Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 436
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 436 of 837 FirstFirst ... 336386426434435436437438446486536 ... LastLast
Results 6,526 to 6,540 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Ακριβώς.Και στην πραγματικότητα το κίνητρο δεν μπορεί να έρθει ουρανοκατέβατο.Προσπαθείς να το δημιουργήσεις.
    Ή να το δημιουργήσεις, ή να το εφεύρεις, ή να το καταλάβεις...... ή να το κάνεις να έρθει αυτό σε εσένα :P

Banned
    ακουω τις ειδησεις και με πιανει μιζεριασμα και τασεις αυτοκτονιας, λες και δεν υπαρχει διαφυγη πουθενα. 1 στους 3 ανεργος, 1 στους 3 μεταναστης. φευγεις απο το ελλαδισταν και σε λενε προδοτη και δειλο που δεν εμεινες να το παλεψεις μαζι τους. μενεις στο ελλαδισταν και σε λενε τεμπελη, αχρηστο κι ανικανο που δεν εχεις δουλεια. οτι κι αν κανεις σε χαρακτηριζουν αρνητικα. μπραβο βλαχοβλακακο ελληνακο, θα πας μπροστα.

Senior Member
    Παραδόξως αν κι ανησυχώ για κάτι νιώθω κάπως γαληνεμένη...πιο ήρεμη από το πρωί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ακουω τις ειδησεις και με πιανει μιζεριασμα και τασεις αυτοκτονιας, λες και δεν υπαρχει διαφυγη πουθενα. 1 στους 3 ανεργος, 1 στους 3 μεταναστης. φευγεις απο το ελλαδισταν και σε λενε προδοτη και δειλο που δεν εμεινες να το παλεψεις μαζι τους. μενεις στο ελλαδισταν και σε λενε τεμπελη, αχρηστο κι ανικανο που δεν εχεις δουλεια. οτι κι αν κανεις σε χαρακτηριζουν αρνητικα. μπραβο βλαχοβλακακο ελληνακο, θα πας μπροστα.
    ακομα δεν καταλαβες το κολπο?
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Aυτο λοιπον το εφαρμοζω στο επακρο εδω και 3 περιπου χρονια . Θα μου πεις ιδιωτεια , που λεγαν οι αρχαιοι , αλλα δεν ειχαν κατα νου αυτο το χαλι , που καταχρηστικως αποκαλειται , ειδησεις . Θα μπορουσαν ανετα να συμπτυχθουν σε 15 λεπτα/ ημερα , και πολυ ειναι . Ειναι ολες τοσο ασημαντες , και εχουμε τα δικα μας προβληματα , πωσως μενδιαφερει τι εκανε ο ταδε η ο δεινα , τι κανουν οι Ρωσοι , μια ζωη πολεμους εξαπολυουν οι ανθρωποι . Και ως γνωστον , το αξιωμα , μια ευχαριστη ειδηση , δεν αποτελει ειδηση , αλλα παει και αυτο , εχουμε το κους κους , 3 μερες τωρα ακουμε τον γαμο του Κλουνει , ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ .

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
    καλα δεν ακουω και τα παντα, επιλεκτικα προσπαθω να ενημερωνομαι. γιατι το να εισαι τελειως ανενημερωτος και να μη ξερεις τι γινεται στο τοπο σου ειναι ασχημο. αλλα και παλι βγαινει πολυ μιζεριασμα. αυτο το αισθημα πνιγμου λες και δεν υπαρχει πουθενα σωτηρια, με κανει να σκεφτομαι την αυτοκτονια. την οποια σκεφτομουν ετσι κι αλλιως, αλλα οπως εγινε ο κοσμος μαλλον πρεπει να ερθει νωριτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    καλα δεν ακουω και τα παντα, επιλεκτικα προσπαθω να ενημερωνομαι. γιατι το να εισαι τελειως ανενημερωτος και να μη ξερεις τι γινεται στο τοπο σου ειναι ασχημο. αλλα και παλι βγαινει πολυ μιζεριασμα. αυτο το αισθημα πνιγμου λες και δεν υπαρχει πουθενα σωτηρια, με κανει να σκεφτομαι την αυτοκτονια. την οποια σκεφτομουν ετσι κι αλλιως, αλλα οπως εγινε ο κοσμος μαλλον πρεπει να ερθει νωριτερα.
    ΚΕΝΟ αυτά που λένε στις ειδήσεις δεν είναι ενημέρωση,είναι τρομολαγνεία....
    Κάποιοι λένε ότι υπάρχει σκοπός που γίνεται αυτό....δεν ξέρω μπορεί!
    Μην ξεχνάς και όταν υπάρχει φόβος και τρόμος,υπάρχει και έλεγχος-όταν είσαι για παράδειγμα υγιής και δεν έχεις κατάθλιψη,είσαι επικίνδυνος για το σύστημα....όταν όμως σέρνεσαι.....για σκέψου το!

Γιατί δεν γίνεσαι η αρχή για να γίνει ο κόσμος καλύτερος;
    Γιατί δεν καταπιάνεσαι με κάτι που θα αλλάξει και εσένα και τους άλλους ανθρώπους γύρω σου;
    Να μην σκέφτεσαι αυτοκτονία-να σκέφτεσαι σωτηρία και δική σου και των άλλων!

