Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 454
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 454 of 837 FirstFirst ... 354404444452453454455456464504554 ... LastLast
Results 6,796 to 6,810 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Καμιά φορά ξέρεις οι άνθρωποι έχουν την τάση να εξιδανικεύουν το παρελθόν, ιδίως τις εφηβικές κ μετεφηβικές σχέσεις (αισθηματικές κ όχι μόνο). Όταν κάτι λαμβάνει χώρα σε περιόδους ανεμελιάς, χωρίς σοβαρά προβλήματα, άγχη κ πίεση (για τους περισσότερους, σαφώς υπάρχουν κ πολλοί που ήδη από παιδιά μπήκανε στο λούκι), κ κυρίως σε ηλικίες πιο αθώες κ "αγνές" αφήνει μια ας πούμε πιο γλυκιά ανάμνηση. Τα παιδικά καλοκαίρια ήταν πάντα τα πιο ξένοιαστα. Τα σχολικά κ φοιτητικά "καρδιοχτύπια" ήταν τα πιο δυνατά. Γενικά, ό,τι συμβαίνει σε νεαρές ηλικίες αφήνει το στίγμα του έντονα.
    Δεν ξέρω αν έχεις κάνει τις ιδανικές επιλογές, αλλά μην ξεχνάς ότι ένα άτομο, το οποίο ενδέχεται να σου έχει αφήσει κ τις πιο γλυκές αναμνήσεις, να μην αποδεικνύονταν τελικά κ η καλύτερη επιλογή δια βίου γιατί:
    - άλλο η φάση της ανεμελιάς κ άλλο η φάση της καθημερινής ρουτίνας, των λογαριασμών, του ξυπνήματος με τα χίλια ζόρια, της φασίνας κ του μποτιλιαρίσματος: στην 1η όλα μοιάζουν τέλεια σχεδόν με τον/την οποιαδήποτε σύντροφο δύναται να "κουμπώσει" στοιχειωδώς μαζί σου, η 2η φάση σταδιακά μπορεί κ να φθείρει ακόμα κ το πιο δεμένο ζευγάρι,
    -αλλιώς νοιώθεις την 1η ή τις πρώτες αγάπες, όταν έρχονται αυτά τα συναισθήματα στη ζωή σου για 1η φορά ή σχεδόν 1η φορά, κ ως τότε σε αυτόν τον τομέα είσαι tabula rasa, οπότε κ τα πάντα "χαράσσονται" πιο βαθιά (οι συγκινήσεις είναι πιο έντονες γιατί δεν έχεις συνηθίσει να διαχειρίζεσαι αυτού του είδους τα συναισθήματα) κ αλλιώς νοιώθεις όταν πλέον έχεις "ψηθεί" κ "έχεις φάει στη μάπα" το κάθε φρούτο κ φρουτάκι που κυκλοφορεί.

Οπότε καλύτερα άσε το παρελθόν, όχι υπό την έννοια του να το θάψεις αλλά υπό την έννοια του να μην αμφισβητείς επιλογές που δεν μπορείς πλέον να αναιρέσεις, κ επικεντρώσου στο πώς να κάνεις από το παρόν κ την οικογένειά σου the best of it, since this is all u 've got.
    Πολυ ωραιο ποστ.
    Και επιασες το νοημα. Η παλια σχεση ηταν και με αποσταση. Αθηνα-Θεσσαλονικη...
    Ηταν δυνατη σε ολα.
    Παντα θα την εχω στην καρδια μου.
    11/12/2006

Banned
    Τι να πω...αυτοι οι ρομαντισμοι και οι ευαισθησιες ωρες ωρες κανουν τοσο κακο..
    εγω εξακολουθω να πιστευω οτι οσοι ειναι ετσι γεννηθηκαν κ ετσι σα να ανηκουν σε ενα ιδιαιτερο ειδος ανθρωπου που συμπεριφερεται υπερσυναισθηματικα στα παντα . το θεμα ειναι να εισακουγεσε σε αυτους που πρεπει να μιλησεις αυτο ειναι που εχει σημασια τα καλα κ ποιοτικα πραγματα συχνα τα περιτριγυριζουν κακοι κριτες ετσι λογο του οτι υπερτερουν σε αριθμο απο σενα ειναι ευκολο να τα ριξεις στον εαυτο σου αφου ειναι κανονας να βλεπεις ικανους γεματους ανασφαλιες κ οχι ικανους γεματους αυτοπεποιθηση.

