παιδιά αλλά πραγματικά είμαι διαλυμένη σήμερα...ίσως είχε δίκιο κάποιος που είχε πει πως είμαι χαμένη περίπτωση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν μπορώ να ξαπλώσω όταν είμαι φοβισμένη, φοβάμαι ακόμα πιο πολύ...και μόνο που το σκέφτηκα με πιάσαν τα κλάματα...συγγνώμη που σας δυσκολεύω παιδιά αλλά πραγματικά είμαι διαλυμένη σήμερα...ίσως είχε δίκιο κάποιος που είχε πει πως είμαι χαμένη περίπτωση...
    Οποιος σου το είπε αυτό είναι απλά ένας παλιοχαρακτήρας και μισός που σίγουρα έχει μεγάλο πρόβλημα.!
    Φόβο γιατί έχεις;
    Οι γονείς σου πως συμβάλουν σε αυτό;

Senior Member
    Κύκνος... Πόσο σε καταλαβαίνω... Νιώθω ακρίβως το ίδιο πράγμα με εσένα και σήμερα και κάθε μέρα... Εϊναι πολύ άσχημο! Κουράγιο και σε εσένα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οποιος σου το είπε αυτό είναι απλά ένας παλιοχαρακτήρας και μισός που σίγουρα έχει μεγάλο πρόβλημα.!
    Φόβο γιατί έχεις;
    Οι γονείς σου πως συμβάλουν σε αυτό;
    Έχω γενικά μια φοβία ότι μπορεί κάποιος να μου κάνει κακό, φοβία που βασίζεται σε ένα άσχημο γεγονός του παρελθόντος...έχω ανοίξει παλιότερα και σχετικό θέμα αλλά ίσως να μην το έχεις δει...Τώρα όμως με τρόμαξε κάποιος άλλος αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα δυστυχώς, πάντως φοβάμαι πολύ! Στους γονείς μου προσπαθώ να μη δείξω τίποτα γιατί δεν με καταλαβαίνουν...
    Πήρα τη γιατρό τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπε ότι αυτό είναι σωματοποίηση του άγχους και να πάρω ένα επιπλέον αγχολυτικό όπως κι έκανα οπότε ελπίζω ότι μόλις δράσει θα συνέλθω αλλά αν μπορείτε μη με αφήσετε μόνη μου τώρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    Κύκνος... Πόσο σε καταλαβαίνω... Νιώθω ακρίβως το ίδιο πράγμα με εσένα και σήμερα και κάθε μέρα... Εϊναι πολύ άσχημο! Κουράγιο και σε εσένα..
    Πω πω, κάθε μέρα; Και πώς το αντέχεις; Εγώ θα είχα σαλτάρει...πρέπει να έχεις δύναμη μέσα σου...επίσης κουράγιο σου εύχομαι για να το αντιμετωπίζεις...

Senior Member
    Μα δεν το αντέχω αυτό είναι το θέμα.. Και δεν ξέρω και τι να κάνω για να ξεκολλήσω από αυτό. Δυστυχώς. Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι κάποια στιγμή να φύγουν όλα αυτά

Senior Member
    Μα δεν το αντέχω αυτό είναι το θέμα.. Και δεν ξέρω και τι να κάνω για να ξεκολλήσω από αυτό. Δυστυχώς. Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι κάποια στιγμή να φύγουν όλα αυτά
    Μακάρι Θεέ μου...
    Βλέπεις κάποιον ειδικό;

Senior Member
    Ναι ψυχολόγο... Γιατί υποφέρω από άγχος. Υπερβολικό θα έλεγα με αποτέλεσμα να παθαίνω ένα σωρό ψυχοσωματικά μαζί με φόβο για τα πάντα.. τι να πω πια... Θα δείξει. Εσύ;

Senior Member
    Ναι ψυχολόγο... Γιατί υποφέρω από άγχος. Υπερβολικό θα έλεγα με αποτέλεσμα να παθαίνω ένα σωρό ψυχοσωματικά μαζί με φόβο για τα πάντα.. τι να πω πια... Θα δείξει. Εσύ;
    Κι εγώ...και σε ψυχίατρο και σε ψυχολόγο...στη μία για τα φάρμακα και στην άλλη για να μπορώ να μιλάω περισσότερο που το έχω κι αυτό ανάγκη...
    Πω πω, από την ένταση τώρα έχουν σφιχτεί οι μύες μου στην πλάτη...άντε να δράσει το αγχολυτικό...

Senior Member
    εγώ αυτό με την ένταση το παθαίνω στο λαιμό. Νιώθω ένα απίστευτο σφίξιμο στο λαιμό που δεν φεύγει με τίποτα λες και κάποιος προσπαθεί να με πνίξει. Πόσο καιρό υποφέρεις απο αυτό; Τα φάρμακα σε βοηθάνε καθόλου;

Senior Member
    Κυκνε κρατα γερα!!!
    11/12/2006

Senior Member
    εγώ αυτό με την ένταση το παθαίνω στο λαιμό. Νιώθω ένα απίστευτο σφίξιμο στο λαιμό που δεν φεύγει με τίποτα λες και κάποιος προσπαθεί να με πνίξει. Πόσο καιρό υποφέρεις απο αυτό; Τα φάρμακα σε βοηθάνε καθόλου;
    Δυστυχώς χρόνια...τα φάρμακα με βοηθάνε κυρίως με το να με κρατάνε σε μια ισορροπία αλλά τελευταία παρουσιάζω όλο και μεγαλύτερη κατάθλιψη και μου κάνει εντύπωση αυτό...μάλλον πρέπει να το αναφέρω στο γιατρό...