Μην κάνεις το χατίρι σε κανέναν πούστη,γίνε αγάπη για τον εαυτό σου και τους άλλους!!!!!!!!!!

Senior Member
    [QUOTE=Diana1982;505165]ΚΕΝΟ αυτά που λένε στις ειδήσεις δεν είναι ενημέρωση,είναι τρομολαγνεία....

Οχι μπορει , ειναι βεβαιον . Μην ξεχνατε Κυριες και Κυριοι να ειστε τρομοκρατημενοι , ωστε να δεχεσθε αδιαμαρτυρητα τα μετρα που σας επιβαλλουμε . Για το καλο σας το κανουμε , αλλα που να το καταλαβετε ........

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΚΕΝΟ αυτά που λένε στις ειδήσεις δεν είναι ενημέρωση,είναι τρομολαγνεία....
    τρομολαγνεια στον ηδη τρομαχτικο κοσμο που ζουμε.

συμφωνω οτι μπορει να τα παρουσιαζουν πιο υπερβολικα αλλα και μονοπλευρα οπως τους συμφερει, για να συμπαθησουμε το ταδε κομμα και να το ψηφισουμε. γι'αυτο καλο ειναι να ενημερωνομαστε απο διαφορετικες πηγες.

Μην ξεχνάς και όταν υπάρχει φόβος και τρόμος,υπάρχει και έλεγχος-όταν είσαι για παράδειγμα υγιής και δεν έχεις κατάθλιψη,είσαι επικίνδυνος για το σύστημα....όταν όμως σέρνεσαι.....για σκέψου το!
    σερνομαι σαν φιδι ή σαν σκουληκι ? στις μερες μας ολοι εχουν καταθλιψη. εκτος αν ειναι κανας υποκριτης που δε θελει να καταντα δυσαρεστος μπροστα στους αλλους και γι'αυτο παριστανει τον υγιη. που απολυτως υγιης σιγουρα δεν ειναι κανεις. ολοι κατι εχουν ακομα κι αν δε το ξερουν. και που να βγει το DSM-6 να δεις ποσες διαταραχες θα εχει.

Γιατί δεν γίνεσαι η αρχή για να γίνει ο κόσμος καλύτερος;
    και τι να κανω να πεταξω σαν τον Σουπερμαν ? στο πλανητη γη γεννηθηκα δυστυχως.

Γιατί δεν καταπιάνεσαι με κάτι που θα αλλάξει και εσένα και τους άλλους ανθρώπους γύρω σου;
    γιατι δεν εχω ανθρωπους γυρω μου, μενω μονος, φροντιζω τον εαυτο μου, το σπιτι, τι αλλο να κανω ?

Να μην σκέφτεσαι αυτοκτονία-να σκέφτεσαι σωτηρία και δική σου και των άλλων!
    οταν οι αλλοι ομως δε θελουν να σωθουν και ψηφιζουν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, καπου σε παιρνει κι εσενα η μπαλα εξαιτιας τους. σαν αυτους που ψηφισαν Μπουταρη και ρεζιλευει τωρα τη Σαλονικα.

Μην κάνεις το χατίρι σε κανέναν πούστη,γίνε αγάπη για τον εαυτό σου και τους άλλους!!!!!!!!!!
    σε εναν πουστοποιημενο σκατοκοσμο οπως αυτος που εχουμε τωρα δε νομιζω πως αξιζει να ζει κανεις.

Senior Member
    τελοσπάντων,εγώ σήμερα είμαι πολύ σκατά και έχω πένθος....
    ελπίζω σταδιακά να μειωθεί ο πόνος μου!

Senior Member
    τελοσπάντων,εγώ σήμερα είμαι πολύ σκατά και έχω πένθος....
    ελπίζω σταδιακά να μειωθεί ο πόνος μου!
    Ντιάνα, λυπάμαι...
    Κουράγιο και ζωή σ' εσάς! Αν θέλεις να μιλήσεις ελεύθερα, εννοείται αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ντιάνα, λυπάμαι...
    Κουράγιο και ζωή σ' εσάς! Αν θέλεις να μιλήσεις ελεύθερα, εννοείται αυτό...
    Ευχαριστώ κύκνε για την συμπαράσταση,καλύτερα είναι να το κρατήσω για μένα.
    Δεν θα καταλάβει κανείς τον πόνο μου.....ελπίζω σε μερικές μέρες να μου χει περάσει-είναι κουραστικό να κλαις όλη μέρα!
    Ευχαριστώ........

Senior Member
    Θελω να πιω ενα τσιγαρακι και να παω για υπνο,αλλα δεν λεει και συν οτι αυριο δουλευω.εχετε τπτ αλλο στο μυαλλο σας??

Senior Member
    Μπερδεμένη...χθες είδα έναν από τους πιο τρομαχτικούς εφιάλτες και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω για να συνέλθω...προσπαθώ να ξεκαθαρίσω το μυαλό μου αλλά δεν τα καταφέρνω...

Senior Member
    Καλημέρα κύκνε....καμιά δραστηριότητα θα ξεκινήσεις;