Senior Member
    Χάλια που θα ξεκινήσω κάτι καλό ενώ οι δικοί μου με έχουν για πέταμα

Senior Member
    Λίγο καλύτερα...πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου και κανονίσαμε να βρεθούμε από την άλλη βδομάδα...πολύ χάρηκα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μ' έπιασε πάλι μελαγχολία και πεινάω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τόσο κουρασμένη που θέλω να κλάψω...κι ανασφαλής...

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Χάλια που θα ξεκινήσω κάτι καλό ενώ οι δικοί μου με έχουν για πέταμα
    νίκη μου ίσα ίσα που πρέπει να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου.. καταλαβαίνω όμως πως μάλλον νιώθεις άσχημα για την απόρριψη που τρως... σε καταλαβαίνω σ' αυτό... ελπίζω να σου πάνε όλα καλά στο ξεκίνημα σου.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λίγο καλύτερα...πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου και κανονίσαμε να βρεθούμε από την άλλη βδομάδα...πολύ χάρηκα!
    κ ετσι ερχεσε στα λογια μου...

Senior Member
    Είναι φορές που είναι όμως καλά τα πράγματα σπίτι. Χτες βγήκα και ήμουν όλη μέρα μαζί του όλα πήγαν πολύ καλά αν και είχα άγχος

Senior Member
    Ανακουφισμένη που δεν χρειάζεται να βγω έξω σήμερα αλλά κι αγχωμένη επειδή άλλαξα το πρόγραμμα μου...πρέπει να συνηθίσω αυτή την αλλαγή και γενικά τις αλλαγές...

Senior Member
    Κουρασμένη...δεν ξέρω αν πρέπει να ξανακοιμηθώ ή να φτιάξω καφέ...επίσης, θέλω να ασχοληθώ με κάτι αλλά δεν ξέρω με τι...το μωρό θα ήταν μια καλή ιδέα αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω...τουλάχιστον το είδα λίγο το πρωί...
    Πάντως είναι παράξενο που νιώθω λίγο ξένη...ή φταίει η ψυχολογία μου, ή που είχαμε καιρό να βρεθούμε ή η πρώτη επαφή με το καινούριο ανθρωπάκι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω το μονο που φοβαμαι ειναι τον ιδιο τον φοβο...................ενταξει , και τα φαντασματα . Και τους βρυκολακες .

Αλλα πιο πολυ φοβηθηκα οταν ειδα την κοπελα μου αβαφη !!
    Μουρθε να την ξορκισω με τον σταυρο μου , πα πα πα .

Αισθάνομαι λίγο περίεργα..Εφυγαν όλοι απο το χώρο της δουλειάς για να πάνε σπίτια τους να κάνουν χριστούγεννα και εγώ συνεχίζω εδώ.Δε πειράζει όμως.Θα μπορούσε να είναι χειρότερα.Το να έφευγα δηλαδή και εγώ και να έπρεπε να κοιτάω μόνος μου τους 4 τοίχους στο σπίτι μου ή να πάω στο πατρικό μου και να ακούω την γκρίνια των γονιών μου για την χάλια ζωή μου.Ενώ εδώ υπάρχει και δουλειά να κάνω και μπορώ να έχω και τέρμα την αγαπημένη μου μουσική μιας και στην πολυκατοικία που βρισκεται η επιχείρηση δεν υπάρχουν γείτονες για να μου κάνουν παρατήρηση.Aυριο θα τελειώσω χαλαρά,θα πάω να κοιμηθώ,μετά θα πάρω το αμάξι να κάνω καμμιά βόλτα,θα πάω για λίγο στο πατρικό μου και έχει ο θεός..Τώρα αν θα μπορούσε να είναι καλύτερα,δε ξέρω.Δεν έχω περάσει καλύτερα.
    Χρόναι πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε

Senior Member
    Αισθανομαι καλα σε γενικες γραμμες και πολυ αισιοδοξα

Λιγο βαρετα μονο , γιατι δεν βγηκα εξω λογω αφραγγιας σημερα , αλλα δεν πειραζει θα βγουμε αυριο
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν νιώθω σε φόρμα...ελπίζω να είναι επειδή δεν έχει πολλή ώρα που ξύπνησα και να συνέλθω μέρα που είναι...